Länge sen ..

Nu har jag inte skrivit på 2 dagar tror jag det är? Men hinner inte skriva så mycket bär Daniel är här. Han skulle ju ta en buss hem idag, men han har slarvat bort sina pengar. Snyggt jobbat.
Men i fredags var det okej, blev lite strul som vanligt men helt okej iallafall. Sen i lördags så åt vi på stan sen kom Linda och Tijan och vi gick på bio. Igår gjorde vi ingenting nästan, tog det lugnt, städade, hadlade åt fläskfile och potaissallad. Jätte gott var det.
Idag var jag på hudmottagningen, doktorn förlängde tabletterna så fick jag tillbaka salvan också. Så i 3 månader till ska jag äta detta. Sen blir det förmodligen något annat. Sen var det dags för psykologi B, hoppas det är en rolig kurs. Sen lunch på stan med mamma, Lena och Daniel. Sen var det dags för dans. Okej, det kommer bli roligt, men det kommer absolut bli tufft. Jag kommer då iallafall få en tränad kropp framöver. Det är ju helt okej, eller hur?
Sen gick jag på stan med mamma, träffade guld gossarna Jimmy och Jimmy, sen träffa jag Linda och vi gjorde absolut inget. Kom hem nyss. Fick ett par jeans och mys tröja av mamma idag, tack så mycket <3
Nu ska jag glo runt på internet i lugn och ro för Daniel är och leker med Tijan.


Expriment ..

Igår  innan vi började med alla aktiviteter på björkbacka så ska våran klass vara med i ett expriment. Det går till så här:
Du ska ha en hårsnodd på vänster arm, man ska inte klaga på 7 dagar. Klagar man flyttar man hårsnodden till höger arm. När du vaknar dagen efter så får du sätta tillbaka snodden på vänster igen och börja om. Vi har ända tills studenten på oss, men den som klarar det först måste baturligt vis inte fortsätta med detta. Förstod ni?
Detta är till för att man mår bättre utan att klaga, det är något i kroppen som sätter fart och fråga mig inte vad för det har jag glömt. Testa och se hur många dagar ni klarar, och hur länge det tar tills ni klarar det. Själv har jag redan fått sätta min på höger, för det blev lite klag igår. Som det blir varje dag. Tror ni jag klarar det?

Träffade ju upp Emma på stan igår, vi gick runt på stan och kika lite. Jag köpte ett par skor och en tråkig bh. Sen gick vi och åt, satt och pratade 2 timmar. Köpte glass också. Sen gick vi hem till Emma och surrade på vidare där. Att våra killar kan vara så lika med allt :p Hade en jätte trevlig middag och kväll. Med mycket skratt :) Jag åkte hem kvart över 8, sen slog jag på datan börjad skriva ett blogg inlägg men då fuckade sig datan så jag stängde av den och tittade på 2 avsnitt av sex and the city. Sen somnade jag innan klockan halv 11, för då hade Linda skrivit till mig och då sov jag :) Snacka om att det var skönt!!
Så imorse var jag jätte pigg, klev upp klockan 9 fixade mig ingenting alls idag. Såg ju ut som jag gjorde också :p Sen följde jag med Linda och hennes mamma till Mikaelas lägenhet för att fixa lite saker. Hennes lägenhet var jätte fin, och den är 2 minuter ifrån mig. Sen kom jag hem och har inte alls gjort mycket, duschat har jag nyss gjort. Linda kommer hit vilken sekund som helst. Så ska vi fixa oss och börja dricka. Så frågade jag henne har du ätit, eller om hon skulle äta här då svarade hon: ne jag har ätit men mamma skickade med mig mat till dig :) Naaaw, visst va det sött? Taack <3

Mamma ringde nyss, och vet ni??? Mamma och 5 till tror jag de va spelar ju på lotto tillsammans. Och dom hade vunnit 56000 så dom fick 11000 var :) hur kul är inte det då? Grattis till dom.

Nu kom Linda, bye bye.



Björkbacka ..

Imorgon mellan 8.15-8.30 ska vi vara uppe på björkbacka. Yippi, visst det kan vara roligt. Men jag hoppas att det inte regnar för då är min dag förstörd. Jag tog ju inte med någon jacka hit i måndags, eller jo jeans jacka och en skinn jacka. Men hur bra är det när man ska ha massa ute aktiviteter? Jeans jackan är ju inge varm alls så får bli skinn jackan, men jag hoppas vid gud att det inte regnar.
Måste faktiskt försöka somna tidigt idag. Var så trött imorse, och var så trött vid 4-5 tiden idag. Men det vänder sig alltid på kvällen, då blir man piggare.
Så måste jag damsuga och plocka fram extra sängen till Daniel imorgon. Vad gosigt det ska bli att han kommer :) Så min dejt med Emma, kan inte ha det bättre :p dejtar 2 stycken sammtidigt, oh nooo!
Godnatt bloggen.


Tillbaka ..

Idag har man återvänt till gammla rutiner igen, det var konstigt att vara tillbaka på skolan. Jag kände mig som en 1a hela dagen :p Men det var roligt att se klassen igen. Vi fick ett rätt okej chema, inte bäst med helt okej. Om man jämför med andra året så är ju detta ett himmelskt chema.
Har inte gjort nå mer än varit i skolan idag, eller Linda var förbi här en liten sväng.
Imorgon kommer älsklingen som det låter. Så i elgen blir det mys. Nästa helg ville Linda ha med mig på nån rappar sak, det lät ju jätte roligt :) Sen helgen därefter ska vi ha klassfest. Hur ska jag klara av att inte komma hem på 3 veckor? Kommer jag ens att klara av det? :p
Men det blir nog bra det där. Idag fick jag min lön. Fick 6100 kronor. Härligt för mig, men dock ska jag lägga undan 1000? Om jag inte tar mer.
Men det kändes helt okej att få in lite pengar,

Imorgon är det skola till klockan 3. Så ska jag äta middag med Emma. Undra vad vi är sugen på imorgon då :p
Nu har jag inge mer att skriva.


Härligt ..

