Städat ..

Nu har jag börjat röja undan lite här i huset och visst blir det framgångar, men det går ju så jäkla segt så det är inte sant. Jag började städa vid klockan 6, och satte mig nyss. Jag har fått fint i hallen både uppe och nere sen har jag slängt och sorterat kläder i mammas rum. 2 sopsäckar fick jag till i hennes rum. Men där ser man inget slut hur mycket man än håller på. Så jag började med hallen där uppe istället. Det är ju lättare för mamma att fixa hennes rum själv.
Jag tog före och efter bilder i hallen uppe, tog tyvärr inte de i hallen nere men tog en bild på hur fint det blev iallafall. Tänkte slänga upp dom, men på 4 timmar har jag städat 2 hallar, dock inte precise hela hallen uppe + att jag varit i mammas rum och donat på. Det tar sin lilla tid.
Nu ska jag hoppa in i duschen ska bli så skönt.
Imorgon innan eller efter jag jobbat så ska jag ta och rensa mina kläder. Det blir nog till att slänga en hel del där också :)
Ne nu kommer bilderna..

Före bild i hallen uppe


Före bild, fina garderoben uppe.


Efterbild uppe i hallen.


Efterbild i garderoben.


Efterbild på hallen nere.


Jag är nöjd med det jag gjort, kom på att jag måste ut och gå en sväng med Selma också, sen får jag hoppa in i duschen.
Godnatt.


Beställningen ..

Jobbig morgon imorse, som vanligt med andra ord. Men jag har inte sovit nå bra alls inatt och det märktes verkligen imorse. Men jag klev upp, gjorde mig klar och traskade ner på jobbet. Det har flytit på bra idag, allting gick bra.
När kolckan blev 1 fick jag gå hem, gud så skönt det var. När jag kommer till huset så hänger det en påse på dörren, och det var från posten med alla parfymer och korten jag beställt :) Parfymerna luktar ju Über gott. Passar mig alldeles utmärkt.
Zana och Malin kom upp för att hämta deras saker, och jag ringde till mormor och sa att hennes parfym och korten hade kommit. Så hon kom hit och hämtade hon med, Sen for vi på affären och handlade lite.
Nu har jag satt på ungnen och ska börja med maten och efter maten åker mamma och Therese till staden. Jag ska duscha och sen får vi se vad som händer ikväll, antingen får jag vara hemma för mig själv, eller så kanske Malin och Zanna vill spela nå kort eller nått? Vi får se, annars är det ju bara att städa det behövs det också men är inte lika roligt.
Burberry och Escada parfym ;)



Like always ..

Inte vann man någonting denna gång heller, nej då. Men jag var mycket märmare denna gång än alla andra, jag var nära flera gånger också, det har inte heller hänt allt för många gånger. Men som sagt trevligt sällskap hade jag ju så värt var det :)

Har glömt att berätta en sak, sen igår har inte jag snusat. Eller nikotin fri då, men ändå inte så mycket. Jag hoppas verkligen att jag klarar detta. För nu har jag försökt så otroligt många gånger men det har aldrig gått. Och jag vill ha mer pengar att roa mig för, jag tror jag fått shopping noja. Efter jag var i malmö, jag vill ha så mycet kläder så många nya skönhets produkter. Det känns på nått vis som jag vill bli en annan människa. På ett vis, jag får aldrig nog. Och slutar jag snusa så på 2 månader tjänar jag ca 1000 kronor. Och vill man handla saker är det mycket pengar.

Ne dags att börja tänka på sängen, upp vid ca 6 imorgon.. Det känns ju surt, bit ihop. 3 dagar kvar nu bara, sen om jag tar på mig något mer så ska jag inte klaga, för de väljer jag ju själv. Men ibland säger man ja fast man inte riktigt vill, man känner sig dum om man säger nej. Som dom inte kommer höra av sig lika mycket då.

Det blir bara du och jag i hegen snuttan!



Avbokat ..

Imorse när jag vaknade vis 10.30 hade jag ett medelande från röstbrevlådan. Så jag ringde upp det och då var det från sjukstugan och do hade tagot bort min tid pågrund av för mycket. Så jag skulle få ringa tillbaka i september och beställa tid då, är det inte typiskt va? Jag blev då riktigt less när jag fick höra det, det går på 10 min. Ne då ska jag vänta ca 1 månad för 10 minuters jobb? Ja det finns inte något att göra åt.
Jag gjorde mig iallafall klar och gick till Zanna, vi åt lunch tillsammans. Sen gick vi upp till hennes farmor och farfar dit kom också Malin, vi spelade en plump (jag vann =) ) och vi fick fika. Sen tog vi och gick tillbaka till Eva och Lars, dom åt middag och mamma hämtade mig för att handla inför helgen.
Så nu behöver jag inte svälta i helgen när jag kommer vara ensam, vad tråkigt de ska bli. Men jobbar ju hela helgen så, men man skulle ju passa på att använda denna helg till något roligt. Men inte då, så kul får vi inte ha det.

