Picks ..

Nu tänkte jag äntligen ladda upp lite bilder. Jag har även suttit lite med photoshop, jag kan ingenting så det jag har gjort är standard :p men det blev ändå fint :) Gjorde en på min älskling som för övrigt får komma hem imorgon ;D Bästa födelsedags presenten jag har fått, så han kanske jag träffar i helgen eller så blir det nästa. Så gjorde jag 2 bilder till Malin en på henne och Eliaz och en på bara Eliaz. Men jag tänkte att jag slänger upp dom bilderna få se om jag finner någon annan fin. Åh jag är så glaaaad!

 
Älsklingen :)


Malin & Eliaz :)


Och söt Eliaz :)


Jag & Linda :)

Snart ska jag föna och volyma håret :) Så är det bara att fin justera imorgon bitti.


Ett tips..

Här lägger jag ut en länk till dig som vill få gratis smink, du samlar poäng och när du uppnått 400 poäng får du en gratis check på tex kicks, åhlens, nelly.com eller H&M för 400 päng är det en check på 150 kronor, på 600 poäng är det 250 kronor. Jag tyckte att det är väl värt det? Man behöver ju inte görs så mkt.
Här är länken, bli medlem du med : http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=223231


Föreläsningen ..

Va ju på föreläsning idag klockan 1 och den var jätte bra. Nu kommer jag inte ihåg vad han hette som föreläste. Han pratade om många olika saker, hur man beter sig och agerar i olika situationer, han pratade om hur man skulle tänka och agera på bästa sätt för att själv må bra och få sina medmänniskor att må bra. Jag tyckte att allt det som han tog upp stämmer jätte bra på hur vi människor beter oss mot varandra och mot oss själva. Och vad lite som krävs för oss att kunna må ett bättre liv och få sina medmänniskor att må bättre.

Han berättade även att ge andra berömm och kanske ta en annan människa på axeln i ca 5 sekunder får oss att må bättre, men människorna idag är så lat på att uppskatta och hjälpa till tycker jag. Man tänker inte på vad man uppskattar, men tänker bara på sin egen tid.
Tex: Min buss går om 1 minut och en tant med rullator ska upp för en liten trappa. Vad gör du, hjälper du tanten upp för trappan eller skyndar du dig till bussen?
Jag skyndar mig till bussen iallafall, medans om jag skulle hjälp den tanten upp för trappan skulle hon må så mycket bättre och bli glad och jag skulle också bli glad och känna att jag gjort en insats och hjälpt en annan människa till ett leende till att bli sedd. Men vi är alldeles för lata.
Jag tror helt och hållet att de han sa att man mår bättre själv av att få andra att må bra stämmer! Man vet så väl att allt är sant, men man gör ändå inget åt det.
Varför?

Rasten av dagen ska jag städa och packa, för imorgon åker jag tillbaka på Hammarn. Så ska jag hoppa in i duschen också..
Tänk på det jag skrev och börja ge tex berömm till nån ni känner eller bara nån ni ser på stan, ge någon ditt leende på stan, håll upp en dörr för en okänd människa. Det lilla kan göra mycket hos den andra människan.
En sak till, han sa att det är jätte bra att vara nyfiken!

Jag slänger upp lite bilder senare.


Funderingar ..

Åkte med 8a bussen till Östersund ikväll, när jag kom fram så var det bara att hoppa in i duschen så jag skulle hinna innan klockan 10. Nu ligger jag i sängen och ska snart försöka sova. Blir en tidig morgon imorron. Ska komma i tid!

När jag satt på bussen funderade jag väldigt mycket, det var skönt på nå sätt att sitta i bussen. Det var lite folk och alldeles mörkt. Tankarna bara snurrade, runt och runt. Men tankarna är inget jag tänker dela med mig av.

Krille kom förbi en sväng idag :) Alltid lika trevligt. Mamma har ju varit i på dollar idag och hon hade med sig en banan rulltårta till Krille som han älskar :D Haha, glad blev han. Förut köpte mamma alltid med sig den till gammfamma för hon älskade den, men nu sover ju hon och då köpte mamma till Krille ist:)


28 spetember..

