67

Idag har det varit hur underbart väder som helst. Varit och badat och stekt i solen. Och har nästan bränt mig. Är jätte öm på armar och axlar. Men är inte nå röd :p Nått som inte stämmer.
Jag orkar helt ärligt inte skriva nå, jag vet inte ens varför jag tänkte skriva.
Imorgon ska jag få saker gjord när det ändå ska regna.

66

Alltså det var såå långe sen jag skrev något seriöst här. Helgen har varit bra, jobb på fredagen och fest på lördagen :D Kom hem vid 6 tiden på söndag morgon. Så snackade jag och Krille till kl 7. Hahaa, ja jag hade en väldigt bra kväll, förkrök hos Elin sen hotellet sen efterfest. Lååång efterfest..
Med mig är det bra, solen skiner på dagarna. Jag har även fått min nya dator idag, lycklig! Badat idag också, haha sen kom Eliaz, Eva, Novalie och Zanna. Och Eliaz tyckte det var jätte roligt, han fick först sitta på kanten och plaska med fötterna för Zanna ville inte kliva i. Men sen tog jag honom och han lutade sig fram och skulle nå vattnen och visst fick han de för mig. Men han plaskade så himmla mycket med armarna så han blev blöt hela han nästan med en gång, så då satte vi oss i ist :) Har aldrig sett en sån liten pöjk tycka det är så roligt. Så Malin dit ska vi gå, jag kan bada med han ja :D
I helgen är det crousing, så jävla nice. Först blire grilla här hemma med mor, Krille, Malin, Pär och Nicola. Lite så där familje grillning på låtsat. Sen hade jag och Krille tänkt försöka fösa iväg föräldrana så vi kan ha förfest :D Krille ska ut med sitt ljud på gården och ja de blir sjukt nice.
Nu orkar jag inte skriva nå mer, ska ta och lägga mig. men saken är att Krille ligger och sover och jag är inte speciellt trött :p
Jo jag har fått färg idag :D Fast dock är jag bara röd ;p Hoppas det slår om.
Natti natti.

65

Nu börjar sommaren komma känns det som, men de skulle ju bli regn i helgen. Självklart.. Men mig kvittar det bara det är soligt på crousingen :) Planerna då är lite grillning här hemma förhoppningsvis sen äre FEEEST! Fan vad jag längtar.
Har inte hänt ett skit sen jag skrev. Har inget att dela med mig av.
Livet går åt rätt håll just nu tror jag, lite små segt ibland bara. Men smällen kommer väl om ett tag. Men jag lever och njuter för dagen.
Hare bra!'

64

God kväll i stugan. Jag borde lägga mig men tänkte skriva ner några rader här. Har nyss kommit hem, vart till överammer och hämtat syster som fick mamma sjukan och inte kunde sova borta. Mamma kom ner vid kvart över 12 och sa att hon var tvungen och åka, och att hon ville ha sällskap. Ja visst tänker jag, jag ha ju inge bättre för mig. (så tänkte jag nog också - ah nu kanske jag får köra) Och det fick jag också, fast bara biten hem. Men alltid bättre än något.
Det har ju hänt en hel del kan man säga sen sist jag skrev.
Jag har varit på Niklas begravning, och det var underbart fint! Kändes självklart jobbigt, men de jobbigaste är ju att se de närmaste :( Sen efter begravningen tog jag och Jennifer och käkade tillsammans. Vardags lycks ;) Sen igår tog jag och syster bussen mot staden för att börja packa i min lägenhet. Så idag har vi burit (eller inte jag och mormor just :P ) oxh städat i lägenheten. Och nu, ja nu är de klart :D Skönt att få komma hem och bo här :) Sen ska jag ha en riktig lägenhet!
Köpte även ett ljud till datan idag, kostade 900 kr rätt dyrt. Men rätt bra också. Så har jag beställt en ny data. Ska bli roligt när den kommer :D
Jag märker själv hur jag går uppåt och neråt hela tiden, ena stunden deppar jag och ena stunden bölar jag typ. Och det är fruktansvärt jobbigt, just nu vet jag inte vart jag står. Med ena foten på den bra`a sidan och den andra foten på den dåliga sidan. Sakerna jag fick höra idag var inte bra, jag blir orolig och less. Less på att du alltid ska hamna i alla dessa olika situationer. Jag skulle vilja få dig att förstå, men det går inte.
NEEEEJ, nu måste jag sova. Ha hållt på och skrivit huur länge som helst nu. Fixade klart alla foton jag skickade efter här emellan skrivningen.
Nattinatti.

