Gott nytt ..

GOTT NYTT ÅR ALLA.

Hoppas på ett bra år.
Älskar mina vänner över allt annat. NI vet vilka NI är!!
Daniel <3

Puss

Imorgon ..

Äre nyår, och jag har ingen aning om vad som händer. Verkar helt dött på den fronten detta år. Ska väl förmodligen dricka ändå, men det borde ju hända någonting tycker man. Det är ju bara nyår en gång, och jag är så förbannat less på att ha fest hemma hos mig. Och när man inte fixar nå då händer det ingenting.. BLÄÄ. Jag vill ha roligt. Då är man snart i ett nytt år, och förhoppningvis ett bra år. Så fyller ju lilla Jimmy snart 18, då får du gå på krogen ;)

På fredag blire Umeå för min del, ska dit och slappa och köra skojter.. Härligt säger jag, men jag ser inte fram imot den långa buss resan.

Ne ha en bra nyårskväll imorgon nu.

Puss

God Jul ..

Nu är det jul i vårt hus ? Nee inte så mycket jul, jag känner inte att det är jul. Mer än att man ha på sig finare kläder det luktar glögg och man ser paketen. Sitter hos mormor&morfar nu, så snart blir det kalleanka då. Jag har jobbat både måndag och tisdag. Det gick bra, var inte så där övertrött som jag brukar vara. Skönt det.
Imorgon blir det utgång, Jag zanna och Ida ska ut iaf =) Ska bli roligt, hoppas jag!
Ne nu ska jag vara social men släkten.
Ha en bra och gosig jul, med mycket värme och kärlek,

Puss

Länge sen nu ..

Nu har jag inte skrivit på länge, det har hänt en hel del.. Onsdags kväll åkte jag till Hammarn. Sen på torsdagen åkte jag vidare till Kramfors för att hälsa på Daniel. Vi hade en jätte mysig helg, har varit i S-vall och vi har tagit det lugnt.. Nu sitter jag på jobbet, jobbar bara till kl 1. Imorgon jobbar jag oxå till 1.. Sen är jag ledig tills nästa vecka. Så är det jul snart. 2 dagar kvar, jag tycker att de är helt sjukt. Har inte mycket jul kännsla heller. Men det lär bli. Ska nog klippa mig idag oxå, ska bli skönt =)
Ne nu ska jag jobba vidare : )

Saknar Östersund gör jag faktiskt.. <3

Puss

Sent igen ..

När man spenderar mkt tid med Jimmy så tror jag att man är vaken länge :p Jag kom nyss därifrån, vi har gjort arbeten och varit flitiga. Spelade även kort, och jag vann igen =) hih .. Den du lille Jimmy! Du är inte alltid så vass : p Men nu är Herkules arbete klart och en Vg uppgift Fredrik tyckte jag skulle göra för att jag var ett VG barn, öö ookej ? haha, men det är ju bra han tycker så då. Nog inte många andra som gör de :P
Måste säga en annan sak oxå, det är så konstigt nu för många och jag blir så less på all skit. Men ändå så mår Diana bra. Kanske krävs att det ska gå illa för andra då har jag turen med mig ? ne uscha.

En annan sak är ett måste oxå, jag har inte pratat med min Malin på evigheter känns det som. Har vi en sån här period nu igen  Saknar ditt skratt gumman, saknar vårat prat och saknar dig ! Har en del att berätta :) Men man har som inte tid är så mycket jag gör nu på dagarna. Men du ska veta att du är saknad.

Ska troligtvis bort i helgen jag, det ska bli spännande ...
Ne nu vill jag sova. Godnatt sov gott.
Jimmy du är en liten mes = )

Puss


Kl är väldigt mycket ..

Idag blev det en rinktigt sen dag, och en lång dag. Har verkligen varit aktiv hela dagen. Först skolan, sen stan med JimmyH vi sprang runt och leta julklappar. Nu har jag bara till mormor&morfar kvar, Jimmy köpte oxå julklappar 2 st =) Sen så drog vi på tacobar och käkade, blev mätt rätt fort. Men vet ni vad som fanns ? Pizza bröd, så sjukligt gott det var, jag tror att jag åt mer bröd än tacos. Skapligt nöjd vart Diana iaf. Persa var oxå med, sen skulle han gå och kika hur mycket pengar han hade på korten och han sprang rätt in i dörren och fan vad de small, har inte skrattat så mycket på länge. HAHA.. Sen tog jag och Jimmy bussen upp på lillänge, gick på rösta och coop i 2 timmar. Vi kände oss skit vuxen, haha. Sen gick det ingen bussjävel så Jimmy ringde en snygging som hämtade oss. Sen kom vi hem till mig så spelade vi kort, han hade 700 p mer än mig men vem tror ni inte vinner ändå ? Jo lilla jag :D Nöjd vart jag men dock inte Jimmy.. hihi. Sen satt vi i sängen och Daniel skickade massa länkar från http://www.uglypeople.com/ och vi skratta och skratta :P haha... Han gick typ nyss hem, och jag ska snart sova. Börjar tidigt imorgon.
Haft sån sjuk kul dag, har skrattat jätte mycket och det va fan längesen jag gjorde det. En liten knas dag =) Med en gnutta Diana och en gnutta Jimmy kan man ha väldigt roligt om man på sånt humör är ! : )