Ja grattis till mig själv, tackar :)
Igår så var jag hos Eva mest hela dagen, vi började på med min psykologi uppgift. Hon bjöd även oss (mamma & Therese) och jag då på middag. Jätte gott var det.

I lördags hade jag rätt roligt, om jag tänker efter så här nu så skulle jag nog inte betalat för att gå in, men nu är det ju gjort. Roligt att träffa folk man inte träffar annars.

Jaha, idag blev de ingen skola, ha fått fruktansvärda exem (stavning) det kliar som bara den. Och i morse när jag klev upp så var ögat helt uppsvullet. Ja vilken födelsedag! Ska tacka för alla gratulationer :)


Hoppas på en bra dag ..

Mamma kom och väckte mig vid 11, så berättade hon att tårtan hon skulle göra blev de inge av med :p haha den blev inge bra. Sen har jag inte gjort nått vettigt alls. Ha slängt in en tvätt maskin, och tänt upp så jag får mig nå varm vatten. Släkten kommer väl vid 4 halv 5, så blir att svulla i sig fläskfilé, potatisgratäng, sallad, sås och massor av fetaost :D Så sjukt gott. Jag ska väl ta och dammsuga nu åt mor, vara lite hjälpsamm..

Sen blire drickning, vi börjar hos Johanna sen hoppas jag verkligen på en bra kväll på hotellet inge bråk och inge tjaffs!!!


Vart inge skrivnign igår ..

Nepp, jag var inte alls på humör för att skriva nått i bloggen igår. Men jag åkte iallafall till Hammarn. Fick även skjuts av Stefan för han var i stan, tack så mycket :) Sem väl hemma så åt vi middag, åkte till mormor och morfar, sen åkte jag upp till Eva. Väl där så kommer Krille och Jimmy och hälsade på. Vi hade jätte trevligt.
Sen idag så klev jag upp 9 för vi skulle på Ragunda och titta på när allt för byn gänget kom med tåget. va inge märkvärdigt alls. Sen for vi runt på Hammarn och handlade va på systemet osv. Hämtade Therese på skolan sen for vi till B-gården och fikade med Marianne och Jörgen. Så ha kommit hem för en stund sedan.

Ikväll ska jag träffa Malin :)
Och imorgon blire födelsedagsfiring och hotellet :)


Jaha ännu ett fall ..

Nu har jag fallit ner igen, jag kan inte förstå att detta är sant. Att vi ska plåga oss igenom samma fas igen, hur kommer det här att gå? Kommer jag att orka eller är det så att allting kommer att brista? Det blir alltid samma sak, nästan samma tidpunkt också. Jag behöver inte det här just nu, men det är ju så att du kan behöva detta. Tänk om du kunde sluta vara så arg (jag förstår dig att du är det, de är jag med) men det blir absolut inte bättre. Det kan istället gå åt det sämmre hållet.
Det är slut på ord, men tankarna sommnar alldrig.



Min prins som jag älskar mest, vi har funnits för varandra i 3 år 1 månad och 17 dagar, 1118 dagar och 26932 timmar. Jag saknar dig Daniel!


Ny dag nya tag ..

Ja det är väl så det sägs? Igår hade jag en dålig dag, bråkade med Daniel. Var inte alls på humör och det ska man väl inte vara alla dagar heller.
Imorse hade jag ställt klockan på halv 11. Vaknade vid 9 och var pigg, men jag tvingade mig själv att somna om. Klockan ringde och efter bara nån minut så ringde Malin. Pratade med henne tills jag märkte att det verkligen var tid att hoppa i duschen om jag skulle hinna på skolan i tid. Ska träffa Malin och söta Eliaz i helgen också. Jag och Malin ska fixa lite saker.. Skolan gick för övrigt jätte bra. Är så skönt att jag börjar tycka den är rolig, men det hade väl kunnat kommit lite tidigare och inte nu sista året.
Jag är trött och jätte hungrig. Ska snart gå på ica och handla, ska handla så jag har saker till nästa vecka så slipper jag det då. Sen så får det bli nått enkelt att äta idag. Orkar inte med massa diskm och det är ju inte direkt så roligt att stå och göra mat i en halv timme åt mig själv sen är den uppäten på 10 min :p

Bara en dag kvar nu, det ska väl funka? Sen far jag hem, jag längtar faktiskt :) Saknar alla hemma.