Kom ut från duschen för en stund sedan, och nått jag gillar så är det att självtorka. Man lindar handuken runt sig sen får luften göra lesten. Jag hatar om man måste skynda sig att torka sig och sedan på med kläder, och är det nytvättade kläder är det nästan omöjligt iallafall jeans. Men sitter här med min ansiktsmask, ser inte klok ut :p Tur jag är själv, men vill ni veta en hemlis? När Daniel är här och jag smörjer in hela facet med ansiktsmask så vill alltid Daniel oxå ha, så när han är här så delar vi :p Han kommer nog bli sur om han läser detta. Men hur sött är inte det? :p
Efter detta ska jag måla naglarna, så ska jag välja kläder tills imorgon. Det går så oerhört mycket snabbare då. Men frågan är vad man ska ha på sig? Det skulle ju bli regn, äh jag klurar nog ut det. 
Nu säger jag godnatt till bloggen.

Godnatt!!


Njuta ..

Jag kom hem från stan vid halv 5 kanske, jag hade inte tänkt att köpa något mer än hårspännena till farmor. Men jag och Linda gick runt på stan väldigt länge så jag hittade saker ändå. Jag fick med mig 2 st ansiktsmaskar, en scarf (stavning?) och ett snyggt linne. Det vär väl ändå bra? Linnet var på rea så kostade endast 99 kronor. Det är billigt och bra. Sen har jag tittat på sex and the city. Det är verkligen jätte bra. Sen så vart jag hungrig och tänkte : ska jag verkligen prova koka ris? Japp, jag gjorde det och vet ni? Jag lyckades, riset blev perfekt. Jag har aldrig kunnat koka ris, så jag är nöjd. Med riset så åt jag min kött/wook gryta. Jätte god middag. Nu ska jag titta på nått avsnitt till, sen ska jag duscha. Så ska jag måla om nagarna och sitta med en ansiktsmask :) Härligt, man känner sig ju mycket finare då inför imorgon. Även om det inte alls blir någon skillnad så är det härligt att själv känna av det :) Måste ju njuta fullt ut av sin sista sommralovs dag.


Sista dagen på sommarlovet ..

Ja idag är det väl bara att njuta? Sista dagen sen återvänder man till skolan. Men ska bli skönt att få in rutiner och man har något att göra på dagarna. Så får man ju träffa klassen :)
Sitter här och väntar till jag ska ner på stan med Linda, hon tar bussen från Brunflo typ nu. Så jag ska väl gå snart jag med. Ska köpa hårspännen till farmor, sen inget mer. Kanske handsprit, vill ju inte ha svininfluensan.
Igår tittade jag ju på män som hatar kvinnor, jätte bra film var det. Har ju velat sett den sen den gick på bio men det har aldrig blivit av. Så nu är jag nöjd.
Ne nu ska jag titta så jag fått med mig allt sen traska ner mot stan.
Ha det bra så länge.


In the city igen ..

Nu är man tillbaka till Östersund, jag mamma och Therese åkte in vid 1 tiden idag. Sen har vi handlat mat och hela fadderullan. Så åt vi middag på kina, jätte gott. Sen tillbaka till lägenheten och mamma och Therese for. Kändes konstigt när dom for, lite tråkigt. Började med att bädda sängen och fixade in maten. Sen så skrev Linda att hon och Mikaela var nästan utanför mig, så dom kom upp sen va vi ute och gick. Vi gick ner på stan till badhusparken och sunt sen upp hit igen. Dom gick tillbaka till Mikaela för Linda skulle hämta nå saker där, sen skulle hon tillbaka till Brunflo. Skänt med lite frisk luft, och skönt att gå också. Roligt att dom drog med mig :)
Så nu är klockan så pass mycket så jag tänker inte packa upp kläderna, får bli imorgon så har jag nått för mig då med :)
Mamma köpte filmen män som hatar kvinnor idag, så äntligen ska jag få se på den ikväll.
Det var min dag.


Glad :)

Vet ni en sak, min underbara kusin kommer hem vid halv 11 imorgon bitti. Och vet ni en sak till, han har med sig saker från Thailand till mig, Jag lämnade ju 500 kronor till Johanna, och nu är dom på ingång. Undrar vad det är, spännande när man inte vet själv :) Så imorgon innan jag åker till Östersund kommer Krille hit. Så tack Johanna som köpte saker åt mig, och tack Krille som orkar dra med dig allt hit :) <3

Det måste jag också säga, jag har världens bästa kusiner! Som jag älskar som de var mina syskon!

Godnatt.


Kul ..

Vad roligt att du läser min blogg Madde ;) Kul och veta vilka!


Shopping test ..

Beskriv din stil med 3 ord.
Bekväm, vanlig men ändå rätt snyggt :)

Vad innebär mode för dig?
Mode? för mig är mobe både snyggt och fult. Men är inte så besatt av mode.

Vilka är dina favoritaffärer/ butiker?
H&M och gina tricot är bäst.

Shoppar du second hand?
Har gjort  det 1 gång i mitt liv. Kan ju säga det var billigt och bra.

Vilken är din favoritdesigner?
Sånt kan jag inte mycket om, men Ed Hardy har sjukt snygga kläder.

Vad är din favorit i höst?
Ingen aning, koftor kanske? Måste köpa några nya.

Hur mycket shoppar du för i månaden?
Det beror på hur mycket pengar jag har, kan inte alls säga. Men lite för mycket är det ju kanske.

Dyraste plagget respektive billigaste?
Öö, min adidas tröja är dyrast tror jag, och mjukis shorts som jag köpte på rea för 50 kronor kanske är de billigaste.

Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag?
Jag tror jag shoppar mer då, eftersom då har man ju mer pengar.

Brukar du tröstshoppa?
Nja, klart det har hänt. Men är ju inte ens som måste ut och shoppa om man mår dåligt.

Högklackat eller lågklackat?
Både och bara dom är bekväma.

Vilken är din drömväska?
Ingen aning..

Vilket blir ditt nästa köp?
Oj vad svårt, det som faller mig i smaken :)

Vilka är dina stilikoner?
Har ingen speciell, isåfall mina vänner :)

Favoritplagg just nu?
Jeans jacka

Favoritaccessoarer?
Skor & armband


skönt ..

Det ska bli skönt att få komma tillbaka till Östersund, man kanske få mindre saker att tänka på då? Eller man kanske inte har tid att tänka lika mycket. Har packat en massa iallafall, tvättar också lite.
Ne, har inget att skriva om.


Fullt upp ..

