Härligare helg ..

I helgen har det ju varit helt otoligt underbart väder, för varmt för att visa sig ute nästan. Jag har inte gjort något speciellt heller, bara varit hemma, hos mormor och morfar och varit med Krille. Försökt sola har jag också gjort, idag låg jag och pressade i en timme men till slut klarade jag inte av något mer, svetten rann huvva. Jag, mamma, Therese och Krille grillade igår. Så gott det var. Det finns nog inte så mycket mer att skriva om.

Jag vet dock inte vad jag önskar att du gör. Skiter du i mig blir allt bättre tror jag (?), men försöker du följer jag nog mitt hjärta just nu iallafall. Mitt hjärta kan ju hinna ändra sig, man vet aldrig. Jag har lagt ner iallafall, och det känns som en befrielse!

Puss

Gnatt..

Har haft en relativt bra kväll, de kunde varit bättre. Men det är mycket man tycker kan vara bättre! saker som man kan göra bättre än vad man försöker.. Nu ska jag inte gå in något djupare på detta. Allt är de era liv, vem som än läser.
Ha det bra!

Godnatt.


Stress ..

Nu har jag det stressigt , klockan 6 ska jag vara våran klass vara nere på östersängsparken för umgänge :) Ska bli riktigt roligt och jag hoppas att många kommer! Det ska verkligen bli roligt att umgås med klassen vi ha inte gjort de en enda gång på 2 år. Få se vad som händer snera inmot kvällen. :)
Idag har alla Bf 2orna kikat på bio, vi fick se änglar & demoner. Jag trodde ärligt talat inte alls att den skulle vara så bra, men den var verkligen bra! Sen spelades de brännboll för hela slanten. En rolig dag!

Ne nu måste jag äta upp och övergå till håret. Ha en bra kväll.

Puss

Äntligen ..

Idag tog jag äntligen tag i städningen, och nu är det jätte fint här hemma kan jag lova. Men känner jag mig själv rätt så blir det snart stökigt igen. Fast det är ju en viss skillnad, förut hade jag både stökigt och skitigt. Men nu är det inte skitigt iallafall. Har nyss gjort mig lite te, så ska dricka upp det så blir jag förhoppningsvis trött. Vore inte helt fel, så ska jag fortsätta titta på en film jag inte sett klart.
Imorgon blir det lite drickning, jag och Linda tyckte det var dags för klassen att hitta på något. Så imorgon blir det förhoppningsvis nått. Men det beror ju på hur många det är som är på. Om jag tror rätt så är det inte alls för många. Men hoppas att jag tror fel, det skulle vara jätte roligt att umgås med klassen.

Vet ni vad jag har märkt, att nästan alla jag känner har svårt för att berätta hela sanningen! Ena säger massa saker som sårar mig, den andra säger halva sanningen för att inte dra på sig skit själv och den tredje säger det som den andra inte har sagt fast även så vänder den tredje på alla saker den andra sa! Men det är varken inte mitt beslut eller liv. Gör ni som ni helst vill göra. Alla har ju sina val här i livet, och jag tänker inte stoppa någon om nått.

Nu ska jag dricka up mitt te och tvätta bort sminket.

Puss   ,  this is bad , real bad ..

I have try ..

Igår åkte jag ju till Hammarn för stt titta på musikalen, det var inte så mycket folk. Men den går ju idag och imorgon också. Jag tyckte att dom var duktiga och handlingen var bra. Men måste bara kritisera och säga prata högre och tydligare. Men jag har ju själv varit med och jag vet hur svårt det är. När musikalen var slut åkte jag hem, pratade med Eva, sedan med Malin och sist med  Daniel... Sen sov jag gott.
Va ledig från skolan idag sa Linda vilket passade mig otroligt bra eftersom jag inte tog mig med 10 bussen. Så jag Malin och Zanna + Novalie var och åt lunch på kaffestugan idag.
Nu känns det som om jag är tvungen att städa, det är så dammit och äckligt här inne. Ska ju ha städat ett tag, men det har alltid kommit upp roligare saker. Och vem gör inte roligare saker istället för att städa?

