44

Hallå på er.
Igår sov jag och Jennifer hos Ronja, haha. Vi sprang runt på stan först och Ronja testade balklänningar. Första gången jag ha sett tjejen i klänning :) Men fint var det. Sen gick vi hem hit och hämtade packning, sen ner på stan igen. Mötte upp Jennifer, handlade. Åkte till Ronja och började laga mat. Vi åt fläskfilé och potatisklyftor :) Ingen dålig middag hos oss inte.
Vi for och tittade på fotboll också, men de va dock inte så roligt :p
Jag hade iallafall otroligt trevligt tjejer, skön kombination :) Fast jag tror inte så många andra skulle uppskatta att vara med oss tillsammans. Nått går fel :p haha.
Jag var ju ledig idag, jaha. Jag och Ronja gick på skolan till 12.45 när hon började. Så skulle jag hämta papper till provet imorgon, jo men i skåpet hade jag inga papper. Då tänkte jag - dom är väl hemma då. Gick och solade, kom hem och började titta efter papperna. Ne de finns inte här heller "/ Jag vet inte om jag varit så slarvig och tappat bort dom eller om jag varit så dum att ta med papperna på Hammarn. Ja de är ju bara jag själv de blir jobbigt för imorgon.
Har laddat ner lite musik, alltid lika roligt att hitta nya låtar. Har hittat en blogg som tipsar om musik, och ja många bra låtar hittar jag. Ska leta lite mera nu :)

43

Nu sitter jag och pratar med Malin. Har duschat och druckit varm oboy också :) Inte ofta man gör varm oboy och varför egentligen? Det är ju inte ett dugg jobbigt. Skolan gick bra, hade psykologi och en kurator kom och berättade om de jobbet osv. Sen åt jag och Ronja, sen gjorde jag klart nationella muntliga som jag ska göra imorgon.
Kom hem har inte alls gjort nå mycket, pluggade islam en stund sen blev jag så trött så ögonlocken åkte igen :p Men sov bara en halv timme. Sen pratade jag med Eva, sen mamma och nu Malin.
Nu har jag hållt på med de här inlägget i en timme, hade saker jag tänkte jag skulle skriva. Men det kommer jag inte längre ihåg :p Malin har pratar bort allt vett jag hade tror jag.
En sak tycker jag iallafall är komiskt, nu är det inte jag som är i den sitsen. Nu är det andra tjejer som faller för charmen. Och säger att de här brudarna är fjortis och ja allting. När jag vet mycket mer an vad alla tror. Mer än vad han tror, mer än vad dom tror. Och jag är inte känslomässigt berörd längre heller. Rätt skön känsla.
Imorgon ska jag hänga med Ronja, blir riktigt mycket hang! :) Ska plugga på alla dessa prov nu, religion och samhälls prov imorgon + nationella. Härlig dag, right? Sen prov på torsdag med, men sen hoppas jag att de lugnar ner sig lite så man hinner titta på alla andra uppgifter som ska vara klara innan betygen sätts. Skrämmande tanke, även att jag skulle tagit studenten förra året, då lipade jag över att jag inte gjorde det. Nu börjar jag snart lipa för att jag ska göra det.

42

Haft en riktigt bra helg. Fredagen bjöd på en lugn och fin kväll hos Eva, Jimmy var också med oss. Sen igår blev det taco mys med Eva. Jimmy kom upp och efter en stund kom Krille med.
Idag har jag mormor, morfar och Therese varit till Micke och Märta för att fira Elin för hennes 18 års dag :) Lite sent men det gör väl inge? :)
Så nu står mormor vid spisen och det luktar gott. Det blir wook-gryta med ris. Så sjukt gott, jag är jätte hungrig. Sen när vi åker härifrån så ska jag till Eva :)

Ska gå och kika om mormor vill ha hjälp.