Idag har jag det jag måste göra, eftersom jag åker in till Östersund imorgon så måste jag packa och tvätta det sista. Det känns lite konstigt att man ska tillbaka till skolan, men ändå kul. Men att packa hatar jag, det tar så lång tid så ska jag försöka att inte ta med mig allt för mycket. För man använder inte allt man tar med sig, det blir mycket som bara får ligga i en låda hela året. Så jag måste tänka smart, för så mycket plats har jag inte + att man kommer ju köpa en massa kläder.
Jag ska sluta läsa Kissies blogg, jag läser enbart den för att hon är blåst. Och varför ge henne en till läsare bara för det?

Kan killar bara trycka bort problemen i hörnen och vara glad? Mår dom inte dåligt?


It´s time to bed..

Nu är det dags för sängen, ska bli skönt. Känns som jag har växt värk i högra benet. Det gör iallafall ont!! Har varit hos Tijan ikväll, Linda mådde inte så bra så hon kom inte ner förns efter 1-2 timmar. Vi har spelat lite kort och fikat. Sen kom Eva också hem då gick Tijan och Linda upp och jag och Eva satt och pratade. Men när klockan var 1 så insåg vi båda att det var dags att lägga sig.

Du sårar mig så förbannat mycket.

Jag fick en anonym kommentar : Jag läser. Ok så trevligt , jag vet ju verkligen vem det är. Någon som inte vågar skriva i från vem eller som har glömt att man kan skriva in namn. Sen så är det ju så att det stämmer fortfarande inte med statestiken långt ifrån. Men vill ni inte kommentera så.

Godnatt.............


Nu far jag..

Yepp, nu far jag upp till Tijan och Linda.
Hörs sedan.

Så snygg känner jag mig idag, icke!!



Har ingen lust ..

Har ingen lust till något, det är dåligt väder och ingenting händer. Vaknade för sent och har bara tittat på sex and the city sen jag vaknade. Har inte klätt på mig ens. Men behöver man göra det en sån här dag? Hoppas att dagen har något att bjuda på senare iallafall?
Vad hände inatt, varför kan du aldrig ge dig. Vill du ha mer skit? Jag är så förbannat less på hur du beter dig, när ska du bete dig?

Så undarar jag vilka som läser min blogg? Jag vet typ 3 stycken och det är ju inte alls som statestiken. Så snälla lämna en kommentar?

Barnvakt utan bråk..

Jag och Therese sitter och mysar lite lagomt nu, tittar på barn program och Therese äter popcorn :) Inte ett bråk ännu vilket är jätte konstigt, men otroligt skönt. Vi ska inte göra nått mer än att lata oss i soffan. Ska ta mig en glas till, sedan får det vara bra. Men det var så himmla gott.
Vi har varit ute och gått en väng med Selma också. Nu har Therese gått upp och lagt sig så nu sitter man här i sin ensamhet.


Så konstigt ..

Idag har jag ätit en panini, mamma har gjort jätte god kyckling gryta. Dom åt vid halv 5 men jag var fortfarande inte hungrig då. Är ännu inte hungrig, jag tycker att detta är jätte konstigt. Helt ärligt så har jag börjat äta mycket den senaste tiden. Men det har bara vänt, visst det är bara tillfälligt, men less är jag på att inte äta nogot :p jag tycker ju det är så gott.

Dont belive to much, I be there not for always my friend.


Lite senare..

Ligger just nu i sängen och tittar på sex and the city som vanligt, men det är grymt bra. Och ännu bättre med en kall god drink, dricker smash. Mammas specialare. Mamma ska ju bort och dricka vin ikväll så jag är barn vakt. Men Therese är som vanligt inte hemma, så snart är jag ensam för mamma går väl om ca 20 minuter. Har inte fått nått besök av Linda heller, och fick sms nu att hon inte kommer. Trist när man är själv, men är ju van det så.
Nu ska jag fortsätta kolla.


Luncha ..

Nu har jag kommit hem har varit på Lotties med Malin, Zanna, Natalie, Novalie och Eliaz. Jag åt en panini, det var jätte gott, blec också jätte mätt. Sen när vi skulle gå så kommer Tijan springandes efter mig. Dom andra gick och jag och Tijan pratade lite smått och snabbt. Sen gick jag på ica och köpte snus. Nu sitter jag hemma och jag ska få besök utav Linda lite senare som det lät :) Kul!
Sen är jag less på allt skitsnack, och några saker till som inte är värt att ta upp. Något som händer jämt som man är så van vid.
Nu ska jag kolla bloggloving, föresten ni som följer bloggar och inte redan har bloggloving så skaffa det. Där lägger man till allas man vill läsa så kommer det upp inlägg så fort någon har upptaderat. En bra sak istället för att gå in på bloggars sida flera gånger för att se om dom upptaderat.
Här är sidan : http://bloggloving.se väldigt bra för dom som läser många bloggar.

Hörs sedan.


Varför tro ?

Varför ska man hela tiden tro och hoppas när man alltid blir besviken? Jag trodde varkligen du skulle försöka mer än så.
H:Jag hade däckat igår. Ring mig.
J:Oooook, har inte tid nu.
Inget svar ...
J:Happybirthday, ska sova vi hörs.

Väntade , trodde , väntade , trodde , väntade, trodde och vips så hade du lagt dig. Thats it ? Så enkelt var det att inte orka bry sig.
Jag hatar killar, jag tror aldrig att killar kommer kunna älska sin tjej lika mycket som tejen älskar killen. Men det kanske bara är i mitt fall det är så.

Så sant !!


Jag älskar dig ..

Det är ord med så mycket innehåll. Här kommer jag älskar dig på lite olika språk:
Albanskt - të dashuroj
Grekiskt - σε αγαπώ (visst såg det snyggt ut, men jag prövar inte ens ljuda det)
Spanska - Te quiero
Ryska - я тебя люблю ( det såg också fint ut)
Kroatiska - volim te
Lite roligt inlägg, själv tycker jag sånt är häftigt. Tänk så otroligt många språk det finns runt om i världen.

Dax för att stäng av datan nu, borsta tänderna och titta på min absoluta favorit, sex and the city så klart. Bara ett avsnitt till så är jag på 3dje sesången tror jag.
Godnatt alla fina.
I love you,  but way is it always my thing to get it to normal? Do somthing you. Happy birthday....




