Tappat lusten ?

Känns som jag tappat lusten till att skriva. Men tänkte ta mig ett ryck för i helgen får jag se hur mycket tid jag har.
Igår var den en fullspäckad dag kan man ju säga, först så var vi hos tant Klara, sen träffade vi Malin, gick och åt, åkte till mormor & morfar och hälsade på, sen gick vi ner till Malin och spelade kort. En väldigt härlig kväll.
Idag så gör vi ingenting, jag tvättar. Vilket behövs kan jag lova. Sen så ska vi ner till Malin. Jag ska sova där i helgen, ikväll ska vi vara barnvakt åt Novalie för Zanna jobbar. Sen ska alla sova där inatt, mysigt :)
Imorgon kommer Jennifer = trollet till mig och Malin. Hon ska också sova över. Jag tror Natalie skulle komma och käka och så med :)

Idag åker min älskling hem, vilket är tråkigt :( Kommer kännas konstigt att inte vara med honom.

Nu ska jag gå ner till tvätten, ha en underbar helg :)


Hem kommen ..

Igår kväll kom jag hem igen, men hann inte skriva nått för jag och Daniel gick ner till Zanna & Pär och spelade kort :)
Under tiden hos Daniel har vi inte alls gjort mycket. Tagit det lugnt, tittat på film. Var faktiskt iväg och tränade 2 gånger :) Det är ju alltid ett + men man borde ju fortsätta.
Daniel blir ju iallafall här tills på fredag det är skönt att ha honom hemma ett litet tag :)
Nu ska vi käka mat, blev ett kasst inlägg men men :P


Klockan 6 ..

Klockan 6 far jag och Eva mot andra delar av norrland. Gud så intressant :p Ne kanske inte så. Men det blir iallafall inte mer skrivning tills jag kommer hem, och när jag kommer hem vet jag faktiskt inte.
Har hämtat ny telefon också, gud vad roligt det är :) Hehe. Man blir ju som barn och ska hålla på och pillra hela tiden.
Har lastat av ett släp med ved också, jag tror morfar fyller på mer och mer för varje gång han åker hit, för högen blir större för varje gång :P Vi höll på i mer än en timme, gosh vad jobbigt det var. Men nu är det gjort, men han skulle komma hit med ett lass till :S Hur ska jag orka.

Ni får ha det en underbar helg alla.
Det ska jag ha.


Det gick fort ..

Nu fick jag ett sms om att min telefon finns på ICA :)
Bara att hämta den när mor kommit hem.
Glad, ja!


Även den som går sakta kommer fram ..

Jo visst är det så, men jag är en som är snabb. Vill hinna planera och ha god tid för mig, men Daniel är så tvärtimot som det går. Det tycker jag är hemskt jobbigt. För det påverkar ju mig. Som nu, klockan halv 1 så får jag veta att jag kan komma idag. Jaha, nu har jag så mycket tid på mig eller? Tur jag ska åka med Eva och jag tänker inte fixa mig ett dugg kan jag tala om. Jag åker o fixad och o duschad för här hinns det inte med allt som ska göras. När mamma kommer hem ska vi in med ett släp ved. Det tar sin tid det. Och nu är det fullt i ett rum så nu måste vi gå genom garage porten och då tar det ännu längre tid. Suck!

Så jag får helt enkelt ta mig en dusch när jag kommer fram ist. Det är ju bra att vi har varit ihop i över 3 år, han är van att se mig ofixad så det gör ingenting.
Och min telefon verkar aldrig vilja komma, så tråkigt ...


Godnatt ..

Har varit hos Eva ikväll, det var mycet trevligt. Var ju ett tag sen man bara fick vara och det var efterlängtat. Sen vet jag inte hur allt ser ut. Allting blir ju alltid så hastigt och lustigt hinner aldrig med att planera nått. Men det lutar åt kramfors hållet imorgon iallafall. Om det inte skulle vara så att Daniel kan komma. Men det tvivlar jag starkt på.
Men mer om det imorgon.

