2

Nu är det så här att jag tappat lusten till att skriva i bloggen. Det känns som inge roligt. Jag känner att jag inte har nått att skriva om, och ha jag nått att skriva om så vill jag hålla det för mig själv. Vill inte att folk ska veta allting om mig, eller folk och folk. Nån enstaka människa.
Helgen har varit super mysig iallafall. Sov hos Eva hela helgen. Tog det lugnt och bara va. Hade film mys både fredag och lördag.
På söndagen kom Johanna äntligen till Hammarn. Jag, Johanna, Elin och Peffe åkte till Långsele. Rätt i onödan, men klart värt det.
Sen släppte dom av mig och Johanna i ragunda. För där var det födelsedags middag för morfar <3 (som fyller år imorgon <3) Skit god mat var det och super mysigt. Följde sedan med Johanna och Krille hem till dom. Vi tittade på en film och mådde gott.
Det var min helg i stora drag utan detaljer för dom som inte ska veta mer.
Imorgon äker jag tillbaka till Hammarstrand för att se musikalen. Ska bli roligt att se. Sen få vi väl se om de blir nån film på kvällen :)
Sen på onsdag är det 100 dagars. FY vad jag längtar. Middag med underbara klassen och fest med alla för en gångs skull.
Johanna ska också med på krogen, de kommer bli kung! Uscha vad jag längtar.
Nu ska jag göra nå bättre än att skriva. Återkommer väl på torsdag, om jag inte är allt för dålig!

1

Jaha, igår vart de inge skrivnde alls. Jag var inte på skolan igår heller. Försov mig skapligt, bara för att jag ställde klockan fel.
Jag ska ta och hoppa in i duschen snart, för klockan 7 ska jag möta upp Krille på busstorget. Sen drar vi mot sjukhuset där Sommis ligger efter en hjärn blödning. Och hon är inte alls bra. :( Så jäkla hemskt när det händer människor man känner. Och då känner jag henne bara, tänk på alla barn och barnbarn. Uscha. <3
Ne duschen var det ju.

Svårt ..

Jag hatar att skriva rubriker, det är det värsta när man ska skriva den här bloggen. Ska börja skriva siffror ist. Så imorgon blir rubriken 1. Haha, de blir lättsamt de :)
I helgen har det inte gjorts mycket. Jag var hos Eva på fredags kvällen. Krille och Kim skulle komma upp och hämta mig. Men icke startade Kims epa heller. Jag fick panik, för det var 20 -. Jag hade inte med mig nå kläder alls. Men till slut så kom Natalie och hämtade mig - tusen tusen tack, det var jätte snällt :)
I lördags åkte vi ut med skotern, härligt som vanligt. Men dock lite kallt när man skulle köra. Men så länge jag åkte så gick det jätte bra.
Igår var vi till mormor morfar och fikade semlor. Sen for vi hem och jag började tvätta. Jag och Therese spelade tv spel. Sen var jag barnvakt åt henne när mamma åkte till Ann-Sofie.
I helgen hoppas vi på det bästa på alla sett. Hoppas det blir av, hoppas det blir fint väder. Ja till helgen får man hoppas.

Ungefär så ..

här känner jag just nu ..

Tankar ..

Kom hem vid halv 4, har inte gjort något vettigt alls på skolan. Vi fick lyssna på en förskolelärar utbildning i 45 min. Sen fick vi se en film på 30 min. Sen tog jag och satte ihop hela projektarbetet, skickade in det till Herkules. Sen skrev jag ut, så de måste jag titta igenom så jag vet vad jag ska säga. Gruvar mig som bara den inför imorgon.
Men det är ju bara att göra det om man ska ha nå betyg... Tyvärr.
Ska packa till hem färden imorgon, så ska jag hoppa in i duschen också. Sen får vi se vad man gör, ligga på sängen och tänka. Tankarna snurrar ju värre än en stormvind just nu.
Man vill inte riktigt se sanningen, så man försöker blunda. Men tankarna hinner ändå ikapp. Tänkt om de kunde vara lika lätt för mig som de verkar vara för dig. Tänk om det var jag som sårat dig istället för att bli sårad.
Äh........

2 dar av 2 ..