Jag förstår inte alls varför jag ska fortsätta försöka längre, nu lämnar jag allt och väntar på ditt försök. Om det nu kommer, men jag har inga förväntningar alls. Livet är som det är och jag kan absolut inte ändra på någonting. Kanske lika bra ?
Efter reng kommer solsken..

Puss

Huvudvärk ..

Igår hände varken det ena eller det andra som jag skulle ha gjort. Utan jag och Linda fixade lite vin, hade en trevlig kväll. Vi var med Lindas kompisar från media. Huvudet och kroppen känns så där kan jag säga. Har vvaknat hela morgonen och druckit och druckigt.
Även så spö regnar det ute, men hur kul är det då? Jag hoppas att det slutar regna tills ikväll iallafall när Ida har bal. Tråkigt för dom annars!!
Idag ska jag till Hammarn för att se musikalen :) Hoppas att den är bra.

Nu måste jag få slänga in några hatiska meningar. Jag förstår inte på något sätt hur du kan vräka ur dig allt i din blogg. Alltså man blir mer och mer förbannad för att du ja du ska försöka vara vuxen men ditt beteende on real är inte detsamma. bläää ..

Nu ska jag packa lite sen lägga mig och vila en stund.
Puss

Men gladare ..

Kom hem från skolan för en stund sedan, varit en lugn dag. Försov mig dock imorse, och ja det var ju mindre bra. Men jag kom dit iallafall och vad har hänt ? Haft lektion, skulle gå på matten men behövde inte vara kvar för Emma har inte sagt om jag behöver fixa någonting, och Pernilla berättade att jag fick G på nationella. Så nu har en stor tyng från mitt hjärta åkt i från mig!! Stolt över mig själv till och med är jag, det trodde jag inte om mig själv :)
Underbart väder idag också, jag ska ta och fixa en uppgift idag. Så ska jag städa och gå ut och gå tänkte jag.
Jag känner mig så otroligt lättat så jag vet inte vad, och jag vet inte riktigt varför heller. Har även kommit på vad Malin ska få i student present, hoppas det hinns och att hon blir glad!

Puss,   hörs senare.


Knock you down ..

Min långa helg har varit helt okej, visst har jag varit arg och besviken en hel del. Men jag känner mig otroligt lättad i hela kroppen på många olika vis. Jag har verkligen fått pratat av mig och känner att allt inom mig känns bättre. Jag har även gjort klart hemprovet i matte och naturkunskaps uppgiften =D Det var det tråkigaste arbetet jag har gjort och det var inte lätt. Men nu är det gjort!! PUST. Nu är det bara 3 veckor kvar, och då betyder 1 vecka STUDENT veckan vad roligt :)
Jag har alltså varit med älsklings Eva hela långa helgen, pluggat och mått gott, slängt in ved..

På tisdag ska jag tillbaka till Hammarn för att titta på musikalen, sen så får vi se vad som händer. Crousing i Sollefteå i helgen, det hade varit sjukt kul att fara dit i år också. Förra året hade jag äckligt roligt iallafall.

Fick pengar av min snällaste mormor idag , taaaack så jätte mycket.
Jag har världens bästa familj!

Puss       " I knock you down


Every day ..

Igår var det absolut inte min dag. Men nog om det!
Idag vaknade jag av att Jonas halv 8, klev upp försökte fixa mig och prata med han samtidigt. Jag kom på skolan precise till halv 9 då nationella började. Jag hoppas verkligen att jag får G!!! Det skulle vara en lättnad. Sen efter nationella så skulle vi ha svenska och spela massa barn spel och skriva om det. Men det var bara några som fick igång spelen. Så det vart inge med det heller. Sen så är vi lediga imorgon så jag åker hem på hammarn idag :) Ska bli skönt att slippa vara själv. Så nu blie väl att packa och sen dra med 2 bussen. Kommer inte skriva mycket nu när jag är i Hammarn.

Idag åkte Jonas, så nu ,åste du klara detta. Jag finns och stöttar dig hela tiden. Kommer sakna dig!

Eva tack för att du finns!



Puss på er!

.