41

Jahapp, har varit en lättsam dag idag. Vi började klockan 08.15 och hade lektion i 20 minuter. Sen rast till halv 10. Då vi skulle släcka en docka, ja ni vet sån där brand övning. Jag tänkte inte släcka nån docka eftersom jag gjort det så himmla många gånger och jag gillar inte att göra sånna saker. Men dock-fan bara brann och ingen gick fram. Så vad gjorde man inte, så jag svalde allting och gjorde de som skulle göras. :P Sen fick vi lunch vid 10. Träffade mamma vid 11 och vi åt på kina. Jätte gott.
Sen tillbaka på skolan och slutade vid 13.45 :) Då gick vi ner på staden, jag och Matilda köpte skor, yiihoo :D Gick runt med mamma tills hennes buss gick sen solade jag. Inte så farlig dag måste jag säga. Men känns konstigt att vara här på en torsdag dock. Men nationella imorgon sen fär ma hem ;)
Nu har jag fixat en baldejt, och det blir ingen mindre än Malin :) Tijan kunde ju inte eller var inte helt säker på om han kunde och det var jätte synd. Så frågade jag kusinerna Patrik och Robin men de ville icke gå på nån bal. Nehe, tråkigt för mig då tänkte jag. Men så kommer min räddare i nöden på en vit häst och visslade nedanför mitt fönster. Nerå, inte riktigt så va. Jag frågade hon tyckte de lät kul men dyrt :) Men de ska vi väl ändå klara av?
Nu har jag nyss duschat, tänkte ta och skugga igenom häftet en gång till inför imorgon. Sen blir de nog till att sova.
Ha en bra helg.

40

Humöret kan ändras snabbt. Har haft en jätte bra dag till en början. Kom på skolan och så fick vi se på teater som var helt underbar. Dom var så duktiga, när man kom ut från föreställningen så hade man ett smile på läpparna en halv timme efteråt. Ja alla som ha möjlighet att se på dom, gå och titta. Jag skulle lätt betala för att se samma föreställning en gång till. En länk till dom - www.teaterbarda.se så värt.
Efter skolan gick Jag, Matilda och Emma ner på stan. Emma köpte en tröja sen åkte hon hem. Då gick jag och Matilda runt lite och vi tog oss en fika. Gott och trevligt. Jag hittade också ett par super snygga skor - ja jag vet, men dessa måste jag bara ha.
Kom hem och tankarna satte igång. Sen kom de stora steget jag aldrig trott att jag skulle klara av. Jag berättade att det kanske var bra om vi gick vidare på riktigt. Att vi borde minska på vårt pratande, för mig är det svårare att släppa greppet av att höra din röst nästan varje dag. Jag älskar dig, det kommer ta tid innan min kärlek svalnar. Och svårare och hårdare var det när du säger att du fortfarande älskar mig. Men allting går inte att reparera alla gånger. Jag vill inte vara en gangsterbrud, jag vill inte ha det förhållandet vi haft. Det har aldrig varit lika besvarat av dig. Det är hårt och det är svårt... Men det kanske kommer något gott från det hela? Nu tänker inte jag yttra mig speciellt mycket mer, ingen vitts i att skriva massa tycka synd om mig själv saker.

Den här texten glömmer jag aldrig iallafall, jag minns exakt när du skickade den, vart jag var och hur jag mådde.
I try so hard can't seem to get away from misery
Man I try so hard always being a victum of these streets
Anit my fault cause I try to get away but trouble follows me...
And still I try so hard.. hoping one day you'll come and rescue me.....
But until then... I'll be posted up here rain, sleet, hail snow...
Until then... I'll be posted up right here with my heat getting dough...



39

Sitter och käkar ägg macka nu, ruskigt gott. Sen ska jag fixa håret på nå enkelt sätt sen må man börja dra sig till skolan. Men jag har ju som 1 timme på mig innan jag måste gå. Så ingen panik. Vi ska även få se teater som funktionshindrade spelar. Kan nog vara mycket bättre än "de vanliga".
Sen ska jag och Matilda på stan och titta smink och grejer till balen.
Alltså det är fan bara en månad kvar nu typ. De 2 sista veckorna kan man inte riktigt räkna med. Men jag fattar det inte än.
- Im to loyal and to focused to be losing and be hopeless ...