Satt och funderade lite nyss, tankarna går ju i hög varv när man väl sätter igång. Och jag känner att jag inte ha det gemensamma med mina vänner som dom har med varandra. Jag passar kanske inte in på just den fronten. Lite synd, kanske lite bortglömd för nu är det större och viktigare saker att bry sig i. Kanske?

Godnatt <3


Så skönt ..

Nu är jag hemma hos mamma igen, jätte skönt måste jag säga. 80 mil nu sen förra måndagen. Lite jobbigt, men förhoppnings vis så ska jag inte åka nått mer på ett tag.
Mamma håller på att göra mat nu, är faktiskt lite smått hungrig kan jag säga.
Vet inte vad jag ska göra ikväll. Kanske blir en sväng upp till Eva, roligt att träffas utan att behöva plugga. Utan bara ta det lugnt och ha det trevligt.
Jag vill ha min telefon..


Låt maten tysta munnen ..

Ja nu äter jag för andra gången idag :p Men eftersom jag åker imorgon är det lika bra och äta upp all wook-gryta som jag tinat upp för det går ju inte att frysa in igen. Skol-arbetet öär klart också, så nu är det bara packningen kvar. Och diska det jag använt idag, sen är det inge mer som behövs göras idag. Jag hat tänt värme ljus i hela lägenheten, det är så mysigt speciellt när det är mörkt ute. Dom luktar ju så gott också.

Kanske ska ta och ringa Daniel? Vore kanske en bra ide, men han lär ju ha fullt upp som vanligt.


En plats för var sak och var sak på sin plats ..

Nu har jag börjat städa lite smått. Städar och lyssnar på hög musik då går det bra att städa, det blir så mycket roligare också. Jag har gått igenom alla skolpapper som jag fått sen jag flyttade hit och det blev en jäkla bunt att slänga, även en bunt att spara. Sen har jag dammsugit och snggat till lite. Ska sätta på ris nu så jag kan äta nån gång idag också. Blir ris och wook-gryta =)
Jag har det jag gör ikväll kan jag ju medela. Jag ska packa och städa klart, jag ska göra en uppfigt och lämna in (tur den inte alls är stor), så ska jag träna till ett prov vi tyligen skulle ha imorgon.
Hade prov i svenskan idag också, men njaa det var bara krånligt och det gick inte alls bra fast man gjort alla uppgifter varit med på alla lektioner och gjort instuderingsfrågorna. Men får väl se hur det slutar.
Sen har jag fått tillbaka provet på behovs-kursen och jag fick VG - =) Stolt är jag! Vi fick lära oss om förgiftningar och vad man ska göra för barnen när dom ska spy upp och när det inte alls är bra. Det är en av dom vanligaste döds-orsaker för barn. Och i varje hem finns det fullt med olämpliga saker.
Jag tycker att det är jätte intresant att vi får lära oss om barnsjukdomar, förgiftningar, brännskador och olyckor i trafiken. Man blir så mycket mer förberedd och har mer i bakhuvudet när man väl får barn. Det är en bra kunskap enligt mig.

Nej riset var det.
Tjing!


Staden ..

Nu sitter eller rättare sagt ligger jag i sängen at Östersund. Har laddat hem en massa låtar. Något jag tycker är SUPER skönt. Fasen ha gått och lyssnat på samma musik under en lång lång tid nu. Men jag har ju ingen sladd till min telefon så få dom inte över på telefonen. Tur då att jag köpte en ny idag som kommer innan fredag förhoppningvis =)
Ne nu ska jag ta och göra nå annat onytta.

Hörs imorgon <3


Men kroppen då ..

Jag har aldrig fått tränings verk i kroppen av dansen, men nu kan jag lova att det stramar som aldrig förr i rumpan och vaderna. Det gör så ont, vi gjorde några nya övningar igår så det lär ju varit det som bitit sig på kroppen.
Idag åker jag tillbaka till stan igen, åker med 8a bussen. Jag tror att jag följer med Therese till mormor&morfar ikväll för mamma ska jobba kväll igen. Det är ju roligare att vara där än att vara själv.
Var väl också tänkt att jag kunde ta svin-sprutan idag. Men jag törs fan inte, få ta den nästa tisdag då. Då är man lite mer förberedd.

