69

Nu är jag förbannat less, förbannat less på så otroligt många människor. Visst jag är absolut inte perfekt, men jag beter mig inte som ett cp för det.
Den ena är helt korkad, den andra försöker och den tredje ja inte fan vet jag. Man ska inte behöva gå igenom alla dessa saker hela tiden. Någonstans måste det ju finnas ett jävla stopp. Jag är så förvirrad och svag. Jag vill bara ta mitt pick och pack ner till Malmö nu, men tyvärr går inte det. Jag vill härifrån. Byta nr och skaffa mig ett helt nytt liv. Ut med det gamla in med det nya.
Trots mitt kassa humör så är jag inte ett dugg deppig, jag är bara less på vissa folks beteende. Och att jag alltid hamnar i kläm jag sätter mig själv i den sitsen oftas men då har jag ju ingen aning om hur dumma ni alla är.
Sen måste jag få tillägga en sak, det var aldrig meningen det skulle gå så långt. Och jag är lessen, men jag vet att du kollar mig och du tar bort mig helt så du borde du inte vara här och snoka heller.
Nu ska jag snart försöka sova, sen äre jobb imorgon till 16.30..

68

Många dagar har gått sen jag skrev. Har ingen lust med allt bloggande längre. Finns som inget nytt att berätta om. Har iallafall varit en bra helg, men fint väder och fina människor.
Jag känner mig lite skuren. Många frågor men inga svar. Undra om jag ska ringa, eller om jag ska fortsätta skita i det.

RSS 2.0