Du kom som en ängel men blev snabt förändrad.. Om jag verkligen skulle kunnat få dig att stanna i den jag en gång blev kär i så skulle göra allt för att du var den människan.
Sluter mina ögon och välkommnar ljuset.

Bror ..

I fredags tog jag bussen på Hammarn, Jonas mötte upp mig vid bussen så gick vi hem till mig. Gjorde tacos och började dricka. Sen kom Jimmy och en till snubbe från Sundsvall så vi tog det bara lungt.. Åkte till Jonas syuga och glodde på en film, jag deckade. Sen åkte jag hem och sov så underbart skönt!
Vaknade igår och klev upp, sen kom Jonas och Krille. Sen åkte dom igen, jag och mamma gjorde tårta. Sen åkte jag mamma och Therese upp till Eva med tårtan och fikade. Dom åkte hem och jag stannade. Vi apelade kort och pratade. Mycket länge sen och mycket trevligt. Har saknat Eva!! Sen kom Jonas och Krille upp dit och Eva matade dom med mycket omtanke :) Dom blev mätta kan jag lova.. Sen så var det dags att dra sig hem, och då hade ju Jonas och Krille med sig cyklar. Tur hade jag, för dom orkade inte cykla i min takt så Jonas skjuttsade mig hela vägen. Att han orkade :p Kom hem till mig och gjorde inte ett skit, Krille cyklade hem. Jag och Jonas gick och la oss, somnade ganska fort båda 2. Vakna imorse av att mamma klipper gräset och då var klockan 11.30. Alldeles lagom tid, och solen lyste så idag har jag varit ute mycket och jag och mamma har grillat. En super bra helg.

Imorgon kliver du in i en fas som ska förändra ditt liv. Jag hoppas över hela mitt hjärta att du klarar detta och att du inte faller tillbaka. Jag finns vid din sida under hela resan, så klart även efter. Klara detta nu Jonas. Kommer sakna dig min bror! <3

To late...
Puss

Bättre ..

Har handlat och diskat iaf, Linda följde med och handlade och följde också med hem. Hon ville spela rummy och hon vann. Bra jobbat! Jag ska snart lägga mig för lusten finns inte. Det är tomt inuti och jag har bestämmt mig. Jag kommer må så fruktansvärt dåligt. Men jag hoppas att det blir bättre med tiden. Det finns inget annat sätt att göra längre. Jag har ingen kontroll alls.
I helgen ska jag inte göra nått alls, jag ska fundera. Jag ska iallafall träffa Jonas som sedan lämnar Hammarn han också. Alla gör det, de är bara jag kvar snart.

Puss & godnatt.

Kärlek - förälskelse, passion, erotik, tillgivenhet,, hängivenhet = ett starkt intresse?

...

Nu är det 4 timmar sedan jag skrev förra inlägget och jag har bara legat dom 4 timmarna. Jag har sovit 1 och en halv timme sen har jag bara legat i sängen. Jag har absolut ingen ork. Har 1 snus kvar men funderar på att strunta i att gå och handla. Det känns för jobbigt. Städa har jag inte heller gjort inte inte nått plugg. Jag vill bara lägga mig och sova ännu mera.
Åh min mage vänder på sig nu, nu har det hänt igen. Att det ska vara så kul att flörta med andra tejer och säga att dom är så hoottie. Mmh man duger inte som man gör. Men vad gör jag åt det? Jag orka inte.

Godnatt.

I hate this..

Det är en konstig känsla jag har i kroppen, kroppen är helt matt och vill bara ligga still. Benen vill inte alls gå längre. I huvudet är det total kaos. Och jag vet fan inte vad jag ska göra åt det. Jag vet vad jag bör göra men ingen i hela världen kommer någonsin kunna förstå mig. Jag har mig själv att skylla, jag vet själv att det jag gör är så långt ifrån bra det bara kan. Men det ni inte förstår är att jag kan inte.