38

Jag slutar aldrig att bli brydd alltså. Men varför ska jag bry mig? Va, jag är bara dum och löjlig. Men nu tror jag att jag fått en ännu starkare syn på situationen. Och det är nog många som hurrar för den i min omgivning. I helgen var det inte alls bra, men nu känns det klart. Jag är färdig och jag ska börja ta dagarna som de kommer och börja mitt nya liv. :D Jag lämnar dig och oss bakom min, med blicken fokuserad framåt.
Nu har jag fått lättat på det, så skönt. Och nu är det bara att invänta och se hur det blir med det andra. Jag kan inte säga nå mer än så, de som betyder och står mig nära vet!
50-dagars, snygga brudar or WHAT? ;) Jag, Emilie och Emma <3
Emilie, Matilda och Emma :) Bara Emma som fokuserar på kortet ;)
Fick mata varandra i onsdags på skolan ;P Helknäppt var det att bli matad. Emma och Matilda, sköna tjejor!
Ännu en snygg matningsbild på Emma och mig :P
Sötaste valparna <3 Saras mästerverk!
Krille i Evas snygga läsbrillor :D haha <3
Finaste pojken Eliaz så klart! <3
Nu när ni ändå läser, kan ni väl ge mig nå bra låt-tips? :)

37

Svar till Emma: Ja roligare vare hos dig, krogen är aldrig speciellt rolig. Speciellt inte när det är sånna dagar så det är jätte trångt. :)
Idag var det en väldigt kort dag, men väldigt trött var jag imose. Tur Malin har börjat fått in rutinerna att ringa mig på tisdagar och torsdagar. Men imorse ville jag inte, men jag gjorde det självklart ändå :p
Har rätt mycket att göra de här veckorna, på torsdag skulle vi ha nå prov? På fredag är det nationella i svenska B. På tisdag nästa vecka muntliga nationella i svenska B och ett test på samhälle. Suuck. Men det får funka det med.
Har hunnit sovit en sväng också, sjukt skönt var då det! Men tror bara att jag blev tröttare.
Jag borde faktiskt göra nått nyttigare nu, men jag har absolut inte lusten. Då går det ju inte att göra nått.
Nu är det nog bestämt att jag kommer gå med Tijan på balen :) Jätte roligt ska det bli, och snyggast kommer vi vara!

36

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja skriva. Kanske börja med 50-dagars?
Det var iallafall jätte roligt, var ute i Ope hos Emma först. Snälla kusin Robin skjutsade mig och Emelie dit! Tack så mycket. Sen när vi skulle in till stan så kom jag bara på mer och mer saker som inte var bra. Kan berätta hur färden gick till. Vi hade åkt i kanske 2 minuter så säger jag - Helvete.. Dom andra frågar vad det är. Jag svarar - min plånbok är hemma och jag har alla pengar och kort där. Jahapp, tänkte jag det hade kunnat varit värre. Eftersom vi fick bil skjuts så kunde vi ju köra förbi mig. Vi åker i ca 2 min till sen jag igen - Helvete.. Och dom andra - vad är det nu då? Jag svarar - Jag har glömt mobilen hos dig Emma. Men den for vi inte tillbaka för att hämta. Sen efter 1 minut till så kommer - Helvete igen från mig. Och de andra - men ge dig, vad är det nu? Jag svarar- Jag kommer ju inte kunna ta mig upp imorron när jag inte har telefonen. Emma svarar - Du får sova hos mig då. Ja och så blev det. På krogen hade jag rätt roligt, träffade mina gammla grabbar :) Dansade och trängdes runt. När vi väl skulle åka hem så utbrister jag igen - Helvete.. Och Emma - men vad äre nu? Jag svarar - jag har ju inga andra förbaskade skor med mig. Kul att gå i klack skor en bakisdag på skolan!
Men det fick fungera.
Åkte hem till Hammarn efter skolan på torsdagen. Kom hem 17, åt och la mig. Somnade runt 18 och sov till 22.30. Då gick jag upp och borstade tänderna och gick på toa. Sen somnade jag lika fort igen och sov till 10 på fredagmorgon.
Men i övrigt har helgen varit piss! Jag har inte alls mått så jätte bra. Vet inte riktigt vad det suttit i. Men det var iallafall en depp helg. Sen på Söndagen vaknar jag halv 7 på morgonen och hade fått sms av Eva klockan 5 på morgonen. Och då stod det - Sara är död. Jag svarade efter jag fattat att jag inte drömde och Eva ringde upp :( Vi pratade till 7. Sen somnade jag om vid 8. Vaknade igen av att hon ringer vid 10 nån gång. Och frågar om hon fick låna mammas bil. Då skyndade jag mig upp så jag var klar tills hon kom. Sen följde jag med Eva och hämtade getmöljk till valparna. For hem till henne och sen hjälptes vi åt att mata de små små underbart söta valparna. Så det vart en heldag hos Eva! Är jätte glad för att kunna hjälpa till. Hjälpa en som alltid hjälper mig!
Men det är hemskt, att Sara fått lämnat oss. Hon som var så snäll, söt och så ja hon var verkligen Sara! <3. Men nu sover du gott i hund-himmelen. Kan inte skriva nå mer om det för då kommer tårarna, har knappt fattat det än heller. Usch, ta bort!
Nu kan jag inte skriva nå mera. Återkommer imorgon!

