Ahopp

Nu sitter jah hemma hos Linda i hennes nya lägenhet, tänkte att jag skulle skriva lite nu. Ha ju inte skrivit nått om vad jag ha gjort på ett tag. :p Ja som sagt jag e i Lindas nya lägenhet, så hon ha flyttat. Till körfältet, riktigt fin och mysig lägenhet är det. Så nu får man åka hit ist. Blir ju som en omväg iaf. Suck att de blir så långt. Men men. Jag gillar iaf hennes lägenhet mkt! Ska bo in mig här :D Hahaa skojaaa. Igår var jag med Linda, dagen innan var jag med Linda ;) Hihi, igår flyttade vi en hel del saker iaf :) Det börjar bli riktigt fint nu men gardiner och allt sånt.

Ikv kl 9 ska man ut i skogen ;) hihi, ska skrämma barna.. Ne men vi ska göra typ nå fortsättning på nån saga dom ha läst. Så ikv blir det nop en sen kväll. Sen är det fredag och jag ha utvecklings samtal. Sen bär de av hemmåt, så på lördag ska jag tatuera mig ju. Få se vad och vart det blir :p

Men nu ska jag gå och duscha, jag inviger duschen hemma hos Linda, lite tufft? Höhö.

Älskar dig hjärtat.

Phuuust

Godnatt alla =) Ni efter en lååång dag ligger jag äntligen i sängen. Härligt som fan vill jag lova. Ha flyttat runt en massa saker idag från Lindas lägenhet till hennes nya. Så fint de blev på bara de där lilla. Ne gooodnatt på er. Är så trött.
Malin, hur va de med skrivandet???? HömhömHÖÖÖM?!

Älskar dig Daniel♥

Alltså, jaha?

Jajajajajaja?! Idag skutade vi 10, fick sluta när vi var klar med ett arbete. Så då fick jag och Linda skjuts av Jocke & Tijan hem till oss. Sen var de dött, ända tills jag och Linda började tänka på mat och vår resa till Lisa. Vi tog ju oss dit så småning om, sen så gjorde Lisa mat :p Och Linda surrade med sin pöjk. Men jag må ju säga att de var då de äckligaste jag ha smakat på läääänge. Fy vad snuskigt de va. Smaka rent ut sagt helvete. Men jag tycker ju inte om pasta såser ändå. Men jag svär den var extremt äcklig! Aja, sen blev de färgning på Lisas hår, ännu blondare. Men det blev snyggt =) Sen prata vi lite, så drog jag och Linda till henne och skulle fixa lite saker för att sedan dra till mig. Men ja, vi glodde egenom ALLA hennes kläder typ. Hööm, men DU så mycket kläder, shiit!
Sen for vi, jag sitter nu här. Och Linda och Tijan på hans rum!

Ja nu ikv ha jag försökt att göra mina kurs val på dexter. Men tror ni att de går bra eller ?? NÄÄÄ, knappast!
Jag försökte flera gånger, men det försvann när jag bara hade något val kvar. Shitt alltså, sjukt frustrerad jag blev. Togig så jag slog nästan sönder datan. Nå väl, så jag är lätt irreterad på en del saker nu! Men jag ska ringa Malin, hoppas hon ha tid nu då :P På dom senaste dagarna eller kanske till och med veckorna har vi inte haft tid för varann :/ Måste ses i helgen.

Men puss på er!
Jaja, jag älskar dig!!♥

Hjäääälp mig nu, snälla!!

På lördag ska jag tatuera mig, men jag vet inte vart och inte vad. Jag ha funderat på ett hjärta vid tros kanten, men jaha vad för hjärta då? Eller i svanken skulle vara fint, men jag har ingen aning vart jag hittar mallar eller vad jag vill. Snälla ge mig tips och hjälp mig!!

Älskar dig Daniel♥

LYCKAN.

