Första advent ..


Ja då är det första advent nu då, tiden går äckligt fort. Fattar inte vars alla dagar och månader har tagit vägen. Nu är det full panik. Har köpt en enda julklapp, och det är till syster. Den lättaste av alla att köpa till. Hmm, jag har ingen aning om vad jag ska ge till någon. Inte en enda ide. Man har inte heller sån ork att handla julklappar efter skolan heller. Uscha säger då jag!
Idag var det julskylting i Hammarstrand lika kasst varje år, vi var och tittade på dans uppvisning och det var väl det enda som var bra. Sen var det bara att springa iväg mot bussen till stan. Så nu är jag hemma i lägenheten igen efter en lugn och skön helg på Hammarn. Har inte gjort ett jota, bara slöat.
Så har jag fått lånat One tree Hill säsonger av Malin så i veckan lär det bli en hel del nötning.
På tisdag ska jag nog till Natalie och klippa mig :) Ska bli kul.
Sen på fredag blir det förjoppningsvis klass fest!

Imorgon har vi nå prov å, inte så kul. Har ju inte direkt tränat på det :/ Få läsa igenom det lite nu, sen blire OTH för mig!

Godnatt.
Puss

Äntligen ..


Nu är det snart fredag =) Ganska så härligt, vill verkligen ha helg nu. Åka hem till Mamma och systeryster. Skojskoj.. Idag tror jag vi har haft värdens slappaste dag, hela veckan har varit slapp. Eller ja jag har kanske gjort den slapp oxå?
Idag hade vi iaf matte prov första timmen, skrev provet fick gå, satt i lyan ca 1 timme. Hade lektion med Fredrick sen lunsch, sen idrott och då gjorde vi hjärt/lung räddning. Sen slutade vi. Kom hem och gjorde ingenting. Bestämnde mig för att vila lite och sställde kl på halv 4 men icke orkade jag det heller, Vaknade för kanske en kvart sen :p Jätte skönt att fått sovit men kanske inte värdsbäst. Nu ska jag laga mat makaroner och kött bullar blir det, sen diska, sen städa undan lite sen ska jag till Linda och färga håret. :) Det kommer nog bli nice..
Sista skol dagen imorgon!
Fick nyss ett sms, alltså fan ta dig ! Det gick ju så jävla bra.

Puss

Det börjar gå överstyr nu ..


Ja det gör det verkligen, jag fattar inte ? Jag behöver väl inte fatta heller, men snälla tänk.
Lugn kväll för mig iaf, jag ska bara vara hemma och inte göra ett dugg! Jag ska ta och göra eng gramatik så ska jag kolla på Forrest Gump och skriva om de filmen sen har jag inge mer att göra i engelskan! Skönt de. Men måste även börja på fördjupningen oxå, åh skolan !! Att det ska vara så sjukt mkt jämt, och alla stora uppgifter kommer alltid sammtidigt alla prov kommer oxå samtidigt! Men men det är bara att köra på.

Ska göra nån mat oxå om man orkar, inge mycket energi idag heller.
Jag vill att det ska vara fredag, vill hem på Hammrn nu. Saknar Malin så otroligt mycket va fan ska du ha praktik för? Fattar du hur trist det är utan dig?

Ne nu ska jag göra nån nytta, försöka iaf.
Tänk igenom dina handlingar!
Matte prov imorron =(

Puss

Godmorgon ..


Härlig kväll igår, jag började titta på mamma mia vid 9 kanske men kl 10 var jag helt matt och då pausa jag filmen. Jag somnade lätt före halv 11. Så nu är jag vaken och pigg för den delen. Ska ta och hoppa in i duchen snart. Sen är det bara att fixa iordning sig i lugn och ro och sedan traska iväg på skolan. Har inte ens börjat med min fördjupning än "/ Ganska så dumt gjort.
Få se nu då vad som händer ikväll ? Om det blir nå fart eller om man ska ta en lugn dag igen och städa lägenheten lite? Det lär ju märkas med tiden.
Ne nu blire duschen.

Puss :)

Så konstigt ..