Nu ska jag göra klart det sista här som ska med på bilbingon, blire tredje gången jilt idag då? Man brukar ju säga så! Det märks nog, är så van att inte vinna något men jag kan skatta mig åt de fina sällskapet jag får.
Ne fixa allt var det ja, och gå till Malin och Zanna =)

Lycka till på mig!


Vilekn himla dag ..

Jag vaknade imorse och var så himla trött så jag nästan inte orkade kliva upp. Men upp gick jag ändå och på jobbet kom jag. Gjorde klar min dag klockan 13, då gick jag hem och skulle duscha. Det var verkligen jätte skönt, gjorde mig klar och mötte upp Malin och nere vid strandliden kom även Zanna. Var så glad när jag slutade när solen sken och det var varmt ute även om solen inte sken. Så jag klädde mig lätt och sommrigt, vi 3 gick och hanlade.Sen gick vi hem till deras föräldrar, när vi sitter där så blir hela himelen svart. Och innan man sagt ordet om det så spöregnade det ju. Och mamma som bett mig ta in tvätten, yippie??
Zanna var snäll och skjutsade hem mig, taack!

Therese kom hem över från Klara, jag tog en ful bild på henne och hon tog en ful bild på mig :) Haha, ska lägga upp dom. Men sedan brakade helvetet löst, jag och Therese har aldrig bråkat så hårt tror jag, men något mer behöver jag inte ta upp. Nu har mamma kommit hem och ja? jag är hungrig som satan.
Nu ska jag lägga upp dom fula bilderna :)



Systrarna ful.



Ångest ..

Hur roligt tror ni att det känns att veta att man ska upp och jobba imorgon? Jag kan tala om för er att jag hellre skulle vilja vara ledig, men det vill väl alla? Tur att det känns den 27 agusti när pengarna rullar in på mitt kort. Då kommer jag vara över lycklig. Men just nu känner jag att jag vill sova imorgon.

Det blev inge Malin ikväll för min del, vi båda tyckte att det var sent fast klockan kanske va 19 :p Men ska man upp dagen efter eller om man är hög gravid så är det sent. Inget har hänt på hela dagen, utom att jag och mamma var nere i källaren och rensade kläder. Och det blev 3 sopsäckar fulla med kläder som inte använd. Sen borde vi ta mammas rum någon dag också. Jag tror att vi har mest kläder i Hammarn, gammla barn kläder från både mig och Therese, gammla kläder från när mamma var större och yngre. Så det vill jag lova er är ett helt rum om alla kläder skulle vara på samma ställe.
Jag ha även fått tid för mitt andra födelsemärke, på torsdag klockan 3 ska det bort. Ska bli skönt att få det gjort. Har också fått en tid på hudmottagningen i Östersund. Så jag hoppas att jag kommer bli nöjd med allting. Redan nu känns det som en befrielse. En tyngt som släpper.

Nu ska jag fika med mamma, sen ska jag nog gå till sängs.




Tjohopp ..

Idag har det inte hänt allt för mycket. Har varit hos mormor en sväng, beställde 2 parfymer från internet. Så dom kommer snart :) Sen har vi ju även beställt lite kort, vill att dom ska komma med. Men det lär ju komma i veckan det med.
Just nu så är Krille här, han åker till Malmö han imorgon så då blir det tomt här :(.
Sedan ska jag ner till Malin med datan för att föra över lite filmer och sånt, så ska jag ruinera både Malin och Zanna på lite pengar. Dom beställde även saker från parfym sidan det gjorde mormor med. Så för 4 parfymer och en mascara blev det ca 1400 kr. Billigt de om man frågar mig.
Nepp nu ska jag vara social med Krilleboy.
Ska lägga upp nån otroligt fin bild på allas charntroll som jag tog igår.






Nattbloggning ..

Jo blev ett sent inlägg ikväll, kom hem från Malin för en stund sedan. Har haft en super mysig dag som jag saknat.
Jag vaknade vid 12 imorse och då ringde Malin, surrade med henne ett bra tag sen hoppade jag in i duschen. Gjorde mig klar och ringde mormor för vi hade bestämmt att gå på Whalbergs (eller hur det stavas), hittade ingenting men det var väl tur det ändå. Så skjutsade mormor mig vidare till Malin. Vi åkte till hennes farmor och farfar och spelade plump. Jag kom 2a iallafall, inte så illa som det brukar kunna vara. Sen for vi och handlade, gjorde mat. Sen satt vi nog bara och häckade och surrade. Sen spelade vi Rummy och jag vann :D
Sen tog jag och gick hem och Zanna och Malin la sig antar jag :)
Och det ska väl jag också ta och göra.

Godnatt  , saknar min pojke.


Goddag, gokväll?

Japp, nu sitter jag hos Malin vi har nyss ätit middag. Var och handlade idag, då gick vi förbi Sven Volter. Malin blev alldeles till sig och skulle gå förbi honom en gång till :p haha ..
Ne nu ska jag vara social, skriver när jag har kommit hem.


Sköönt..