Ne godnatter, puss <3

Nu är klockan sovdags ..

Dagen har gått så förbannat fort, jag har städat lägenheten, diskat, lagat mat, duschat och varit med Hernerud och Persa :) Lägenheten är mycket fin nu, en nöjd Diana .. Men inom nån dag kommer det se åt helvete ut igen, haha .. Har även prov imorgon och har inte alls tränat "/  2 prov till och med.. Kommer få ganska mycket IG på det .. Jag känner mig så kontig i kroppen, ena biten vill åt ena hållet och ena biten vill dra sig undan. Jobbigt sånt där. Ne men kanske ska ta och prata klart med Daniel och träna på provet, sen lite oth kanske ? Låter nog bra de.

Puss & godnatt ..

Vilken jävla sörja ..

Jag är så förbannat less, vad i helvete ska jag göra?
I fredags så gick jag ner till Hernerud och där var Jimmy med, vi gjorde oss klara åt och pratade.. Började dricka och hade väldigt trivsamt. Sen drog vi på stan och gjode inte ett skit, hamnade på donken sen blev de inge mer. Var förbannad och less, jag och Hernerud gick hem till honom rätt tidigt. Vi satt och pratade och snackade skit.. Sen Kom Olle & Jimmy .. Till slut kom Jimmy på att han ville hem så då gick han, han sa precise innan han gick att han skulle låsa och slänga in nykeln i brevinkastet, men han gjorde ingenting :p Så dragen var den människan. Till slut somnade vi iaf. Kl blev ganska mycket.. Hade en så otroligt trist kväll, men ändå är jag så jävla nöjd över den!
Igår vaknade vi nån gång vid 11-12 kanske ? Gjorde oss klar och drog på staden, Olle åkte till någon och jag o Hernerud gick och träffade Malin. Gick runt lite och jag köpte en julklapp till :) Bara några kvar nu då.. Sen gick vi och köpte kebabrulle och gick hem till Hernerus och svullade. Jag somnade nog en snabbis oxå :) Vid halv 9 kommer Jimmy och vi spelar lite kort sen popar vi popcorn och satt oh i soffan och svullade och tittade på beck.. Väldigt mycket MYS!
Sen gick jag hem vid halv 2 kanske , låg och pratade med Daniel. Och helt ärligt så är jag helt lost i huvet nu. Vad fan ska jag göra, hjärtat glider ju bara tillbaka. Men ne åh.

Så jävla fel du gör människa, jag fattar fan inte. Men jag behöver inte fatta heller!!  TÄNKTÄNKTÄNK.
Få se vad som händer idag, jag håller på att stäga sk bara damsuga och sånt nu, sen är jag klar =) Kanske man får besök sedan..

Tack för helgen, hade en annorlunda och mys helg. Betyder otroligt mycket för mig!

Puss

Inte många timmar kvar nu ..

Nu har jag inte skrivit sen i söndags tror jag ? Jag har sovit hos Linda tills idag, vi har haft det mys iaf, igår kom det 2 druttar till oss. Altså Persa & Hernerud, vi spelade kort osv. Myspys. Imorgon vet jag inte om det blir någon skola, kl 9 ska jag på rättegång och titta. Jag hoppas att du får något du är värd! Det kommer li knepigt igen att få träffa dig, det känns som jag bara är ivägen eller inte hör hemma där. Men jag vill så gärna bara se dig iaf. Hoppashoppashoppas!
Ska nog till Linda lite senare oxå, få se vad vi hittar på denna gång. :p
Nu håller jag på med middag, det blir makaroner och köttbullar, mums.

Ne nu ska jag fixa maten och sen får vi se vad som händer.
Saknar iaf min Malin <3

Puss på er.


Helgen ..