Ja nu kom man nyss hem och det känns lite knepigt, har träffat Tijan idag en snabb sväng. Kändes så underligt, det var som att det var jätte länge sen man såg honom men det är ju inte evigheter sen. Skönt att se han i det skicket som han var i !!
Annars då hur är det då? Jo det är väl sådär, tankarna snurrar runt hela hela tiden och man vet snart varken ut eller in. Det blir som en tjock dimma som kommer runt om mig då jag är själv. En dimma med mycket olika känslor. Funderingarna tar som aldrig slut, och man kommer inte ur det hur man än försöker. Men vad ska man göra då? Jo det är bara att ta på sig sitt finaste leende och vara glad. Det blir bara jobbigt att tycka att man har det jobbigt. Eller är det kanske det man skulle behöva ? Äh, orkar inte klura i det där nu heller.

Nu ska jag göra nått, men jag vet inte vad nått är. Finns inte så mkt att göra.

Puss

Måndag, ont i magen


Idag har det varit skola, varit duktig idag då =) Det kom en som hette Emma med ett funktionshinder som föreläste lite, det var väldigt intressant. Sen skulle vi fixa frågor&svar till vårat prov så dom frågorna vi valde ska vi ha prov på sedan. Ganska så soft prov. Sen hade vi matte och hela 10 tal jobbade jag, stoltstoltstolt! Har haft så otroligt ont i magen sen igår, att det aldrig släpper!
Ne nu sitter Linda här och vill hitta på nå, få se om vi har någon fanrasi troligen inte. Finns ju inte så mycket att göra, helst inte när man är pank.
Blir sovning hos Linda inatt, MYS. Det var lägesen!

Puss

Middag


Idag var jag bjuden på middag hos Eva, vi åt älgstek och potatisgratäng, mumsens!!
Vi pratade en massa och hade almänt trevligt.
Helgen har varit så otroligt lugn och skön. I fredags var jag bara hemma och var barn vakt, kikade på idol men man blir alltid lika arg när det är nån som ska åka. Johan ska UT! Han är kass..
I lördags var jag hos mormor&morfar, jag var där till kl 11 kanske? Vi tittade på stjärnor på is, dock inte mitt favorit ämne men mormor gillar ju det. Så fikade och hade jätta mysigt.
Sen idag har jag varit hos Eva, sen blev det 8a bussen in till staden, satt och pratade med Emma hela vägen och till helgen ska vi ha det roligt :)

Imorgon är det en lång skoldag som väntar, sen ska man väl hem och ta det lugnt.
Inget spec händer denna vecka eller ja kanske att det blir lite drickning på onsdag då. Få se hur det slutar.

Ne nu ska jag tvätta bort mitt smink och lägga mig och titta på ensam mamma söker, sista avsnittet! Tråkigt att det är slut men men..

Sovgott.
Puss

Ja du ..


Idag vaknade jag av att min mobil ringde då var det mamma, och kl var halv 3 :S Men skönt var det ju så jag fick ju verkligen sova ut. Slitsam vecka kallar jag de :p
Nu är jag hos mormor och har nyss spelat plump med mamma och mormor. Jag vann =)
Sen har det inte hänt något typ, jag kom hem igår och var bara hemma. Tittade på idol och nästa fredag SKA Johan bort!! Jag gillar honom inte alls, uscha.

Nu ska jag vara lite social.
Fan vad töntig du är!

Puss på er !

Det är fan synd om dig


Nu är jag hemma igen, jag har sovit hos Malin hela vecka =) Vi har haft en underbar vecka, tycker iaf jag. Jag skulle ju inte dit igår sa jag ju, men Malin ringde ju och frågade om jag inte ville komma. Och jo visst när hon frågar så kunde jag ju inte säga nej =) Men hur natten blev var ju en annan 5a. Malin var på väg till akuten hon. Men fick ej komma till :0 Bra samhälle vi lever i va ? Ne fy, nå mer orkar jag inte berätta blir så himla lång då.
Jag ska ta och fixa disken sen ska jag väl städa hiop lite, packa för Hammarstrand. Ska bli otroligt skönt att komma hem till mamma och syster!