35

Nu är det stressigt, ska vara klar för utgång om 1 och en halv timme :p Och jag har inte gjort ett skit, bara ätit och suttit vid datan. Jag har ingen ork till att göra mig klar ens, men en dusch nu sen börjar fixningen. Det är ju det som är drygt, haha.
Pratar med Eva nu, hon och Sara är i Östersund på djursjukhuset. Sara får göra kejsarsnitt lilla gumman. Hoppas det går bra och att hon får friska valpar :)
Nu ska jag duscha.

34

Nu ska jag stänga ner datan och försöka sova, måste upp i skaplig tid imorgon fast jag börjar 12.45. För jag ska hinna med att sola innan jag börjar.
Har även stökat undan disken. Jag fattar inte varför jag sparar det hela tiden när det tar 2 min att diska undan efter varje dag :p Men ja sparar jag några dar så tar det 7 minuter, inte farligt det heller.
Är inte pepp på imorgon heller, men jag hoppas det kommer och jag hoppas att det blir roligt. Så måste jag ta mig upp på torsdagen, jag SKA rättare sagt.
Undra om Sara får några valpar inatt :) Ska bli spännande!

33

Imorse var jag trött jätte trött. Så på nått konstigt sätt försov jag mig. Hehe. Men det gick rätt bra ändå, hade inte missat så mycket på första lektionen och till andra var jag där.
Skoldagen idag har gått bra, inte gjort så mycket alls faktiskt nu när jag tänker efter :p Vi fick lyssna på en munk, och när han började sjunga så höll jag på att dö av garv. Och då hade han redan stört sig på oss i den bakre raden. Men det var faktiskt inte så intressant. Hade han pratar högt och tydligt och gjort de lite mer intressant så okej. Men man hörde knappt vad han sa.
Sen var jag på stan, köpte leggins, linne och en t-tröja som var på rea. Roligt att få lite nytt, men dock var det ju bara behövliga bas saker förutom tröjan då. Och den var inte så vidare snygg heller, men billig iallafall.
Jag tror jag fick som jag ville faktiskt, och det är en enorm lättnad. Har fått reda på 2 lättnande saker idag, phu.
Så svar på kommentar: Nä jag ansåg det väl inte som ett pinsamhetstest riktigt kanske. Jag kopierade det rakt av och tänkte väl inte så mycket mer på vad testet hette. Saken är att jag mycket väl ha kunnat skrivit dit svaren på de frågorna. Men det finns folk som läser min blogg som är så nyfiken och som absolut inte behöver veta det. Thats it.

32

Vill bara berätta att så klart är det inte 100 dagars som jag skrav, haha det är ju 50 dagars. Malin påpekade det och rätt hade hon. Jag bara skrev tror jag, tänkte inte så mycket.
Men nu ska jag sova, så jag orkar med min skoldag imorgon.

31

Piggar upp min stämmning lite!

STORA PINSAMHETSTESTEN 2010!



