Party ..

Den efterlängtade dagen är kommen :)
Ikväll ska det drickas fy fan vad full man ska bli!!
Grattis & kärlek till Jimmy på 18 årsdagen <3

Puss på er.

MatmatMAAAT..

Nu sitter jag här vid datan, pratade nyss med Linda men hon började ju böla för att jag får maten fixat =) HIHIHIHIHI.. Jag kan bara säga det gumman, att den dagen kommer för dig med vem det nu är som gör maten :p jag har ju gjort mat åt dig ju, glöm inte det :P De kan du leva länge på =p

Ne nu ska jag ta och hjälpa till lite ist för att läsa bloggar och skriva.
Så väntar fläskfilen ju ;)

Puss

Ganska så lättat ändå.

Höll på att försova mig imorse. Men jag hade väl turen med mig och slog upp ögonen kl halv 8 fast jag skulle upp kl 7.  Jag har aldrig varit så snabb ur en säng någonsin i mitt liv tror jag. Men jag var klar till 10 i 8 ändå. 20 minuter är inte mycket alls, slängde bara på mig nå kläder, smikade mig slaffsigt och plattade topparna och borstade tänderna :) Klaaaar! Skoldaden ha gått bra, även fast dom är långa och dryga så gör vi inte så mycket "jobbiga" saker... Slutade även tidigare idag, men då ska jag dock jobba hemma. Ska ta och kika på 2 uppgifter ikväll så hoppas jag att jag gör dom oxå :p

Ikväll blire myyyyyyys...    <3
Det är det jag gör tills jag typtyptyp döööör..

Puss


Vars tar mina drömmar vägen ?

Dom bara flyger ifrån mig. Att precise allt ska få en tvär vänning när allt börjar se bra ut, när man börjar få tillbaka det man saknat så länge. Men nej nej, det ska alltid komma up massa saker som får det att förmodligen inte gå den väg jag ha hoppats på och sett fram imot. Fan ta all jävla skit, man ska fan aldrig hoppas och man ska fan aldrig försöka vara glad eller må bra heler för den delen..
Faaan!
När man tror att båtten är nådd kommer alltid någon med en spade.

Godnatt!!!!!

Jahaa ..

Är lite halv tom inom mig, allting har gått så fort och det börjar bli en vana att slänga allt jobbigt på axeln och springa vidare. Det funkar ju, men ist för att tänka till och föraöka vara en bra människa själv så ska man absolut bli lite tjurig och elak som den andra. Och jag mår inte ett dugg bättre utav att jag gör så, utan det är bara nått som kommer för att man blir arg och för att man ska visa att är du elak så då kan jag oxå vara det typ. Det är iaf totalt onödigt och löjligt (jag gör så jämt). Men det är någonting jag ska föraöka bli bättre på.
Jag ska föraöka sluta vara så jävla tjurig, arg och småsur om jag inte har någon riktig anledning att vara det. (fast anlednign tyckr man ju alltid att man ha om man vill vara sur&arg)

Men men, allting pös ur kroppen idag. Jag vet inte riktigt varför, lång dag + att man är trött sen att man gått och burit på det här. Men nu har jag inget på mina axlar längre. Precise efter jag haft deppstunden så får jag oxå ett förlåt sms. Det lättade nog ännu mer då.  <3

Nu är det bra igen, och nu ska jag hoppa in i duschen. Idag har jag även ÄNTLIGEN köpt 3 linnen och 1 tröja. Inte så mkt men någonting iaf..

Puss



Godmorgon..

Nu har jag nyss blivit klar, ska bara borsta tänderna och på med skor halsduk och jackan så är jag gå klar sedan. Jag har ingen lust alls med skola idag. Skola till hav 5 :( Men vad har jag lust med då? ingenting rättare sagt, jag känner inte igen mig själv längre. Jag tror nog att jag är arg i onödan. Jag vet inte vart vi tog vägen, allt de där bra som vi hade. Allting kändes så bra och nytt, men halkade vi tillbaka i skiten? Fan, jag orkar inte med det.
Fan,fan,Fan.....

Puss,     jag älskar dig <3

Lugn och sköön helg ..