Ne nu ska jag göra nått annat, packa ihop lite osv.
Har även hittat en ny telefon jag vill ha, suck. Jag är väl en människa som byter telefon hela tiden. Men nu har jag ju haft min i ett tag iallafall. Nja ska prata lite med mamma först, hon kommer bli tokig.


Så där ..

Jag ha helt glömt bort att blogga, kom hem vid 9 tiden ikväll och ha bara suttit och kollat en massa jag missat under hela helgen :p Nu ska jag snart dra mig mot duschen sen så ska jag lägga mig! Är ju ledig imorron men känner att jag ändå vill upp i lagom tid, så jag ställer nog klockan på halv 11.
Idag var jag på skolan, hade psykologi B var ganska intressant idag. Hade inte lektionen fullt ut heller. Sen var det dans, och fy så jobbigt det var. Men det är bara bra, bra för mig och min kropp :)
Så var jag på smycka och beställde ett halsband som jag velat haft jag vet inte hur länge. Iallfall i 2 år, och nr jag såg de fanns i Östersund blev jag mer förälskad. Så jag visade Daniel detta som kostar 600 kr, och nu när jag var till honom gav han mig pengar till det. Som min födelsedagspresent då :) Jätte snällt, det är ju verkligen nått jag vill ha. Så tack min älskade ängel!
Sen var jag in på gina en snabbis, hittade kläder för 49 kr. Så jag köpte en klänning till mig själv och en tunika aktig men med samma tyg som min klänning till mamma. Den passade också och hon tyckte den var fin :) Roligt att göra henne glad!

Måste tacka Eva för hennes fantastiska stöd. Hon har ställt upp många timmar för mig för att hjälpa mig med arbeten från skolan. Och det är helt underbart. Jätte jätte tack!!

Nu ska jag ner till duschen.
Godnatt <3

Bilden är tagen lite mer än 3 år sedan :) Älskar dig lika mycket nu! <3

Im baaack ..

Nu är jag tillbaka till verkligheten igen, det är väl både bra och dåligt. Det är ju jätte skönt att få komma till älsklingen, men verkligheten behövs den med. Och det blir ju bara roligare att träffa honom om man är ifrån varandra lite.
Allt började ju i torsdags. Då skulle jag åka med Johanna till Sollefteå. Jag frågade henne när jag skulle vara klar och hon sa vid 3. När jag kom upp ur duschen hade Johanna ringt ett antal gånger. Så jag ringde upp. Då sa hon: Mamma har åkt från B-gården nu för att hämta dig. OJ, tänkte jag.. Jaha, det var bara att göra allt så bra man hann de. Men jag kan säga att jag inte visste vad jag hade tagit med mig :p  Men jag kom hur som helst till Daniel.
Vi har haft en jätte bra helg, massor av god mat, pil kastning (som jag vann på 2 gånger av 3 :D). Igår var vi även på paradisbadet, jätte roligt var det :) Resten av all tid har vi tillbringat åt att mysa och titta på film. Sen på fredagen så kom det 3 schäfer valpar dit, och herregud så söta dom var :) Valpar är ju det sötaste som finns!

När jag kom hem på Hammarn igen kom Eva och hämtade mig. Vi gjorde klart demokrati arbetet, YEAH så glad jag är nu. Nu är det bara 1 uppgift kvar. Den ska jag göra imorgon :) På tisdag har vi uppföljningsdag så då är jag ledig. Därför åker jag bara fram och åter imorgon.
Ne nu måste jag sove eftersom bussen går klockan 8 imorgon, och jag har ingen lust att försova mig.

Godnatt, sov gott.



Snabba ryck ..

Ja nu är det snabba ryck, klev upp klockan 11. Har travat lite ved, men orkade inte göra hela. Så jag ska snart ner och göra klart det. Sen ska jag duscha och packa. Göra mig klar och åka med Johanna till Sollefteå skulle jag tro.
Ne nu måste jag gå ner till veden så jag hinner.