63

Det känns inte som de var en vecka sen jag skrev här, men tydligen de då. Nu har jag och syster nyss käkat. Hon är klen hon, så rätt trist att vara med henne.
Vad har hänt sen jag skrev sist? Det har varit skolavslutning för 9orna, då var jag ute med Krille :p haha jag vet att jag är för gammal för sånt, men va fan. Jag var nykter, nästan iallafall. Zahra kom och gjorde mig sällskap också den kvällen när hon kom från Östersund. Det var en helt okej kväll. Sen i söndags jobbade jag. Sen har de just inte hänt nå mer, sovit hos Malin och Eliaz i 2 nätter nu. Mysigt har de varit.
Idag har de dock hänt en hel del saker, jag har fått delegering nu :D Så nu är det gjort. Så var jag och Jennifer på körskolan, och jag har kört mitt första dubbelpass. Det gick väl rätt bra tror jag. Imorgon ska jag köra halv 8, phjuu! Sen skulle Jennifer komma ner när jag kört klart. Det är kul att kunna sitta där tillsammans. Så man slipper vara själv, men det är ändå otroligt trist :p Men man får ju något roligt.
Nu pallar jag inte skriva nå mer, fast jag skulle kunna skriva hur mycket skit som helst.

62

Ätit lunch med mormor, morfar och Krille idag. Gott gott, tack så mycket :) Sen ha jag bara slöat på, eller har varit på jobbet med för att hämta papper om delegeringen. Ska upp till Eva om en stund sen ska jag till Malin där jag ska sova. Äntligen börjar det hända något.. Ja just ja, fixade körlektioner idag, så på onsdag blire till att köra lite.. Kul..

61

Jag har inget speciellt att skriva här, det är inget nytt inget roligt som hänt. Det står rätt stilla. Jag försöker hela tiden gå framåt men jag tror det är för mycket motvind. Ibland vill man bara släppa på allting och gå den lätta vägen. Hur mycket ska man kämpa innan det lönar sig undrar jag? Kommer det tjäna nått till?
Men det är väl bara att försöka gå med ett leende på läpparna, försöka intala sig själv om att man ska kämpa för målen.
Nä, ha det bra!

<3

Idag går mina tankar till Niklas familj! Jag kan inte förstå att det är sant. Hammarstrands glädjespridare. Du var en utöver alla andra, bättre än alla andra. Du hade ett sånt rent och fint sinne. Du var så jävla bra! Nu har himlen fått något att skryta över, och vi har mist en helt fantastisk människa.
Sov gott Niklas, du kommer vara saknad för evigt och alla minnen med dig kommer fövaras i all evighet.
R.I.P <3

60

För jag har tagit studenten?
Jaha, det känns inte. Jag fattar det inte. Igår var en av de bästa och sämsta dagen i mitt liv. Bäst för det var så jävla roligt, sämst för jag mådde som en gris och självklart att det var sista dagen med klassen :(
Efter flaket så åkte vi till Odensala och skulle äta. Jag fick i mig lite mat sen så däckade jag, eller jag kunde knappt sova heller. Så dåligt mådde jag.
Vid 6 tiden bestämde jag mig för att skita i kvällen, febrig och förkyld som ett as. Jätte tråkigt när det bara händer en gång i mitt liv, men hälsan är väl lite viktigare.
Jag hoppas att min klass hade det underbart roligt, i det kalla vädret.
Kommer sakna Bf07c som en tok, jag trivdes verkligen med min klass. Underbarare klass kan man inte hitta. Tack för dessa 3 fantastiska år! <3
Idag är jag lite bättre, men mår inte bra för 5 öre ändå.
Måste vila en stund nu.

59

Tjejen som inte alls mår så bra. Uscha, varför ska jag bli sjuk just till studenten som jag tar 1 gång i hela mitt liv? Jag blir så irriterad. Men vad kan man göra åt saken. Det är verkligen bara att hoppas på att man mår bättre imorgon.
Idag var vi ute med klassen, skit väder var det och jag klädde inte på mig riktigt. Så det har nog påverkat mig lite mer också. Nu klockan 6 ska vi åka till Odensala och fixa vårat flak :) Roligt roligt, men dock kallt och blåsigt. Jag tror jag ska ta min vinterjacka iallafall, hellre vara för varm än för kall. Sen ska man väl ställa sig i duchen när man kommer hem och efter det ska jag sova!
Även fast jag inte känner mig det minsta pepp till studenten imorgon så hoppas jag verkligen att det blir roligt! Och jag hoppas ännu mer att jag kan få må bättre.

58

Jag börjar bli sjuk, paniken!! Jag kan ju inte gå och bli förkyld nu heller, den tiden finns ju inte. Jag vill ju ut också, men nä. Bättre att vara hemma idag då och ta det lugnt än att gå ut och bli mer sjuk. Bara jag mår bra på fredag! Det är ett måste. Jag har sovit 2 timmar när jag kom hem också, det behövdes.
Imorgon är det fullt schema, först drar vi i klassen till Önsjön och umgås våran sista dag tillsammans. Sen ska vi fixa flaket också på kvällen :D:D Så himla sjukt.
Jag är också irriterad för att du använder mig, alltså kan inte du tänka lite? Haha, men det är ju bara att visa smilet och tilllåta. Men det är sista gången den här gången.

RSS 2.0