Haha snygg min va? Söt proppen. Och vet du malin? När vi ses vill jag ha en bild på er tillsammans :D Eller vill jag ska ha!!



Idiot ..

Tänk på vad du gör nästa gång nu, gör du något så patetiskt dumt igen så kommer du allvarligt inte få det lätt. För nu är jag otroligt less på dig och din stil! Att det aldrig ljusnar en tankeställare i ditt huvud är ju ett under. Tänk om du kunde gå efter den "normala" kurvan som alla andra människor? Det är fan synd om dig!!!


Hur trött som helst ..

Jag är jätte trött, skulle verkligen kunna sova en stund. Men är det värt det klockan är ju som halv 5? Jag kunde inte somna inatt, när man ska till att sova blir man hur pigg som hekst vilket är något jag verkligen hatar! Har börjat sovit så konstigt också på senaste tiden, drömmer otäcka drömmar och vaknar stup i ett och då känns det som att jag aldrig har somnat. Undra vad detta beror på, har ju varit så under 2 veckor nu. Men det är dock bara när jag sover själv. Imorse så var jag på skolan i tid! YEY. Var till och med på skolan 5 min innan vi började, så jag är stolt över mig själv. Dagen gick bra, men har varit trött hela tiden.

Nu är det bara 2 dagar till sen är det helg, så på torsdag åker jag till Hammartsrand. Ska träffa Eva, vi ska göra en skoluppgift. Tur jag har dig, tack! Sen ska jag och Johanna hitta på något också, och på lördag så ska vi fira min födelse dag eftersom den är på måndag och då är jag tillbaka här. Sen så vill jag träffa Malin och Eliaz också.


Haha ..

Skolan idag, och jätte bra gick det :) Kom hem vid halv 2 och har inte gjort mycket. Det enda vettiga jag gjort är att diskat. Men bra att jag gjort det iallafall. Ska snart titta på en film för imorgon så ska jag inte alls försova mig som jag är jätte bra på att göra. Jag och Malin surrade nyss om gammla minnen, och jag små skrattade för mig själv :p haha. Ne jag ha inge vettigt att skriva här. Så vi hörs imorgon.


Helgen ..

Min helg har varit jätte bra, hur roligt som helst att Johanna var här. Och det kommer bli fler helger, jag ska ta och fara till henne också. :) I torsdags när hon kom så åt vi god middag, vi tittade på film. Även Jimmy & Jimmy kom hit och tittade med oss :) myspys..
I fredags gick vi runt på stan, Johanna shoppade som aldrig förr. Jag köpte bara en tröja, en bh , ett par skor och puder så nu är jag pank, för dyrt puder de där för mig igentligen. Sen åt vi middag på kina, super gott.
Igår så åkte vi på willys handlade, åkte på stan och fixade lite saker. Kom hem, duschade och gjorde oss klar för utgång. Kom ner till Jimmy & Jimmy satt där ett tag sen åkte vi vidare till frösön. Hade en jätte rolig kväll, sen så gick jag, Johanna och Jimmy P hem till mig och sov. Jag har sovit underbart gott inatt, vet dock inte hur Johanna och Jimmy sov, för de fick dela på tältsängen ;) haha..

Jag förstod att de där var om mig, och snälla kära nån man kan inte driva längre. Hahaa , man kan verkligen inte det. Men tyckte blicken var lite rolig, varje rörelse man tog. Undra vart människan hade fått blängsyltan ifrån, skulle vilja testa det jag med ;)

Tänkte lägga upp lite bilder sen igår :

Johanna & JimmyP :)


Johanna & jag :)


JimmyP & JimmyH


Jag & Martina :)


JimmyH & jag :)


Johanna & JimmyP :)


Johanna, JimmyH, jag & EmmaG (Mev vad gör ni Johanna & Jimmy? :D haha)
'

Nu orkar jag inte lägga upp fler bilder :)
Jag saknar min Daniel, och jag älskar dig i massor :)


Goddag :)

Igår hade vi en himmla bra dag.. Vi var på stan och gosa på, sen åt vi på kina. Sen gjorde vi dock inte så mycket mera. Idag har vi varit på willys och ner på stan en sväng. Nu ska vi göra oss klara och så för utgången ikväll :)
Ha en bra dag :)


Blandade känslor..