Har kommit hem från jobbet nu för en halv timme sedan, och helt slut som vanligt. Men nu är jag ledig i 2 dagar. Gick iallafall bra att jobba ikväll, de gick lite lättare än igår. Igår somnade jag som en stock före klockan 11, jag minns inte när jag somnade så tidigt sist. Men skönt var det.
Har inget att skriva, imorgon ska jag väl träffa Malin som det ä planerat. Ska bli roligt.
Det bara regnar och regnar det är så jäkla tråkigt så jag håller på att dö, tänk med lite sol imorgon då. Få klä av sig lite och gå med fina kläder och se sommrig ut. Bara lite sol åtmistonde.


Inte vilken dag som helst..

Nä just en sån här dag kommer inte allt för ofta, för det är nämligen så att min underbara kopmis har beräknat att föda barn idag! Men om de kommer nå barn är en annan sak de :p
Men i övrigt ser dagen ut som alla andra, jag jobbar och det är regn.
Nu ska jag ge gamlingarna lite middag.


Dag efter dag ..

Dagarna bara går och vart är sommarlovet? Inte får man vila upp sig heller, nä utan man jobbar och jobbar man inte så bokar man in nått de dagar man är ledig. Och sommarlov då tänker jag på sol och bad, det finns inte heller. På kvällarna ska man vara ute och umgås med folk man gillar, men det finns inte det heller. För mig ett ganska tråkigt och dystert sommarlov, men jag har ju varit i Umeå och i Malmö även en snabb vesit i Junsele. Så jag har inte bara suttit i vårat trista hus.
Imorgon klockan 7 så är det dags att vara redo för jobb, och vet ni? Jag vill verkligen inte dit.. Sen så är det så att jag än så länge inte har nå mer jobb, och kanske kan njuta av mitt sommarlov de sista veckorna i agusti. Men visst några dagar kan jag plocka på mig i agusti så man får lite pengar i september också.

Sen så har jag kommit på en sak till, Daniel fyller snart år. Så jag undrar på stort vad man ska ge honom i present. Smycken är bara att glömma, ett armband vill han ha men det är för dyrt och han är expert på att tappa sådana saker. Men jag pendlar mellan 2 olika saker, vet inte vad han helst skulle vilja ha. Kan ju inte fråga honom heller :p

Hopp, nu ska jag fika med mamma, sedan ska jag fasen lägga mig i tid ikväll så jag får sova några timmar.


Problemet ?

Jag fattar inte vad som är problemet. Vad fan är det som tar slut, jävla massa skit snack. Tänk lite själv också inte bara andras jobb, tyck så där då om du mår bättre!!
Jävla förbannad man ska bli, jag spyr över detta!


Så gött ..

Nu tror jag att jag har sovit min prinsess sömn, jag har sovit så underbart gott i husvagnen inatt. Kan inte förstå hur, för det är ju inte precise lyx att sova i husvagn. Men lyx var det för mig iallafall. Krille har inte vaknat än och jag låter honom sova. Mormor och morfar är och handlar och ska skjutssa Therese till någon kompis. Så jag tänkte vänta med att fika tills dom kommer tillbaka, roligare med lite sällskap.
Igår öppnade mamma mitt lönekuvär, och jag har jobbat 2 dagar så jag gissade på att jag skulle få ca 600-700 kr. Men då säger mamma att jag fick 1500, jaha ?????? Jag är nöjd med hur är det möjligt?
Det som kan bli roligt är nästa lönen, kanske får 6000 då, plus att jag får igen 1000 kr av skatten :) Det kommer inte bli illa.

Noepp nu måste jag göra nått annat, kanske ska hoppa in i duschen innan jag fikar. Det tåls att fundera på.


Nu blir det husvagnen ..

Sitter fortfarande hos mormor och morfar, Jag och mormor har hämtad Therese på Hammarn när hon kom med bussen från Östersund.
Sen nu ikväll kom Krille och vi ska sova i husvagne inatt, gosigt! Therese  ska också sova med oss, men det kan finnas en tendens att hon går in och lägger sig med morfar det skulle inte förvåna mig.

Skriver med Zanna på msn om vänner som bara använder en när det behövs och struntar i det sedan. Och det är en sak som jag känner igen mig på. På båda sätt, visst har jag utnjyttjat människor men kanske inte på att ha vänner och sen välja bort dom men jag har gjort fel jag också. Men jag har även dom som har utnjyttjat mig jävligt mycket. Och att inte märka sina fel satt vi nyss och pratade om, och det kan jag tycka är svårt. Alltså hur kan man inte märka att man använder en människa och sen skiter man i den. Det tycker jag att man märker ganska lätt.
Idag läste jag ett störande inlägg, och jag säger det är det så får det väl vara så då. Det är inte jag utan du. En fråga är en fråga. Vad ska jag göra, fråga andra? Men jag hade ju inte fel iaf, det va sant.

Nu ska vi mysa i husvagnen, vi har kommit på plats nu. Måste säga en sak och det är ärliga ord. Malin och Zanna Håkansson fan vad jag saknar er!



Namnsdag.

