Gott mytt år ..

Här uppe i Umeå är det mycket snö och trevligt :) Kom hit i Måndags och vi har varit på bio, gått på stan med Daniels mamma. Riktigt mys. Så kom Daniels små syskon igår, full rulle med andra ord. Få se när jag beger mig hem över.  Idag blir det en mys dag, förrätt varmrätt och efterrätt :) Nån cider och bara umgås med varandra.
Utgången blev inte så lyckad för min del alls tyvärr. Men det är ingenting jag grinar för. Men otroligt tråkigt när Johanna äntligen var här. Men vi får ta nya tag, 3dje gången gilt brukar man väl säga? :p Sen fanns det ju självklart folk man störde sig på hela kvällen. Haha, stackars människa. Så "vuxen" men måste ändå provocera sig till uppmärksamhet som en lite fjortis. Haha, tur man inte beter sig riktigt så själv.
Igår försökte jag ännu en gång, tog första steget till någon som hade kunnat blivit bättre igen. But no answer again.
Jag saknar mina sötnosar Malin Och Eliaz för mycket faktiskt.  Massa kärlek till dom.
Så önskar jag er ett riktigt gott nytt åt :)

Utgång ..

Idag blir det utgång. Jag och Johanna ska ut på hotellet ikväll. Det ska bli jätte roligt. Så jag hoppas på en bra kväll. Vi ska sitta hos Zanna och dricka lite innan vi åker upp. Och hos Zanna lär det vara en drös :)

Nu tänkte jag försöka skriva upp vad jag ha fått igår:
Presentkort på Gina 100 kr - Johanna
Prestentkort på H&M 300 kr - Mamma
Present kort på Make up store 500 kr - Mormor och Morfar
200 kr - Farmor
200 kr - Faffan
500 kr - Farfar och Lilian
Refil kort 100 - Mamma
2 trisslotter - Mormor, Morfar och Faffan (vann 25 kr :P)
Peak tröja - Daniel
Pajform, ungsform, 4 skålar och 2 andra skålar - Mamma
2 muffinsformar - Mamma
En scarf - Krille
Ljus + fat - Elin
En ängel - Therese
Kokbok - Mormor och Morfar
Tavla på Eliaz och Novalie - Eliaz och Novalie
Film - Eva

Jag tror det var allt jag fick, och jag är super nöjd! :)


God Jul ..

Jag hoppas att allas jul har varit så bra som min.
Jag har fått kännt mig viktig idag i och med att jag jobbat. Efter jobbet så gick jag till morbror + sambo + hennes pappa, mina kusiner, mormor och morfar, faffan , mamma, Therese & Daniel var samlade där. Jätte mysigt, vi åt efter ett tag. Sen blev det dags för julklapps öppning. Vi satt nog och öppnade paket i 3 timmar :) Så mysigt! Jag fick mest julklappar också till min förvåning, eller allas förvåning kanske :P Hahaa.
Jag tackar så hemskt mycket för alla julklappar, har aldrig varit så nöjd med en jul som denna :)

Jag skriver mer sen om vad jag fått osv.
HA EN RIKTIGT BRA FORTSÄTTNING!




Uschaaa ..

Nu har jag inte skrivit på jätte länge igen. Jag vet inte riktigt vad som händer. Men det har nog inte hänt så mycket sen sist.
Krille fyllde 16 i söndags :) Så vi var där och grattade honom och vi åt självklart tårta :)
Nå mer i stort sätt har inte hänt. Eller jag och Daniel sov hos Malin i fredags, det var mysigt!
Söndags kväll åkte vi in till Östersund, för jag hade skola måndag och tisdag. Så idag var det avslutning vi fikade lussebullar och peparkaka :p Gjorde ett prov i morse hoppas jag blir godkänd.

Bara 2 dagar kvar till julafton, det känns så där jätte konsitgt. Har ingen julstämning alls, men det blir väl. Nu har Johanna kommit hit med, få se om vi ses nått ikväll eller imorgon. :D
Det är fruktansvärt kallt ute, det är 20 - ute och bara man går ut så fryser man ju ihjäl.
Nu ska jag sluta skriva, blir ju ändå inge vettigt heller :P


Flitiga ..