Älskling, vad skönt de va att få somna vid din närhet. Att kunna krama, pussa titta och ta på dig när jag ville.
Jag saknar dig redan hårt mkt. Jag fattar inte 9 veckor hade gått, jag förstår inte hur jag klarade av de.
Eller jag var vä så illa tvungen, men ändå.
Jag måste lägga mig nu, ska upp imorron.
Jag börjar kl 10, suck. Och då ha jag ett prov som jag kom på att jag hade nu :/ ILLA:
Aja, jag skriver mer efter skolan nån gång.

GODNATT, sov så underbart gott!
Älskar dig Daniel♥Duärvärldensfinaste!

image8

- TRALALALA =)

Hur mitt humör kan vända fort =) Men det är ju endast för att jag får åka till min älskade Daniel imorgon. Det kommer kännas så sjukt att få träffa honom, efter 9 vecker får jag träffa min prins. GUUD vad jag kommer vara närvös, även fast vi känner varann så väl och ha pratat varje dag. Men guud, jag e så glad. =) Jag är ledig imorron så jag kommer hem i bra tid p hammarn så mamma ska skjutsa mig :) Åker med kvart i 12 bussen, sen så bär det av mot kramfors :D IIII=) En hel helg med min älskade. Jag kan inte förstå =) Ne nu ska jag packa och tvätta bort sminket sen lägga mig och titta på film :) Ha det bra i helgen, för de ska då jag :)

PUSSPUSS, ÄLSKAR DIG DANIEL♥image7

Hur?! Jag vill inte.

Jag tror absolut inte att gud finns! Helt ärligt, inte för att jag har trott på han innan. Jag vet inte om jag trott på något innan, men alltså jag e ju inte religös. Fattar ni hur jag menar? Men alltså om han skulle finnas, och om han skulle vara sån som de sägs att han alltså är "god". Varför mår alla som dom mår då? Fan alla jag känner har PROBLEM, precis alla. Varför har alla det dåligt då? VA?? Om han vill alla väl. Varför finns droger, våld, sjukdomar, tobak all sån skit? Varför uppfann han de då? Om han nu finns och vill alla väl. JAG FATTAR INTE!  INTEINTEINTE! Är så less på livet, och jag tycker synd om alla som ha det jobbigt. Ibland känns ingenting värt att kämpa för. Fan jag orkar inte hur mycket som helst. Hur mycket är en människa byggt på att ta? Hur länge ska det vara så här? Jag lägger snart ner allt jag drömmer om. Är så jävla nära att slinka ner i ett hål nu. Och det är ju lätt när man inte känner att det spelar nån roll, när man inte vill och inte orkar kämpa! Det e ju sinnes sjukt alltihopa för fan.
FAAAAN JAG VILL INTE!

Du kunde ha gjort så mycket bättre ifrån dig. Jag går med gråten i halsen, går med spänn i kroppen och hopp i tankarna. Men oh nej!!!!

Godnatt på er!! Jag ska sovasovasova! Orkar SERIÖST inge mer. Att ingen fattar, hur det känns att stå ensam!


Its hard.

Jahopp, igår hann jag inte skriva nån blogg. Hade så fullt upp. Jag följde med Linda hem efter skolan, vi hämtade pantburkar som hon skulle ta med hem till mig för att vidare panta dom på willys. Ja så vi kom hem till mig, kikade lite på internett båda två. Sen kom vi på att vi skulle ha gjort mat till Eva tills hon kom hem. Så vi knatra ner till willys och handlade och pantade. Gick hem igen, Tog med datan till köksbordet för att jobba med ett arbete. Vi fick fram rätt mycket fakta, jag tror inte att det behövs så överdrivet mkt mer. Men vi behöver bilder oxå. Jahopp när vi tröttnade på de så satt vi och kika lite till och pratatde i väntan på att börja med maten. Vid halv 6 kvart i 6 började jag steka köttbitarna och Linda sköljde ris. Till slut blev allt klart, "grytan" blev köttbitar,wookgrönsaker,gräda,soja och en massa massa kryddor. Men vet ni? Det blev så frukansvärt gott! Ja så åt vi och Eva blev jättejättejätte glad hon :) Sen på kvällen spelade vi kort och hade det almänt trevligt. Skit mysigt faktiskt.