har du pojkvän/flickvän?  Nej det har jag inte
har du haft pojkvän/flickvän? Ja det har jag

har du haft sex? Ja
har du hånglat med någon? Men ja
har du kramat någon? Ja
har du hatat någon? Jaaaa
har du sagt "jag älskar dig" till någon? JA
har du varit kär? Men ja
är du kär nu? Nej
i vem? ...
kan du vissla? Ja de kan jag
äger du en dildo? haha
äger du mer än 5 par string?  Ja
äger du mer än 10 par string? Ja
äger du mer än 15 par string? Ja
äger du mer än 20 par string? Det vet jag inte, jo det har jag
äger du en mascara? Yepp
äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? Nejnej
är du en fjortis? Nä det är jag inte
är du emo? Nej
är du brat? Absolut nej
gillar du vältränade killar? Ja det gör jag väl, men gillar dom väl inte mer än otränade. 
gillar du bad-boys? Det tror jag nog att jag gör, tyvärr.
gillar du tjejer? Ja klart jag gör, har massa vänner som är tjejer.
är du bisexuell? Haha näe!
har du över 10 bhar på dig just nu?  Ne varför skulle jag ha det?
har du nångång tyckt om någon i din ålder? Ja det har jag.
kan du köra skoter? Ja hur svårt är det?
kan du leka apa? Oja.
är du brunett? Så klart!
är du blond?  Nejnej
har du haft svart hår/ har du?  Ja det har jag haft, av misstag. Det såg förjävligt ut!
kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? Absolut inte, jag är inte vig!



HELT SERIÖST,
vad har du på dig för underkläder? - Bh och trosor
har du använt kondom när du haft sex? -  Ja det har jag.
har du sugit av någon? Ja
har du runkat av någon? Jo
har någon tagit dig på ett privat ställe på kroppen? Men så klart.
vet du vad oral/anal sex är? Ja det vet jag.
hur många har du haft sex med? De ni!


senaste?
vem fick du sms av senast? Emma Göransson
vem skickade du sms till senast? Samma
vem ringde dig senast? Pappa
vem hånglade du med senast? pass!
vem pussade du senast? Eliaz!
vem kramade du senast? Eva
vem hade du sex med senst? pass!
vad drack du senast? Mjölk

vem var din senaste KK? Men det säger jag inte!
när däckade du sist? Ja du, jag har nog aldrig däckat utan jag ha somnat när jag velat sova :p
är du allergisk mot något? Katter typ
är du porrig? Ja de vet ni väl?
är du sexmonster? Nje
räcker det med pinsamma frågor för dig nu? Är inte så värst pinsamma.



30

Nu snurrar tankarna kan jag lova. Alla dessa tankar som jag inte orkar tänka. Men det ända man tänker på är tankarna som ständigt finns i mitt huvud.
Pappa ringde mig nyss också, det var ett väldigt bra samtal. Allt kändes faktiskt friskt. Nu börjar man tänka på det också, vilken dålig dotter jag varit och är. Att jag har kunnat stötta på många sätt men bara förträngt bort istället. Men vad skulle man gjort som 11 åring? Vad som än händer hur lite eller mycket kontakt jag har så älskar jag mina föräldrar!
Sen är det bara en sak jag inte hoppas på, nått som jag känner att jag verkligen inte orkar med nu. Så nu hoppas jag, och det jag hoppas är att det inte går bra!
Saknar allt för mycket just för denna srund, allt för mycket..

29

Underbart väder det har varit idag, sommaren är på väg och det gör mig fruktansvärt glad. Tänkte göra en ägg röra alldeles snart. Jag måste bara få orken för det jobbiga projektet. Ne riktigt så jobbigt är det ju inte.
Skolan idag gick super bra, kommer klara psykolog B och det är hur skönt som helst!
På onsdag är det 100 dagars, tror det lutar åt utgång. Matilda och Emma tyckte vi skulle käka något innan och ha det trevligt. Det låter alldeles jätte trevligt för mig! :) Vet inte om så många i klassen ska ut. Men det återstår ju att se.
Tänkte slänga upp några bilder sen lovet och kanske lite annat också. Nu när jag äntligen uppdaterar från en data.
Jag och Eva i Stockholm :)
Tijan och jag :)
Jag och Eva surrar :)
Tijan och Eva så fina :)
Tijan :)
Jag ..
Så här glad är Eiaz när mamma ligger och sover, då är tant Diana barnvakt. Det är kul! <3
Eliaz på mosters födelsedag :) Så underbart fin!
Miss independent , ohyes!