Idag började vi 8.15 och jag var i tid :) Skolan har gått bra idag. Jag vet inte vad det är om vi har bättre lektioner eller om jag börjar bli mer vuxen. För mer och mer börjar bli intressant. Det är ju hur bra som helst eller hur?
Men under sista lektionen så fick jag ett så oväntat och lessamt sms. :( Men det är ju bara några veckor men jag kommer sakna dig ändå, på ett annat sätt. Men självklart alltid lika tråkigt att detta ska hända.

Men Johanna är iallafall på väg till mig nu :) Det ska bli super kul, och mysigt kommer vi ha i min lilla lägenhet. Haha, det är ju pinsamt litet. Men både jag och Johanna är ju liten så det ska ju funka. Hehe. Hon lär ju komma snart inte mer än 20 minuter iallafall. Så som den damen kör :p När hon kommer ska vi göra mat fläskfilé :) Väldigt gott.. Sen ska vi titta på film och bara ta det lugnt. Kanske att vi går ut och går en sväng också jag vet inte.

Ne nu ska jag titta klart på internet innan hon kommer.
Älskar dig Daniel!


Trevlig granne ..

Godkväll på er, jag har ju som sagt börjat städa. Men jag har fortfarande inte gjort klart allting. Det ser städat ut nu det gör det ju men jag ska dammtorka handfaten, diska och dammsuga golvet. Det är väl det som är kvar. Men jag tror jag diskar och dammsugar imorgon :)
Jag kan ju berätta för er att jag har inte sån vidare mysig granne. Jag tänker inte gå in på detaljer, men jag kan säga att han syns när han ligger på soffan och grejar men saker jag inte vill se! Hans soffa är vid hans fönster och det är mittimot mitt fönster! Jaja, nog om det. Sånt där vill jag helst glömma. Jag ska gå och fixa badrummet klart sen ska jag duscha. Och sen blire väl en film och sovdax. Börjar ju tidigt imorron.


Städ dags ..

Japp, nu är jag hemkommen från skolan. Det gick bra, och var en rolig lektion på nå vis. Vi fick göra våra egna instuderings frågor. Så gick vi igenom skabb, ringorm, magont och drunkning cykel och eld olyckor. Väldigt spännande och det är ju dånt som är jätte bra att veta. Jag gillar den kursen, man får med sig så mycket nyttigt när det gäller barn och även vuxna.

Nu hade jag tänkt att städa, för alla er som varit här och vet hur litet det är så kan jag säga att det är stort när man ska till och städa. För det tar sån himmla tid. Men men, imorgon hinner jag inte innan Johanna kommer. Så lika bra att göra det nu. Sen får jag se om jag går ut och går en sväng också.

Ne nu är det bara att sätta på bra musik och börja röjja :p


God kväll ..

Jag har inte haft något sug till at skriva idag, jag vet inte alls varför. Men men, nu kände jag mig mer motiverad. Idag var det skola då som alla andra dagar, och vet ni vad? Jag försov mig idag med, hur är det möjligt? Vaknade inte ens av väckarklockan. Utan vaknade och hittade inte mobilen, ne den var in lindat i tecket. Men jag kom ju på skolan ändå. På skapande lektionen idag gjorde vi glasunderlag. Jag lägger upp en bild på dom 2 jag gjorde :) Sen efter skolan träffade jag upp Emma, jag skulle på kicks och köpa puder, men kom inte ihåg vilket nr jag hade på den och hade inte med mig kicks kortet heller. Så får ta det imorgon då kanske. Sen så gick vi och åt, satt och pratade en hel del. Sen så gick jag hem.
Väl här hemma har jag inte gjort nått, tittat lite på datan, tittat på en film så har jag pratat med Malin. Nu hade jag tänkt titta på idol på webb-tv sen sova.