Jag skulle kunna ge allt jag har för dig, allt jag har. Det vet du, men jag får absolut ingenting tillbaka. För mig gör detta så oerhört ont i hjärtat. Allt det här är allt jag inte vill ha, så varfär står jag kvar? Jag kan inte!
Kärlek är inte en dans på röda rosor, inte i mitt fal iallafall. För mig är kärleken smärtsam och tung. Visst ibland har den väl sina goda stunder. Det goda på ditt sätt. Jag vill fan bara få allting bra, men det kan jag inte heller fixa.
Jag är snart berädd på att ge upp, för min kraft finns inte längre. Och hoppet börja blekna efter alla svek. Det är så jävla tungt. Det är det sista jag vill, men jag har nog nått fram till den sista lösningen snart också.

En till sak gör mig lessen, jag tror att jag kommit fram vad allt handlade om. Jag tror du behövde mig för att det var jag som visste saker och kunde komma med svar. Nu när det är över behöver du mig inte som vän på det viset nått mer. Jag tänker inte kämpa nå mer för att försöka. Jag har försökt, men jag kan inte försöka hela tiden utan att få något gensvar.

Idag ska jag bara vara hemma, städa göra klar psykologin, köpa snus. Sen ska jag bara lägga mig och blunda.

Puss



Where i going?

Ännu en skol dag, hade nationella i matte i morse. Har absolut ingen aning på hur det gick, jag tror dock att det inte alls gick bra. För det gör det aldrig. Något jag inte förstår mig på är matte, det måste vara en dum jävel som kommit på alla onödiga saker som jag inte ens kommer ha användning för senare i livet. Eller nått kanske man behöver om ca 10 år eller nått, men hallå? Hur mycket kommer man ihåg då? Nej för mig är matte svårt! Bara 2 skoldagar kvar nu och det hurrar vi för.

Idag/ikväll kanske jag ska till Torvalla för att umgås med Malin, eller jag ska dit bara hon orkar och vill. Det brukar kunna vara en annan 5a nu för tiden när hon är gravid. Tråkigt att hon blivit tröttare :p

Jag vet inte vad jag ska göra? Kan du inte bara skita i mig så jag slipper välja? Jag orkar inte med det här längre, det livet är jag less på nu. Jag vill må riktigt bra och känna mig trygg, visst jag ska inte böla och säga jag ha det dåligt. Men jag är så förbannat less på de här nu så jag snart gräver ner mig tills du blir den jag vill att du ska bli. Men jag kommer aldrig kunna ändra på dig, och du har inte viljan det har vi sett ett x antal gånger genom alla år. Men sammtidigt älskar jag dig så otroligt mycket så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Du har gjort mig svag inför dig och du har en hasp på mig som jag själv inte kan lossa på. Fuck this. Jag vill bara ha det normalt. Jag är inte heller perfekt!

Puss

Tänkte lägga upp lite bilder ..


Lilla vackra Elsa som jag träffade i helgen.


Min kusin Krille och Elsa som vinkar till kameran


Jag, mamma & Krille åkte upp till toppstugan.


Från toppstugan.



Puss

En god ide..

Jag ska gå på ica och köpa glass, paket glass så jag kan mummsa ett tag :)
Måste unna mig själv det idag annars vet jag inte vad som skulle kunna hända. Ne sitta hemma och tjocka i mig glass ska jag göra. Ben&Jerry :)


Här är mina älsklingspojkar, igår på väg till Norge.

Nudlar...

Ja nudlar får det bli till middag idag, jag orkar inte göra nått annat. Idag försov jag mig, typiskt. Vaknade av ett ynka sms måste ha legat på spänn. Det var Jimmy H som skrev och va lite sur måste jag få säga. Han skrev vis halv 9 och ca klockan 9 var jag på skolan. Det var snabba syck men har dock inte känt med så jävla snygg idag heller. Har inte gjort nått idag känns det som, känns bara som jag gått hur mycket som helst. På luchen gick jag Jimmy H och Jimmy P hem till Jimmy H. Jag somnade iallafall :p
Sen tillbaka på skolan och ha matte sedan hem. Nu har jag gjort ett arbete, och ska göra nudlar. Sen ska jag försöka göra klart en psykoligi uppgift, för den vill jag ha klar på fredag!
Har ingen aning om vad kvällen har att erbjuda, vet bara att jag ska plugga psykologi och hoppa in i duschen.

Puss

Låång dag ..

