24

Hallå hallå.
Nu kastar jag in ett kort inlägg. För jag tänkte sova. Jag är jätte trött.
Helgen var iallafall lite rolig, lite av varje kanske man ska säga? :p Krille var iallafall snäll och bodde hos mig över helgen, sen var han mindre snäll på några andra punkter ;) Men det behöver vi inte gå in i detalj på.
Sen igår gjorde jag och Eva klart min psykologi uppgift. Men fy så skönt! Tack underbara människa!
Imorse åkte jag in till stan, trött som satan men kunde självklart inte somna på bussen. Väl på skolan hade vi rest dag, så jag gjorde klart 3 arbeten. Skönt att ha de gjort, men har ändå en del kvar.
Vi fick också hämta våra student mössor idag :D Det är nära nu!
Imorgon ska jag till doktorn klockan 9, efter det blir det rest dag igen. Sen åker jag hem till Hammarn och firar mormor som fyller år imorgon. Och på torsdag så far jag och Eva till Tijan. Ska bli himmla roligt.
Nu sovaaa. Godnatter.
Do you like it boy
Do you like it boy?



23

Snart drar man hemöver :) Har varit en rätt okej dag idag faktiskt. Men den började dock inte bra, Malin ringde halv 8. Tittade på klockan när jag svarade och ja - helvete! Malin sa bara - Gå upp nu, hej. =) Haha. Men jag tog mig upp på 1 sekund. Var klar klockan 8 också. Så kom Ronja och hämtade mig, vad snäll hon är :) Sen när vi kom på skolan så var det film, och efter den fick vi en uppgift som hörde ihop med filmen.

Nu ska jag göra någon annan nytta här på skolan! Trevlig helg!

 


22

Härlig skoldag idag? Jo det var det väl men när man ändå tagit sig till skolan så kan man lika gärna vara där. Kom på skolan och hade en liten genomgång, sen fick vi sluta.
Så då gick jag Emma, Matilda och fikade på pause :) Vi satt där och pratade och hade det jätte trevligt. Vid kvart i 3 gick jag och solade. Och är nästan nyss hemkommen. Blir som vanligt inget speciellt idag. Ska packa ihop tills imorgon sen ska jag inte göra ett dugg mer :)

21

Fått en kommentar på - we had a thing before, but now were just friends.
Kommentaren: Vi hade nånting på gång men nu var vi (were=var/varit) bara vänner?!
Jag översatt det så här jag : Vi hade en grej innan, men nu är vi bara vänner. Och där de står were blir det väl we are i förkortning men satt inte dit nått ´? Eller har jag helt fel? Ja det var så jag menade/tog de iallafall, min engelska suger så ingen ide att börja kritisera den!
Fel att bara skriva ett namn när man kommentera?
Nu ska jag sova, börjar ju 11 imorgon för ovanlighetens skull. Och jag hoppas att det blir en rolig helg i helgen :)

20

Nu är man tillbaka till staden efter en, en bra helg.
Vad har hänt då? Ja det var nog inte mycket, eller vill man så kan de diskuteras.
I torsdags kväll åkte jag ju skidor. Jätte roligt, jag, Krille, Jimmy och Therese.
I fredags var jag på skolan fram och åter med nå papper till Eva, sen följde jag med Krille hem. Gick hem och åt, tillbaka till Krille sen igen.
På lördagen var jag upp till backen med Eva och Kim och fikade. Jätte fint väder verkligen att gå i :) Sen på kvällen blev det film.
I söndags var jag med Malin och Jennifer, vi hade en otroligt bra lekstund tycker jag :p Spelade sms roulette, skrattade osv.
Igår var jag också med de 2 söta änglarna fram till middagen. Sen pluggade jag och Eva, tack för hjälpen! Och när vi var klar så var det tv hos Malin innan jag gick hem och tog en lång och varm dusch.
Idag har jag varit på skolan som vanligt. Men det gick bra faktiskt. Imorgon ska vi mata varandra på lektionen, det kommer bli läskigt :p haha.
I helgen är jag ensam hemma, ff för fan :p hahaha. Nej riktigt så ser jag inte på det, men kanske att det händer nått roligt? Frågade Krille om han ville bo med mig i helgen och det lät som jag fick som jag ville :)
Nu ska jag läsa lite körkortsbok!


we had a thing before, but now were just friends.