Idag skulle jag haft en medalj. Har städat hos Malin hela dagen idag. Eller nästan. Jag har städat undan tv rummet och toan och dammtorkat där. Malin tog köket och dammsög och torkade golven. Flitiga gänget.se. Så nu ser det snyggt ut här, och luktar gott. Bara hallen och sov rummet klart till ikväll.
Daniel kommer hit idag också. Han skulle ju egentligen inte komma. Men så ringde han och sa att han skulle komma. Då vart jag glad :) Så inatt sover vi hos Malin, ska bli jätte mysigt. Sen fick jag jobb imorgon kväll också. Så blir ännu mer pengar :)

Nu ska jag ta mig in till duschen.


Jobba ..

Har helt glömt bort att skriva att jag ska jobba på julafton. Känns lite konstigt, kanns lite vuxet oxå :p haha. Idag så for jag ju hem till kära Malin. Satt med Robin på bussen vi surrade om en hel del. Så for jag hem och åt mat, tänkte lägga mig en stund med icke. Det tyckte inte Malin, så jag gick ner till henne.
Nu sitter vi hos henne, Ida är ockå här :p Hon gömmer sig under bordet nu hon :) haha.
Ne men nu ha jag ingen ork att skriva, eller jo jag är enormt avundsjuk på Ida som ska fära iväg!

Så vill jag säga att jag är tacksam över alla underbara vänner, familj och pojkvän :)






Dianas musiksmak ..

Nu ska ni få ett par länkar till bra musik enligt mig. Ni har säkert hört dom men det spelar ju ingen roll.

Iyaz - Replay
Den här låten är den jag älskar jag just nu, den är så äckligt skön! Jag lyssnar på den konstant!
http://www.youtube.com/watch?v=WXxV9g7lsFE


Justin Bieber – One Time
Här har vi en grym liten kille som har fått mitt hjärta att smälta iallafall :) Han är så otroligt duktig och skön!
http://www.youtube.com/watch?v=YNI43Q6MNt0

Taio Cruz – Break Your Heart
Den här låten är väldigt skön den med. Men låtarna är som i min ordning så den här tycker jag väl minst om av dom här 3. Men absolut värd låt!
http://www.youtube.com/watch?v=rOg_IHwXWsk&feature=fvst

Det här får räcka just nu ;)


Julklapps handling ..

Vi blrjade som vanligt kvart i 1 idag, så kom 2 stycken från Mika och berättade vad det var och vad dom gjorde. Jag tyckte att det där lät jätte bra för dom som behöver det. Vi fick sluta efter 1 timme ungefär.. Efter det gick jag ner på stan och köpte julklappar. Så nu är allt sånt gjort förhoppningsvis. Sara och hennes kompis Linn kom ner och höll mig sällskap. Vi gick och käkade och gick runt lite :) 
Sen tog jag och köpte en till julklapp till Daniel. Vad bortskämd han blir. Men jag hoppas verkligen att han blir glad :) Så tog jag och köpte några viktiga saker till mig själv. Behövliga och behövliga men vi säger att det var nödvändigt.

Nu ska jag lägga mig och vila en liten stund, inte sova!
Sen ska jag lägga ut några låtar jag tycker om just nu :)


Bra dag ..

Dagen har varit jätte bra, dock så är jag ju en aning trött. Var trevligt att träffa hela klassen idag. Men första lektionen fick vi en utskällning det första vi fick. Eller ja.. Men då sa jag - men det är första lektionen vi har tillsammans på 5 veckor. Då svarade han surt - ja men säg det då! Och då svarade jag tillbaka - ja jag gjorde väl de nu eller hur?
Herregud, jag blev så less. Även så satt jag tyst och de var andra som pratade men när han malde ur sig så var det ingen som vågade säga nått.
Sara har iallafall varit här och ätit middag, tittat på mitt lilla kryp in :p Det blev absolut ingen fin middag, det blev makaroner och köttbullar :)
När Sara gick hem så gjorde jag klart ett arbete. Och nu ska jag snart titta på AA, sen ska jag då sova! Ska upp halv 11 imorgon ska bli EN aning skönt :)
Tänkte göra en ny kategori också, men musik jag tycker är bra!

Nu ringde Malin så bäst att sluta :p Godnatt.