Du beter dig som en röv, väx upp och skaffa dig ett liv ? Eller ja du kanske är nöjd med ditt liv, dock ganska tragiskt då. Att du är 18 märks inte, du kan ju fan inte sköta ditt eget liv. Hur ska din framtid bli?
Ne det är fan synd om dig vännen, mig har du inte kvar på något sätt iaf. Hoppas du är nöjd.

Ha en bra kväll.
Pussen går till dig!

Bra dag ?


Ska man säga att det är en bra dag ? Ja jo kanske, skulle börja 24 över 12 men vi behövde inte vara där. Men jag gick iaf dit för att jag ville ha lite hjälp med vad jag skulle fördjupa mig om. Tror att det blir olika "talesätt" säger man så? Ja inte  vet jag, jag kom hem för en halv timme och det finns absolut ingenting att göra. Tänk att få hitta på något roligt ? sluta tänka och bara ha roligt för stunden ? Men Malin är sjuk så hon borde jag inte störa nå mer och så orkar jag inte åka till torvalla. Sen finns det ju inte så mycket mer att välja på. Man kanske bara ska vara hemma och suta gnälla.

Ha en bra dag!
Puss

Frustrerad ?


Så jag är på jag vet inte på vilket humör, jag borde vara glad för att jag har gjort alla arbeten klart nu, jag borde vara glad för att jag är hos Malin (fast utan henne). Blir nog glad när hon kommer, men ändå ? Det känns verkligen deppdeppdepp. Jag FATTAR inte, jag tror jag klarar av allting men när man få se saker i egna ögon hur lätt är det då? Är det roligt att springa runt och låssas vara glad efter mer än 2 år med en kille man verkligen har fastnat för mycket i ? Jag fattar varken ut eller in, jag säger det. Varför just jag ? Jag gav honom allting jag ägde och hade, jag har lagt ner så mycket tid och gått igenom så mycket för honoms skull. Men det var han inte nöjd med. Vi hade ett riktigt förhållande, vi delade allt. Jag kan inte beskriva men det känns så tomt.. Hjärtan hit och hjärtan dit flörtgubbar dit och flörtgubbar hit, JAG VILL INTE SE SÅNT. Jag klarar ju fan inte av det. Jag fattar inte bara varför ?
Men jag har bestämmt mig att så här är det och så här kommer det  förbli, jag ska leva mitt liv nu göra det jag vill och känner för stunden utan att tänka på någon annan. Jag ska skaffa mig ett bra liv nu, för mer eller mindre i iaf 1 år har jag levt lite i "skuggan". Fan jag kommer alltid stt älska dig!
But the game is over!

Ha det bra alla.
Puss

Lång dag ..


Jo det har det verkligen varit, jag  började kl 10 idag. Försov mig dock lite men jag missade inte så mycket. Vi har haft P dag hela dagen och idag jobbade vi i grupper. Kan säga att jag bara kände en i gruppen sen innan, men jag pratade med alla jag. Det är så härligt när man kan prata med vem som helst.. Så redovisade vi det är inte så farligt längre tycker jag :) Jag har blivit lite bättre och starkare på den fronten. Sen så hade vi även matte sista timmen, jobbade inte så mycket jag och matteläraren satt och pratade om allt möjligt typ hela lektionen. För alla gick hem och skulle jobba hemma "hmm" så vi var nog bara 7 st kvar så har vi en extra lärare oxå.
Sen gick vi på stan jag Linda och Hernerud. Hernerud skulle på banken och jag skulle på Olearys och hämta mitt leg jag fumlade bort. Så nu har jag det igen =)

Imorgon är det skolfotto "/ Uschaaa. Sen så har vi uppsamlingsdag, men insåg idag att jag inte hade så jätte mycket att göra. =)

Nu ska jag göra klart det sista sen ska jag bort till torvalla och sova hos Malin .. Myspys!

Ha en bra kväll.
Puss

Kväll igen ..