Aja, idag ha jag vare hela dan på skolan. Duktig jag e alltså :) Jag ska fortsätta på de här sättet :)
Blev knas på skolan idag iaf. What ever I do it be wrong. Men aa, vad fan ska jag göra? Komma med en ros? Säg vad som e fel ist för att va tyst! Vräk ur dig de du vill att jag ska bättra mig på eller vad jag ha gjort. Tig fan inte. För då kan jag inte göra ett skit.

Aaaa, ha en bra kväll osvosv :) Jag ska iaf göra min kväll så bra som möjligt.

Mebey i come to you zoon :) Löööv you DanneL =) ♥

Toppbott?!


Hemma i stan igen, öh jaaa. Helgen har varit bra, men jag tror jag har haft nå depp problem denna helg. Så fort jag ha varit själv har jag bara kunna gråtit och gråtit hur mycket som helst. Jag va ju på alltförbyn, så otroligt bra dom är alltså. Men Jocke, you know you are the star in my eyes :) Annars har jag bara varit hemmahemmahemma, eller ja jag ha ju varit hos Malin oxå, det va mys. Jag ska börja sköta skolan!! Få se hur mycket jag klarar av de. Ska börja lägga mig i vettig tid ska jag göra oxå. Det ska bli en förändring, jag känner att jag behöver det.
Är alldeles förmycket i min hjärna nu alltså, jag hänner inget hopp nånstans. Jag ser ut att må som bäst när jag egentligen mår som sämst. Its true...! Men men inget att klaga över? Jag lever ju eller hur? Jag får mat varje dag? Va fan bölar man i? Men ändå försvinner energin till allt. Jag ska ta itu med allt nu. Allt som finns inuti mig, har nog burit på det i för många år nu :/ AJAA!!

HOPPAS ATT JAG FÅ KOMMA TILL DIG I HELGEN MIN PRINS<3 Älskardigsåotroligtmycket♥

Hemma.

Nu så är jag hemma :) Ganska så sköönt, jag har varit nere hos Malin ikv oxå :) Nu ska jag och mamma äta vitlöksbrööd :D Aaa, vad gött. De är ju typ en av dom godaste man kan äta :) Hihi. Jag har även 2 IG varningar, ja just 2 STYCKEN. Blir fett arg, fan helt sinnes sjuk. Visst i engelskan vet jag, men jag har svårt i engelskan. Men i utvecklingsskiten så har jag VG, men nä de står att jag har rest där?? Jaha och då för att man har rester att göra i en uppgift då blir de grån VG till IG. VAA? Helt fuckat ju? Gaah, blir så jävla förbannad, jag skulle väl få G då iaf? Ska fixa den där jävla rest saken och kärringen kommer att få höra på ett och annat vill jag lova! Fast a kärring är hon ju inte, utan hon e typ 25 år typ, ÄVEN!  Nog om de jag hettar faan över.
Nu ska jag äta vitlöksbrödet och tvätta bort sminket och så. Tijan skulle sova här inatt så jag måste bädda madrassen innan oxå.

Ciao!!
Älskar dig min prins♥


Hammarstrand


Åker snart, åker väl ner på stan om ca 1 h. Sen bär det iväg mot min familj. Jahaopp, imorse så försov jag mig, började kl 10 och jag vakna 20 över 9. Sprang in till Linda och Tijan och äckte Linda. Men jo du, jag stressa och stressa så jag och Linda kom precis i tid! Då står vår mentor där, jaha liksom? Ja då säger han att hon e juk och att vi ska läsa i en bok jävel! Men då hade varken jag eller Linda den boken då sa han att vi kunde åka hem då!! LITE ARG jag blev då? Fy faan alltså. Nä, så va de med min härliga morron. Kommer nog få en bra mer härligare kväll. :)