Men skojar dom?

Jag läste nyss att Caster Semenya som speringer 800-meterssensationen är under utredning. Eftersom dom inte vet om det är en kvinna eller man. Hur troligt låter det då? Det är iallafall tidigare sagt att det är en hon och hon har sprungit med kvinnor. Men dock ser hon ut som en man.

Eller vad säger ni?




Jag ser verkligen inget kvinnligt i denna människa.

Har nyss kommit hem från promenixen med Emma, det blev stora kulsta rundan ett par kilometer iallafal. Vet inte alls hur långt det kan vara. Skönt med promenad. Skönt att bara få babbla på.



Hej då ..

Nu ska jag och Emma gå ut och gå!
Se you later!


Jupp..

Då har man ätit lite mat, det var gott. Sen har jag varit nera hos Zanna, har hämtat mina böcker och skor, så har jag lånat den 5e bocken om Lotta Thell :). Sen har jag busat en massa med Novalie. Hon börjar bli för stor, det går för fort. Snart blir hon 2 år sen 3 och vips så börjar hon i skolan. Samma lär ju hända med Eliaz, så Malin ta vara på tiden och njuuut :)
Nu ska jag göra något annat. Inge roligt att sitta här.


Nötning ..

Nu har jag fått på mig lite kläder och fått i mig 2 stycken kubb. Och suget finns inte, blev mätt och nöjd med det. Men hade ju inte tänkt att ta nått för jag var inte alls hungrig, men då såg jag vi hade det och det är gott. Tur jag såg det iallafall :)
Nu ska jag fortsätta nöta sex and the city, det hade min dag att erbjuda.

Jag saknar dig famma <3



Det närmar sig ..

Skolan börjar verkligen att närma sig med stora steg. Det är ju mindre än en vacka kvar. Tänk att om jag inte hoppat av förstå året på JB hade jag ingen skola att gå tillbaka till. Men det känns riktigt skönt att jag vet vad jag ska göra 1 år till. Jag längtar till jag får träffa alla :)
Sen jag vaknade har jag hunnit sett på 1 avsnitt av Sex and the city, så har jag hunnit läsa alla upptaderade bloggar. Så jag har alltså inte klivit upp ur sängen ännu. Skönt att ha en sån dag också. Men nu ska jag kliva upp och fixa mig lite smått iallafall, så får vi se vad dagen har att erbjuda.

Nu känns allt kontisgt jag måste hålla det jag skrev. Jag tänker inte ens svara när du ringer, om du ringer vill säga.
Kläderna var det ja.


Stolt ..

Idag har jag gått ca 4-5 km, är jag inte duktig? Jag och Emma gick ut runt ja vad var klockan halv 7 kanske. Så vi gick en bra bit och surrade på som några hökar. Jätte trevligt måste jag säga, måste vi ta och göra igen :) Är så skönt att gå när man har något intressant att prata om, man går som av sig själv då.
Sen for jag upp till Eva, vi har pratat en massa och fikat nybakat bröd.
Imorgon kommer Tijan hem också, kul. Så följer Linda med honom hit, länge länge sedan man träffade dom små stjärnorna. Så jag hoppas vi ses något.
Annars ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna sen är det sex and the city som gäller. Ha fått lånat dvd boxen av Lisa, väldigt snällt. Få se om jag ringer Daniel också, tycker inte riktigt om det här så kan hända att jag skiter i det också. Man låter det vara som det slutade och då blir det varken bättre eller sämre.


Men något ?

Ligger i sängen med datan, jag har duschat för ett himmla bra tag sen och sen har jag fixat mig lite smått. Varför har jag gjort det? Man gör ju ändå ingenting på dagarna. Men man känner sig iallafall snyggare. Jag har målat naglarna och tå naglarna också, bara det blir mycket snyggare. Och speciellt nu när jag har sånt fin rosa nagellack som jag fått av Daniel. Jag har fortfarande inte ätit något, men igår åt jag endast middag och en sockerkaks bit hos Eva. Så jag har väl kommit in i en svacka igen när jag inte äter så mycket. Jag som älskar mat :p Men känner man sig inte hungrig så äter man ju inte. Speciellt inte när man driver på ensam hemma.
Ne nog skrivet nu.




Bilder ..

Hä kommer det bilder :

Daniel och Therese på marknaden i Sunsdsvall :)


Mina nya skor jag fick av mormor :)



Söta Eliaz :)


Så lik sin mor :)


Blir man inte tårödg?


Haha, Novalie var själv klart med också :)


Så söt , pajas :)


Det var allt jag hade, men några bilder var det ju :)


Åh snurrigt ..

Jag gick upp till Eva ikväll. Va ju tänkt att jag och Emma skulle ut och gå, men hon var på middag och jag kände att det skulle bli försent och kallt ute. Så jag gick upp och hälsade på. Trevligt.
Sen jag kom hem har det inte hänt mycket, har pratat med Daniel som inte kommer i helgen så vi får se om jag åker in till Östersund då. Inge roligt att vara där själv :/

Nu måste jag bara få uttrycka mig, Jag ska ta allt från början:
En dag i våras frågar Linda mig: Läser du Kissies blogg?
Jag: Näe det gör jag inte (visste inte ens vem hon var då)
Men så visade Linda mig hur otroligt blåst hon var. Och presice som hon sa så blev man fast vid just det där att hon är blåst. Jaha sen den dagen har jag läst hennes blogg men nu har det blivit större. Jag har börjat läsa Amirs blogg, eftersom det har blivit "värsta bråket" mellan dom av löjliga skäl. Dom skriver privata saker om varandra på bloggen, vilken nivå är det på? Jaha men sen då? Ja då läser man Amirs blogg och då kommer Dessi in i bilden, så jag var tvungen att kika in där. Och Dessi är Kissies största hatobjekt som jag fattar det. Kissie har fått hennes blogg nerstängd osv. Så nu läser jag 3 helt onödiga bloggar bara för att vadå?? Varför gör jag detta?
Jag hatade BlondinBella innan, men herregud så jag har börjat gilla hon nu hon är normal, kastar inte skit på andra för att få fler läsare. Hon gör iallafall framgångar, mot för dom här småfjantarna som verkligen älskar att provosera och låtsas att dom är någon annan!
Ännu en gång, varför läser jag ens skiten? Men skulle jag kunna sluta?
Jävla Linda som skulle visa mig Kissies blogg :p

Nu ska jag sova!
Bilderna kommer imorgon.
Godnight, its supposed to be so.