Men helg har varit pefekt, jag har inte alls gjort nått. Jag har sovit, fått mat och varit hos Eva och spelat rummy. Jag vann, men det får man ju inte göra. För rummy är ju på liv och död för vissa. I fredags när jag hade vunnit så blev Eva så arg, så hon skriver till Jimmy. Och det slutade inge bra, dom 2 mot lilla jag!! Inte så snällt.. Eva hade ingen bil så jag gick hem, och det är faktiskt en bit. Eva följde med och hon skrattade hela vägen, konstant. Hon hade det jätte roligt!! Igår spelade vi oxå men då vågade hon inte säga någonting :p Idag ha jag slingat håret på Krille oxå, det blev riktigt fint.
Ne nu ska jag titta på OTH, sen sova. Skolaa imorron!

Puss

Torvalla ..

Jo, här sitter jag i torvalla på en stol :p har nyss diskat, och Malin damsuger, så gör vi potatisbullar.. Har inte ätit något än, men vi åt lunch idag så det höll sig länge. Igenting ha hänt idag, gick upp gick på skolan och sen hem hit igen.. Sen ha vi tittat på Andra Avenyn och sen inte gjort något mer. Inatt har jag kanske inte haft min skönhets sömn, Malin pratade ganska mycket i sömnen. Och det är ganska svårt att sova om någon ligger brevid en och pratar, hon pratade nästan mer än vanliga fall. Ja iaf, Malin har ju ett lill täcke som hon sover med som hon haft sen hon var liten, men inatt tror jag hon ville ha nå annorlunda för hon hade min tröja i lill täcket imorse, som jag lagt brevid sängen på golvet... Inte illa Malin :)

Ne nu ska vi typ äta.
Puss     - älskar dig!

Trött ..

Igår var jag alldeles för slut för att skriva, vi hamna inte på något gym iaf. Ne för det kostade ju pengar det. Så då gick vi runt på stan sen gick vi in på donken. Så så nyttig blev vi... "/ Är trött som satan idag oxå, jag fattar inte varför, har ju sovit till kl 11. Så här trött brukar jag inte vara när jag börjar tidigt :p konstigt de där.. Nä nu ska jag borsta tänderna och dra mig ner till Jimmy sen iväg på skolan.

Puss

Skynda skynda ..

Nu har jag nyss slängt i mig lite mat, så nu ska jag ta och kolla bussarna ner mot stan. Jag och Linda ska nämligen träna ikv, det känns sjukt skönt ska jag tala om. Hoppas att man kan få ro i kroppen och kunna somna på kvällarna.. Jag hoppas att man börjar må bättre i slutändan. Träna 2 dagar i veckan och sen går jag ju till och från skolan varje dag. Visst det är ingen fjällvandring men det tar iaf en kavrt, och tillsammans är det 30 min. Rätt bra faktiskt, inte värt att klaga iaf?

Ne nu ska hag byta om och kolla bussarna, skriver sedan..

Puss

Mycket ..

Mycket skrivande på mig idag, jag kommer inte med nå roliga saker alls. Men jag tror jag har lagt märke till så många saker idag. Och en av dessa saker är en sak som jag såg. Nämner inga namn, och jag har absolut inget med dom att göra och jag skiter fullständigt i dom. Men det är bara ett exempel utav alla som gör så här. Jag såg idag att en kille börjar skryta om en tjej han är intresserad av, men det är bara för att göra sitt ex sur. Känner ni igen det? Han säger inte liksom jag gillar (och namnet på människan) utan det låter typ så här: Åh du <3, hon <3 osvosv. Och exet tar ju åt sig och skriver något hon med som hon vill att killen ska se. Jag tycker hela tiden att det är så där typ. Men men nog om det.

Har iaf duschat och blåst, plattat och volymat håret. Så nu måste det bara plattas lite till imorgon bitti :) Sköönt... Har varit så tråkigt att varit hemma idag. Skolan börjar kännas mer rolig nu tycker jag. Visst det var mysigt att stanna hemma och gosa med Daniel den lilla stunden innan han åkte. Men hellre skolan för min del, gosa kan man göra på kvällar och lov.
Nu ska jag titta på One three hill, och prata med älsklingen sen sova..
Saknar dig bervid mig!

Puss&godnatt.

Bloggfajt ..