Nu ska jag packa det sista och dra mig :) <3
Pussshej.
ÄLSKARDIGDANIELLUNDGREN♥


Sötis <3

♥Haha, du e så söt lillalilla Malin, ligger i sängen och pratar med den undebara tjejen nu. Hon har klippt sig och blev jätte gullig. Hon frächar upp sig för att jag kommer hem imorron ;D Höhö, hon har skickat en bild men jag vet inte om jag törs lägga upp den, men jag tyckte att den blev fin jag. Få se om jag törs eller inte, egentligen. Vad ska hon göra?? :D Haha. Nu ska hon skicka en bild till, hon började as skratta i telefonen när hon skulle tvätta bort sminket och hade sagt vänta till mig. Jag hörde värdens fnitter alltså. Då hade hon satt upp håret och de va så kort tyckte hon :p Hihi min lilla söttok <3 Nu skickar hon en bild på de oxå :) Att hon törs ;) Jag skulle inte skicka en bild till mig om jag ville vara säker på att den inte kom ut :) Nu fick jag tillochmed tillåtelse att lägga upp en bild :) Höhö.
Ne men hur har dagen varit, började s där. Skolaskolaskola, sen hem och städastädastäda + att jag har tvättatvättaochtvättat. De ha varit min dag de. Sen ringde Daniel, och jag fick höra att allt var bra :) Löööv you babe♥ Ska skriva ett allahjärtansdag kort till honom som han ska få när vi ses :) Jag vill mysssa! Gud vad de skulle vara mysigt :) Daaaamn!  Yesboox. Jag vill att någon ska fixa min blogg, jag kan ju inte med sån där skit :) Men men. Nu ska jag prata med Malin, sen äta pizza som eva bakar nu, den här tiden? Ja de e Eva Persson de :)

Godnatt på er :) Här kommer båda bilderna på FINMalin!♥
Älskar dig Daniel♥


    ♥   



Alla hjärtans dag <3?

Jaha? Har kommit hem från skolan nyss nästan. Ska städa rummet idag bara göra trååk saker :/  Seriöst, det e alla hjärtans dag men vart är min älskling? Jo han är inte alls med mig utan han sitter typ 22 mil ifrån mig och får inte träffa mig :(  Fy faan vad jag saknar dig, När ni ser på när polisen kommer och hämta eran kille. Ni blir så chokad så ni ger inte ens varann en kram eller puss innan han följer med på polisstation. Även bråkade ni precis innan han åkte. Och sket i det, för ni trodde ni skulle få hela natten att prata med varandra på. Men så blev icke mitt fall. Jag ångrar att jag var så kall och dum. Även om vi inte har pratat om de något utan allt är jätte bra. Men ändå. Nu har jag inte fårr träffat dig på 9 vockor :(:(  Hoppas verkligen att jag snart får komma och hälsa på dig <3<3 Saknar dig verkligen så mycket att det nästan gör ont.

Så va det med de, imorron åker jag till hammarn, tror jag skulle vara med Malin en sväng imörra. Sen på lördag ska jag till s-vall och kika på allt för byn :)  Sen blev de söndag och då är det dags att åka hit till Östersund igen. Sen helgen efter det tror jag att jkag ska klippa mig, och helgen efter den helgen ska jag gadda mig :) AAAAH, vad kul. Ne nu ska jag göra nått. Skriver kanske senare.

Älskar dig ♥
image4

Godnight.


Nu blire snart bädden för min del. Idag har jag vare på skolan, vare med Linda hela dagen :) Vi var först här ett tag, åt macka :) Sen for vi till henne, så kom Jonas och Lisa :) Trevlans, men Jonas sa inte alls mycket han, hööm de e lite ovanligt :p Höhö. A men sen då? A då sa vi hejdå till Lisa, sen gick jag och åt på daffys. Svulla i mig pizza. Blir nog snart fet. Sen åkte jag Linda och Jonas hem till mig. Jag och Linda började spela ett parti rummy :) Ahopp, det slutade med att jag vann, med Linda springande där bak :p hehe. Så nu ska jag lägga mig, börjar fan om 8 h och 15 min :P Inte mycket inte.
Godnatt på er sötnosar :) <3

Älskar dig gubben ♥

Trött!!!