Regn väder ..

Men vilket väder vi haft idag, blir man förvånad? Nej det blir intejag iallafall, det är tråkigt att vi fått ca 2 och en halv vecka med fint väder på hela sommarlovet. Men det är ju sommar i Sverige.
Idag vaknade jag vid 12:30 :o Herregud så länge jag sov, men det var skönt också. Sen låg jag bara kvar i sängen och läste bloggar. Så skrev Malin att jag kunde komma ner och titta på Eliaz, så ja vid 14.30 gick jag dit och kom hem strax innan 17. Eliaz var jätte söt, och otroligt lik sin mor. Vi pratade på, började titta på en film. Så var ju Zanna och Novalie där också, och fröken Novalie börjar ju bli en stor tjej nu. Helt obegripligt.
Vi ska snart äta, det blöir makaroner och köttbullar idag. Det är alltid gott.
Så har det ju slutat regna. Så hoppas det förblir uppehåll så ska jag höra av mig till Emma, så går vi en sväng :)
Jag lägger upp bilder sedan från idag!

Everyone ..

Godnatt alla, nu ska jag tvätta bort sminket och borsta mina tänder sen lägga mig i min sköna säng och sova. Har haft en jätte härlig kväll hos Eva, vet inte hur länge sedan det var vi sågs. Och alltid lika trevligt att umgås med henne som vanligt. Åldersskillnad finns inte :) Vi satt och pratade, så som vi surrar jämt. Man passar på att klaga lite, berättar secret things, ideer osv. Om jag ska säga något så tycker jag att den bästa man kan prata med är just Eva. Om allt och ingenting, hon förstår som ingen annan gör, hon kommer med råd som ingen annan gör.
Tack för en härlig kväll.
Ne sängen var det, är hur trött som helst. Imorgon händer väl ingenting förstårs. Eller ut och gå ska jag med Emma :)

Se me as I really am!

I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in and knocked me on my face
Feels like I'm in a race but I already won first place
I never thought I'd fall for you as hard as I did
You got me thinking about our life, our house and kids
Every morning I look at you and smile
Cause boy you came around and you knocked me down
  ♥


Östersund ..

Var ju in till Östersund en snabb sväng idag, för morfars pappa skulle på sjukhuset. Vi var till lägenheten med min frys, och lite andra saker. Sen lämnade dom av mig och mormor i stan. Där hittade jag lite roliga saker, jag köpte en platt tång från Björn Axen bara 500 kr, köpte även mitt första läppstift oxå :p så en smink borste och ögonskugga :) Så fick jag ett par skor av mormor också, så bjöd hon på fika :) Tack så mycket! Sen for vi hem och nu sitter jag här. Men jag ska nog gu ut och gå en sväng lite senare.
Jag gjorde det ändå, fast jag bestämmde mig själv för att låta bli.
Nu ska jag ringa älsklingen

 


Bilder ..

Jag tänkte lägga upp lite bilder :) Hoppas det gillas! Klicka på bilden för att få den större.


Jag 15 år :p
                                                

Jag 16 år..


Jag 17 år ..


Jag 18 år..


Jag nu..


Det är ju en liten förändring från 15 tills nu :p
Någon annan dag lägger jag upp bilder på vänner :)
Godnatt..


Bättre ..

Nu har en del av min arghet gått åt till gladhet :) Nu är jag äntligen på hyfsat humör, och jag ska ta och städa lite på rummet nu när humöret är bättre så ska jag duscha också.
Har suttit och skrivit med Emma på msn, och det behövdes! Det är skönt att prata av sig till någon som tycker detsamma, man behöver inte umgås för att kunna prata med varandra. Tack för att jag fick surra va mig iallafall :) Vi har också bestämmt att vi ska börja träna ihop nu när skolan börjar och det är väl ett stort + ? För mig har det iallafall blivit så att man börjar märka att man blir äldre och inte alls kan stoppa i sig allt man vill utan att röra på sig, för mig funkar det inte längre :p Lite jobbigt så där men bra att träna också. Så nästa vecka ska vi köpa gym kort :) Yeaah.

Nu ska jag städa minsann, och packa det som ska till Östersund imorgon!




Punktering ..

Idag har det inte alls hänt mycket, jag och Daniel har gosat på eftersom att han skulle åka idag :(
Så det enda som ma har gjort är att man ha tittat på tv legat i sängen och ätit, roligt va? Ne det tycker inte jag men det är ju ändå sunkigt väder.
Vid 17 tiden var det ju dags att fara mot bussen, men även Marianns gubbe skulle med. Eftersom hon jobbade kväll så ringde mamma och erbjöd sig skjuts ner till bussterminalen för bussarna går samtidigt. Så vi for bort dit för att hämta honom, han klev in i bilen sen när vi far därifrån så är bilen konstig mamma tror hon kör med handbromsen som inte alls stämde. Daniel tittade ut och då kör mamma på fäljen :p Jaha?? Mamma ringde Micke som fick komma och skjutsa dom, jag trodde inte dom skulle hinna. Eller jag hoppades på att Daniel skulle missa sin iallafall. Men dom hann båda två tyvärr. Så for jag och Micke tillbaka där bilen stod och då hade mamma bytt däcket redan, så vi for hem och nu sitter man här som vanligt.
Det är tråkigt att älsklingen har åkt, men vi betämmde att han skulle komma på fredag igen och stanna tills på måndag. Åker ju till stan i helgen, eftersom skolan börjar på tisdag?
Men nu har man ju en chans att göra nått, städa rummet tvätta osv. Imorgo ska jag följa med mormor och morfar till Östersund ska fara in med en del saker till lägenheten, sen tar jag med mig resterande saker i helgen när mamma skjutsar in mig.
Jag är så grymt less, less på att det alltid är samma visa. Det är skillnad på folk och folk, tydligen??


Sent ..