Jo det har man idag, Kristina. Även mormor och Johanna heter de så grattis till oss :) Min dag började hos doktorn, det gick bra där och jag fick en remiss till hud i Östersund, sen så skar dom bort ett födelsemärke också. Men läkaren hade inte så mycket tid så hon sa att jag skulle beställa en ny tid för det större märket.
Sen for jag hem och sov en stund till, efter det kom mormor tillbaka och hämtade mig så for vi på Lotties med morfar och fikade. Gött var det, tack så mycket för fikat morfar. Så kom även mamma dit för vi skulle på rödakorset och titta, där fanns det ju en "balklänning" njaa tyckte jag om den men testade den ändå, och ja jo den hade ju varit snygg om man gjorde om den en del. Så vi tog och köpte den för 50 kr, hur billigt är inte det då? Så ska Marians syster få sy om den. Hon kan sy bröllopsklänningar så jag tror nog att det kan bli fint ändå. Måste ju inte ha den på just balen men det är ju en hel del klänningar som man ska ha. Första gången jag har köpt något från rödakorset iallafall. Men billigt är det.

Nu sitter jag hos mormor, vi ska äta pankaka med jordgubbar. Sen vet jag inte vad som händer ikväll. Får väl se, blir det inget speciellt så stannar jag nog här.

Thats hard ..

Inte vann man någonting idag heller, vad trodde man? Krille och mamma var 1 ifrån ganska många gånger, men jag bara 1, mormor och morfar gick det inte heller bra för. Men men om man spelar ofta så måste man ju vinna någon gång? Eller ??
Malin och Zanna var upp hit och hämtade en bok som Zanna skulle låna, stod ute och pratade en stund. Kul! Fast det är ett sånt skit väder så va det inte så kallt att man frös när man stod ute i bara skjorta. Imorgon blir det doktor och fika med mormor. Sen så ska jag även äta middag där. Så ska jag kanske träffa Malin och Zanna också om Malin inte får för sig att åka in och föda :) Isåfall måste du ringa mig så jag kan önska dg lycka till.
Pratade med älsklingen och fick veta sånna sjuka saker. Sjukt ställe verkligen.

Nu ska jag titta på det stora byggslaget om dom har lagt upp gårdagens avsnitt. Sen måste jag sova för ingen sovmorgon för mig inte.

Imorgon vill jag ha soool!



En sunk dag ..

Men vilken hemsk dag, det är sånna här dagar man kan riva av sig håret. Jag och Daniel har inte gjort någonting alls, han klipper gräset just nu. Han kan vara duktig ibland. Och han åker hem idag också, blev en dag tidigare. Men det funkar det också, sen åker han med sin familj till Pitiå och blir där säkert minst en vecka..

Snart är sommaren slut, det känns skumt. Det är bara 3 dagar kvar tills Malin har beräknat, det har gått så fort. Och jag hoppas att allt går som det ska men mycket bättre för henne.
Annars är allt som vanligt, presice som vanligt. Men jag ska vinna pengar ikväll iallafall.


Morning morning ..

Jaha, vaknade vid 12. Och vad vaknade man till jo regn väder, men hejja. Jag trodde iallafall att vädret från igår kunde hålla sig åtminstonde idag. Men där hade jag fel.
Skulle ju sova hos Somis igår med Daniel och Krille, men vid 1 tiden så blev det problem så vi gick hem. Tur att det är nära. Vi la oss och skulle se på en film men båda var så trött så vi somnade, skönt det.
Imorgon så ska jag till doktorn klockan 20 över 8, och jag stör mig på att alltid få så tidiga tider. Men man får väl vara nöjd att man får en tid, mormor ska följa med mig för jag vill inte gå dit själv. Efter det så ska vi fika och kika om det finns något att glo på. Fika ska vi göra för att vi nämligen har namnsdag imorgon :)

Hoppas att det blir bilbingo ikväll nu då, vädret är ju inte så bra.
Nu ska jag väcka Daniel tror jag, men han har så lätt att bli sur.


En dag på zoo.

Fint väder var det idag och då blev det zoo, for vid halv 9 tiden. Fick låna morfars bil också, härligt tyckte jag som skulle köra. Kom fram till Junsele vid halv 11 men det öppnade inte förren klockan 11. Vi tittade på alla fina djuren och tittade på lejon uppvisning. Så otroligt vacker lejon är, tigrarna var också så fina. Så ståtliga och så mjuk dom ser ut. Tänk att ha sån helt tam som husdjur. Det skulle vara fränt.
Nu gör vi inte alls så mycket, Krille är här med oss. Vi ska nog sova uppe hos honoms gammelmormor inatt, för hon är i Malmö och hälsar på.
Pappa var hit en svng nyss, en ganska lång sväng rättaresagt. Och han har blivit så mager och det syns på honom att han börjar bli gammal. Lite hemskt att se tycker jag.

Nu ska jag slänga upp lite bilder från idag, tar bara dom jag tycker mest om.


En söt åsna.

Kamel och Daniel..

Geten och Therese..

Lejon, så fin så otroligt vacker.

En vit tiger, också så otroligt vacker..