Mitt internet funkar absolut inte som det borde. Eller det är ju inte mitt internet, men det jag sitter på. Så nu sket jag i msn, och tänkte skriva bloggen sen sova. Klev upp halv 7 imorse, jag var otroligt trött. Kom till skolan och satt mig i bussen åkte mot Norge då, när vi kom fram fikade vi sen föreläste en kille om ett behandlings hem han jobbade på sen blev vi visad runt i det huset vi var i också. Men jag fattade inte så mycket mer än att ungdomar var där och fick spela in låtar med mera gratis där :p Sen åkte vi på ett bad och en gubbe berättade lite om det, sen vidare till ett pizza ställe. Åt så magen stod rakt ut på mig, jag var så mätt. Sen fick vi även en rundtur i den vackra staden, och äntligen bar det iväg hemmåt igen. Synd det att man ska hålla på att åka bara över 1 dag. Men det behövdes en omväxling.
Så nu känner jag sömnen i mina ögon för jag sov bara 20 min högst på dit vägen.
Den här veckan börjar vi kvart över 8 alla dagar, och för mig känns det som att det kommer bli ett stort hinder. Jag behöver dom 2 ynka dagarna när vi börjar 10 och halv 1. Men det är bara att försöka stå ut.


Sängen väntar!

Puss

Helgen ..

Min helg har absolut varit jätte bra måste jag säga. Mamma kom och hämtade upp mig vid bussen när jag kom till Hammarn. Vi åkte hem och gjorde middag, efter det så åkte jag upp till Tijan. Det var otroligt roligt att se honom igen, och han var så fin. Inte van att se alla muskler han hade men man blir väl van : ) Det var iallafall jätte härligt att se honom, och på rätt bana..
Igår så vaknade jag klockan 10 och var pigg, men jag tvingade mig själv att somna om För jag tyckte att få jag sova ut så ska jag minsan utnjyttja helgerna. Så jag vaknade halv 12, gick och duschade osv. Sen gick och Krille ner på ICA för jag behövde snus, sen vidare till somis och träffade Krilles mamma,mormor, gammmomma, Bengt och söta Elsa. Va där hela dagen och kvällen. Åkte och åt pizza med mamma också, sen följde hon oxå med upp ett tag :)
Det roligaste var att höra när Elsa sa att hon ville lyssna på poker face, jag kan inte stava eller utrycka mig med alla dom bokstäverna hon sa poker face med. Men är man snart 2 år så är det inte alltid så lätt :p
Så idag blev vi bjuden på middag hos mormor&morfar. Det var gott :) Sen var det bara att åka hem och packa och sen blev det bussen in till Östersund.
Ska snart läsa dom sista sidorna i boken sen börja på den andra. Syskonkärlek heter den, tror den kommer vara riktigt bra.
Imorgon ska vi till Norge, så skriver om de besöket imorgon..


Puss& Godnatt.


Sova sig bort.

Nu ska jag försöka söva ner allt tankar. Jag förstår inte varför jag håller på så här, men det känns ändå som jag verkligen vill ha ett stopp. På ett eller annat sätt, men som sagt så funkar det ju inte för mig. Det går ju inte. Jag inbillar mig själv en massa skit sen säger jag det men kan inte stå för det så blir det samma visa en gång till. Får skylla mig själv delvis.

Jag har iallafall varit hos Malin idag, vi har spelat rummy. Men hon vann hela tiden, men det är faktiskt roligt att förlora oxå. Så kämpar man mer nästa gång. Sen kom Ida och vi fikade, sen skjussade dom hem mig. Kom hem för 1 timme sedan ungefär. Så nu har jag kollat allt på datan och ska sova en skön sömn.

Imorgon har jag ingen aning om vad som händer. Kommer nog bli sittandes hemma bara. Kan väl vara skönt men jag känner att jag absolut inte vill vara själv just nu. Malin blir kvar i staden och Daniel kommer ju inte. Inte så brydd över det. Och stanna i stan blir inte heller bra, för då är Linda i Hammarn och gosar med sin pojke. Hoppas ni får en bra helg, och alla ni andra oxå förstås. Kommer förmodligen inte blogga i helgen för mamma är ju så omodren och har inte internet. Kanske blir av om vi åker till mormor som är lite mordernare.  (:

Puss ,  godnatt.