I fredags bestämde jag mig att stanna kvar i stan för att festa med Linda och hennes kompis Andrea, började dricka hos henne. Hade väldigt trevligt, vi tog bussen ner till stan vid halv 11 tror jag? Så gock vi mot O´learys, drack dansade, drack & dabsade. Jag hade en skit rolig kväll kan jag lova. Länge sen jag hade så roligt. Efter krogen blev de självklart tjaffs men till slut så gick vi. Ricky och någon kom och hämtade oss med taxi, vi behövde inte betala någonting :) Inte alla gånger man har sådan tur. Vi gick in till Ricky men fortsatte sedan mot Linda. Somnade runt 6, la mig då iaf. Vaknade vid halv 1 på lördagen gick upp och duschade och fixade mig lite lätt. Sen drog vi ner på stan och åt kebab, var så äckligt hungrig men väl där fick man inte i sig mkt. Sen åkte jag hem på hamarn. Va hos Malin igår kväll sen idag har jag träffat Eva och hennes dotter. :)
Har även en äcklig träningsverk i benen efter jag dansade så mycket på krogen. Ja man är ju lite för otränad må jag ju få säga. Hade en bra helg!

I helgen blire klassfest iaf ! =) Fan vad kul det ska blir, det är ju på tiden om man säger så.
Nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna sen sova, försöka iaf..

Godnatt.
Puss

Torsdag ...

Imorse ringde larmet kl 7, jag skickade ett sms till Linda och frågade om hon var vaken. Men fick ingen svar så jag somnade om.. Stälde kl på 11 och klev upp då. Var på skolan till 12, men idag skulle man kunna vara hemma hela dagen skulle ändå inte fått någon frånvaro.. Men det var skönt att komma ut, kom nästan nyss hem. Har gått på stan lite, år på donken köpte 2 jul klappar oxå. Så två mindre nu iaf. Sen köpte jag och Linda ansiktsmask som vi ska mysa med ikv :) Ska snat upp dit, ska bara packa och så viadre. Så ska jag diska det lilla jag har sen imorgon åker jag till Hammarstrand. Ska kika på idol!! : )

Du är väl för go du ( :
Puss

Tema dag


Helt kass dag, har haft tema dag och det har handlat om livräddning av alla olika slags fall. Eller visst det är alltid bra att veta, men det blev för drygt. Sprang igenom stan tänkte handla julklappar men jag hade nog inte lusten till det tror jag. Gick på sibylla och köpte en strips. Nu sitter jag hemma igen och det suger! Less på att sitta hemma nu, menmen..
Får väl titta på OTH då , då går ju tiden iaf. Kanske ta sig ett glas vin, för att fin dricka lite i min ensamhet =p

Aja, hörs nå.
Puss

Vilken dag ..


Helt underligt och helt wierd dag. En dag med ännu mer känslor än igår. Någon gång tycker jag att man ska bli klokare, och jag tror ärligt talat att jag blir det. Idag har allt kommit upp och många ha gjort beslut och gjort framsteg. Ena gör det andra och den andra gör det ena. Jag tycker att allt som har hänt idag är possitivt, och det har fått mig att inte tänkt och mått så dåligt själv. Det är väl inte det som är possitivt, men allt det här kanske hjälper mig ? Jag mår bättre för att ni mår bra. Jag älskar er !
Och jag har själv bestämmt mig att lägga mitt förflutna bakom mig. Jag vet inte hur många gånger jag sagt det till mig själv, men inatt så tror jag att det kom någon uppgörelse som kanske är sann den här gången ?
Med tiden lär det ju visa sig.

Nu ska jag snart försöka sova!

Puss

December ..


Ännu en ny månad fylld men nya överraskningar och varierande känslor. 1a december för mig har varit en konstig dag, jag är hemma och är sjuk mår inte alls på topp. Vaknade runt kvart i 11, och jag har fortfarande inte ätit någonting. Är inte ens sugen på något, inte alls så likt mig! Jaha, roliga eller tråkiga nyheter. Vet inte vad jag ska välja.
Helt enkelt är jag helt tom på ord, det har varit en dag jag bara vill jag vet inte. Vara arg mot vissa och glad mot vissa. Känner mig helt tom inombords och jag tror jag har ramlat ner på ruta 1 igen. Allt jag har byggt upp är så gott som bortblåst nu, känns det som iaf. Hur svårt ska det vara ? Att veta vad man ska göra.
Har tittat på OTH hela dagen, gjorde det inte igår för att jag mådde inte alls bra. Jag är bara så sjukligt less, vill bara dra härifrån ett tag.

I helgen blir det ingen klassfest, men då drar man väl till Hammarn och super ist. Roligt det med.
Nu ska jag forstätta titta på OTH, och tycka halft synd om mig själv. Och vänta tills Malin ringer så jag får ösa ur mig allt nu.

Jag finns alltid här födig vännen <3

& jag saknar dig älskling ?

PUSS !!!

RSS 2.0