Älsklingen och jag ..

Nu får det vara slut på bilder, nu ska jag vara social med resten av gänget.


Pengar ..

Nu har en hel dag gått, och vi har inte alls gjort nå speciellt. Varit hos mormor och ätiti jordgubbar och spelat en plump. Och jag vann, helt otroligt jag fick bara 3 plumpar på hela omgången, otroligt! Nyss hittade jag en kläd sida som jag blev inloved i. Så sjukt snygga kläder så jag får spunkt, jag måste verkligen få pengar så jag kan beställa lite därifrån. Eller det är risk att det kan bli mycket.
Här kommer en länk dit : http://www.eliteladies.se/ gå in och titta.

Imorgon om det blir bra väder så ska mamma, Therese, Daniel och jag åka på Jönseles djurpark. Det ska bli roligt :)
Nu ska jag och älsklingen gosa.


Men bra ..

Igår jobbade jag hela dagen som alla redan vet, sen när jag kom hem åt vi mat och Daniel berättade att min laddare till datan inte funkande. Yippi tänkte jag, jag försökte få igång den drog ur den satt tillbaka den men den laddades inte ändå. Så vi hyrde en film som heter Martyr tror jag och den var sjuk inte bra och inte dålig. Den var bara konstig. Sen så somnade jag, och drömde värsta mardrömmen och vaknade av att Daniel kliade sig och i drömen lät det som fot steg, vaknade av ett ryck och Daniel skrattade. Somnade sedan efter lite mys och prat.

Sen kom Therese hem och vi klev upp, så skulle vi försöka med laddaren en gång till men i ett annat uttag och då funkade det. Smart att inte testa de igår. Idag ska vi göra middag tills mamma kommer hem. Sen händer väl inget mer, som vanligt. Om man inte ska umgås med någon. Ja vi får väl se.
Skönt att vara ledig.


Yippi ..

Sitter på jobbet, lusten finns verkligen inte till att jobba. Men jag börjar vänja mig, är faktiskt inte lika trött på mårnarna. Men jobbet i sig är hur tråkigt som helst. Idag tog jag köket för första gången, och det var faktiskt skönt. Sen kom jag på en sak som förvånar mig, jag har inte varit sjuk nån dag när jag jobbat. Eller låtsas sjuk menar jag, jag har gått varje dag fast jag inte ville, det är skillnad mot för andra året. Ioförsig har jag inte varit riktigt sjuk heller. Men det är starkt gjort utav mig!
Nu ska jag kolla chema om hur jag jobbar om jag kanske ska till Pitiå. Få se hur det blir med det.
Idag far kusin Johanna hem, tråkigt tycker jag. Men vi har ju umgåts lite mer nu än vi brukar eftersom jag var ner till Malmö. Så måste ju vara nöjd. :) Älskar dig och kommer så klart sakna dig!


Grattis ..

Hej alla glada!

Igår var jag ju på Diggiloo, det var bra. Men jag tycker verkligen att förra året var mycket bättre, men det var ju mer kända artister och mer fart igår var det mest lunga låtar och låtar man inte alls kunde. Men det var ju helt okej.. Idag så har vi varit på kalas, morbror fyllde 40 år igår, och Therese fyller 9 år idag. Grattis till dom. Nu ska jag vara social med min kille, han är så jäkla sur!


Har ju glömt ..

Min morbror fyllde ju 40 idag, eller om jag ska vara exakt så fyllde han igår fetersom klockan är över 12, och min syster fyller 9 år imorgon eller idag hur man jälv vill. Men nu ska jag fika och sova. Lägger upp bilder imorgon. Godnatt ..


Diggiloo snart ..

Vaknade vid halv 1, men så underbart skönt det var. Så har jag sminkat mig men håret ska fortfarande fixas. Daniel ligger fortrafande och sover. Jag tyckte att jag vaknade lite väl för sent men jag var värld att få sova ut. Vi ska grilla idag och gud så gott det ska bli, sen så far vi mot diggeloo :) Synd bara att inte Daniel ska följa :( Ne nu måste jag väcka Daniel, han blir sur om jag låter Johanna komma och leta efter nå kläder om han ligger och sover :p


Äntligen ..

Nu äntligen ska jag få sova, är hur trött som helst. Gick bra på eftermiddagen med jobbet, det va jag och Lena. Det går väldigt bra med vissa. Så kom Daniel hit klockan 8 och vi ska nu sova. Och han är grymt less på att jag ska blogga, det är patetiskt de här med bloggar tycker han. Tur att han slipper då :) Imorgon är det diggeloo, jag hoppas att dom är duktiga, men det brukar vara liten risk att dom är dålig. Så ska vi grilla också, gott.

Gödnatt.


Helt slut ..

Jag kom nyss hem, slutade halv 1 och for på en gång till Ragunda för att fika. Ragunda fyller 125 år eller nått sånt var det? Så nu ska jag vila en halv timme för jag är så förbannat trött, har knappt suttit nått på jobbet, alltså seriöst! Har varit fullt upp konstant. Så tycker jag att det är fräckt att en del måste jobba röven ur sig och dom lata låter vi andra jobba. Sen tycker jag det är sjukt riktigt sjukt att dom ordinarie använder oss vikarier som fan! Det är vi som får göra skit görat och faktiskt det mesta.
Nu ska jag vila, sen äta sen iväg och jobba igen. Ikväll kommer min sweetesboy.