Då var det kväll och ingenting har hänt på hela dagen, jag har diskat städat, lagat mat och nyss duschat. Det är min dag, så har jag pratat med Malin och mamma. Rolig söndag va ?
Imorgon är det en låång skoldag som väntar och jag börjar bli sjuk, sen igår har jag nyst lite då och då. Jag hatar att nysa, man blir så konstig i kroppen.
Imorgon ska jag iaf på skolan, sen ska jag hämta mitt leg oxå som jag tappade på krogen i fredags tur jag tappade det där. Var ju inte så pepp på att betala ett nytt igen. Sen hoppas jag att jag tar mig tid till att plugga. Det skulle verkligen behövas.

Det blev inge Malin ikv, hon mådde för dåligt lika bra det :p eftersom at jag vaknade så sent så skulle vi bara sitta och pigga upp varandra tills klockan var väldigt mycket för mycket. Ne nu ska jag göra mig iordning och lägga mig.
Försöka att sova kan man ju alltid göra, om jag lyckas är en annan sak.

Godnatt, puss.

Godmorgon


Nu har jag vaknat för ett tag sen, jag kunde inte somna inatt jag tror att jag la mig vid halv 3 "/ Det kommer inte bli det lättaste att somna inatt, så kanske jag ska sova hos Malin. Då blir det absolut inte lätt! Igår kväll var jag bara hemma, jag tittade på ensam mamma söker alla avsnitten så jag hade ju det jag gjorde. Det var skönt att vara ensam, slippa bry sig om nå annat. Bara få vara lat.
Men idag ska jag ta och diska och städa lägenheten, jag har ingen lust till det alls men va fan det måste ju göras. Jag ska dra mig ett tag till sen ska jag sätta igång.

I veckan händer det ingenting... Eller tisdag är det uppsamlingsdag, och jag har ganska mycket jag ska göra då. Lite jobbigt, men det är bra för då får man ju sakerna klara oxå.

Ne nu ska jag ta och samla krafter för städningen..
Puss

Trött .


Nu är jag hel slut, jag tycker att den här helgen har jag gått sjukt mycket. Ganska duktigt. Har iaf nyss varit och handlat för 205 kr och det blev en kasse, rätt dyrt säger jag. Jag fattar inte att allt ska kosta så äckligt mycket. Igentligen så fattar jag inte hur man ska kunna leva som en student. Eller jo visst man kan leva man kan få det att presice gå ihop. För hur ska man kunna leva bra och roligt med ca 2500 på en hel månad? Då säger vi som min hyra kostar 2300 tänk då min mamma som inte har det så super bra stält. Ensam mamma med två barn, hus, bil, hund osv.  Men vi får det att gå ihop. Men det är ganska dåligt att komunen inte hjälper till mer, det är väl inte föräldrar & barns fel att vi måste flytta och att det inte finns något gymnasium där vi bor ? GANSKA dåligt!!
Tur att man har ett extra jobb där man kan få sig en liten slant till i månaden. Annars hade jag varit tvungen att sitta hemma varje dag och inte kunna unna mig själv någonting....

Pratade nyss med Tijan oxå, surrade om allt möjligt. Det är skönt att få ur sig saker som vi pratar om. Han förstår ju en hel del och stöttar mig i det val jag gjort. Han känner mig och han vet presice allt. Han har alltid sagt samma sak till mig och när jag äntligen bestämmde mig så fattade jag att det han har sagt är så jävla sant.
Tack bror <3

Nu ska jag snart göra te och sen titta på idol på datan.
Ha en bra kväll.

Puss

Slapp dag ..


Idag mår jag inte så bra kan jag väl säga, imorse när jag vaknade var jag som en zombi. Gårdagen var rolig, var hemma Hos Linda och drack och spelade kungen sen drog vi ner på stan vid halv 11. Vi gick in på Olearys, där fick vi gratis cider för att jag och Linda hade förköp. Dansade drack dansade och drack va det vi gjorde. Hade väldigt väldigt roligt bara att det var lite för mycket där ett tag. Sen gick vi på donken och skulle käka men jag fick då inte i mig det jag köpte. Eller jag köpte ju bara en strips men den gick fan inte ner. Sen gick vi därifrån, Jennifer sov hos mig.

Ikväll ska jag ta det så lugnt som det bara går, men jag måste städa "/ få se om jag gör det imorgon eller idag.
Kankse skriver något senare.