Helt sinnessjukt, jag läste Blondinbellas blogg för en stund sen och hon hade skrivit om Carolina Gynning & Katrin Zytomierska. Blondinbella tycker att Gynning & Katrin bara ger massa tips på hur man ska gå ner i vikt och att man ska dela måltider med andra osv.. Enligt blondinbella själv så hatar hon anorexia och allt vad det innehåller som jag själv fattar det.
Så jag var in på Gynnings & Katrins bloggar oxå för att enbart kika. Gynning hade inte alls skrivit så mycket om Blondinbella, kanske 2 inlägg. Men Katrin hade ju skrivit hur många inlägg som helst som. Jag förstår inte hur oerhört fjantiga människor kan vara. Jag tycker inte om någon av dessa tre, alla tror att dom är något stort och uppskattar sig själv mer än vad man borde. Men ändå så läser jag om dom för att dom är så blåsta så det blir kul.

Men det jag själv tycker är ju att Blondinbella är den som har mest rätt utav alla 3. Gynning & Katrin går ju på henne som är helt själv. Inte för jag bryr mig on det, men dom ska iaf "föreställa" vuxna. Vilket dom  inte alls gör eller är!. Men till saken, jag tycker helt klart som Blondinbella att allting handlar om att vara smal, tänk dom som är tjock och läser en blogg som deras där allt handlar om skönhet i alla slags saker, man ska vara smal, man ska se ut på ett visst sätt osv. Tänk så dåligt dom mår, dom kan ju iaf inte känna sig accepterad. Men Blondinbella är då jävligt mån om sitt eget utseende hon oxå. Men hon är iaf inte vuxen än. Visst jag vill ju självklart oxå se så fin ut som jag kan så jag ska ju inte klandra dom för att dom är utseendefixerad.  Men har man inte pengar så kan man inte bli som dom här snorvalparna med pengar. Och det tycker jag att vi "fattiga" människor faktiskt ska vara glad för!

Så vill jag bara tilllägga att Katrin gör ju allt för att hålla de här "bråket" vid liv. Sånt tycker 30 åringar är roligt, bra sätt att fördriva tiden på kanske ? Haha det är så ironiskt!!


Peace out!
Puss

Konstigt ..

Mår inte kanoners idag, fattar inte vad som händer med min kropp. Har frysit i flera dagar nu, igår kväll så stod nog allt hår på mig rakt upp. Och jag har sovit dåligt inatt, först fryser jag sen börjar jag svettas. Så jag tror nog att jag hade/har feber. Jag vet inte om jag har det nu, jag känner mig bättre men jag känner mig så jävla hängig. Det är bara att ta det lugnt, och hoppas på att jag är bättre imorgon s jag kan gå på skolan. I övrigt så åkte Daniel hem idag kvart i 4. Tänkte ju passa på att vara med honom då de sista timmarna när jag var hemma. Men någon tröttare människa finns inte, han vägrar försöka kliva upp om han är trött! Jag vaknade kanske vid ja halv 11, så väckte jag Daniel då. Men ne ingen reaktion alls. Så vid 12 fick han lov att vakna, men hur länge han låg kvar i sängen var en annan 5a.
Känns konstigt att vara själv nu helt plötsligt, men jag vänjer mig nog.

Och en annan sak, jag tror fan att jag ska sluta snusa! Min snus tog slut ja vid 1 idag kanske, så följde jag Daniel en bit till bussen. Men jag köpte ändå ingen snus, de tycker jag e konstigt och bra gjort av mig. Så jag har iaf varit snus fri i några timmar :) Hoppas att jag klarar det, jag ska isf lägga undan 100 kr per vecka om jag klarar det..
ÖNSKA MIG LYCKA TILL ...

Nu är jag hungrig..

Puss


Överstyr ..

Äntligen i Östersund igen.. Vilken helg det varit, kanske inte den mest lyckade helgen på år! Har aldrig skakat så mycket av rädsla och arghet ALDRIG! Ja nå mer tänker jag inte dra upp här, men dom flesta har nog redan hört ganska mycket. Iaf i Hammarn då. Jag kan ju bara säga att jag har så sjukt ont i handen som någon råkade kasta en glas flaska på. Har nog aldrig haft så ont tror jag, det verker och handen somnar rätt fort så gör det ont nät jag inte ha i högläge. Och ringfingret är alldeles blått från knogen och upp på fingret. Det är ring&lill fingret jag har ont i. Känner mig smått handikappad!! Men men, få se om det är bättre imorron annars får någon titta på handen. Det gick iaf ÖVERSTYR! Igår hände ingenting. Idag fixade vi upp lite saker och jag tror vi alla är nöjd med hur det blev. Så har vi varit till Eva och jag ha gjort klart all min gramatik :) Stolt!! Ne nu ska jag fika lite sen inte alls göra nått! Sova så småningom..