Hoppas det går bra för lill Eliaz nu! <3


Ström avbrott ..

Vid 7 tiden satt jag vid datan, mamma och Therese var uppe. Så släcks allting, mamma och Therese kommer ner. Och vi ser att det är mörkt hos alla grannar också. Så skrev Krille till mig, och dom hade också ström avbrott. Morfar ringde och berättade att den säkert var någon som grävt av en sladd. Sen singde han igen och då hade dom ringt ner honom och det var som han trodde. Vi var strömlös i 1 timme. Va ganska mysigt ändå, men blev less rätt fort. Vilka duktiga arbetare måste jag säga.

Ha gjort klart ett till arbete idag så 1 och en halv kvar nu då :) Skönt det. Sen har jag suttit vid datan, Therese ha ju hittat ett skit roligt spel som jag suttit med jag vet inte hur länge. Alldeles för länge iallafall.
Imorgon åker jag vidare till Kramfors till min bebis, kanske åker med Johanna till Sollefteå. Skulle ju vara alldeles perfekt det.

Tänkte lägga upp lite bilder :)

Krille & Eliaz :)

Eliaz :)

Min snygga älskling, älskar dig hjärtat!



Onsdag ..

Ja nu sitter jag och gör ingenting, ganska tråkigt. Mamma jobbar och syster har ju blivit på stor så hon går i skolan tills klockan 14.45. Så får vänta ett litet tag till innan någon kommer hem. Sen ska ju jag och Eva göra ett litet ryck till. Efter det vet jag inte om jag ska träffa Malin, om hon orkar och tiden finns så ska vi väl ses iallafall.
Mamma bad mig trava lite ved idag, men kan inte. Kan inte lyfta armarna idag. Jag vet jag är klen med det var sen jag bar på all packning igår från mig till skolan och från skolan till bussen. Alltså det gör så himmla ont. Kan knappt sova som jag vill för att det gör ont.
Då är det illa!


Känner mig nöjd ..

Det var ju en plugg kväll ikväll, och jag är nöjd med resultatet vi fick fram. En uppgift blev klar och inskickat. Vi har börjat på demokratin, är nästan halvvägs igenom den. Och det är skönt eftersom det är den tyngsta uppgiften. Så imorgon ska vi träffas igen och jag ska göra klart den sista svenska uppgiften. Sen är jag klar där. Och på söndag ska vi fixa klart demokratin!
Jag är så otroligt tacksam att jag har Eva!! På alla sätt och vis, du är så braaa!
Man uppskattar sina nära och kära förlite, man blir också själv uppskattad för lite! Uppskattning gör att man mår bättre och man blir mer posetiv i vardagen. Det är vetenskapligt bevisat! Så varför inte uppskatta/berömma en av dina nära och kära varje dag?
Jag vet, det gör jag själv inte, men varför inte göra det?
Man får ju en sån varm och skön kännsla i kroppen, alla vet hur härligt det är att få lite beröm eller uppskattning. Så varför inte låta fok i sin närhet få den känslan?

Jag är stolt och tacksamm för alla underbara männsikor jag har intill mig (detta är inge uppskattning på de viset för nu talar jag till er alla). Jag är stolt för min familj- den är så fantastiskt bra faktiskt. Och mina vänner er är jag stolt över, att finnas i vått och tort är inte lätt, att kunna höra av sig fast man inte pratar så ofta det är vänskap i hög grad. Och er har jag haft en lång tid under mitt liv och jag tänker inte kasta bort er! Sen kommer vi till min pojkvän - vi som har gått igenom så mycket i vårat förhållande mer en de flesta och vi står vid varandras sida ännu. Det kallar jag stark kärlek!
Jag älskar er allihopa, tack för att ni förgyller mitt liv!




Hemma ..

Nu är jag hemma hos mor :) Jag fick uppgifter i Magnus lektion, och svenska uppgifterna ha jag redan. Så himmla skönt att det gick bra. Snart ska jag väl ner till Eva på skolan så ska hon få hjälpa mig med en uppgift. Ne nu ska jag fixa klart allting alla papper och så :)
Idag ha vi ätiti hemma gjord pizza skit gott vart det :)


Säger väl godnatt då ..