I dont need you !

Puss

Idag är det inte vilken dag som helst minsan ...


Ne för idag är det Lindas 18 års dag =) Hipphipphurra !!

Kom i tid på skolan idag, ganska duktig. Men jag kan ju lova att jag nästan frös häcken av mig när jag skulle gå på skolan, det var ju inte så varmt heller. Uscha .. Var med på gympan idag , oxå duktigt gjort. Vi hade cirkel träning och sprang runt runt och runt, ganska slut blev man. Sen på slutet körde vi vollyboll , jag, Linda, Ronja, Olle, Hernerud och Johan var i ett lag och vi vann så klart båda omgångarna =)
Sen hade vi prov var nog mindre duktig där. Tror icke att jag fick G "/ Menmen.

Ikv ska vi fira Linda, jag Jimmy & Jimmy. Kommer bli mys och mycket skratt =)
Och imorgon blir det utgång, jag längtar verkligen. Fan vad kul det ska bli alltså, jag säger bara hoppashoppashoppas =)

Nu ska jag vila, är helt slut.

Puss

Skön dag .


Idag började kl 25 över 12 , då hade vi Herkules och hon pratade igenom massa saker sen fick vi sluta den lektionen. Jag och Linda sprang ner på stan och köpte cigg så svängde vi in på H&M. Väl inne där börjar vi leta efter nått att ha på sig , trodde ju aldrig att jag skulle finna något. Men vi åkte ner och där hittar jag så klart 2 jätte jätte fina klänning. Jag kunde inte välja vilken av dom jag gillade mest så jag köpte faktiskt båda 2 =) Man har ju som sagt inga "fin" kläder så det behövs ju. Vi gick tillbaka upp på skolan och hade NK , jag fick G  på NK provet =) HURRA för mig. Jag blev verkligen skit nöjd! Vi började med något nyss område, men jag fattade inte så mycket av de "/

I måndags åkte jag hem och grattde min mor , jag var kvar till tisdagen för vi var lediga då. Jag och Malin tog 17.25 bussen mot Östersund. Vi handlade gick hem till mig och spelade kort , tittade på film och planerade lite =)

Imorgon fyller älsklings Linda år , hon blir vuxen ;) Så på fregad blir det krogen för nästan hela slanten =p

Det börjar kännas bättre och bättre, jag är inte lika beroende av dig längre. Ett bra tecken om man frågar mig. Man kanske äntligen börjar gå vidare ?

Nu ska jag träna på provet vi har imorgon ..

Puss

Dagens tabbe .....


Jo igår övertalade ju Malin Håkansson mig att jag skulle stanna i stan tills imorgon. Ja visst , man kan väl vara snäll tänkte jag. Så hade vi ju inte träffat varandra på ett bra tag.. Jo men jag kom till Malin vid halv 8 igår kväll , våran kväll blev inte som vi hade planerat iaf , så ja vi kanske somnade vid 3 ??? Jag kan ju lova att det kändes som att kl var 12 när vi tittade på klockan sista gången. Men nog om det , vi stälde kl på halv 12 för att vi skulle duscha och göra oss klar för att gå på stan. Kl ringde och vi vaknade , men vi låg dock och pratade i sängen tills kl var 12. Då gick jag och duschade , när vi ätit frukost och smikat oss så var kl 1 vi hade båda håret kvar. Vi bestämde oss för att skita i stan och spela rummy ist. Ja då kom jag på att jag hade glömt mammas present hemma i min lägenhet , så då funderade jag på att ta kvart i 3 bussen och hämta paketet sen gå till stan och ta bussen kl 16.00 men det kändes ju ganska jobbigt. Så jag funderade på att skita i att åka hem över huvud taget. Men då kom Malin med den braa iden att ta en senare buss ner på stan och ge presenten till mamma sen nån gång. Jo men visst tänkte jag det lät ju bra. Malin tittade i busstabelen att 6:an skulle gå 15.32 jag gick ut och ser att 14 åker men det gör ju inte mig någonting för min buss skulle ju komma. Jag ställer mig i busskuren och inser att Malin inte hade tittat på lördagen, så ja det gick ju ingen buss jävel !!
Su nu sitter jag hemma hos Malin igen och är less, men den lilla fröken är på strålande humör !! Undra varför ???
Nu går bussen oxå , ååh.

