Jamtli och lekar.


Ja idag kvart över 8 var man utan för jamtli, skulle leda en barn grupp där. Eller tre grupper, jag hade inte pluggat nått och jag skulle självklart berätta. Men om tur var så snackade Niklas för oss båda. Det var snällt. Efter det så tog vi våran grupp och gick till sporthallen och skulle käka, jävla äckelmat. Ris och skinksås, FY FAN så äckligt det är. Bläää. Ja sen så gick vi till D hallen och körde lekar med hela bunten, kan ni tänka er? 40 barn i årkurs 2-3 i en och samma gympa sal. Jo det var skrikit som fan. Sen fick vi sluta halv 1 =) Det var skönt.
Nu sitter jag här vid datan och snackar med min kära kusin Johanna på msn.
 Sen kommer Eva hem och vi ska äta chicken bits, ris och en skit god sötsur sås =) Mumma.
Sen vad händer sen då? Jag vill hitta på nått, eller bara glo på en film. Men jag har då inga filmer. "/
Hör av e om ni ha suget på att göra nått :)

Pusspuss.

Länge sen sist.


Nu har jag inte skrivit på länge, och jag tog inte den bästa tiden på mig att börja skriva heller. För jag ska tvätta bort sminket och lägga mig typ nu.
Men läget är väl okej, eller egentligen inte. Men tänker man inte så känner man inte.
Jag är iaf ensamen nu, ja alltså singel. Det känns knepigt nå mer har jag inte tänkt på. Eller jo visst det är klart att jag har. Men jag vill inte fatta det själv. Kommer självklart sakna Daniel så jävla mkt, det är en plats i mitt hjärta som aldrig någon kommer kunna ta från mitt hjärta. Han är så speciell för mig, men ja?
Läget är inget man kan ändra på och det förblir som det är. Känns konstigt att säga det och det kommer bli tufft att leva egenom det. Det är ju egentligen inget jag har önskat och längtat efter, jag älskar honom mer än allt.

Äh orkar inte ta upp nå, blir så lessen. Ska iaf lägga mig nu, ska försöka skriva mera nu. Ta mig i kragen.

Hade iaf en rolig kväll i lördags =) Piggade upp allt lite.

"Sovgott

RSS 2.0