Puss

Shiit ..

Jag tycker det är jätte kallt ute, huvva. Frös på bussen in till Östersund som fasen. Jag hade vantar på mig med det blev fan inge bättre. Idag iaf så har jag varit hos doktorn och fått någon migrän tablett det känns skönt. Sen har jag och Daniel varit hos zanna.. Igår träffade vi Eva så spelade vi Rummy. Det var jätte trevligt. Imorgon äre skola igen då, så ska vi ha bad på idrotten. :( Men jag ska iaf vara med har jag bestämmt mig för.

Ne nu har jag inget mera att säga, ska ta och gosa med Daniel..

Puss


Glader ..

Jo inatt somnade man ju inte tidigt iaf, var vaken till halv 3 -3 "/ Var inte så vidare pigg imorse kunde knapt få upp ögonen. Men jag klev iaf upp och gjorde mig iordning, käkade gröt till frukost gjorde jag oxå (: Duktigt, och ida ska jag ge mig själv berömm. Jag tycker verkligen att jag varit duktig idag, åt frukost, jobbade på lektionerna åt i matan jobbade mer, så gick vi och handlade sen hem så gjorde jag middag. Åt middagen vid 6 så lagomt sent. Men det blir ju så när man går i skolan så äckligt länge. Nu sitter jag dock vid datan och det kanske inte är så duktigt gjort men nått avslappnande måste ju jag oxå få göra. Ska snart diska, sen duscha. Sen ska jag möta Daniel vis bussen :) Han ringde på lektionen idag och sa att han skulle få komma till mig imorgon och vara hos mig tills på söndag, då blev jag jätte glad. Sen så ringde han efter kanske en halv timme och sa att han kommer ikv ist. Så nu sitter stackar på bussen utan musik :p Skönt att jag slipper åka för en gångs skull!

Jag är så fruktansvärt trött, hade jag bara lagt mig nu hade jag somnat på en gång. Ska försöka sova tidigt inatt, men kanske inte det lättaste när Daniel kommer. Men jag ska göra mig ett försök. Även att vi ska sova i en 90s säng :S vi som knuffar och klagar på varandra i en 1.20 s typ :P

Puss

En skön söndag ..

Ställde kl på halv 12 för att jag skulle kunna somna inatt, men det gick icke bra. Jag somnade om och vaknade halv 1 eller 1. Inte så bra de heller. Men idag tycker jag att jag varit rätt duktig. Klev upp och ja nördade framför datan, sen klädde jag på mig så gick jag och handlade. Handlade för 300 kr "/ Mindre roligt när man bor själv och nästan är en luffare! Men jag fick ju med mig lite mat hem iaf :) Så har jag bjudit Linda på middag idag, jag gjorde kroketter och nå kött med sweet chili sås till. Den är super god så ni vet det!! Den är kall och kan oxå användas till dipp. Underbart god. Efter vi hade ätit satt vi och snackade en stund sen spelade vi rummy, jag var fan orolig att linda skulle vinna från början men efter halva spelet kom jag nog igång och jag vann som tur var :p En mysig kväll med fröken Winger.

Imorgon är det skolan, och jag ska verkligen försöka att sköta skolan nu. Jag vill inte gå ut 2an utan några betyg! Nejnej. Så nu blir det till att kämpa, tror inte att jag komer orka med det. Men nu jävlar så ska jag visa vad jag kan!

Jag vil flytta till en annan lägenhet, en vanlig lägenhet. Min är jätte mysig men jag vill ha det större och mer som ett hem. Jag vet inte om Daniel kanske ska flytta hit till hösten så får se då om vi kanske kommer bli sambos :p Skulle vara mysig som fan, vad man skulle känna sig vuxen då? Jag tror det jag. Hoppas bara att drömmarna går i uppfyllelse som jag har svårt at tro men ändå, man kan väl få drömma?