19

Jag tog och åkte skidor idag. Det var verkligen hur roligt som helst! Fan, varför har jag inte gjort det på 9 år för? Nu är det iallafall gjort. Och de kommer jag fortsätta någon gång ibland :) Jag hade jätte trevligt sällskap. Min syster, kusin Krille och Jimmy. Krille hjälpte syster och åkte med henne i liften. Eftersom jag inte visste hur statig jag själv var. Och jag och Jimmy åkte. Men jag tror de skulle vara lättare med Therese, för hon jävlas inte iallafall :) nu måste jag sova. Har så mycket pirr i magen, haha ;) boy, show me what you get. Godnatt! :-D

18

Jaha, nu sitter jag här och slutar snart. har samhälle nu. Sen när jag slutar så ska jag springa ner på stan innan bussen kommer. Jag skulle titta på någon present åt Thereses kompis som hon ska på kalas hos i helgen. Tänk när man var så liten att man fick åka på kalas. Det var tider.

Ikväll när jag kommer hem så ska jag väl kasta i mig mat, sen bär det av mot backen. krille ska hjälpa Therese i liften. Hon vill nämligen inte testa åka liften med brädan utan Krille :p Och vet ni vad jag ärligt funderar på? Jag funderar fan på att hyra ett par skider och åka ikväll. Haha, det är trots allt bara 2 timmar. Och det är trots allt bara ca 9 år sen jag åkte skidor :p Haha kommer se ut som en barn rumpa om jag gör det.
Vi får helt enkelt se hur det blir med den saken :)

Nu ska jag jobba lite mer, sen dra mot stan.
Ha en bra helg.


17

Då börjar dagen lida mot sitt slut, som alla andra dagar å vill säga.
Idag var ju stadsministern på besök, och ja vad ska man säga. Jag tror att han påverkade jätte många elever. Alltså vi är 19 år och jag tycker att de han sa lät jätte bra. Så klart vi tycker det, eftersom att vi knappt vet nått om alla dessa partier. Så jag själv kan säga att det är lite, synd kanske. För många blir påverkad utan att ens veta, så klart att han inte tar upp de dom andra gör bättre, eller det dåliga i moderaterna.
Ne de där var jag lite både och för, det var jätte spännande tyckte jag själv. Men om det är så bra vet jag inte, jag tycker att både blå och röd ska gå ut i skolorna och berätta. 
Nog om det!
När jag slutade skolan gick jag för att sola, jag tog till med 25 minuter idag :) När jag var klar och hade precise torkat solariumet så bankar det på min dörr. Men det surrar ju så mycket där, så jag svarade bara ja? Och hörde nån mummla där ute, men hörde inte alls vad som sas. Jag drog på mig kläderna och det bankar ännu mer. Jag började bli riktigt irriterad! Så öppnade jag dörren när byxorna och linnet var på plats.
Då står det en tjej där ute - Jag har faktiskt betalat säger hon irriterad.
Då blev jag ännu mer irriterad och svarade - Och jag har nyss kommit upp, jag måste ju få klä på mig!
Så det var bara att skynda sig som bara den ut ur rummet. När jag står utanför så tog jag på mig tröjan och när jag precise satte på mig jackan så hörde jag hur hennes tid började och då hade hon väl bara varit där inne i 30 sek. Så hon var nog sur, men det var ju inte mitt fel iallafall. Dörrarna brukar ju vara öppna de som är lediga.
Sen kom jag hem, åt lite mat, sen skulle jag ta och städa lite. Har fortfarande nästan inte kommit någon vart :P Och orkar nog inte heller, jag har iallafall diskat, vikt kläder och slängt all bråte. Så det ser ju helt klart bättre ut, men ja!
I cant leave you like this in this cold world alone.
I cant leave u like this
In this cold world alone