Jag och Johanna bestämde igår att hon skulle komma hit i helgen :) Så det ska bli skit roligt, hon kommer redan på torsdag. Så på fredag följer hon med mig på skolan (vi ska bara se en film, sen sluta), sen drar vi ner på stan och strosa på. Sen hade vi tänkt oss middag och bio :) Det låter väl jätte bra va ? Det tycker iallafall jag! Sen om tiden finns så ska vi kanske träffa Malin en stund som kommer in till stan, då skulle ju helgen inte kunna bli bättre.

Nu tänkte jag lägga upp bild på Eliaz som jag tog i torsdags, bättre sent än aldrig.

Så söt så lilla Eliaz:)


Han posar redan nu han, hur ska det då bli sen? :)


Här är mina 2 glasunderlägg som ska föreställa löv. Rätt fina ändå va?


Nu blev det ett ganska långt inlägg, jag som brukar klaga på Malin :) Godnatt på er <3


Promenad ..

Nu har jag nyss kommit hem efter ca 1 timmes promenad. Gud vad skönt, jag förstår inte alls varför man ska sitta inne hela tiden när man faktiskt ändå inte gör nå vettigt inne. Jag måste ju som sagt göra nått åt min kropp, och jag har bestämmt mig för att det ska bli av också. Nu återstår bara duschen och måla naglarna sen ska jag sova, jag är fortfarande så där mega trött så jag hoppas att det inte slår om.
Ne nu ska jag in i duschen.
Skriver nog inge mera sedan så godnatt..


Sliten ..

Hallå hallå. Idag började dagen klockan 10, klev upp vid 10 i 9. Var på skolan i tid och slapp stressa till skolan ännu skönare. Hade psykologi B då, sen åt jag ocg Linda på tacobar. Väldigt mumsigt.. Sen vart det dans. Gick och handlade och kom hem vid halv 4.. Sen har jag gjort svenska uppgiften som ska vara klar imorgon, eller jag har 4 frågor kvar så det tar inte så lång tid. Jag är jätte trött, skulle kunna somna på en gång bara jag la huvudet på kudden och slappna av. Men nej, det går inte jag hoppas på att tröttheten sitter kvar så jag faktiskt kan få somna tidigt ikväll, annars vänder det ju alltid så vid 9 - 10 är man pigg igen.
Jag ska iallafall äta något snart, ska ta bort nagellacket, gå ut och gå, duscha och göra klar dom 4 sista frågorna. Så jag har ju det jag gör så jag inte somnar!

Idag är det exakt 2 veckor tills jag fyller år :)
Nu åter till maten..


Stan snart ..

Åh jag längtar inte!! Jag vill inte ens åka, jag hatar att åka buss. Fasen.. Funderade på att åka in imorgon bitti men det är inte värt det faktiskt. Lika bra att åka in nu, jag slipper all pakning på skolan och jag får sova längre imorgon.
Ne nu ska jag packa.


Jätte trevlig kväll ..

Igår hade jag det riktigt trevligt.
Middagen hos mormor var underbar, sen kommer Johanna och hämtar upp mig och Krille. Vi hämtade våra saker och åkte upp til Johannas stuga. Väl där så kommer jag på att jag glömt min dricka. Yippie? Så då tod vi och for ner på Hammarn igen. Hämtade min dricka och hämtade även upp Moa. Sen for vi tillbaka och drack lite, spelade tv spel sen blev det till att bada. Till en början var det varmt och skönt i tunnan ca 35 grader men et steg och steg och till slut klarade ingen av att sitta där nå mer. Då var det ca 45 grader. Sen hände inte så mycket mer, Krille var jätte trött så jag och han gick till lill stugan och Krille somnade med en gång :p Kom hem nu för en stund sedan. Har haft en riktigt bra helg.
Jätte roligt att umgås med Johanna i helgen och en trevlans kväll igår :)

Nu ska jag trava lite ved åt mamma, och tända upp. Sen ska maten vara klar när dom kommer hem vid 5. Så blir det bussen hem till staden klockan 8, åh jag vill inte!!
Få se om jag hinner träffa Malin innan jag far med bussen också.
Jag glömde kameran hemma igår så inga bilder sen igår tyvärr.