I veckan ska jag och Malin ha n riktigt mys dag, Vi ska ut och käka sen ska vi se på bio :) Längtar som fasen, var ju år och dar sedan vi umgicks och hittade på tjejsaker :) Så ska jag hem till Hammarn på tisdag för jag ska till doktorn på osdag morgon om min migrän. Så ska jag träffa Eva en sväng på tisdag kväll :) Det var oxå år och dagar sedan jag träffade henne, hon har inte ens fått min julklapp.

Ne nu ska jag hoppa in i duchen ..
Puss

Kallt ..

Eftersom att vi har haft problem med vårat lås i några dagar så fick jag för mig att jag skulle skjuta upp mitt fönster lite så jag skulle ha en nöd ingång om det var kris. (låset är nu fixat) Det tyckte jag var en bra ide. Jag kom nyss hem och jag känner att det är kallt i lägenheten, inte alls den värmen det brukar vara, för hos mig är det jätte varmt. Ja men då gåt jag in i rummet så ser jag att fönstret har blåst upp! Men kul va ? Öh inte en sn höjdare. Men det är inte döds kallt skulle tro att det är typ 18-29 grader kanske. Men det är alldeles för kallt för mig. Inatt blir det min säng med mitt sköna duntäcke och mina kuddar :) Men det blir ensamnt utan mina snälla pojkar! :)

Ne nu blir det lite OTH tittning tror jag sen ska jag försöka sova lite tidigare än dom andra nätterna.

Puss på er <3

Lördag ..

Idag har jag kollat på hockey med Jimmy, Jimmy, Vicktor & Linda.. Inte alla dagar jag går på hockey men någon gång måste man ju göra något annat. Vi skulle dit för att titta på 2 st i klassen. Men det gick dock inte så bra för dom :/ Men ändå. Sen drog vio på willys och handlade mat, blev tacos idag. Jag fick så klart göra maten och Jimmy&Jimmy städade. Det blev iaf gott! Sen slog vi på en film, och nu sitter jag här och bloggar lite.

Jag är så frukansvärt less på dig nu alltså, vad håller du på med? Vart är allt du skulle bevisa för mig.. HMM.. Orkar inte lägga ner en massa energi på saker som onödigt och jobbigt.

Puss


Rätt skön dag .

Jo idag har de varit en slapp dag, men det är ju vad jag gjort den till själv. Inte så bra med, somnade ap sent! När klockan ringde så sa jag ne men vi skiter i första lektionen och de gjorde vi.. Men sen gick man på skolan hade idrott, nästa vecka är det sim :/ BLÄÄ.. Sen hade vi Herkules men fick typ sluta på en gång. Sen har det inte hänt så mycket mer i mitt liv idag.. Mötte Linda och käkade, sen gick vi Till Jimmy och där var Jimmy P med.. Sen har vi spelat rummy, i par. Diana & Linda leder ganska så stoooort öh ja!! Men Jommy skulle så träna så det blir väl te att spela klart sedan.

Så klart att jag stöttar dig!!!!! Foh evaaaah!

Puss ,      D.L   <3

Har jag turen med mig jag eller ??

Hade skapligt med tur inatt då ? Ne kanske inte, var hos Jimmy och kikade på film. Bestämde mig för att dra hem vid 2, jag frågade Jimmy om han ville följa med mig en bit och klart han ville det. Snäll han. :9 Men iallafall så säger jag till honom att han måste vänta och se om jag få upp dörren min för den är så jävla trög. (men enligt Jimmy har Diana varit för svag de är därför hon inte får upp dörren) Diana fick inte upp dörren så då skulle starka Jimmy fixa det åt mig, MEN han fick inte upp dörren. Lite svag kanske ? Så vi fick gå ner till Jimmy igen och jag fick sova hos honom. Somnade kanske vid 6 :/ klev upp vid kvart över 11 , så gick vi mot mig vid halv 12 för att jag skulle göra mig klar innan skolan. När vi kommer upp till mig får vi fortfarande inte upp dörren!! Så jag gatt knacka på hos grannen så fick vi gå igenom där :p
Dianas tur var det!!
Sitter hos Jimmy nu, men Jimmy&Jimmy är icke så sociala. Jävla fotbolls spel ......

Ne nu ska jag försöka komma in i deras koma!