16

Jag har sovit så otroligt skönt inatt, somnade vid 11 tiden kanske, vaknade klockan 10. Suveränt. Nu ska jag hoppa in i duschen sen fixa mig lite smått för att bege mig på skolan och lyssna på vår stadsminister. Ska bli spännande se vad han har att säga till oss elever. Undra vad han vill få ut av detta, att vi ska rösta på moderaterna? Ja jag vet inte det återstår och se.
Jag tycker det är så hemskt tråkigt att våran vänskap bara flygit ort så där. Det finns ju typ ingenting kvar om den. Varför har det blivit så? Det var ju så himla bra förut, vi hade så himla roligt. Eller var det bara jag som hade det? Det grubblar jag på hur mycket som helst, men det är nog inte värt att grubbla på nå mer. För nu är det som det är och det lär inte bli bättre.
I helgen kanske det blir skoter, Daniel kanske kommer och hälsar på. Och då ska vi iallafall försöka ta oss iväg en sväng. Det skulle vara trevligt.

15

Slänger upp lite bilder ..
Jag på 100-dagars
Min fina kusin Johanna och hennes fina mamma Malin <3
Min fina kusin Krille <3
Otroligt fina Eliaz <3
Eliaz igen <3
Och igen, stiligaste pojken <3
Therese som ska lära sig åka snowboard, så söt :) <3
Min balklänning, fast inte fixad i längden som den är nu :)
Det var några bilder, hoppas ni gillade dom.

14

Nu är jag tillbaka till staden igen, och det känns rätt tråkigt faktiskt. Skulle vara mycket roligare att få vara hemma och bara vara i en vecka till. Men nu är inte situationen så, utan nu är jag här och kommer vara i 2 dagar till. Då är det bara att tänka på det positiva fick jag höra av Tijan nyss :) Så det är väl bara att lyssna på honom då.
Skolan gick bra idag, även fast jag tog halv 7 bussen imorse och inte kunde sova ett skit på bussen. Men glad ändå har jag varit.. Men när jag kom hem avtog det glada en liten smula.
På påsklovet ska jag åka ner till Stockholm med Evapeva, vi ska åka och hälsa på den saknade tomten Tijan :) Det ska bli jätte roligt att träffa han, se hur han bor osv. Myspys!

13

Jahapp, då sitter man och jobbar då. Började klovkan 7. Jag var ganska trött då vill jag medela. Men äh, det är ju bara en tidig morgon. Igår kväll när jag slutade jobba var jag så otroligt trött. Jag somnade nästan på en gång. Men ändå lika trött imorse. Slutar klockan 3 och då ska man väl hem och fixa sig nå varmvatten. Sen får vi se vad som händer till kvällen.
Kanske ska träffa Jimmy, ja jag vet inte vi får helt enkelt se hur det blir. Det blir iallafall en lugn fredag. Lika bra det, och skönt också för den delen.

Nu ska jag städa, sen blire lunch sen är det nästan bara att sitta av tiden tills man slutar.



12

Idag har jag och Malin varit upp till backen för att äta lunch. Jag kan ju säga att efter att ha gått halva vägen så ångrade jag mig nästan. :p Men jag var tapper och kämpade på. Var nöjd över mig själv när jag var hemma iallafall. Det var jätte trevligt och nödvändigt för min kropp att gå. Har ju avverkat 9 km idag. Det är inte alls så dumt inte. Sen har det inte hänt mycket mer. Jag var upp och fixade i ordning uppe hos Eva nu ikväll med Jimmy och Kim. Så nu ser det normalt ut igen. Inte för att det var så mycket att ta reda på. Men det är ju inte mer än rätt. Imorgon ska jag åka och testa min ena bal klänning se hur den ser ut och sitter. Ska bli jätte spännande. Sen finns det ingenting på mitt schema som vanligt. Få se vad det kan bli för nått i slutändan. Godnatt och kram.

11

Godkväll! Idag var vi ju i Sundsvall, åkte vid 9 i morse och kom hem kvart i 7 kanske :p så det blev en stund. Åkte först till staden, gick på make up store. Så nu har jag min efter längtande fondation och puder! Jag köpte oxå en borste till fondationen. Så allt blev 750 kr, sjukt dyrt. Men lätt värt det. Sen hittade jag inte ett skit mer på stan, så då bestämde vi oss för att åka till birsta. Och där hittade jag mycket, för mycket. Hade jag fått handla allt jag ville ha så skulle jag ligga sjukt mycket minus på kortet. Men det blev iaf 1 linne, puder borste, lång skjorta, jacka, jeans leggings, väska och en plånbok. Tror det var allting. Är jätte nöjd med de jag fick hem, men skulle inte skadat med lite mer :p Nu är jag iallafall sjukt trött, så jag ska tvätta bort mitt äckliga smink och sen titta på en film. Har bestämt med Malin att gå upp till backen och fika imorgon. Ska bli mysigt. Och roligt att få sminka mig med mina nya grejer. Allt går bra nu, låta det vara jobbigt ett tag så släpper det mer och mer. Pusspuss!