3 saker ..

Tre saker jag inte förstår mig på: På människor som säger saker och struntar i det sedan. Jag förstår mig inte på demokrati. Förstår mig inte på mig själv ibland. 
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet:
Har ingen skrivbord, eller ett hemma i Hammarstrand och de har jag gjort till ett smink bord :p Men på bordet hemma i lägenheten har jag mikro, dator (oftast) och ljus :p 
Tre saker jag gör just nu:
Sova, träffa Daniel och shoppa är nog det jag skulle vilja göra. Sova skulle vara drömmen!
Tre saker jag vill göra innan jag dör: Ja du, jag vill ut och resa mycket, jag vill skaffa barn och jag vill öppna ett behandlingshem :p Det är ju några saker som jag vill göra innan jag dör av alla 100..
Tre saker jag kan: Jag kan .. oj vad svårt. Vad kan jag? Jag kan faktiskt rita/måla av rätt snyggt om jag vill, jag kan vara bra på att finnas för mina vänner, jag kan vicka enbart på lilltån :P
Tre saker jag inte kan: Jag kan inte sjunga (vilket är så synd), jag kan inte ha lampan tänt när jag ska sova, jag kan inte gå utan smink på en fest.
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: Ja du, det har jag ingen aning om :p
Tre saker jag skulle vilja lära mig: Sjunga, sminka mig snyggt och skaka rumpa ;D
Tre favoriträtter: Grillat är absoluta favortiten, friterad kyckling och kanske tacos :p



Jätte bra helg ..

Min helg har varit jätte bra. Min älskling har ju varit hos mig och vi har umgåtts med Malin alla kvällar :) Det har varit jätte mysigt.
Det var nog länge sen ja har haft en sån bra helg :) Med älsklingen och älsklings Malin&Eliaz :)

Nu måste jag sluta skriva. Skriver imorgon


Lördag ..

Vad har hänt sen sist? Daniel kom i torsdags iallafall :) Och sen kvällen var vi hemma hos Malin, den kvällen var det livat till 1000! Jag, Malin och Daniel sprang runt runt i hela lägenheten och lekte. Vi verkligen lekte :P Hahaha.. Ja men det var jätte trevligt hur som helst. Igår var vi på lucia uppe i kyrkan. Det var jätte fint, tycker det är så gosigt. Ska ju dit imorgon också, när det är för allmänheten. Så såg vi på idol finalen hemma hos Malin igår :) Var också en trevlig kväll.

Nu sitter jag bara här på soffan väntar på Daniel som är och träffar Tijan. Vi lär ju göra nån mat när mamma och Therese inte är hemma. Sen vet jag inte hur kvällen slutar. Man kanske dricker någon cider och ha det trevligt :)

Nu ska jag göra någon annan nytta, kanske starta en tvätt maskin?


Tråkig lista, orkar inte skriva nått ..