Jahopp, dags att krypa ner i sängen och sova. Men saken är ju den att jag inte är speciellt trött. Hmm.. Var nog inte så nyttigt att sova i 2 timmar. Men men stänger jag bara av datorn och läser lite religion så kanske man somnar tillslut. Vet inte hur jag ska göra med all packning heller, om jag ska kila hem efter provet eller ja. För nu har jag då inte packat och hinner inte imorgon bitti heller.
Äh få väl se sen.

Ne godnatt på er..


Värt ..

Ja har känt hela helgen att jag inte vill åka in till stan, också kände jag att jag inte tyckte det var sån stor ide när vi bara skulle gå 2 och en halv dag. Men åkte ändå in imorse med 8a bussen. Har haft full dag idag. Men på lunchen så skulle jag upp till Fredrik för att få skriva ut 2 uppgifter så säger han att vi inte har han heller imorgon eller på torsdag.. Nähä?? Ne då börjar vi alltså 8.15 imorgon har prov sen har vi 2 lektioner med Magnus på torsdag. Ännu mer värt att åka. Vi har ju egentligen lektion på fredag också, men skrev och frågade Britt-Inger om jag kan få vara ledig. Det tror jag nog att jag får. Sen är ju torsdagen ett hinder. Men om jag pratar med Magnus imorgon så kanske han kan vara förstående och ge mig uppgifter ist, jag hoppas han är snäll.

För jag har ingen lust att sitta här och mögla när jag kan komma hem och ha folk om kring mig.
Ikväll/idag ska jag plugga till provet, sen tänkte jag fixa några uppgifter också. Så blir en riktigt pluggdag!


Kväll ..

Nu är det ännu en kväll, man hinner knappt vakna så är det dags för att sova igen.
Jag och mamma har nyss fikat, varma mackor i ugnen. Jätte gott må jag säga. Tänkte snart ta och lägga mig eftersom man ska upp rätt tidigt imorgon. Funderar på att jag kanske ska hoppa in i duschen en snabbis nu också. Eller om jag gör de imorgon bitti. Lutar nog mot ikväll :p
På onsdag är vi lediga och på tisdag slutar vi till lunch. Känns bara onödigt att åka in helt ärligt. Men men de är bara att fara.
Jag har beställt en mjukisdress nyss också :) Sjukt billig, och helt okej var den. Kanske inte den snyggaste men inte heller var den ful.


 En jätte dålig bild, men så ser den ut iallafall, dom kan nog inte se ut på så många olika sätt.
Ne nu ska jag göra nått vettigare.
Godnatt, sov gott.










Godmorning ..

Vaknade för ett tag sedan och gud vad jag sovit skönt, ska väl ta och äta nån frukost kanske? Men det brukar alltid bli så att på söndagar är jag inge hungrig och äter inte förren maten. Jag vet inte hur det går till för det är alltid på söndagarna. Imorgon är det skola och jag funderar på att åka in imorgon bitti, man får ju som sagt hela dagen idag då. Och det är ju alltid skönt. Igår skulle jag sätta mig ner och plugga, ja men gud vad bra tänkte jag. Men mina papper är borta :o vart kan dom vara? Jag har haft dom i blocket hela tiden, det är absolut inte bra. Men hittade ett papper från svenskan, men inte dom andra 2. Gjorde iallafall klart alla dom frågorna.

Få se vad dagen har att erbjuda, mamma och syster är inte hemma heller.




De vurte inge ..

Det blev inge Krille ikväll, allt blev så sent och konstigt. Så det blev en hemma kväll vilket jag sa, men det är ändå skönt. Bara onödigt att man gjort sig iordning, men man kan ju ta tag i en massa pluggande kanske? Det vore ju inte helt fel att få allting klart?
Ne nu ska jag vara social med mamma.


I väntan på Krille ..

Lyclighets test!