Vilken kväll ..

Igår var jag med Johanna, vi gjorde absolut inget vettigt alls. Vi hade dö tråkigt och ville hitta på något. Men sen tror jag vi fick ångra oss att vi velat ha lite spänning. Ja vi fick något att göra, men obekväma var vi. Det var inte alls så roligt ;p Jag förstår inte varför allt konstigt alltid händer när man är med Johanna, alla sjuka saker händer just då :p haha.. Men vi överlevde!
Snart ska jag till mormor och morfar, ska äta middag där idag. Krille ska också följa med. Sen efter det så ska Johanna hämta upp oss och vi ska till hennes stuga och bada tunna och bara ha det härligt! Få se om det blir nån fler än Johanna, jag och Krille. Sådant som märks, det blir att vi sover där borta också. Så jag ska ta och packa med mig lite saker nu :)

Ha en bra dag det ska jag ha.


Fredag ..

Ännu en fredag, har ingen aning om vad som händer idag. Vet inte ens säkert om Daniel kommer ännu. Så får väl se då. Nu sitter ag här med mjukiskläderna och tittar på tv. Somnade ändå rätt tidigt igår, vid 1. Hade ju somnat tidigare om telefonen varit tyst. Vaknade vid 10 och har inte gjort nått. Härigt det också. Mamma börjar jobba klockan 1 så då blir jag själv. För Therese är hos mormor. Har inte träffat Therese än. Jag ska ju träffa Johanna också, men jag vet inte riktigt när om det blir idag eller imorgon. Ja allt visar sig.


God kväll ..

Som sagt så skulle jag ju ner till Malin efter hon hade ätit klart hos Zanna. Så nån gång vid halv 7 hörde hon av sig att dom ätit klart. Så då traskade jag ner till Zanna först eftersom Malin ammade Eliaz. Och det är helt sjukt hur stor Novalie hade blivit och hur stor Eliaz också blivit. Som vanligt går tiden alldeles för fort. Vi gick iallafall vidare till Malin och pratade på om allt som hänt i allmämhet och mellan oss. Och det är en skön lättnad och allt känns så mycket bättre nu, bättre än innan. Det behövdes verkligen att vädra luften om man säger så, det var nyttigt. Trodde det skulle bli svrårare att prata om allt än vad det var. Fast det var allvarliga saker så skratta vi. Kan inte mer än att säga att man är sig själv i Malins närhet. Tog inte med mig kamera sladden till Hammarn så kan tyvärr inte lägga upp nån bild på Eliaz, men han är så fin och jag är förälskad i honom. Han låg på soffan brevid Malin och jag bara tittade på honom, han var så underbart fin :) Dom är så söta när dom är tillsammans!!!

Nu ska man väl bara invänta john blund, skulle vara skönt att somna tidigt efter natten. Ska ställa klockan också, för jag får inte vända på dygnet nu när jag var vaken så länge inatt. Sen så får vi se om Malin behöver någon hjälp imorgon, skulle vara kul att få finnas till. Men då är ju Eliaz dock inte van vid mig och jag är inte van vid honom. (men någon gång måste ju vara den första) Det är så svårt när man bor i stan och stannar där en del helger. Det är synd, för jag vill kunna vara trygg och lugn när jag är med honom. Vilket jag inte är nu, nu är jag som en stel pinne och frågar Malin precise allt :p Men så ska det vara från början, och för mycket intiativ ska man inte ta heller :p

Ne godnatt bloggen, min dag har varit UNDERBAR!
PUSS   ♥ 




Empati ..

Mamma visade mig nyss en bloggare, han är en 64 år och lever med canser. Hans canser går inte att bota, så han skriver om sin vardag och sin väntan på döden. Hur läskigt är inte det då? Jag tycker så himmla synd om honom. Alla följer ju fjortis bloggar idagens läge, jag ska börja följa Göstas blogg från och med nu. Här är en länk till hans blogg så tycker jag att ni kan kika in där. Det är något meningfullt. http://gossom.blogspot.com/.


Hammarstand ..