10

Härlig dag idag, var hos mormor en stund på för middagen. Vi satt vid datan och kollade smink och hår produkter :) sånt gillas, vi klickade hem varsin volym pulver i sprej form. Hoppas det kommer snart så man får se om det funkar. Sen kom jag hem, åt middag. Sen drog jag till fröken Malin och hennes otroligt söta son. Vi gjorde just ingenting, jag roade Eliaz medans Malin passade på att dammsuga. Som vanligt att hon passar på :) men inte mer än rätt! Skulle jag med gjort. Sen kom Sara en stund, sen tittade jag och Malin bara på tv, mycket trevlig och lugn kväll efter grabben lagt sig. Skönt att bara kunna sitta och titta på tv, vi är inte dom som måste snacka, skratta eller göra något när vi umgås. När vi umgås är de ibland för intensivt, och ibland är båda så off så vi knappt pratar. Som ikväll, bara sitta och glo på tvn. Snacka lite på pauserna. Det tycker jag är extremt bra när det gäller Malin. Gud vilket tråkigt inlägg detta blir :p Imorgon ska jag iallafall upp med tuppen, vi ska fara till sundsvall och handla det som faller oss i smaken :) Jag och mormor ska då på make up store, gud vad jag längtar! Det är typ därför jag åker in, för att få gå dit ;) Nu ska jag sova så jag tar mig upp imorgon. Godnatt alla.

9

Hej på er. Hoppas ni har bättre start på lovet än vad jag har, och alla har ju inte ens lov. Bara vi norrläningar. Jag är iallafall jätte förskyld, jag tror jag gjort av med 100 meter papper idag?? Ja det är inte alls roligt, mamma är sjuk oxå. Men jag har det värst, jag nyser, snyter mig precis hela tiden. Men inte mamma, tänk vad skönt! Det var länge sen jag var sjuk, och när man väl blir sjuk är de inte lindrigt. Jag har legat hela dagen, han inte varit i närheten av ytter dörren ens. Hoppas att jag är bättre imorgon! Jag kan inte vara så här en dag till. De orkar jag inte. Jag har pratat med mamma om att åka till sundsvall oxå någon dag på lovet, det skulle vara jätte roligt :) Jag ska slå på en film nu, och försöka sova lite.

8

Nu ska jag ta och försöka sova. När jag kom hem idag kom syster och mötte mig. Sen åkte vi och mormor upp till backen. Therese åkte och vi pratade och fikade. Jätte gott och mysigt var det :) imorgon får vi se vad som händer, stockholmarna är ju här. Så hoppas på att träffa dom :) skulle vilja skriva ut så mycket i bloggen, så mycket roliga saker, tokiga saker. Men nä, då misstolkas alls. Och jag är ju inte en sån människa som brukar göra så här :p äh, godnatt.

7

Säger inge mer, kommer inte göra det heller.
Igår var ju en kväll för sig. Det blev inte som vi alls hade tänkt oss. Nästa gång gör man ju ett bättre val. När jag skulle hem tog jag ut pengar för att kunna ta en taxi. Men det fanns ingen taxi på hela stan. Så jag tog upp telefonen och ringde Daniel, så man hade nån att prata med.
Jag frös så otroligt mycket när jag kom hem. Och idag har jag jätte ont i halsen så jag knappt kan svälja. Känns som ett stort stort hål, det får ju inte bli så att jag blir sjuk!
Nu ska jag packa lite, sen måste jag på skolan en sväng och ta med mig uppgifter över lovet!

