Skolaskolaskola....

Sitter nu på skolan :/ suuck.
Vi började kl 10 idag, sen dess har jag faktiskt jobbat på dom 2 lektionerna vi har haft :) Men nu börjar det att bli trögt igen :p Hehe..

Kom till Linda igår kväll , åkte bil med Ida :) Natalie åkte oxå, va tänkt att Malin skulle med in oxå men hon fick ryggskott stackarn. Ska sova hos Linda idag med :) Myspys!
I helgen har jag spelat kort med Eva, Zanna och Malin. Hela helgen =) Har varit en rolig helg. En sån helg man kommer ihåg!

På söndag fyller jag 18 år =) Yihoooooo, grattis till mig själv. Ne nu ska jag försöka jobba lite :)

PussHej

Sitter på jobbet ..

Sjukt tråkigt och sjukt irriterad är jag nu !
Jag fattar då fan inte vad i helvete du ens tänker med ? Du kan dra åt HELVETE . Gaah .
Låt mig vara!

En höjdpunkt har jag ju kommit fram till idag , ska bli spännande och se hur det här utvecklar sig :) hihi....

Grrrr =)

Begravning

Då var ännu en begravning avklarad , det är en av dom värsta sakerna som finns att gå igenom i livit. Jag verkligen hata begravningar , jag kan inte hålla mig i skinnet och när man ser alla sndra så lessen så blir man ju ännu mer lessen. En jobbig grej de där. Hade ju hellre varit på skolan , men jag var tvungen att säga hej då till gammmomma.
När det hela var över så gick Alft (gammmommas man) fram till kistan och förde ett tal , det var nog det hemskaste under hela akten. Det var så fint , han berättade om hur liten han tyckte hon var när dom trfäffades första gången , för där han bodde fanns det bara stora fruntimmer , men det visade sig att hon var i bra kvalitet och verkligen en bra arbets kraft. Hon älskade att arbeta "ute göra" så gammmomma jag hoppas att du har ett nytt underbart liv i himmelen nu. Sov gott <3

I övrigt är jag så less så jag vet inte vad jag ska göra , jag känner att jag vill ha en lägenhet. Tänk att få fixa sin egen lägenhet, och ha det precise som jag själv vill !
Ska ringa Zanna nu och fråga vad hon gör.
Jag saknar tiderna , men stunden är förbi!

Sjuk "/


Åh , jag som skulle gå hela veckan ! :( Blir rätt besviken på mig själv , hade migrän i morse och fy fan , + att jag hostade som satan under hela natten.
Sov hos Malin i söndags väldans trevligt måste jag få säga.
Sen igår så tog jag Linda Malin och Ida och åt kebab, sen for vi till torvalla hämta massa saker sen for vi till Ida och spelade rummy :) Skoj var det iaf , men Ida blev bra jävla nog less. Hon gick och la sig på soffan men underläppen hänhandes till lilltån, men hon var söt ÄNDÅ! =)

Nu ska jag typ ta min buss hem till hammarn , så ha det bra så länge!'
Vad ska jag göra?

RSS 2.0