God mat ..

Fick god mat som satan idag, allt var perfekt och jag åt mig väldigt mätt! Mormor hon kan det där med att göra kams, om jag ska vara ärlig så är nog alla middagar där godare än hemma.  Vad det än är, till och med mormors pankaka är godare :p Sen så skulle vi ju vidare på bil bingo. Blev inge tutande i våran bil, tyvärr. Var väldigt nära en gång 1 nr ifrån så tutade en bil sen nr efter han/hon tutat var mitt nr. Så hade inte den fått bingo på den siffra hade jag fått bingo, så typiskt. Ska nog dit nästa torsdag också med mamma, mormor kanske morfar och mammas vänninor :p
Måste säga att jag tyckte det var jätte trevligt att få träffa  Johanna A, fan vi bo inte långt ifrån varandra så nå måste vi kunna ses offtigare :) Det borde inte vara så svårt för oss. Kanske tar en bingo tur till nån gång ;)

Nu är det ju så att jag måste lägga mig alldeles snart, fan vad jag är less på att jobba. Och ont i huvudet har jag också. Så lika bra att försöka sova. Få se om älsklingen kommer imorgon, det hoppas jag verkligen!
Godnatt , lägger in en ny bild på mig och på min otroligt fina och snälla mormor. Fått det utav henne kanske ? :p

 




Ruggit väder ..

En fika på brödbiten med Johanna, Krille och Therese blev det i åskvädret. Det satt fint i magen och nu är det kams som gäller , gott :) Ikväll blir det även bil bingo med Johanna Almström och kusin Johanna, ska bli väldigt roligt att träffa Johanna som jag nog inte gjort på ja år? Borde bli en ändring där, så mycket har försvunit. Men ska bli super roligt,
Nu måste jag gå, Skriver när jag kommit hem igen med vinst pengar ;)


En snabbis ..

Sitter på jobbet, var dö trött imorse. Mamma sa åt mig hela tiden, men måste säga det har varit skönt att jobba med mamma. Idag har det varit jag, BrittMarie, Towe och mamma. Vilken patrull säger jag bara ;) Har gått hur bra som helst och haft hur mycket rast som helst. En faktist helt underbar jobbdag :)
Nu ska det snart ätas lunch för våra gammlingar.
När jag slutar så ska jag hem och byta om osv sen ska jag, Therese och Johanna ta en fika.


Godnatt <3

Nu måste jag lägga mig, börjar om snart 7 timmar. Har fixat in en massa låtar på mammas mobil och det tog en hel del med tid vill jag lova. För hon var ju tvungen att titta igenom alla mina låtar :p

Sov gott, godnatt.


Nuså :)

För en stund sedan var Johanna hit med våra saker :) Jag blev jätte nöjd över kameran iallafall, rosa och snygg var den.Och mamma fick sin telefon, men det blev en annan. En mycket finare enligt mig, jag tror nog att hon också blev nöjd. Therese blev dock inte ett dugg nöjd hon började grina när vi berättade vad Johanna skulle köpa åt oss. Men men, det är hennes problem. Ska lägga upp en bild på Selma som fick inviga kameran :)
Imorgon jobbar jag till klockan 13, sen ska jag och Johanna fika och vid 16 tiden åker vi till mormor och äter kams (mumma), det blir jag, mamma, Therese, Johanna, Krille, Elin, Märta, morfar och mormor :) Ska bli mysigt. Efter det så ska mamma på bil bingo och jag måste vara barn vakt så klart. Men det gör inte så mycket blir ändå en lugn kväll för jag har delad tur på fredag :( Men förhoppningsvis blir det lite pengar i slutändan. Man får ju känna på vuxenlivet och det är en bra förberedelse för framtiden.
Nu ska jag ägga in musik på mammas telefon.




Tvätt + webb tv ..

Jag har inte gjort nått på hela dagen, tvättat några maskiner och tittat på webb tv på bygg slaget. Jag tycker det är bra och jag hoppas att lag röd vinner alltihopa. För dom tycker jag gör finast. Synd att man är inne en sån här fin dag, men jag har ju inte lust att gå ut själv heller. Mamma skulle ringa hem Therese för hon vill alltid komma hem tidigare men icke idag hon skulle stanna kvar till 16:30 hon. Men dom kommer ju snart hem. Sen ska jag fråga om mamma vill ut och köra med mig, det var ett tag sedan. Vill ha körkortet, men det får vänta tills jag tagit studenten ist. Jag kan ju köra men de är teorin som är mitt krux. Jag som är så seg i huvudet, det kommer ta lång tid innan jag kan teorin :p

Nu ska jag börja met maten.

God morgon ..