Ja nu ska väl jag ta och dänga upp fröken Håkansson.
Få se om hon kan gå sen!

// Diana

Malin ikväll


Det blev inge Hammarstrand för mig idag , jag åker hem imorgon ist. Ska till Malin ikv och kika på tv så lär de ju bli nå rummy :) Men det är inge kul att spela mot den där fröken Håkansson, för jag vinner ju aldrig !!!!! Haha..
Ne nu ska jag ta och packa och äta måste jag göra :/ Jobbigt jobbigt... Men aa det blir iaf en rolig kväll =)
Få koppl bort tankarna ett tag så får jag ju umgås med Malin . Fan vad vi ska mysa , det var ett tag sen sist nu =(

Kan känslorna bara fara ifrån mig ?

Diana


Fredag , äntligen .


Vaknade halv 10 idag av att jag inte ens hade hört klockan :O Då sov jag djupt , jag brukar höra den på en gång på mornarna. Ändå så somnade jag relatift tidigt igår kväll. Ja ja , jag ringde iaf och sjukanmlde mig som jag ångrade strax där efter , för då kunde jag inte somna om .. Är det inte typiskt , låg vaken ett tag slog på en film men somnade till den till slut. Jag ska väl snart ta och göra mig klar och packa det sista för färden mot Hammarstrand.

Du sårar, du är elak och du bryr dig inte ?
Fattar noll igen ide att snacka överhuvudtaget , vi har inget att säga varandra.
Du har toltalt ändrat mig som människa och nu lämnatr du mig med den människan jag inte känner ?
Vem är jag igentligen ...
Stora kliv ut i riktiga verkligheten kommer att ske. Jag tänker inte leva i din bubbla längre !
Tänk om alla visste , tänk om alla förstod vilken skitstövel du är !

Malin Håkansson , tänk att jag har dig ? Det är den bästa gåvan från gud jag någonsin fått. DU finns för mig i vårt och tort , tack för att du lyssnade på mig igår ! <3

Ne nu ska jag packa ihop de sista och göra mig klar ..

Puss

Städ , läxa ..


Jag börjar ångra mig som fan nu att jag inte gjort läxan innan, att man ska vänta till sista dagen jämt ? Jag förstår mig inte på mig själv alls. Sen jag kom hem har jag hunnit med ett stor städa lägenheten, det är ju bra. Jag har hunnit gjort klart min APU-rapport och nu sitter jag här med den förbannade engelskan. Jag hatar engelska och kommer alltid att göra det, jag ångrar att jag valde engelska B . USCHA.. Jag är inte klar med den delstaten jag valde som vi ska rodovisa om imorgon, jag är inte klar med boken jag ska läsa och redovisa om tills imorgon. Hur ska jag hinna ?
Jag ska möta Linda för jag har glömt grejer där som hon glämde att ta med på skolan idag, så ska jag duscha. Jag fattar inte hur det ska gå för mig ikväll. Ögonen är helt färdiga och ont i huvudet har jag oxå. Bläbläblä.

Imorgon ska jag hem till mor&syster <3
Nu måste jag arbeta om jag ska komma någon vart .. suck!

Puss

Goodmorogn


Idag har jag ju självklart försovit mig , måste ha stängt av klockan i sömnen. Jag vaknade halv 9 av ett sms av Hernerud som säger att han är själv där :p haha stackaren. Tur att jag vaknade iaf , för dom andra smsen vaknade jag då inte av.
Jag är klar nu , jag kan vara ganska snabb ja =) Ska snart kila, imorgon är det freeedag och vad händer då ?

Ha en bra dag .

Var någonstans ...


Nu är kl en bra tid för sov dags, borde lägga min nu på en gång. Tänk att lägga sig i tid pch sova bra inte helt fel de heller. Men när jag väl somnar så kommer jag somna oxå ! Idag ha jag varit med Linda, och vi har faktiskt inte ätit skräpmat idag , så har vi gått jävulst mycket idag oxå (= duktiga gänget ? 