28

Nu är det sista dagen på det sista lovet vi har, känns jätte tråkigt och lovet har gått så snabbt. Har varit 2 soliga dagar nu och jag älskar det. Det ger mig lite extra glädje. Igår var jag med Malin mest hela långa dagen, var ute och gick en sväng, fick även äta hos familjen Håkansson igår. Och det blev årets första grillning :) jätte gott var det, tack för middagen. Efter det gick jag till Krille, och vi åkte upp till Eva. Var där till klockan 2 i natt. Då var jag helt slut. Sov till 12 idag, borde klivit upp tidigare men orken fanns inte. Sen gick jag och Malin ut en sväng på byn. Tillbaka till Eva och Lars så skulle Malin sova ner lill pojken och skulle inte sova själv. Men ja hon kom då inte ner, så efter en timme kanske jag gick. Bra hon får sova :) nu blir det väl snart middag, sen packa. Och njuta av sista kvällen. Sen är det en skolvecka och helg igen. Veckorna bara flyger iväg, ja just det är ju 50 dagars med :) roligt värre!

27

Ingenting speciellt har väl hänt sen sist jag skrev. Förutom att Zanna fyller år idag, så har blivit bjuden på en underbar tårta. Grattis och tack :) nu ligger jag i sängen hos Malin. Ska sova, men tankarna snurrar lite mer än vanligt. Det börjar bli konstigt. Jag har börjat bete mig konstigt, jag ÄR inte den sortens människa. Jag måste nog lägga allting på hyllan nu känner jag. Ja tänka om och tänka rätt helt enkelt. Men jag måste ställa mig själv frågan - vad har hänt med mig? Det tåls verkligen att fundera över. Och jag hoppas jag finner ett bra svar. Nu ska jag försöka sova. I hope you hear me. Godnatt

26

Hej hopp. Nu är min telefon lugnt, folket har ringt som på kö. Pratade först med Tijan, sen ringde Daniel och efter det ringde Malin. Jag och Malin har pratat om det spännande livet vi har, eller det vi inte har. Det livet vi skulle vilja ha osv. Det får mig att tänka så sjukt mycket. Jag vill göra något av mitt liv, något bra och något roligt. Det är bara jag själv som kan stoppa mina egna drömmar. Så det är väl bara att ta sig i kragen? Jag borde städa mitt rum också. Rensa garderoben, ja you name it. Hela rubbet borde fixas. Jag sov ju hos Malin i natt, vore mycket trevligare om pojken bara låg åt Malins håll. Istället för att ligga sked med mig och sparka mig på ryggen, slita mig i håret och dra i både kuddar och täcke. Men nu är ju fallet så att hans favorit sida är åt mitt håll. Klev upp vid 10, gjorde ingenting. Men vid 1 tiden tänkte vi lägga oss och vila när Eliaz sov. Men då vakna han. Efter ett tag gick jag upp med honom, badade lilla sjuklingen och diskade medans Malin fick sova. Skönt att göra bra ifrån sig ibland. Måste man inte alltid känna sig som en snyltare som bara kommer dit och äter, sover och stökar till. Imorgon tror jag Malin ska få färga håret på mig, så ska vi titta på miss anka. Pinsam människa. Nej, absolut nej nu måste jag städa.

25

Hålla, nu var det ett bra tag sen jag skrev. I torsdags strax efter 3 kom vi på vägarna mot Stockholm. Vi var framme vid halv 11. Det var rätt drygt att åka dit, men vi kom fram efter lite omständigheter. Haha, lite u svängar och vi kom på rätt väg ut till Lidingö. På fredagen så for vi in till Stockholm och gick på stan, fikade. Hittade ett par skor och armband, sen åkte vi tillbaka gjorde en god middag. Sen tittade vi på film och bara tog det lugnt. På lördagen blev det gamla stan, en sväng ut till Djurgården. Där fikade vi och hade det bra. Sen tillbaka in till stan, vi gick på Drottnings gatan. De tyckte jag mest om. Hittade en "jacka" för 200kr som skulle gått på 600kr ett bra fynd, sen köpte jag även ett linne. Sen åkte Eva hem till hundarna och jag och Tijan gick på bio. Flickan från ovan vart det, inte en jätte bra film men den gick ju att se på. Sen drog vi oss tillbaka till Lidingö. Blev en lång dag. Sen åt vi sen middag och tittade på film och hade mys. Igår låg vi bara och tittade på en och en halv men. Sen åt vi pizza och jag och Eva for hemöver. Har haft en jätte jätte bra helg. Nu måste jag göra någon nytta!

RSS 2.0