Måste bara säga hur jäkla skönt det var att få sova ut tills jag vaknade av mig själv. Det har jag nog inte riktigt gjort sen jag åkte till Malmö som är mer än 2 veckor sedan. Men vaknade av ett ryck imorse och tänkte men nu r jag försenad till jobbet. Sen kom jag på mig själv att jag var ledig. Vaknade halv 12 och klev upp, har vaknat en massa gånger men tvingat mig att sova :p
Men dagen har ingenting att bjuda på som det verkar. Men jag får väl ringa hem Therese från fritids så har jag ju sällskap.
Hoppas Johanna kommer hem med våra saker nu då :)
Här är en bild på min kamera och mammas mobil :


Kväll ..



Jag satt nyss och läste igenom några bloggar, och det är en sak jag raetar upp mig på. Vuxna klagar mycket mer än vad vi ungdomar gör, iallafall i den bloggen jag läste nyss. Jag får nästan rysningar så barnsligt var det. Skriver om sitt jobbiga liv om folk som beter sig illa och om 13 åringar som dricker. Alltså denna människa kastar bara ut skit i sin blogg. Och som en vuxen människa borde man bete sig efter gott betende? Tycker jag, men vad kan man göra mer än att störa sig på dom här människorna. Det är absolut helt och hållet upp till dom själv. Men att läsa allt detta så beter hon sig ju nästan värre än Kisse.

Ikväll var jag iallafall ut med Johanna och Krille en stund. Jag och mamma har tittat lite på internet och hon hittade en telefon hon ska köpa och jag en digital kamera. Så Johanna ska få med sig pengar och köpa med våra saker från Sundsvall eftersom hon ska dit imorgon. Vi hittade båda sakerna på rea och en ny mobin och en digital kamera gick tillsammans på 2437 nått sånt och då köpte jag även med ett minne till kameran. Det ska bli roligt :)


Vila upp sig ??

Då är man själv, Therese är hos mormor, Daniel har åkt och mamma jobbar. Kanske man ska vila tils torsdagen och fredagens jobb? Finns inte så mycket att göra, Johanna har inte hört av sig så blir väl en lugn kväll ikväll. När man är ledig imorgon händer det ingenting. Annars när man ska upp och jobba dagen efter då finns det saker att göra minsan. Jobbigt det där, mamma jobbar ju imorgon och Therese ska på fritids så imorgon finns det inte heller nått att göra :/ SUCK. Men får väl se om det finns nått att kika på på tven, fast jag nästan hatar att titta på tv så finns det ju inte ett skit att göra ändå. Datan kan man ju inte sitta framför hela tiden man blir ju less efter 20 minuter.

Vilket klago inlägg de blev :p

Puss

En ny vecka, nya dagar ..

Nu har jag inte skrivit nått under helgen, det beror på allmän slöhet. Jag har varit på skoter, gräsklippar och traktor race i helgen. På lördagen var det bra väder, men dock inte på söndagen. Jag blev blöt vill jag lova. Sen så jobbade jag igår kväll, idag har jag också jobbat. Och imorgon, torsdag och slutligen fredag. Pepp för det ? Nä verkligen inte, jag skulle kunna kräkas på de där jobbet. Känns nog bättre när pengarna rullar in, men det blir inte alls så himmla mycket.

Idag är jag barn vakt åt syster, jag slutade klockan 1 och mamma började då. Det är lika imorgon också får se om man måste ha henne då med. Annars tycker man att hon borde vara stor nog att ta hand om sig själv. Men det anser inte min mor.

Nu väntar jag på att Daniel ska komma hem från Östersund. Så måste jag verkligen städa mitt rum, men det ska jag ha hjälp med han stökar ner mycket mer än mig men han hjälper nästan aldrig till, inte med nått :p

Puss

Trött och marknad ..

Nu är jag jätte trött. Har varit vaken sen klockan 6.15 imorse. Vid fikat halv 10 somnade jag nästan, det var bara att kliva upp och göra någon nytta. Sen när jag slutade så gick jag ut på marknaden. Kom nästan nyss hem, gick med Johanna, Elin och Peffe, sen gick jag och Malin och käkade på kaffe stugan. Så gick vi till Malins lägenhet, SÅ himmla fin. Där skulle jag kunna bo :) Men jag hoppas på att bli erbjuden på övernattningar lite då och då. I stan så ville hon ju ha sällskap rätt mycket, måste faktiskt säga att allt skratt saknar jag!
Imorgon och på söndag blire traktor race, hoppas bara att det inte regnar.

Jag har också köpt en skinnjacka idag, för 300 kr. Sjukt billigt, men jag tror inte att det är äkta skinn men det skiter jag i. Den var jätte fin ändå, Elin köpte också en likadan. Men storlekarna var knäpp måste jag säga, jag skyller verkligen inte på det bara för att. Men så tjock är jag inte så jag ska behöva L.. Nej konstiga storlekar :p Men nu är jag verkligen utan pengar! :(

Puss


Regn ..