Åh ja, jag är så jävla trött alltså. En jobbig dag har det verkligen varit. Somnade vid 3 inatt :/ Upp kl 7 och jag va på skolan kl 8 nånting. Började, sen åkte vi till Frösön skulle titta på nå jävla skidlekar. Ja men visst vi kom och åkte typ. Jag och Linda vände typ på engång. Hoppade på bussen, åkte till Willys och gick hem till mig och hämtade pengar, vi sket i att gå tillbaka på lektion. Så vi stannade här i kanske en halv timme. Tog bussen från stan, gick och åt kebab. Svullade som faan gjorde vi. Sen gick vi och tog ut pengar på swedbank, så skulle vi gå på kebabbaren till resten av klassen. Happ, så då gick vi dit. Sen gick vi till skolan, sen gick vi upp p VM saken men det sög så då gick jag och Linda ner igen. Sen skulle jag köpa en tröja och smink och Linda skulle köpa stövlar. Så vi kuta runt på stan oxå. Sen när vi skulle hem ringer Malin, så jag hann säga hej till henne. :) Sen kte jag hem och la mig i sängen! Jag är inte van såna här dagar. Jag ska snart gå och duscha sen ska jag fan lägga mig tidigt. :) Jag börjar kl 12 imorron häärligt verkligen.

har gjort av med 900 kr idag, de känns litesurt! Men inte en enda snus ha jag tagit (: Fy faan vad jag e bäst..
Aja jag säger väl godnatt och hej nu då :) sov gott, fuckers. :) <3

Daniel, du är min dag och min natt.
Du är mitt allt.
Älskar dig gubben, miss you so <3
Pussen ♥

     //∂NDεβ∫∫οΠ


Nattinatti.

En lugn och fin dag. Jag tog mig ner på stan, vandrade i min ensamhet :p Men det var lugnt och skönt. Jag hittade iaf några saker, jag köpte en huvtröja, legins, och en t-tröja halv lång, så köpte jag smink och parfym :) Jag fyllde även på busskortet. Men ändå har jag 1000 kr kvar :) Rätt nöjd är jag, jag hittade två ur snygga tröjer alltså, så jävla nice dom var. Men dyr!! Gick på ca 700-800 kr, helt sinnes sjukt. Menmen det blev något att fundera över, jag ska ringa mamma och fråga om jag kan få lite pengar av henne. Hehe, men det lär jag inte få. Jag vill ju ha stövlar oxå, men jag hittade inga idag iaf! Höööm, vi får se i slutändan vad som blir och vart!

Jag är så himmelens snus sugen så jag vet inte vart jag ska ta vägen :( 
Jag har räknat ut på dom här 3 åren har jag snusat ca:432 doser, det är ca 12960 kr i månaden. Det är inte alls bra, och mer har jag ju snusat än dom tre åren, jag har snusat sen 6 an sen på allvar i 8an. Mmmh, en tanke ställare. Men jag har inte tagit en endaste snus idag, känner hur rök sugen jag är när jag inte snusar annars hatar jag att röka de e gott med ett bloss typ. Men nu skulle jag kunna röka en hel cigg. Undra när Tijan kommer hem?! Gaah, om nått skulle gå imot mig nu skulle jag börja lipa på en gång, det kan jag lova. Arg och irreterad kommer jag bli med en gång oxå.

