Nu är dagen här!

Äntligen är det lördag den 27 och det betyder att det är crousing.. Det är strålande väder och mitt humör är på topp. När som helst kommer Linda att komma, och Krille kom nyss.. Igår var vi upp till Eva och grillade det var jätte gott verkligen! Sen så skrev Nina att hon va ute på hammarn och ville ha sällskap. Så jag och Linda gjorde Älmhultarna sällskap. Imorgon följer jag nog med till Malmö, det känns roligt som satan. Jag glömde att jag får underhållet så jag hoppas att det kommit in :)

Ne nu ska jag göra mig klar lite granna, sen blire grillning igen..
Puss 

7 och en halv timme .

Precise så ör det, om 7 timmar och 30 minuter kommer jag befinna mig på jobbet. Fy fan vad trist och tråkigt. Jag känner mig bara less när jag tänker på det, så hemskt tycker jag att det är. Men det är då bara att bita ihop och gå dit och göra det som ska göras.

Idag har jag varit me Krille, varit och tittat på Malins lägenhet sen har jag inte gjort något mer. Skönt ändå..
Jag längtar så hemskt mycket till lördag så jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag vet att det kommer li så sjukt roligt. Bara några få kan förstöra min kväll, de skulle vara om jag får syn på dig eller om en viss person ska börja kaxa för att få status. Men jag lovar dig du kommer ligga sedan om inte dina polare kommer när du ligger. Men jag ska inte bry mig i något sånt, jag och Linda ska ha en sån rolig kväll de är de enda som betyder nått :)

Sen kanske det är så att jag åker till Malmö i 1 och en halv vecka, lagomt härligt de skulle vara då? Eh nej inte alls, det skulle vara jätte tråkigt att få åka till min kusin där hon bor. Har ju aldrig varit hos henne :( Andra människor och en helt främmande stad.

Nu ska jag kika runt det sista jag missat sen ska jag sova min skönhet sömn, har varit vaken i 18 timmar snart.

Puss & godnatt   "  saknar min prins.



Internet ..

Nu har jag äntligen fått mitt internet, yippi. Har även jobbat idag, det gick väl bra men jag vill fortfarande säga att det inte är någon höjdare. Imorgon jobbar jag oxå delad tur, sen på kvällen ska vi grilla hos Eva. Jag , Linda, Daniel, Krille och Eva så klart :) ska bli kul. Linda kommer ju till mig i helgen, men skojar ni så roligt vi kommer ha! Du behöver något uppfrikande och det ska du få på lördag gumman!!

Ne skriver sedan.

Puss

Nu skrivs det lite ..

Sommarlov , har ju inget internet hos morsan så skriver inte allt för ofta i bloggen. Nu är jag i Umeå och åker hem på tisdag. Skönt att få åka bort lite. Vi har inte gjort nått idag, jag har kört cross :p Ganska duktig på de ja ..
Ne nu ska jag göra nått annat.
Puss ha det bra!

Snart så ..

Nu tror jag att jag måste skynda mig lite. Men jag gör det i vilket fall som helst inte. Har nyss duschat, har dragit på mig mjukisbyxor nu, orkar inte ha någon annat. Sen klockan 13.45 ska jag vara vis Jamtli för att ta med mig Therese. Alltså måste jag gå väldigt snart ändå med andra ord. Har inte fixat håret och inget smink har jag på mig heller. Så jag kanske borde göra det nu då, så hon inte får stå där själv och vänta på mig. Men så otroligt roligt att det regnar? Öh nej va, då måste jag ta bussen, så måste jag betala hennes buss också...
Ne nu måste jag nog börja fixa mig..
Och vid 19 kommer ju även Daniel ..



Friidrott ..