Nu är det bara att bita ihop, bara 2 skoldagar kvar nu sen slipper man vara själv. Och är man inte själv, ja då slipper man tänka. Börjar kvart i 1 idag, jag ligger fortfarande i sängen. Vill ingenting, orkar ingenting. Får sätta upp håret i en knut eller dra på mig mössan, och pudra lite. Just nå mer blir det inte.
Har inte fått i mig nått än fast jag varit vaken rätt länge. Tänkte gå på affären sen och handla lite frukt iallafall. För det är jag sugen på.
Imorgon är det projekt redovisning. Jag hatar att göra redovisningar, speciellt när man är själv. Men nu är jag klar med det så de får nog duga som det blir.
Nu ska jag slänga på mig de första jag hittar..

Bilder ..

Krilles skoter ..
Krille och morfar <3
Så fint, så skönt.
En tår eller flera, spelar gång!

Skön dag ..

Idag har det varit en bra dag. Började halv 10 men jag var så himmla trött när klockan ringde halv 9. Jag pratade med Tijan till klockan 1 inatt. Men jag klev upp strax efter 9 :p Kom bara 10 min sent, men det gjorde inget för vi skulle redovisa klockan 10, så vi skulle bara ha samling innan.
Sen så var vår lärare vi skulle ha sista timmen sjuk. Så jag slutade halv 2 idag. Härligt härligt. Sen mötte jag upp Sara, för vi skulle sola. Så solade vi 20 min sen gick vi hem över vid 3 någon gång.
Nu har jag nyss ätit, så ska jag fixa det sista på pa arbetet och prata klart med Tijan.

Bla otcho ..

Tänkte ta upp en sak jag inte brukar skriva i bloggen.

Nu är det så här att jag är singel. Jo de är fan som de låter.
Det känns jätte hemskt och jag är väldigt ledsen över det, men samtidigt så lättad. Bollen var hos honom och han valde att kasta iväg den istället för att behålla den. Jag har givit honom så otroligt många chanser, även nu fanns det en chans för honom att en gång för alla bevisa.
Till en början var han jätte elak, men jag höll mig hela tiden. Jag hörde inte av mig efter en vecka så skrev han, och det värmde min kropp. Har skrivit på msn någon gång sen de här hände. Och då har han skrivit jätte snälla saker och jag har blivit så glad, men ändå varit hård. För han vägrade prata om det de handlade om.
Sen 2 dagar efter han skrivit till mig så är han med någon annan. Och ja, vad ska jag säga, vad ska jag göra? Bli krossad, ner tagen på jorden. Självklart, men det får mig ju att inse mer och mer. Ett andra handsval har han haft hela tiden, och flörtat med så fort det är slut, kanske medans också. Kan ju inte heller kännas så bra för henne.
Och nu har jag berättat det, jag ville inte kasta ur mig något i bloggen förren jag kände det var slut på riktigt. Men när jag såg det, då fanns det bara ett stopp.
För 2 dagar sen så skulle det varit 3 och ett halvt år mellan oss. Det gör så ont, det svider verkligen. Min kärlek till honom har varit/är så obeskrivligt stor. Annars skulle jag inte gång på gång förlåtit.
Nu har det gått ja 3 och ett halft år kan man säga, och den tiden har varit både bra och dålig.
Jag hoppas att allt bleknar med tiden, men aldrig någonsin kommer jag att glömma.
Aldrig någonsin kommer jag glömma den speciella beröringen, de fina leendet, alla fina ord aldrig någonsin kommer jag glömma hur du är. Du är fin, innerst inne.
Ha det bra, lev livet fullt ut. Du är fri, jag är fri.
Oändligt va det.
</3   :´(

Helgen ..

Allting har varit relativt bra sen i torsdags. Saker som får mig att sjunka av sårbarhet, och saker som får mig att stärkas.
I torsdags var ju hela familjen in till Östersund, jag köpte en jacka, och fick en balklänning av mamma och mormor och morfar. Tusen tusen tack.
Fredagen träffade jag Malin en sväng, sen var jag bara hemma och tog det lungt.
Lördagen följde jag Eva hem till henne mitt på dagen någongång. Sen kom Krille och Kim, vi käkade tacos och hade det jätte trevligt :) Sen vid 9 så började jag prata med Tijan, och ja det slutade med att klockan var 1 när vi la på. En lång pratstund om allting helt enkelt. Och fy fan vad skönt det var. Kom hem vid halv 3.
Igår när jag vaknade hade jag fått sms av Krille, han frågade om vi skulle ut med skotern. Ja självklart ville jag det, kom ut ur mitt rum och ser det otroligt underbara vädret. Men vilken toppen dag för skoter. Vi åkte på hans lilla sportskoter, haha jag bara flög och flög. Var verkligen tvungen att spänna hela kroppen för att kunna sitta kvar. Sen mötte vi upp morfar, och då fick jag köra hans skoter. Men sen när vi skulle hem och morfar hem till sig så bytte jag skoter och fick köra Krilles. Och det var inte bara så lite roligt, utan super roligt :D Skit härligt att bara gasa på och känna accelerationen. Befriande och skönt.
Kom hem vid 3, och då skyndade jag mig att äta. Sen vidare på jobbet för började jobba halv 4. Kom hem strax efter halv 9. Duschade och pratade med Malin och Eva t;/strong>.
Idag har jag världens verk, i ljumskar, rygg och armar. Man är inte så tränad inte alls så van. Tog 8a bussen till Östsersund. Gick på psykologin, sen dansen. Och nu slipper jag gå till dansen nå mer. Glad är jag för det, också en himla befrielse.