Snart helg..

Igår hade jag Linda & Malin jätte trevligt, vi spelade kort och jag vann. Vi började även på en till men hann inte spela klart den, på de spelet var Malin i topp. Sen åkte jag och Linda hem och jag hoppade in i duschen sen la jag mig i sängen och kikade datan. La mig rätt tidigt men mådde inte 100, somnade inte alls tidigt. Låg och vred och vände på mig jag var skit trött men kunde absolut inte somna. Klockan ringde 7, jag klev upp och gick på toa. Men kände att jag inte mådde nå vidare. Skit konstig känsla som jag aldrig känt förut. Magen typ vred på sig och ögonen vimlade. Ja jag vet inte. Gick dock inte så bra att sova heller, men somnade om och vaknade 11. Och nu mår jag bra, jag förstår inte vad de va, och att man alltid börjar må bättre efter man vaknar sedan.

Imorgon är det fredag, men jag har ingen aning om vad man ska göra. :( tror inte att Daniel kommer till mig heller, han verkar inte så angelägen.

Puss


Mätt och belåten ..

Jo nog är jag mätt alltid, för mätt de blir så man knappt kan andas. Jag va på skolan idag och har egentligen inte fått nått gjort, vi gick igenom ett nationella prov i matte sen 2002 så vi kan träna inför våran nationella. Så hela klassen gjorde det tillsammans. Och det tyckte jag var bra, det är sån bra klass så om jag inte fattar så vågar jag säga att jag inte fattar. Man skämms inte på något sätt i våran klass. Sen så tog jag och Linda oss ner på stan för att handla middag, så vi har festat till det idag med fläskfile, kroketter och sallad :) Väldigt gott och väldigt mycket för mätt.

Vi ska ta 18.15 bussen till Torvalla och spela rummy med Malin :) Ska bli mys , en riktigt mysdag idag tycker jag.
Jag har köpt ett linne och en t.tröja idag. Men nu är det att spara pengarna.. Har väl ca 800 kr kvar denna månad. Men det räcker om man inte gör nått nödvädigt. Va så länge sen man köpte kläder så denna vecka blev de en hel del faktiskt :)

Ne nu ska jag börja göra mig klar, skriver nått sedan kanske.

Puss

God natt !

Nu är det verkligen dags för att sova, man somnar sent och kliver upp tidigt. Och ändå gör man någonting på dagarna. Helt sjukt att man inte slocknar på kvällarna, att man inte ens är trött vid 10. Men men, har iallafall varit hos Natalie med Linda och spelat kort. Diana vann.. Sen gick vi därifrån bort mot Jimmy för att hämta mig plattång som var hos honom. Sen följde Linda med mig hem, och hon var här ett bra tag. Vi snackade en massa både allvarliga saker och saker man skrattar åt. Skönt!
Så nu är ännu en dag avklarad och jag redo för sängen och några timmars sömn.

Puss&  godnatt ..     Saknar min kille. konstigt att somna själv om nätterna.

Ta man vara på tiden ?

Imorse när klockan ringde 10 över 7 så tänkte jag skita i skolan. Jag var så fruktansvärt trött, och det skulle bli en jobbig morron. Har ju platttången hos Jimmy så jag fick helt enkelt sminka mig här hemma äta frukost och borsta tänderna. Sen fick jag gå ner dit i morron hår som inte såg bra ut och fixa håret där. Sen begav jag mig på skolan, där hade vi yrkesdag eller ja förmiddag. Ingen närvaro ingenting så jag hade kunnat lega kvar i sängen tills jag började halv 2 efter lunch. Men det var ändå bra att jag gick upp, bättre med rutiner. Jag och Linda gick iallafall och lyssnade på psykologer, och dom tjänar sjukt med pengar :p Sen lyssnade vi även på polisen om de jobbet. Sen gick jag och Linda på stan och jag köpte en bikini, den var otroligt snygg faktist, och den passade super bra på mig. Så nöjd har jag aldrig varit när jag köpt bikini förut.