Japp, det stod på vårat chema idag, och det var synd att vädret inte alls var med oss. Men det kom bara några små regn skurar, men blåste gjorde det desto mer. Det var nästan skönt när solen lyste. Jag tyckte dagen var rolig, jag var mycket negativ till det innan. Men det visade sig vara ganska så roligt.
Efter friidrotten på H-vallen så åkte jag och Linda till stan och mötte upp Malin, vi gick runt och vi fikade en sväng också. Sen bar det iväg hem, och jag somnae vid 16.30 och vaknade 18.20 nån gång. Riktigt skönt var det, är ju ändå ledig imorgon så behöver ju inte somna jätte tidigt inatt.
Imorgon ska jag vara på stan och hämta Therese vid 14 tiden, sen så kommer även Daniel. Få se hur trångt det blir imorgon natt. Har en kännsla av att det kommer bli just det, trångt!!

Jag borde damsuga och plocka undan, för igår orkade jag inte. Jag diskade bara igår. Men jag får göra det imorgon när jag är ledig, kan ju även ta hjälp av syster :p Då blir hon glad ska ni se, haha.

3 skoldagar kvar nu, yihooo.

Puss

Snart så ..

Snart så har jag gjort klart alla uppgifter i alla ämnen, gosh vad skönt. Är klar i kurserna Matte A, Naturkunskap A, Psykologi A, Psykosocialt arbete. Sen så har jag ett arbete kvar i Förskola, skola, fritidshem. Så har jag 2 uppgifter kvar i idotten. Men det fixar jag lätt. Så har jag G i alla ämnen utom Engelska B som jag struntade i och tog ett IG. Pratade även med mentor Fredrik idag och jag har ett VG i den kursen, även fast han klagar på att jag aldrig är där :p Nu behöver vi inte ha mer matte, naturkunskap eller psykosocialt arbete. Det tycker jag är perfekt, vi är ledig på torsdag, eller jag vet inte om dom som inte är klar är det. Men jag är då det.

Träffade Jennifer en sväng idag med, så nu har jag köpt födelsedags present/student present till Malin också. Känns väldigt skönt att ha allting gjort!
Idag måste jag diska, måste även plocka undan lite här. Ska även göra den sista uppgiften i Förskola,skola,fritidshem idag. Den är ju som halv klar så det går nog snabbt.

Puss

En sån bra dag ..

Idag har verkligen alltng varit bra, inga beskymmer i skolan alls. Har fått information om onsdagen när vi ska leda handikapp friidrott. Sen fick vi testa på hur det är att vara blind med, kommer inte ihåg va den sporten hette men vi fick iallafall inte se någonting när vi spelade. Sen fick vi testa på rullstolsbasket, men dra på trissor vad roligt det var alltså! Det är nog roligare än vanlig basket, det tyckte jag var skit roligt! Sen efter det gick jag och köpte en present åt Novalie eftersom lillfisen fyller år på fredag, men då ska ju Malin ta studenten så Novalies kalas blir på söndag :) Sen kom Jennifer ner på stan och vi käkade på tacobar, det var otroligt gott lovar jag. Sen tog vi bussen upp på körfältet och gick på skopunkten. Lyckat där med, hittade 2 par skor som jag verkligen ville ha. Men ett par kostade 300 så jag sket i dom ska försöka dra med mamma dit på fredag :) Men så hittade jag ett annat par som också var fina då tog jag dom. Sen fick man ju ett par på köpet om man tog tre så då hämtade jag ett par till skor så fick man de billigaste paret helt gratis :) Så 3 skor för 399 kronor. Det tycker jag är hemskt bra! Gick sedan på coop och handlade mackor och mjölk. Måste ju ha det när syster kommer och ska sova här på torsdag!

Sista timmen idag hade vi matte men skulle bara ha betyg snack. Och jag fick godkänt i hela kursen matte A, det var något jag bara kunde drömma om. Men jag klarade det faktiskt, jag var helt inställt på att göra klart matten i 3an. Så nu är jag 3 kilo lättare. Det är den kursen jag är mest nöjd med att klarat iallafall, klart den tyngsta och jobbigaste kursen. Stolt Diana.

Sen får vi inte glömma att gratta min barndomsvän och en vän som står mig nära. Grattis Malin Maria Håkansson på din 19 års dag! Bara 1 år kvar till systemet :)


Puss.




 


RSS 2.0