Solat ..

Idag vare skola som vanligt, började klockan 11 med svenska och gjorde då klart uppgiften där. Sen lunch, och fy vad äcklig mat de va på skolan idag. Sen hade vi människor i behov av stöd också, det var en dryg lektion samtidigt som den var bra.
Efter skolan gick jag och solade i 20 minuter, vill verkligen vara brun och fin på studenten. Ska snart ta och göra någon mat, några i klassen ska ut ikväll. Men jag håller mig inne, skulle vara skit kul att komma ut men nu vill jag gå på skolan imorgon och vara pigg.
Mormor, morfar, mamma ska in till stan imorgon, syster också antar jag. Ska bli roligt. Jag får sluta klockan 1 imorgon, och de tyckte jag var snällt. Men vi skulle bara se på en film ändå så.
Jag är inte på glatt humör, men det känns inte som jag vill hålla på att klaga heller. Känns som det är det enda man gör nu för tiden.
Men en sak är säker, jag kommer inte lägga ner energi igen på våran vänskap. Det som en gång varit kommer inte tillbaka.

Duktig ..

Idag har jag varit rätt flitig tycker jag själv.
Kom i tid imorse för det första, fixade några frågor på religionen, på rasten satt jag med mitt pa arbete. Det är om nästan en vecka och jag måste hinna klart, jag känner mig lite stressad faktiskt. Det är så synd att man börjar med nått sån nu liksom. Eller ja, det har ju varit upp och ner med hela pa arbetet. Men hon räknar ju in det jag gjort innan jag bytte också.
Sen på samhälle skrev vi en massa, vi fick lära oss om utbud och ja jag minns inte vad de hette :P Sen en kortis lunch. Svenska, där jobbade jag och Emilie på bra tycker jag :) Sista lektionen var skapande. Vi skulle göra hjärtan, så jag tog och gjorde några hjärtan och klistrade på ett svart papper, och snygga till de med lite glitter :P
Sen så följdes jag och Ronja varandra ner på stan. Gick och lämnade in hennes mobil, gick på clas olssons där jag köpte en värme termometer. Så nu vet jag hur kallt det är ute :P Även inne, och inne är det bara 19 grader :( Mina händer är alltid skit kalla, och varma kläder måste jag alltid ha på mig med. Jag HATAR att ha kallt, och kallt har det varit här nu sen innan jul.
Ja hur som helst, efter de gick vi och köpte förköp till 100-dagars, olerys blir det. Roligare ställe, och nästan alla man pratat med ska dit. Men det kostade iallafall bara 50 kr, men billigt billigt säger jag.
Sen på affären så jag fick handla, till middag blev det en fetaost macka, mumms. Nu måste jag göra 2 uppgifter vi har tills imorgon i människor i behov av stöd.

Ingen skola..

Idag vart det ingen skola för mig, vilket inte alls är bra. Jag som hade gått alla dagar i 2 veckor så förstör jag det. Men vaknade vid 3, ont i huvet som satan. Somnade om innan halv 4 (jätte bra).. Men så klart vaknade jag 5 i 6. Vred och vände på mig, gick på toa tog migrän medicin och la mig igen. Var vaken när klockan ringe kvart över 8. Sen somnade jag runt 9 och fick sova till 11. Och nu är det lite bättre, känns bara som vanlig huvudvärk nu, som kommer och går.
Men iallafall så har jag städat här, så har jag gjort klart ett arbete. Ska ju lämna in religion uppgift imorgon också, men papperna är på skolan så klart. Får kanske göra klart de imorgon. Jag har inte alls så mycket kvar. Och känner inte att jag vill skriva om allting.
Ska nog skura golven nu.

RSS 2.0