Nu är det sent och jag ska sova, men jag läste nyss en sak som ja? Det gör mig inte arg, jag blir inte svartsjuk, men något gör mig irriterad i kroppen. Det är på något sätt alltid likadant, andra får men som tex jag får vänta. Alltid är det så, är det någon annan så vill man göra "nått" , är det jag då tvekar man?
Jag är så van nu, efter många många år. Men jag blir lika less, kanske besviken? varje gång det är så. Varför lägger jag det inte bara åt sidan och låter det vara som det är, varför ska jag finnas 24/7. Jo för att jag vill, men att bli behövd när det passar sånt funkar inte för mig längre. Jag måste sätta gränser själv, men jag vill ju hela tiden.
Ne godnatt sov gott alla <3


Sundsvall ..

Kom hem för ca 1 timme sedan, for klockan halv 10 imorse. Vi var först på marknaden och gick runt där från 11 till ja klockan 14 kanske? Sen for vi till birsta och gick runt där lite. Jag fick med mig lite saker från Sundsvall iallafall och är rätt nöjd :)
Jag köpte:
Såna sladdriga kort byxor (vet ej vad dom heter)
Ett linne och ett par örhängen
Hårfärg
Tyg hyllor eller vad det är från IKEA (ni vet sån som man själv kan hänga upp i garderoben med några fack i?)
7 par strumor

Ja det var nog allt och det gick på ca 320 kronor. Det är väl väldigt billigt och bra?
Sen så köpte jag även present till lill pojken:)
Nu ska jag göra nått annat än att sitta här, känner mig sugen på nått :p


Fredags mys..

Ja det har det varit hela dagen, vi har inte alls gjort mycket nyttigt idag. Vi har ätit från pizzerian och glott på tv. Nu har vi nyss duschat och ska titta om det finns någon film på tven. Imorgon så ska vi till Sundsvall, det är ju selånger markanden. Hoppas jag hittar något roligt. Jag fick ju mina skatte pengar igår, så mamma var på banken och fixade in dom på mitt konto idag :) Det var ca 1200 kronor. Sen så får jag ju min lön om 13 dagar. Ska bli spännande och titta hur mycket jag får.

Nepp, nu ska jag inte slö skriva nå mer utan mysa.


Fredag ..

Igår gjorde vi inte alls så mycket, vi var på bil bingo med mormor och morfar :) Men ingen vann något som vanligt. Sen var vi bara hemma och tog det lugnt.
Snart kommer Marianne och hennes gubbe hit och fikar, kladdkaka :) Gottii.
Jag har även fått en klänning som jag köpte på tradera för 119 kroner, men då är frakten inräknad på 45 kr så jag fick det väldigt billigt :)
Ne nu kommer dom så vi ska fika, jag lägger upp en bild på klänningen :)




Grattis <3

Malin Håkansson - har äntligen fött en son. Han vägde 4960 och var 55 cm lång. Jag hoppas att allting gick jätte bra. Nu önskar jag er all lycka i eran värd. Nu har du en son som alltid kommer att vara bunden till dig, något du har åstakommit. Du kommer bli den bästa mamman! Jag kommer alltid finnas för er.  Puss, jag älskar er!


Nu så ..

Nu är jag hemma i Hammarstrand, det känns rätt skönt. Nu tänkte jag lägga upp massa bilder. Eller så många som jag orkar det är ju rätt drygt att lagga upp :p


Daniel och hans pappa :)


Jag och lamborghinin .. ;)


Daniel, jag och peter, raggare :p




Jag och audi R8 ;)


Daniel bjöd på kina mat, på våran 3 års dag <3


Daniel och hans mamma :)


Daniels fula motorcykel :p


Peter och Eva :)


Deras fina hus :)


Nu får det räcka med bilder.
Vill bara säga lycka till Malin, hoppas det är en kille :) <3


Riktig hemskt ..

Ja en riktigt hemsk sömn har jag haft inatt, det har varit så varmt i rummet så det är inte sant. Sen kunde jag inte somna igår heller, vid 1 höll jag på att somna men det vände. Va upp på toa vid 3, sen måste jag ha somnat. Det är iallafall skönt att vara vaken nu ocj slippa ligga. Men Daniel sover fortfarande han, ovanligt?
Igår var den en lugn dag, vi var bara iväg och handlade sen var vi hemma hela dagen.
Och idag vet jag inte alls vad som händer, det får vi se. Men jag känner på mig att det blir en lugn dag idag med.

Imorgon åker är det 6 timmars bussresa. Det är jag inte alls sugen på.
Nu ska jag äta frukost.


En snygg bild på oss, sen i onsdags tror jag på nån veteran träff :p



Värmen ..

Helt ärligt så håller värmen på att smälta sönder mig. Det är så varmt så jag kan knappt vara ute.
Jag vet att man inte ska klaga på solen men nu gör jag det ändå.
Igår blev det ändrade planer. Jag och Daniel bestämmde oss för att cykla till Daniels mamma Anna, vi tog post cykeln så jag skulle få åka :) Ganska snällt gjort av Daniel. Det är ju ändå ca 4 km. Vi kom dit så gick vi och handlade, gjorde mat, åt maten sen var det glass time :) Väldigt mysigt och gott. Vi var ju dock tvungen att vara ute nästan hela tiden och fram mot 19.30 tiden var det rätt kallt ute. Men så är det om man har ca 10 katter som jag inte tål :p
Sen cyklade vi hem och tittade på Wallander. Filmen var rätt bra.

Nu ska jag göra nått annat än att sitta här. När jag kommer hem kommer jag lägga upp bilder :)


Härligt ..

Idag är det en sån sag man inte gör något, har legat ute i solen i 1 timme, har duschat och bara gosat på.
Dagen ser nog ut så hela dagen, eftersom vi är rätt fast här ute :p
Malin sa att jag hade skrivit lite fel på rubriken igår :p haha det skulle stå Nolia, men det fattade ni nog :p

Det blir hemgång på tisdag skulle jag tro, som det ser ut nu iallafall.
Det är skönt med lite semester så här innan skolan börjar.

Nu ska jag gå ut och sola.



Niloa ..

Idag klev vi upp i tid, så vi skulle ta oss iväg på nolia mässan. Där fann det ju saker för vem som helst, men jag tyckte det var drygt ändå.
I övrigt är jag och Daniel hemma själva i helgen, myspys.
Nu ska vi spela kort, fick han till att göra det ändå :p


Grattis ..

Idag har vi bara gosat på stan.
Vi har varit tillsammans i 3 år idag :) Så Daniel bjöd på kina, så gott :) Tack älsklingen :)
Jag har köpt lite saker, men inte alls mycket.
Nu har jag inte tid längre :p


Soool ..