Har haft NK prov idag , jag är tveksam om jag fick ett g men jag kan ju ha fått det. Jag försökte iallafall. Snart är det helg och man har klarat igenom sig en vecka till. Det har varit ens liten knas vecka de här ändå .... Så i hlgen blir det ju fireri för mamma &morfar i helgen, för mammas födelse dag och fars dag.

Nu ska jag sova ,     "   gnatt

Tisdag kväll ..


Sitter hemma hos Linda och gör absolut ingenting. Vi har pluggat lite NK fetersom att vi har prov imorgon men intresset höll sig inte så länge. Igår var det en lång lång dag, först skolan sen åkte vi till Linda och käkade och jaoo. Vi somnade som två stockar tror jag. Sen imorse när Lindas alarm började ringa ligger hon och znosar i en halv timme så inte fick man mycket sömn heller, jag tänkte helt ärligt skita i skolan i mrse . Har inte varit så trött på länge. Men jag klev upp ändå :)

Sen har de varit skola, så har jag handlat en födelse present till mamma som snart fyller år =) Så har jag köpt hår färg ocå , få se om vi kanske ta oss itu med det nu. Jag och Linda har även gjort ansiktsmask idag, så nu är vi mycet snyggare haha.
Imorgon börjar vi kl halv 1, det ska bli otroligt jävla skönt ska jag lova att få soooova..

Nu ska jag ta och prata med Linda om att färgningen =)

Puss & godnatt.

Helgen ..


Nu är det söndag och slut på detta lov, kom till Östersund för en liten stund sen.
Jaha, vart ska vi börja ? Linda kom till mig i fredags vid ja kanske kl kvart över 1 ? Jo i den tiden nån gång. Jätte stressad var jag för jag hade precise klivit ut ur duschen när hon sa att hon snart var framme. Vi hämtade henne och åkte hem till mig, surrade lite och började glo på film. Sen blev vi less på de, Linda stack ner i duschen och jag noppade ögonbryna :p Sen åt vi middag. Vi började smått göra oss iordning för att festa, drack vin och var lite stressade. Vi skulle åka med mamma bort på Ragunda för jag och Linda skulle på fest hos Vasell. Innan vi for tror jag att Linda bytte kläder ca 100 gånger. Jag känner då ingen med sån kläd ångest som henne iaf :D Tur vi hade en tid att passa annars hade hon nog stått där än =) Vi åkte iaf började dricka där, pratade och diskuterade väldigt mycket ... Sen kom Robin och hämtade mig, Linda & Patrik så åkte vi på Emmas fest. Så mkt folk var det ju inte, inte så många jag hade trott iaf . Pratde gick ut & in hela tiden och drack då. Lite mer folk kom ju under kvällen men folket verkar gilla kylan, det var mer folk ute än inne. Skitsamma, kvällen bestod av alkohol, skratt, tårar, ilska och mycket fylla :p som en vanlig fest i berömda Hammarstrand.
Jag kom hem själv iaf ingen Linda. Men jag fick hela sängen för mig själv ;p det var bra :)
Linda kom till mig vid halv 12 på lördag morron, helt utslagen var jag då ! Hon skule åka hem men när hon skulle gå säger mamma : men det är ju allhelgona helg så jag tror inte att det går någon buss. Ja just de säger vi så hon stannade. Vi låg bara igår :P Duschade åt pizza glodde på tv typ. Sen la vi oss.

Vaknade i morse vid halv 11 tror jag av att mamma kommer in och säger att våran skjuts kommer strax efter 12. Vi går upp och gör oss klar osv, vi hinner titta på idol oxå. Gudrun & Roger kommer väl vid kvart i 2, sena som alltid :) Sen satt vi oss i bilen och for till Östersund.
Så nu är jag i lägenheten och sja packa upp grejer från IKEA som jag köpte i måndags och alla kläder ska upp :)
Så det ska jag fixa nu, så ska jag handla + mat ska jag göra. Mycket att göra och klockan är myket...

Klart det är tomt "/
Pusshej.

RSS 2.0