Halloween

Imorgon blir det Halloween fest :) Ska bli så roligt, jag vill verkligen få bort tankarna och få göra något roligt.
Veckan har varit bra. I söndags så var jag och Sara till stockholmarna och drack :) Började dricka kl 3 utan någon mat i magen kom bäl hem runt halv 2 :p Sen skulle man upp på måndagen och fara till Sundsvall, jag var inte alls pigg.
Men jag hittade mycket i Sundsvall, kul att få lite nya kläder osv :)

Igår träffade jag Zanna, vi gickpå den nya klädaffären, men jag hittatde ingenting där det var verkligen inte kläder för unga. Sen så kom Sofie ner, så kom Lisa, Ida, Natalie och Malin så sjung vi sing star :) Det var skit kul.

Hur ska man ta allting ? Jag fattar själv inte hur man har mage att bete sig som du gör. Det sårar så djupt in i hjärtat!

Men imorgon ska det bli sjukt roligt, eller hur tjejer. En sak till Linda kanske kommer till mig imorogn hon vill oxå vara med och dricka :) Jag hoppas att hon kommer!

Nu ska jag ta och göra nå annat.
Ha det bra !


Middag

Nu sitter jag hemma hos mormor&morfar.
Jag vaknade ganska sent idag, när jag hade vaknat till så tog jag selma och gick ut, sen fixade jag med veden. Jag tror inte att det finns något drygare. Men mamma bad mig så lite snäll kan jag ju vara.
Vi ska äta middag här idag taco paj eller något kött :) Gott!

Sen ikväll vet jag inte vad som händer, få se om det blir nått.
Zanna skrev nu att hon kanske behövde barn vakt :) Få se då hur det blir med det.

På måndag ska jag till sundsvall, jag, mamma, Therese & mormor :) Ska bli roligt, jag vill införskaffa mig mkt nya kläder. Har inte handlat kläder nått den här terminen typ, om man säger så så är det ju väldigt ovanligt mot för förra terminerna :P Har blivit bra duktig på att spara pengarna, men bara för att jag vet att jag vill hitta saker i Sundsvall så kommer jag inte att hitta nått!'

Ne nu ska jag ta och duscha :)

Pusshej.

Östersund

Nu har jag gjort klart min praktik på A.O skolan, har varit där i tre veckor.
Nu är jag i Östersund igen, för vi har nämligen skola på fredagar och det har vi haft varje fredag. Det är drygt att åka in för en enda dag. Men men, så har vi eng i 3 timmar, inte alls min höjdare. Det var andra gången förra veckan jag var på eng sen vi började skolan :/ Så jag har mkt att ta igen, men jag har gjort det jag skulle göraklart tills imorgon iaf :)

Så igår var jag och fixade nytt leg, yippie. Men det skulla kosta 350 kr ? Helt sinnes sjukt mycket.... Så jag ska ju inte tappa bort de nå mera iaf.

Imorgon blir det lov i en vecka, sköönt!
Så imorgon när jag kommer hem från Östersund ska jag jobba kvällen åt mamma. Så på tisdag ska jag jobba kväll med. Annars har jag inte så mycket att göra på lovet, eller ja vi ska till Sundsvall någon dag :) Sen så kommer ju Stockholmarna oxå. Det ska bli roligt, blir väl lite drickning med dom :D

Och i övrigt är jag allmänt less på alla äckliga idioter som inte fattar någonting någongång. Att en del kan vara så otroligt omänskligt oklok fattar jag inte. Det borde inte gå att vara så ens. Det enda man hör är om idioter, och man är själv med om det. Ja det enda man pratar om är just dom där idioterna. Åh på vilket dåligt humör man blir.

Nu ska jag titta på sex and the city filmen, jag hoppas att den är bra. Men det tror jag för dom är ju så otroligt kung :)

Ha det bra allaihopa!
I miss u :/

Leg lös..


Nu är jag arg ! Idag har jag varit på stan , så skulle vi fördriva tiden med att gå på te-huset. Ja sen när vi skulle gå så märkte jag att jag inte hade med min snus därifrån HMMM. Arg och åter ARG! Jo men sen när jag måste köpa en ny då, ne vad tror ni ? Jag hittar inte mitt leg någonstans, det finns inte. Vi har vänt upp och ner på allting! Så nu är jag i ett stort behov, arg och rastlös är jag . Jag fattar inte hur jag ska klara mig ! Jag fattar inte att detta är sant ens. Men självklart så ska allt bli mer skitän vad det är.

" Jag önskar att jag kan stå för mina handlingar nu , jag vill verkligen klara det här för min egen skull !                         Önska mig lycka till.

´goKväll.

Torsdag


Vart ska jag börja , jag har fått en lägenhet i stan väldigt nöjd över det :)
Jag har hunnit fyllt 18 år :) Väldigt roligt de :p
Sen har jag bara gått i skolan och varot allmänt le, har varit upp och ner ett bra tag nu. Kanske allt börjar lösa upp sig ?
Hoppas på det iaf.

Imorgon blire krogen , lite nervös är jag ju faktiskt :) Hehe.

Ne nu ska jag städa sen lägga mig ?

Älskar dig!

RSS 2.0