Underbart väder här i Umeå.


Snart så ..

Nu tror jag att jag har med mig allt.

* Laddare + headsett
* Kamera + sladd
* Smink + håsaker och tandborste
* Medicin
* Kläder
* Underkläder
* Skor
* Pengar
* Bok
* Parfymer
Ja det måste väl räcka, kan även vara något jag glömt skriva upp också. Nu är det bara att vänta på att mamma slutar och hämtar upp mig, ta ut pengar, springa in på ica och sen åka buss till ca 22 tiden :/
Får inte glömma att gå på toaletten inna jag far, det brukar jag vara en mästare på. Och jag sätter mig inte på toaletterna på en buss, fyy!
Jag vet inte om det kommer bli så mycket skrivande i Umeå (brukar inte få sitta mycket vid datan där), vet inte om det kommer bli så mycket bilder heller. Men när jag kommer hem så kommer det komma bilder. Tänkte dels ta en bild på hur dom bor, så ni får se :) Det ser mer ut att vara på landet där än utanför mig iallafall :) Men då är det ju bara 10 min till Umeå ändå, så skillnad är det ju. Här har man 10 mil om man ska till någon stad :p

Ha det bra, och tänk på mig när jag sitter där på bussen och har tråkigt.


Klar ?

Jaha, nu har jag duschat, jag har fixat smink och hår. Jag har packat men det känns som något fattas? Det blir alltid så där när jag ska iväg, och precise innan man ska åka då springer man runt helt tokig. Mamma brukar alltid fråga om jag har med mig medicin, pengar för det är det viktigaste tycker hon :p
Jag måste nog gå och titta en gång till om allt är med, ska försöka göra så jag sliper springa runt här i sista minuten. Det skulle vara skönt att slippa det.


Visste du?



- Jag hatar vänner som sviker.
- Jag tittar nästan aldrig på tv, bara om det är något otroligt bra och intressant.
- Mina vänner tycker jag har konstig musik smak, förstår inte alls varför.
- Jag och min syster bråkar ofta, då menar jag ofta!
- Jag skulle tänka mig att bli kurator när jag blir större.
- Jag gillar att köpa kläder och skor, även fast det inte alls händer ofta.
- Jag blir lätt arg och sur. Och när jag blir det så tjurar jag på ganska länge :p
- Jag sover fortfarande med gosedjur i sängen (A).
- Jag har jätte svårt att lära mig saker inom skolan.
- Jag tycker jag har sjukt snygga vänner :)


Godmorgon ..

Nu har jag vaknat för ett tag sedan, tänkte hpooa in i duschen alldeles snart. Sen måste jag verkligen packa. Jag brukar alltid packa för mycket onädigt skit och det ska jag inte göra den här gången. Jag ska packa smart. Jag sitter också och funderar på hur länge jag tänker bli borta, om man tänker så kan jag ju vara där rätt länge. Men det blir nog kanske tills på måndag. Det låter väl lagomt länge? Det visar sig, jag hoppas att Daniel tänker förlja med mig hem sen också. För snart börjar skolan och då kommer det inte finnas så mycket tid att fara och åka flera mil. Det är tungt att vi måste vara så långt ifrån varandra. Men jag börjar bli van.

Nu ska jag duscha och packa, känns väl inte så lockande.


Hahaha <3

Jag måste få säga en sak.
Tijan du lättar upp stämningen du. Så jäkla skön och knäpp. haha, saknar dig. Ett leende på läpparna är aldrig fel och du får mig alltid att le.
Puss på gullegrisen från posarn. ;)


Stressad ..

Börjar bli lite lätt stressad nu, jag brukar alltid vara så snabb på att packa. Men nu har jag inte rört ett finger i packningen, känns som jag kommer få en stressad dag imorgon. Ska bli skönt att komma ivög en sista sväng innan skolan börjar igen. Det ska bli otroligt skänt med det sista året, tänk vilken kul student vi kommer ha. Vi kommer äga sönder alla våran klass :)

Ikväll har jag inte gjort mycket, mormor och morfar har ju varit här och ätit. Gott vare vill jag lova. Sen så har jag tvättat som vanligt. Och vid 21 tiden gick jag ut och gick i ca 40 minuter. Jag förstår inte varför man aldrig går ut då och då, det är ju inte jobbigt utan bara skönt. Och det är välbejövligt för min del iallafall.
Nu ska jag väl bara ta det lugnt och umgås med mamma som är hemma igen, hon kommer hem och jag far.
Fick även 3 par örhängen och ett present kort på H&M på 150 kr av mamma när dom kom hem från Östersund för att jag har städat och haft hunden :) Tack jätte snälla mamma!!

Måste säga det innan jag gör något annat, att bättre mamma, bättre mormor, bättre morfar än dom jag har finns inte!
Älskar er.




Confeust ..

Jag vet inte vad jag ska göra, ska det vara så här? Du tänker ju inte höra av dig iallafall det är ju en sak som är säkert och jag vet att det gör du för ren tjurighet. Du ska visa nu att du inte behöver mig efter du sa det där. Jag tror jag vet precise hur du tänker, du kan nog också tänka och tycka att det var jag som gjorde fel eller att det är jag som borde höra av mig.
Nu ska jag berätta en sak. Jag frågade dig en frågan enbart för att jag bryr mig om dig, jag berättade inte av vem jag fick höra det i förtroende för den människan.
För att jag inte berättade vem jag fick höra det av så säger du : Jag trodde vi var vänner, men tydligen inte?
Okej, vilken vänskap hade du med mig då? En vänskap om att få veta det oviktiga eller en vänskap om att bry sig om varandra?
Jag har alltid brytt mig om dig, jag har varit vaken nätter för din skull, jag har legat och tröstat dig i timmar, jag har gjort allmänna saker med dig när du varit nere, jag har varit en bra vän tycker jag, jag hade då tydligen verkligen fel?
Men enligt dig så förstod du att jag inte var din vän för jag inte berättade vem som sagt det till mig.
Då jag förstår att vänner inte är mina vänner är när dom gjort något elakt eller bara skiter i mig när jag mår dåligt. Men någon som finns där för en, någon som lyssnar, någon som kommer med råd, någon man har roligt med, någon man tycker om, det är en vänn för mig. Men det jag gjort för dig var tydligen inte värt mycket i dina ögon när du upptäckte så fort att vi tydligen inte var vänner.
Du kanske klarar dig utan mig, du mår så bra osv. Men jag tycker det är tufft utan dig, det är tråkigt utan dig, din tokighet saknar jag.
Har funderat på att smsa, har funderat på att ringa. Men jag tycker inte att det är min uppgift i detta läge faktist. Men har börjat insett att det är ingen vitts att vänta på att du ska höra av dig, för du ska väl visa att du inte behöver mig nu när du sagt så där.