[x] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[ ] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[ ] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[/] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[ ] Ditt rum är stort nog för dig.
[/] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[ ] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[/] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[/] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[ ] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[/] Du är nöjd med ditt liv.
[/] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[ ] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ ] Du har inga “fiender”.
[x] Du är en ganska snäll person.

Total: 17
———————————
Total :17

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!


Snart ut ..

Nu har jag gjort allt klart, ja jag vet klockan är halv 8 men jag har ju inte gjort allt nyss. Men åt gjorde jag nyss, är verkligen jätte mätt nu. Sen har jag duschat och fixat mig, ska träffa Krille snart. Så fårse vad vi hittar på. Tror vi kanske skulle träffa Jimmy. Jag är på mycket bättre humör, för nu har tråden släppts här hemma.


Ciao, ha en bra kväll.


Nu är 2 saker gjorda..

Nu är 2 saker av 3 gjorde på 2 och en halv timme, jag har käkar frukost och faktiskt läst tidningen vilket jag aldrig gör. Jag har också gjort klart psykologi uppgiften och skickat in den. Sen så bär det väl av mot duschen snart. Men vad ska man göra sen då? Har ingen lust att stanna hemma allt för länge. Men det lär ju bli så ändå. Är inte på topp humör, men ska inte heller klaga allt för mycket.

Igår var jag iallafall hos Eva, jag och Krille åkte dit efter vi gick från Malin.
Sen måste jag säga att dom här dagarna har varit så otroligt mysig och bra på alla vis. Har varit superkul att få umgås med Malin som förut, visserligen har lill prinsen också varit med men det blir ju bara ännu mysigare. Eliaz visste nog att jag skulle hem igår, så då tror jag han tänkte äh, nu behöver jag inte behärska mig när na ändå ska hem så han tog och spydde på mig, tack lill skit :) Nu kan jag iallafall ta i honom som en bebis, inte som en porslinsdocka :p


Less . . .

Ska fika (eller svälta/tycka synd om mig själv), duscha (eller vara äcklig och inte bry mig) & plugga ( eller skita i det och se hur de går ändå, det är ju trots allt synd om mig).

Hörs


Hej hopp ..

Vet ni vad skönt det är att vara uppe från morron fast man är ledig? Eliaz sover ändå rätt bra, han har vaknat vid 9.15 både igår och idag och då har vi klivit upp. Och det är faktiskt skönt, det är en lagom tid. Och man är faktiskt inte trött. Nu håller Malin på att göra sig klar, sen ska vi upp till mig och slänga in ved sen ska vi iväg och äta lunch. Det blir taco buffe på pizzan, tänkte att jag skulle bjuda Malin som ett tack för dagarna och jag har ju även ätit och duschat och så här. Och det blir rätt dyrt om man har barn, även om man inte har.

Nu ska vi göra oss klar.


Inge skrivande igår, inge mkt idag heller ..

Ja igår vart det inge skrivande, kände inte att jag hade tid. Men har haft det jätte trevligt med Malin, var länge sen. Är även hos henne nu, och Emma är också här :) Jag har inte så mycket mer att skriva nu heller. Så jag återkommer när jag har något vettigt att skriva.
Godnatt,   saknar min bebis   - men ha ju en låne bebis här i lite mindre format :)


Oväder ..

Ja herregud, Östersund har fått snö oväder verkligen. Mitt fösnter bräda har fått på sig snö :p Jag tog ett kort men det syntes inte så bra, men slänger ändå upp den. Tur jag köpte skor idag då, när kunde vara mer passande!!
Jag har städat lägnheten lite, när Malin skulle städa så blev jag med sugen :p Konstigt att man blir sugen på att städa.
Just nu sitter jag och målar naglarna, ska pröva på franskmanikyr, alltså med helt vanligt nagelack så de blir ju bara b:igt :p Men jag testade att ha rosa ist för vitt få se hur de blir när det är klart, men de är ju så jävla pillrigt :P.

Snöööön, jag vet inte om jag tycker de är lite mysigt eller om jag inte alls gilar det. Haha..