5

Jag måste fan sluta klaga så mycket.
Nu sitter jag iallafall med ett leende på läpparna. Haha.
Skriver sms med Ronja, och det är förbannat roligt. Hon blir arg och jag skrattar.
Har fått sett modell bilder på min vackra kusin Johanna och de gör mig glad. Sen skriver vi på msn också om att jag ska flytta till henne efter studenten.
Det skulle vara så härligt, så roligt och så lärofullt. Man måste chansa här i livet (tycker jag). Göra galna saker, jobba för drömmar osv. Man måste ju försöka hinna med så mycket som möjligt innan man skaffar barn. Men jag vill ju ha barn rätt tidigt. Så det är bara att skynda sig :p
Har man nått mål med livet så tror jag att man når dom. Ge inte upp heter det väl?
Tänk att få börja om, ny kultur, nya människor ja ett helt enkelt nytt liv. Men människor jag känner mig trygga med, att jag har en stabilitet i Malmö gör allting så otroligt mycket bättre. Annars hade jag nog aldrig flyttat dit. Men att ha en extra familj om nått går snett, att ha nån att umgås med innan man träffat människor.
Det skulle bli perfect, bara de där jobbet som måste på plats.

4

Idag har vi ungefär veckans längsta dag. Inte en rolig dag. Men det gick vägen. Var uppe 10 över 7, men det var enbart för Malin ringde vig 10 i 7 :) Så jag kom i bra tid. Sista lektionen höll jag på att somna. Var så förbannat trött. Men jag klarade mig igenom det också. Sen gick jag hem, och det var otroligt trevligt att gå nu när det var så fint väder. Solen sken och bara nån stackars minusgrad.
När jag kom hem så slog jag på datan som vanligt. Men efter en stund orkade jag inte så jag tog mig en powernap. Otroligt skönt måste jag få säga, men jag är fortfarande skit trött. Håller på att koka ris nu, ska äta det och wokgryta idag. Det blir det nog imorgon också efter som det är så mycket gryta.
Jag börjar bli skarpt orolig nu, jag börjar få nå fel i mitt huvud. Det blir förmycket för mig. Det näst värsta som kan hända har hänt. Det kommer inte funka för dig, du kommer aldrig klara det själv.
Fan då kan det vara försent, men det fattar inte du. Du fattar inte grejen. Det är ju lugnt, eller?

3

Jag har verkligen bloggtorka. Vet inte vad jag ska skriva, jag har inte lusten alls längre.
100-dagars började hos Emma, där käkade vi och hade jätte roligt må jag säga! Sen drog det iväg mot staden, och olearys. Där var det sjukt då menar jag sjukt mycket folk, man blev puttad som en vante. Hade det varit lite mindre folk hade det varit super bra. Jag hade roligt, Johanna var ju även med ut. Jätte trevligt.
Dagen efter gick vi ner på stan för att svulla donken! Så sjukt länge sen det var. Sen kom även Erik ner. Vi gick runt på stan, handlade åkte upp till Erik för att göra middag, avskeds middag för Johanna blev de :) Så mycket som jag garvade den dagen har jag nog inte gjort på enormt länge. Haha, vi var för sjuka. Sen följde vi med Johanna till tåget. <3
I fredags var jag hundvakt åt Evas små hundar. Gick jätte bra tills vi släppte ut dom och Sajo kom aldrig tillbaka. Dumma hund! Vi var jätte oroliga. Gick ut och letade, sen skulle Krille möta 2 bruttor så han tog med sig Sara för att se om han såg Sajo. Men icke. Sen på morgonen så kommer hundarnas dag-matte in i huset med Sajo! Ja, satans hund. :p Men jag gillar henne ändå, hon är så lik sin matte. Gör spontana grejer och kan försvinna bara så där :) <3
I lördags var jag barnvakt åt syster, mamma skulle ut. Hände just inge mer den dagen. Igår var vi hos mormor och morfar och åt tårta. Enbart för att syster hade namnsdag :p
Sen var mamma på ljusparty så jag var barnvakt ännu igen.
Idag har varit en lugn dag som vanligt. Jag vet inte hur jag ska klara av att vara i stan så länge nu. När jag i flera veckor har varit tvungen att åka till Hammarn en gång i veckan.
Nu ska jag försöka ladda ner nå låtar, om det tillåter vill säga.

RSS 2.0