Nu har jag kommit hem från ankracet, det har små regnat hela tiden. Men nu när det sutade och man satt sig i bilen började det regna ännu mera. Hade ju ganska tur där. Nu väntar en skön dusch sen ska jag lägga mig börjar klockan 7 imorgon. Det känns tungt. Jobbar fredag,söndag,måndag,tisdag,torsdag och fredag!! HÄRLIGARE. Men jag har nästan bara 1 turen så får väl vara nöjd för det. Sen har jag inte alls så många dagar kvar att jobba. Kanske är 5 till, om man inte får något mer vill säga.

Jag fattar mig inte på en del människor, att man tror på dom hela tiden. Man ska inte lita på någon, inte ens den man mest tror man har vid sin sida. Även dom kan svika. Jag är otroligt less på just dom här 2 personerna. Men jag tänker inte göra nått åt det, har försökt förut. Men vad får man tillbaka?

Puss  , o godnatt!



Hemma i Hammarstrand ..

Nu har jag nått hem, resan gick hur bra som helst. Fick byta tåg i Stockholm, hade liggvagn fram till dess. Sedan var ju så klart tåget försenat. det skulle gå 8.30 från stockholm men vi kom iväg ca 9.40.. Det var dock lite drygt men det funkade bra. I gävle hoppade även en väl bekant upp på tåget nämligen Tijan så vi satt och surrade tills vi kom fram till Sundsvall. Roligt jätte roligt. Vi alla 4 skrattade så tårarna rann, eller mina och Johannas tårar rann men det var så härligt att skratta så där.. Sen ikväll så blir det ankrace, imorgon jobba sen marknad..

Jag känner mig så glad, vet inte varför. För ena är ju dummare än den andra men det är sånt så sjukt som jag inte bryr mig i ett dugg. Det är era liv, absolut inte mitt.. Men kom inte och gå som ni själv tro ni kan göra sen heller :)

Puss på er!!

Svårt ..

Livet är inte en lätt sak att ta sig igenom alltid.. Man har ju fått gått igenom några saker. Men jag trodde aldrig att detta skule ske. Hur ska vi gå igenom det här på bästa sätt? Tillsammans klarar vi det men för mig är det en sån hemsk sak. Jag vill verkligen inte detta, men tyvärr kan varken du eller jag göra något åt det.
Det enda jag kan säga är att vi klarar detta. För vi älskar varandra.

Ikväll åker jag hem, känns bra men kommer ändå bli tråkigt. Back to life.

Puss

2 dagar kvar ..

Nu är det bara 2 dagar kvar innan jag åker tillbaka till Hammarstrand. På onsdag vid 23 tiden går vårat tåg, så är vi framme vid 12 på torsdagen i Sundsvall. Känns tråkigt att tiden gått så fort, skulle kunna stanna längre. Men jag saknar ju även alla hemma. Jag har iallafall nyss duschat och gjort mig klar. Men Krille ligger fortfarande och sover fast jag väckt honom 2 gånger. Men Johanna kommer väl snart hem. Nu ska jag vara lite social med Malin.

Puss

G´natt ..

Nu är det dags för sängen, jag och Krille har nyss tittat på Rally brudar. En helt okej film men inte super. Sova nu så jag orkar med en dag på staden imorgon.
Saknar min prins.

Puss

Jahapp ..

Nu har jag vaknat, fikat, plockat undan mina saker i Johannas rum, vikt hennes kläder och nu kikar jag datan. Snart ska jag börja göra mig klar, sen ska jag och Krille gå till tivolit Johanna jobbar på och hälsa på henne. Sen vet jag inte vad som händer senare. Igår var vi ju som sagt till Danmark både på dagen för att shoppa och sedan på kvällen för att festa. Festandet gick som det gick vill jag säga. Jag, Johanna, Malin och Carina skulle iväg, Tåget skulle gå klockan 23.35 men tåget var försenat så vi kom iväg vid 10 över 12.. Sen väl där hände ju saker som jag inte tänker skriva om. Inge viktigt heller för den delen.

Nepp, nu ska jag göra mig klar, och gå till Johanna :)
Puss

Slapp dag ..

Det har jag inte haft sen vi kom fram till Malmö, vi har sprungit på stan varje dag och haft saker att göra. Men idag vaknade jag kl 11 och vi har varit hemma hela dagen. Rätt skönt och behövligt också för den delen.. Det blir inge festande ikväll utan det blir imorgon. Men då kan man planera lite mera. Det är ju alltid bättre, så man inte stressar så mycket.

Nu ska jag vara social.
Puss

Så underbart ...

Har inte skrivit nått sen jag kom fram till Malmö, vi åkte iallafall vid 21 tiden ifrån Hammarstrand och var framme I malmö vid 11 tiden på måndagen. VI har varit på stan alla dagar, varit och fixat i Johanna och Roberts lägenhet, ätiti gott och bara haft det bra! Jag har handlat en hel del saker, men bara på rea utom några få saker. Snart kommer Johanna hem och då ska vi ut på stan igen, sen får vi se vad som händer ikväll.
Det är en jätte fin stad och jag trivs här :)

Men visst saknar jag mamma och syster, och så klart älsklingen.

Puss

RSS 2.0