Daniel får flytta på Onsdag (: Aaaaaa!! Vad roligt, jag kommer att få prata med han mer än 10 minuter varje dag =) Så får man ju gälsa på och närmre blire ju. Yes.. Du ska bara veta hur mycket jag saknar dig, när jag ligger i sängen är det obeskrivligt många tankar som flyger igenom mig. Att alltid stå och borsta tänderna själv, att sminka sig helt själv, att vakna&somna själv att duscha själv. Jag delar inte nått med dig nu :( Saknar dig som fan iaf. Skulle du vara med mig nu så skulle jag njuta av stunden. Det kommer bli amizing som fan när vi ses. Jag läängtar. Godnatt älsking, me love you <3

Imorron äre skola, vi ska ha ute dag. Det ringde min mentor och sa 10 på kvällen :p Ska på vm senare imorgon efter lunch! Så står det till. Jag skriver mer om det imorgon.
Godnatt <3

Måndag


Hejhopp!!
Nu var det måndag, vaknade vid 12 och gick in i duschen. Sen har jag bara drivit på. Malin åkte ju inte till stan så höööm. Men jag ska ta och göra mig klar nu och dra ner på stan. Vill inte gå själv, men de kan vara skönt de oxå. Idag ska jag sluta snusa :) YEY, jag hoppas att jag klarar det. Hoppas att ni har det bra i övrigt, för de har inte jag! Är så förbannad så jag snart spricker, allvar hur själviska kan man vara? Shiit, har aldrig varit med om nå värre fan. Nä nu ska jag torka håret och dra på mig lite mascara sen ska jag draaaa på staaan.. Jag skriver sen oxå.

Älskar Daniel meeeest <3

Söndag.

Jahapp, nu har man skaffat sig en sån här med.
Vet inte riktigt varför men jag gillar ju att skriva. Det e skönt att skriva av sig om känslor och allt man vill få ut, man får som ut de även om nån lyssnar eller inte. Jaja nog om de, jag har nyss ätit. Det var så himmla gott kan jag lova. Så hungrig jag va alltså. Men så är de, bor man här så.
Helgen har varit jätte bra. I fredags så va jag ut på partaj med en massa, grack och hade trevligt.
Igår så var jag bara hemma och njöt av lördagen. Sen kom de hit folk, inte folk i min ålder utan i Evas ålder :p Hennes x kom och Kenta :D Haha, helskön snubbe vill jag lova. Vi gik ner till rådhuset och tittade på ljusspelet, sen gick vi på stan och kollade runt lite och tittade på skotrarna, sen bar de iväg hem igen. Och jag har inte skrattat så mycket på länge. Jag och Eva skrattade nog ända från stan och hem :) Kenta berättade för oss om bryt! Och hur mycket man kunde sälja allt för, och allt som allt slutade med ett kort. Kent kom och drof upp mig ur sängen för att jag skulle vara med på kortet. Det blev inte bra vill jag lova. Men men. Malin har tagit hand om min hund idag oxå :) Tack för de <3

Jag älskar dig Daniel <3

Nu börjar klockan nå mot sitt slut tror jag. Jag ska snart ta och hoppa in i duschen. Är ledig imorron de ska bli skönt :) Då ska jag ner på stan  med Malin  förhoppningvis och titta om jag hittar något som intresserar mig. Nu när jag varit på APU i 3 veckor känns det så konstigt, jag har inte handlat något. Så nu måste jag förnya mig lite med någonting. Vill köpa så mycket. Men pengarna räcker inte till. Det är synd, allt e ju så dyrt! Gaah. Eva har nyss gjort tiger kaka, det va jätte gott.  Snart är det alla hjärtansdag, jag får fira den utan min älskling. Inte alls roligt. Saknar dig som fan, hoppas jag snart får hälsa på. Behöver dig nu.
Är så förbannat less. Jag fattar inte hur man kan tänka som ni gör. Det finns inte i mitt huvud. Äh, men jag blir as less på er!!

Aldrig trodde jag att någon skulle förstå
Aldrig trodde jag att någon skulle lyssna
Aldrig trodde jag att någon skulle bry sig
Aldrig trodde jag att det fanns någon som du!
Åh vad jag älskar dig Daniel Lundgren <3
Godnatt älskling, jag tänker på dig.

RSS 2.0