Hur bor du: Jag bor i ett hus med mamma&syster, så har jag en lägenhet i Östersund.
Brukar du komma i tid: Inte alltid, är rätt duktig på att försova mig..
Hur lång är du: Inte många cm, kanske 1.63 ?
Kan du laga mat: Ja det tycker nog iallafall jag att jag kan.
Vad jobbar du med/pluggar du: Jag pluggar i Östersund på Wargen, går barn&fritid sista året. Jag jobbar också extra på Strandliden!
Vad har du på dig just nu: Underkläder, leggins, linne och en tröja.
Har du någon fobi: Ja för spindlar, tyvärr.
Hade du en bra kväll igår: Ja det tycker jag verkligen att vi alla hade :D
Vilket är ditt senaste inköp: Hmm, kläder om man ser det så annars tuggummi..
Din favoritdryck på morgonen: Jag är så van att dricka vatten, men oboy är ju gott..
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Studiebidraget, så de är väl från komunen ..
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja med min älskling  :)
Vad hade du sönder senast: Oj, jag vet inte alls.
Vem snackade du med senast: Med Malin.
Varm favoritdricka: Varm chocklad.
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten!
Alkoholhaltig favoritdricka: Rosa pantern!
När gjorde du senast något riktigt dumt: Ja du, länge sen det var nått riktigt dumt!
Saknar du någon just nu: Ja Daniel, och kusin Johanna :)
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Ibland krävs det bra lite, det beror. Men rätt mycket får mig irriterad.
Någon jag stör mig på: Nån enstaka människa.
Intressen: Öh, vara med vännerna och min pojkvän.
senaste person du kramade: Min syster nyss.
Senaste person du ringde: Daniel
Senaste person som ringde dig: Mamma
Vad drack du senast: Mjölk
Vill du ha barn: Så klart jag vill, 2 st.
Längtar du till din nästa födelsedag: Ja för då blir det systemet :)
Har rakat dina ben någon gång: Absolut..
Är du sugen på något nu: Nej jag är ju inte med Malin så :P
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 0, jag hatar kaffe!
Använder du hudkräm: Ja
Attraheras du av män med skägg: Nej, det sticks!
Micro-pop eller poppa själv: Malins :)
Brukar du baka: När lusten faller in så ja.
Röstade du i det senaste valet: Nej eftersom jag endast var 16 år då.
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Man ska inte klaga, men alltid finns det ju saker som skulle kunna vara bättre.
Vilken låt lyssnade du senast på: Sånt lägger jag inte märke på, eller så kan det varit Eliaz barn skiva :P
Har någon annan sovit i din säng inatt: Ja jag & Daniel..
Vad tycker du är äckligt: Spindlar är absolut äckligast, sen finns det så mycket så är äckligt.
Har du pengar på mobilen: Det har jag alltid.


Bilder :


En hemskt gammal bild på mig..


En hemskt gammal bild på oss, över 3 år sedan <3


Krille & Daniel i sommras :p


Söta Eliaz, visst ser han mysig ut ?


Det var några tråkiga bilder.
Nu ska jag måla naglarna :)



2 dagar kvar ..

Nu är det bara två dagar kvar på min praktik. Känns både jobbigt och skönt. Det är jätte skönt att vara här hemma, men det är också en himmla jobbig klass jag har fått följa. Men det har gått vägen rätt bra ändå :)
Idag hade jag en lektion, 4-hörns övningar. Jag tror dom tyckte att lektionen var okej iallafall, dom diskuterade bra och det var rätt lugnt och tyst.

Nu ska jag lägga Therese, sen lägga ner i spisen. Sen ska jag väl inte göra nått alls. Ta det lugnt :)
Få se om Daniel kommer imorgon eller på fredag. Jag hoppas det iallafall.
Lägger upp några bilder om en stund kanske :)


Uscha ..

.. vilken tråkig blogg jag har. Den går ju snart ner i träsket ju. Jag skriver aldrig och inte om några roliga och intressanta saker heller, jag har tappat jätte många läsare det är ju tråkigt för min del. Jag måste ta och rycka upp mig, sätta lite krav på mig själv. Skriva om lite roligare saker osv. Jag skulle vilja ha en ny design också, men sånt kan jag absolut inte med. Och betala för en har jag inte så mycket lust eller råd till.

I fredags var iallafall jag, Malin, Eliaz och mamma till Östersund. Jag skulle på hud mottagningen, det gick undan rätt fort där. Så efter det gick vi till donken och käkade lunch, sen gick vi runt på stan. Hade en jätte bra dag och vi fick med oss några påsar hem :) Jag köpte:
En jeans skjorta från H&M
En vanlig randig tröja från Gina
En stor fluffig stickad tröja från Gina
Ett par jeans leggins från Vera Moda (fick av mamma) Tack <3
Ett deadem med en rosett på från Glitter
Frisör Shampo & balsam
Rikare på kläder och fattigare på kontot.
Eliaz var jätte snäll under hela resan, jag själv är väligt brydd hur smidigt och bra det gick :)

Klockan 8 på fredag kväll kom Daniel. Vi gick hem från Malin vid 9 kanske och jag testade mina nya kläder och vi snackade lite. Sen hoppade jag in i duschen. Somnade rätt tidigt den natten :)
Vi klev upp vid halv 12 och gjorde oss redo för att fara på Olgas café, där tog jag en stut med julskinka :) Det var underbart gott vill jag lova. Sen träffade vi Malin några små stunder under dagen annars var vi bara hemma och tog det lungt. Kollade på Robinson och var barnvakt.
Söndagen klev vi upp vid halv 10 för vi skulle åka till kyrkan och lyssna på Therese när hon sjöng. Det började klockan 11 och vi var väl hemma vid 1, det var fika och dans runt granen efter. Dock så dansade jag ingenting :P
Vi var bara hemma innan han skulle med bussen. Då gick jag till Malin och där har jag varit sen i söndags. Ska sova där inatt också.