Nu har jag kommit till Hammarstrand, jag och mamma har ätit och pratat. Therese är hos en kompis. Jag tog 10 över 2 bussen istället. Så kom hem vid 4a tiden. Blev ingen middag med Malin idag för hon blev bjuden på mat av Zanna. Men då slapp ju mammsen äta själv :)
Nu har jag iallafall fått ett svar på min orohet igår. Och nu känns allt bra, det kommer inte hända en gång till. Daniel kommer inte ikväll, ovanligt va ? Han kommer imorgon, som det ser ut nu iallafall. När Malin ätit och sånt så ska vi träffas. Ska bli roligt. Men nu har jag inte så mycket mer att tilllägga. Eller jo på ussen så var det en som snarkade hela vägen från Östersund till Stugun. Det tyckte jag var väldigt irriterande. Men inget stackarn kan rå för :p


Helt utanför min plan ..

Min plan för i kväll skulle ju vara att packa och diska undan eftersom jag åker imorgon. Men då man har saker man måste göra då får man alltid nått annat att göra. Men när man inte ha nått att göra ja då händer ingenting. Har iallafall pratat i telefon i över 2 timmat ikväll. Alltså från 7 till ca 9. Men då har jag pratat en halv timme med Malin, över 1 timme med Johanna A och med Daniel och mamma. Nu kan jag säga att det är skönt att inte måsta hålla i en telefon. Nu måste jag skynda mig att diska undan, visst de är bara 3 saker :) sen packa färdigt allt, små packade ju under tiden jag satt i telefonen, men jag kan inte konsentrera (stavning?) mig på 2 saker sammtidigt.
Jätte kul att prata med Johanna, allt för långt ifrån praten. Kul att prata med Malin också, men blir ännu värre prat imorgon kan jag tänka mig :p

Efter jag gjort klart detta ska jag lägga mig och se film om det inte blir allt för sent. Godnatt !

Så här blev mitt hår efter jag färgade det iallafall :) Väldigt fint tyckte jag de blev..



En bra dag på skolan ..

Skol dagen gick jätte bra idag, kanske för att vi börjar så pass sent. Slutade vid kvart över 3. Vi fortsatte att gå igenom smittor och barn sjukdommar, om löss och mask också. Det är lite äckligt att veta. Men som sagt jätte bra att veta detta. Sen var jag och handlade lite. Men i övrigt hoppas jag att min dag kommer sluta bra också. Är ju inte helt säker på det, kan inte vara säker förren jag får prata med Daniel. Men har har inget batteri på telefonen så jag börjar bli irriterad för jag måste få höra hur det blev nu.
Imorgon åker jag hem, ska bli skönt att komma hem efter 2 veckor här, eller blir det 3? Jag vet inte riktigt. Ska väl snart göra nått att äta, det blir korv och makaroner idag. Sen måste jag packa det som jag ska ha med mig imorron för vi börjar kvart över 8 så jag har ingen lust att göra det imorgon bitti.

Igår beställde jag lite saker från H&M, tänkte lägga bilder upp det jag beställde.

Denna var det rea på bara 69 kr eller nått, vet dock inte om det passar för det fanns bara st 38. Annars är det ju bara att skicka tillbaka.


Denna var också på rea

En mysig kofta

Och den här beställde jag åt mamma, hoppas hon kan ha den och gillar den jag tyckte den var fin och skulle passa henne.

Så det var det jag beställde.



Tävling ..

Jag är med och tävlar om ett linne hos www.nbitchie.blogg.se
i samarbete med www.haileys.se - var med du också!



Visst var det snyggt?


Sanknar <3

Satt och läste igenom min blogg nyss, och där var så klart en massa inlägg. Massa inlägg från när jag och Jimmy var mycket med varandra. Gud så jag saknar den tiden, fan vad roligt vi hade. Massa oth kvällar, rummy kvällar, vi sprang runt på stan och köpte julklappar, vi var uppe på lill änge och kände oss så vuxen :p Och alla kvällar vi har pratat om kärleksbeskymmer. Du var en mes och jag sa åt dig vad du skulle göra :p Jag saknar verkligen det, mycket är mitt fel. Man blir för upptagen med annat skit, sen har det varit sommar och ja.
Men den tiden saknar jag jätte mycket iallafall <3 kärlek till dig!!