Jag tycker det är sorjligt, för jag verkligen älskar dig!
Jag kan inget göra, alla stunder verkar vara förbi.


Uscha ..

Förbannat less nu... Alltid alltid alltid!

Sol och värme..

Men äntligen är det sol igen, men passar man på att vara ute då? Ne inte jag iallafall. Jag klev upp klockan 11 ich hängde upp en tvätt maskin ute, gick ut med Selma och sedan började jag städa igen. Men nu är jag så otroligt less på de så jag la ner det, nu sitter jag här och kikar runt. Har varit och hanldat till middagen, sen tog jag fram vatten slangen och sköljde av Selma. Så nu sitter hon ute och torkar. Ne nu ska jag göra nått annat än att sitta här, börja på med lite mat kanske.


Frysen och övertrött..

Jag tror jag håller på att svimma, nu har jag städat 3 timmar i vardagsrummet och det är inte klart på minst 1.5-2 timmar. Men det la jag åt sidan till morgon dagen. Har nästan nyss varit ut på en promenad med hunden, blev verkligen bara runt några gator i närheten för är så himmla trött. Så har jag alldeles nyss fikat, det blev joghurt med bananer i, skorpor och ett glas jucie. Gott var det. Jag fryser jätte mycket och vill verkligen hoppa ner i sängen nu och sova länge imorgon. Men känns som jag måste ställa klockan om jag ska hinna städa klart i rummet och börja i köket, så ska maten vara serverad klockan 16.30 för mamma, Therese, mormor och morfar. Så det känns som att jag har det jag gör imorgon också.
Har iallafall varit vaken i 18 timmar nu, och hållt igång hela tiden. Det känns..
Nu blir det verkligen sängen, hoppas på en skön sömn inatt iallfall.
Godnatt <3


Trött som en gnu ..

Godkväll alla!
Idag har det inte hänt mycket mer än att klockan ringde halv 7, va på jobbet tills klockan 8 och jag kom hem därifrån klockan 17. Då va den dagen slut, ne när jag kom hem åkte jag till mormor och morfar. Lånade deras dusch så jag slapp tända upp. Sen kom även Micke och Märta dit så vi fikade. Sen åkte jag med dom hem och kom hem för en halvtimme sen kanske. Hård dag verkligen. Men det var min dag iallafall.

Sen fick jag veta lite skvaller idag, känns inte så himmla dumt. Ganska roligt att ett sånt svin har en pojkvän som inte håller sig till bara 1. Det kan jag säga att jag önskar inte någon det, för jag vet hur det känns. Jag vet hur det ser ut också, att se sin kille med en annan tjej. Jo jag vet. Men det ska man aldrig behöva göra, och som sagt jag önskar inte någon otrohet. Men undantag undantag, jag glädjer mig fan när det va dig det hanlade om. Haha OBS! Vill att de där kommer ut, men jag tänker inte gå till strid om att få ut sanningen, är du för blåst för att veta något så borde du inte något veta heller.
Puss på de!

Nu ska jag gå och hänga upp tvätt, sen ska jag städa lite. Sen lägga mig antar jag.


Kroppen ..

Kom hem för en stund sedan efter dagens jobb. När jag kom hem lämnade jag bara väskan och hämtade Selma. Vi gick en sväng, tänkte att jag skulle ringa Daniel för att prata när jag ändå hade tid men då hade så klart inte han tid. Trodde jag skulle få sällskap av han på promenadem. Kom nästan nyss hem, så har jag hängt upp tvätt. Slängt i en ny maskin, tror jag är inne på min 5e maskin sen igår eftermiddag vid 19 tiden. Tycker jag är bra och snällt. Känns som jag är värsta husmoren :p Men när mamma kommer hem blir det ombytta roller :)
Tänkte städa lite nu men jag orkar verkligen inte, känns som kroppn ska sluta fungera. Jag har så ont i ryggen och helt slut i benen. Det är väl både jobbets och städandets förtjänt skulle jag tro.
Har börjar sova dåligt den senaste veckan. Sover inte alls lika skönt och bra som förut :/ Knepigt. Ska iallafall lägga mig tidigt ikväll. Ska steka köttbulls pytt nu så jag har något att ta med mig på lunchen imorgon, ska även äta lite nu. Sen blire sängen och godnatt.

Tror även att det blir Umeå i veckan, Daniel sa att det var noliamässan vad det nu är. Och han ville att jag skulle komma, så det lutar åt de hållet. Kan vara skönt att komma bort innan skolan börjar igen. Men då finns det en nackdel med att åka. Tänk då om Malin får barn, eller inte hinner kommer hem innan jag åker om hon får innan jag far. Det skulle vara tråkigt, för man vill ju gratta och ta en kik på underverket. Men hon kanske bara skulle tycka det var skönt att slippa ta hem 1 till och visa lillen, för hon kommer nog vara rätt slut. Kanske är lite mer uppvilad efter några dagar? Ja det blir nog som det blir, de är inget som går att skynda på, men jag hoppas det är på G snart iallafall. :)

Ne godnatt säger jag nu.


Iväg snart ..

En timme kvar till jag ska vara på jobbet, är lite tråkigt för nu vill jag vara hemma och städa egentligen. Men men, kanske får nått ryck när jag slutat? Vaknade vid 11 tiden och jag har iallafall rensat mina egna kläder. Det blev en hel påse, men har ändå hur mycket kläder kvar som helst, förstår inte? Ändå slängde jag lite saker jag ville ha kvar. Men men, det är ju bra att ha kläder.
Nu ska jag ta och fika, gå ut med hunden och göra mig klar. Sedan kila iväg på jobbet och roa mig där i 7 och en halv timme.
Fikat vare ja.


RSS 2.0