Puss

Sammanfattning på år 2008

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja

Höll du några av dina nyårslöften?
Tror inte jag hade några

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jaa

Dog någon som stod dig nära?
Ja, R.I.P <3

Vilka länder besökte du?
Inget då

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Inte vad jag kommer på

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Många, många .. Kanske den 19 december då.

Vad var din största framgång 2008?
Jag vet inte ..

Största misstaget?
Ja du, behöver vi inte ta upp.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja

Bästa köpet?
Mycket

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder & mat då kanske

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jajemensan

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
A lot of music

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Samma typ

Vad önskar du att du gjort mer?
Skött skolan

Vad önskar du att du gjort mindre?
Mycket

Hur tillbringar du julen?
Hos mormor med släkten

Blev du kär i år?
Ne har väl varit det i typ 2 och ett halvt år nu.

Blev du tillsammans med någon?
Ja

Favoritprogram på TV?
2 och en halc män ofc :)

Bästa boken du läste i år?
Några få

Största musikaliska upptäckten?
Haha ju du

Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Pengar då

Något du önskade dig men inte fick?
Ja en bil :P

Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Satt hos Eva och Tijan och drack vin :P

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja det finns det

Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Ja du vanlig kanske ?

Vad fick dig att må bra?
Vännerna, Familjen och Daniel stundvis

Vilken kändis var du mest sugen på?
Haha, ingen...

Vem saknade du?
Gammfamma & gammmomma.

De bästa nya människorna du träffade?
Tror inte jag träffade nya människor men fick bättre kontakt med en del.


Mat ..

Mat måste vara en av dom bästa sakerna som finns, jag älskar mat :) Äter hellre mat ön godis och sånt. Ne det är nog de bästa man äter på ehla dagen. Sitter och äter makaroner och köttbullar nu, väldigt ovanligt va ? Jag äter det hela tiden när jag är i Östersund, men jag har ju inte så mycket plats för mat i min lilla lilla frys.Det stör jag mig på, men nu har jag ju varit hemma länge så nu är det gott nån dag iaf :p Vaknade rätt sent idag, vid kvart över 1 kanske? Så satt jag och nörda vid datan sen blev det duschen. Så har jag bara gjort mat och kladdat på mig lite smink.
Efter jag ätit klart ska jag fixa håret sen ska jag väl ner till biffen då. Blir film kväll :) Myspys! Borde kanske diska innan jag drar dit oxå "/  Ne nu ska jag äta klart och göra mig klar för en kväll med skräck :) De älskar Jimmy!!

Puss

Nytt år ..

Nytt år och nya möjligheter. Hoppas att detta blir ett bra år. Idag vid kvart i 7 var jag inne i stan igen, det är skönt att vara tillbaka i sin enga lilla håla :) Jag har haft et SUPER bra lov, jag har ju varit i Kramfors, firat jul med familjen, träffat kusin, firat nyår (lyckad kväll utom slutet då jag flippade) så har jag varit i Umeå :) Kom hem från Umeå igår kl 8, en underbar helg var det. Kom på fredagen så träffade jag Alida & Robin sen släppte vi av dom och åkte hem. Åt fläskfile + stips och sås :) mumma var det! Sen vart det mys och skräckfilm för hela slanten. På lördag åkte vi in till Umeå och gick en snabb sväng på stan eftersom Daniel hatar att gå på stan om han inte ska ha något. Vilket är ganske så jobbigt för mig dom älskar det. Och i Umeå finns det ju roligare saker än i Östersund och Sundsvall. Jag hittade iaf ett par jeans leggins, det fanns 2 st kvar så jag var helnöjd. Fick även ett par jätte snygga jeans av Daniel :) Då vart jag glad! Sen åkte vi + Daniels farsa  och hans sambo och bowlade , jag kom sist som vanligt. Men det kvittar för mig, Daniel vann.. Oväntat ? Ne inte precise..

Sitter och väntar på att Linda ska komma, länge sen man sågs. Har varit så knep med allt nu ett tag.
Och imorgon hoppas jag på kortspel Jimmy! Annars blir jag besviken..

Ne nu ska jag kika om jag hittar nå bra musik att ladda hem. Daniel fick mig att lyssna på Rick Ross i helgen..

Puss

RSS 2.0