Det slog nyss klart för mig vad tiden går fort. Idag är det precise 1 månad till att många tar studenten och precise 1 månad kvar tills Novalie blir 1 år. Det är helt makalöst, snart tar jag ju själv studenten. Snart sitter jag nog i en egen lägenhet och själv har barn, jobb. Det skrämmer mig att tiden går så snabbt för man hinner inte njuta av den på samma vis nu som förr. Och bara en sak, det könns som att det var för 3 veckor sen Malin berättade att hon trodde hon kanske var gravid, när vi låg i hennes säng i torvalla och räknade. Men nu ska hon ju snart föda, det är 2 månader och 21 dar innan den beräknade dagen är. Å herregud, man ska hinna med sig själv men också sin familj, vänner, pojkvännen och skolan. Och åren bara går, och man hinner inte med. Jag tycker inte jag hinner med själv.

Nu ska jag börja på med maten. Så vill jag bara tilllägga att jag tycker du är en sån falsk person. Du tror du är så vuxen och att du behandlar allt så vuxet. Men det är ju bara skit , jag tror du ha svårt med att gilla dig själv. Så du måste visa dig så jävla viktig hela tiden för att du ska få en bekräftelse som du inte får annars.
 
Ne puss..

Nu så ..

Nu har jag även vikt ihop alla mina kläder jag har, allting låg mitt på golvet. Och det var otroligt mycket. Jag måste pressa in alla kläderna i lådorna, till noch med min underkläds låda är smock full, måste rensas ur. Så har jag damsugit, och duschat. Nu ligger jag äntligen i sängen. Ska bara torka håret sen börja läsa.

Godnatt,   puss.

Skönt ..

Idag kvel jag upp vid 10 i 9, hade smikat mig klart och snt kl 10 över så jag tyckte att jag hade god tid på mig men ändå så blir jag stressad när jag ser att jag måste gå för då är jag inte alls klar. Jobbigt de där, när man ser att man har tid så segar man så otroligt. Gjorde nå grupp arbete idag på skolan, sen hade vi matte. Gjorde 2 sidor på matten. Jag måste verkligen få in i huvudet hur man räknar alla dessa olika saker. Men det vill inte fassna. Sen mötte jag upp Malin på stan och vi strosa på, pratade en hel del och det behövdes. Har ju inte pratat riktigt nu på ett tag. Va på H&M och hittade en skjortklänning, så jag ringde till mamma och frågade om hon kunde hjälpa till med 100 kr och hn var snäll och gjorde det. Det var så länge sedan jag köpte någonting nu, eller länge sen jag köpte kläder. Köpte även en sminktuss oc en smink borste.

Sen så tog jag bussen hem för jag kände absolut inte för att gå, va hemma runt halv 7. Så kom jag hem startade datan och gjorde 2 svenska uppgifter. Så nu är det klart så man sliper oroa sig för dom. Ska städa undan lite här ocksp tänkte jag. Sen ska jag börja läsa andra boken av Lotta Thell, skit bra böcker. Det handlar om hennes liv som missbrukare, 15 år i första boken och heroin missbrukare. Så jag är nyfiken på den andra boken nu.

Puss

Sista april ..

Min sista april var väldigt lyckad, jag tror fan att det var länge sedan det var så roligt. Det har jämt varit nått eländigt varje gång man ha druckit men inte denna gång. Visst många känslor kom upp där ett tag och det var mycket snack om hur jobbigt folk tycker jag ha haft. Skit i det. Jag hade köng den kvällen. Pratade, spelade kungen och diverse, dansade och sjöng :) Gick på byn först men det var ingen plats för oss, betedde vi oss så där när vi var yngre? Isf så skämms jag, så vi gick ifrån Hammarn ganska snabbt. Vi har helt enkelt blivit för gammal för sånt där.
Sen i helgen ha jag inte alls gort mycket, grillat varit ute i solen och bara mått gött :)

Nu sa jag lägga mig och kika på en film. Imorgon måste jag ta tag i några arbeten, och jag måste verkligen plugga matte nu.

Puss & godnatt.

RSS 2.0