Idag ringde pappa, jag väntade ett tag innan jag svarade. Visste inte om jag skulle svara eller strunta i det. Taskigt? Jag vet inte alls hur den tanken var. Men jag svarade iallafall, han undrade hur det var och hur det gick i skolan, vad jag skulle göra efter studenten osv. Han lät annorlunda, han lät "normal"?
Om man tänker efter så är det många år man har missat, under dom viktigaste åren i livet hände detta och det har format mig enormt som människa. Både på bra och dåliga sätt.
Jag har fått vara en vuxen människa i 12 års åldern, fått höra många saker från min pappa som många andra barn inte alls har. Jag har fått tagit ansvar för mycket, ansvar för mat, syster + hund. Jag säger inte att han inte klarade av det, för det gjorde han. Men kan inte förklara på vilket vis.
I och med att jag alltid fått ta ansvar och fått gått igenom allt det här under dom här åren så kan det sätta spår i en nu. Man kan vara lite fjantigare kanske, men kanske gör inpulssaker som en annan 19 åring inte skulle ha gjort.
Men jag klandrar honom inte, det var ju inte hans vilja att bli som han blev. Det är en sjukdom! Det är inte synd om mig, han eller oss. Det är synd om alla andra människor i omgivningen som har snackat så enormt mycket skit under den här tiden. Människor har brist på allmänbildning och tycker alltid att det är roligt att klandra andra. Er är det synd om :)
Jag är iallafall gla d att jag svarade, för det fick mig att inte glömma!

Älskar dig Daniel.









Bio ..

Klockan 9 idag så var jag hos tandläkaren för att laga ett hål. Var så klart skit nervös. Jag blir ju alltid så uppspelt när jag ska göra nått som har med smärta att göra. Men det gick jätte bra faktiskt, det gjorde inte alls så ont. Men det var ju bara ett litet hål, eller början till ett hål så det va ju knappt något att laga. Och morfar skjutsade mig och hämtade mig också fast han nästan var hemma i Ragunda för att fika. Tack så mycket  <3

Sen var det skola, och jag var med Krille idag. Efter skolan gick jag, Krille och Jimmy hem till Krille och tittade på en film. Sen gick jag hem och åt, gick ner till Malin och roade Eliaz :) Han är ju en liten solstråle nu. Och nu kom jag och Malin nyss hem från bion, vi var på bröllops fotografen. Den var rätt rolig faktiskt.

Nu ska jag läsa bloggarna som jag inte ha hängt med på.


Det blir mellanrum ..

Som alla märker blir det en hel del mellanrum i mitt bloggande. Har inte skrivit sen i fredags.
I fredags var jag iallafall ute och åkte lite bil.
I lördags var jag hos mormor&morfar mest hela dagen. Vi käkade middag och spelade plump. Sen for jag till Malin runt 7 så sov jag där. På söndag sov jag också där. Det var marknad, jätte mysigt var det. Vi var helt slut i söndags gick och la oss halv 10 och innan 10.15 hade vi somnat. Det var nått som verkligen behövdes.
Igår var jag på skolan, det var trögt att åka in fram och åter men det kvittar. Det var ju så längesen jag gjorde det.
Idag är jag hemma, har haft världen huvudvärk inatt, så när klockan ringde hade jag kanske fått sovit 20 min. Hade presic somnat så klart. Jag orkade inte ta mig ur sängen och jag hade fortfarande huvudvärk. Men jag har ändå inte kunnat sovit, eller visst har jag sovit. Men varit vaken kanske 20 in på varje timme sen 7. Så kvart över 10 gick jag upp. Det är något bättre nu men det känns fortfarande. Igår på dansen mådde jag också dåligt kanske ha nått med det att göra?
Känns jobbigt att vara borta från praktiken hatar när jag missar!
Nu ska jag sätta mig och göra nå uppgifter.


RSS 2.0