Fina Eliaz igår :)


Var snäll med mamma din nu, annars kommer Diana och tar hand om dig och då skriker du ju bara i protest :)




Skolkort ..

Det är något speciellt med skolkort, det blir aldrig bra. Och nu när man går i 3an så har ju nån kommit på att man ska göra nått med bilden. Jaha, vi har försökt fårr klassen att enas om nått. Men det har inte gått, så imorse så skulle vi göra nått. Och gud så pinsamt, vi skrev en skylt sen så såg alla ut som vanligt. Hade mycket gärna kunnat skippa den skylten men va fan då. Jag tror vi kommer med sämst sak och jag skäms otroligt att man ska visas med kortet. Skitsamma.

Hade ett hål idag från ja halv 11 till 20 över 2, men durgt eller vadå? Jag och Emma gick ner på stan och åt lunch blev på taco baren :) Så gott det var. Sen så gick vi runt på stan, jag köpte en jacka åt syster, bh, trosor och ett par uggs till mig själv :) Jätte billigt och jätte bra vart de, faktiskt.
Imorron är det möss provning så klart under ens lediga tid, ja klockan 9.15 så klart. ÅH!! Men men det är bara att bita ihop.

Mina snygga nya vinter skor :) Storlek 35 :p


Gladare ..

Jag är nog världens lyckligaste tjej. Har varit hos min bebis från lördag till söndag, och vi hade hur mysigt som helst! Vi låg mestadels i sängen och tittade på film och gosade i massor. Sen så for jag ju hem och det kändes surt. Idag har jag varit med Malin och Eliaz, syster var också med. Vi gick och åt luch på Lottis, sen gick vi runt och kollade lite på byn. Jag och syster gick hem, travade ved sen åt vi när mamma kom hem sen så fick jag skjuts till Malin igen :) Sen gick jag in på facebook precise innan jag skulle med bussen och där hade kusin Robin skrivit att han skulle åka in till stan. Så jag skyndade mig att skickade iväg ett sms och jag fick åka med honom, TACK! Det var otroligt skönt att slippa ta bussen och man hade någon att surra med. Sen när jag väl kom hit så har jag duschat och sen inget mer. Måste snart försöka sova, ska upp tidigt imorgon.

Jag har inget behov av dig, det är som att vara vänn med en bil. Bara en som vårdar och försöker hålla vänskapet bra medans den andra bara kör sitt eget race. Jag har äntligen kommit underfunn med detta och det är otroligt skönt, det är båda 2 som måste ta och GE.
Jag är tacksamm över de vänner jag har och jag vet att de finns där för mig vått som tort. Jag älskar er!


Längtar efter dig ..

Jag bara längtar på att få krama om min älskade pojkvänn, tänk att få krypa in i hans stora och varma famn, känna hans doft. Bara att få ligga tätt intill honom. Jag längtar så fruktansvärt mycket. Och imorgon får jag träffa min bebis! Det ska verkligen bli jätte roligt.

Sitter hos mormor och morfar nu, och imorgon åker vi vid 4 :D . Dagen har inte haft mycket att bjuda på, jag och mamma har varit och fikat och varit på banken, sen har jag legat i sängen och läst sista boken nu från Lotta Thell. Nu ska jag gå och vara social, skriver igen på söndag kväll :)

En bild på mormor&morfars bebis Nutte :)



Äntligen ..

Nu är jag äntligen hemma på Hammarn, eller jag är forfarande inte hemma. Men jag är på mammas jobb, ska vänta på att hon slutar så jag har bär hjälp sedan :) Jag tog inte med mig datorn heller, så det blir en data fri helg. Skönt att komma ifrån den också annars sitter man ju där hela tiden. Kände att det blev alldeles för tungt för att bära på med all annat jag skulle ha med mig. Så gick jag men packningen i morse på skolan också.

På lördag kanske det blir så att jag åker med mormor och morfar till Kramfors, och träffar Daniel tills på söndag. Det blir kort tid och intensift men det är ju absolut värt det :)
Ne nu ska jag sluta sitta här :)
Ha en bra helg!



RSS 2.0