Jag och pajasen <3

Tisdagar ..

Det är nog den sämsta skoldagen på hela veckan + att jag försover mig på tisdagar. Jag försov mig ju förra tisdagen och kom ca 20 min försent. Idag kom jag 10 minuter försent. Jag vaknade kolckan 7:40, började 8.15 så rätt snabb var jag ju ändå? Tar ju ca 15-20 min att gå också. Jag minns att jag ställde kockan igår så jag skulle kunna znoosa 2 gånger, men jag måste tryckt fel när den ringde imorse.
Inatt drömde jag iallafall att jag fick barn, en tjej var det och hon kunde prata :s Så tur det inte var på riktigt då, för jag vill inte att min bebis ska kunna prata :p och helst skulle jag vilja ha en pojke först, inget viktigt men helst så. :)

Jag har iallafall ätit mat, tittat igenom alla bloggar så nu ska jag vila maten lite sen ut och gå :) Det tycker jag lät härligt. Imorgon har vi ju sov morgon, inte helt fel.
Fick en bild av Malin på lill Eliaz han hade kläderna han fick av oss på sig, jätte fin kille. På torsdag åker jag på Hammarn och ska träffa Malin och lill skrutten. Vi ska laga middag och prata, och det ska bli härligt. För är det någon jag kan prata med så är det just Malin. Med henne flyter allt bara på och man behöver inte tänka till på vad man säger. Synd jag inte har min sladd till mobilen så jag lunde slänga upp bilden på Eliaz så ni fick se hur stilig gossen är. För sladden är ju i Malmö, och där nere hittar dom den inte :( Vet inte ens om jag kan köpa enbart en sladd, men det måste man ju kunna? Kanske dags att kika upp det.

Ha en bra kväll..



Omöjligt ..

Har försökt att kolla priser och så på gym i Östersund, men ingen sida har en prislista! Inte vad jag hittar ialafall och det stör mig hårt. Ska man behöva gå på varje ställe och titta det?
Jag måste få kroppen att komma igång nu, jag måste verkligen det. Har ju dans nu så kroppen få komma igång lite iallafall, men jag vill göra nått mer än det. Dansen är bra för kroppen för det är inte bara dans utan en hel del mag och arm träning också. Trodde ärligt att det inte skulle vara så jobbigt som det verkligen är, men det är bara bra.

Idag har det inte hänt mycket, hade psykologi B från morgonen och dans efter luch. Sen kom jag hem, kikade lite på datan. Sen halv sov jag i en halv timme, känner mig inte så pigg alls. Fryser, har en himmla magvärk och ont u huvudet. Så jag ska verkligen försöka sova tidigt idag. Det är trots allt en hård dag imorgon. Religionskunskap från morron, sen sammhälle, svenska och sist skapande. Det är tur vi är "lediga" på fredagar.
Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det film och en tidig kväll.

Här är en bild på min mysiga kofta från VILA..



Hårddisk ..

Jag pratade med mamma förut idag och frågade henne om jag kunde få en hårddisk i födelsedags present. Och det gick hon med på :) Det känns jätte skönt faktiskt, ha velat haft en länge men ja inget har hänt. Så till veckan tror jag att jag tar och köper en, jag måste ju köpa den för mamma kan ju ingenting om sånt där.
Jag har laddat hem ca 10 filmer sen igår, och jag har tittat på en hel hop också. Men sparar några filmer till helgen så jag och älsklingen har nått vi kan se. Det är härligt att det går rätt fort, visst vissa är större än dom andra men tar ca 30 minuter. Det är helt okej för mig.

Jag ska snart hoppa in i duschen. Imorgon är det dans igen och jag längtar faktiskt.


Söndag ..

Igår orkade jag inte skriva i bloggen, var för trött och kände mig inte motiverad. Kan ju berätta lite om fredagen:
Linda kom hit, vi gjorde oss klara, käkade middag, drack lite. Sen tod vi bussen till björkbacka, va där nån timme. Sen drog vi på gamla teatern. Det var inte så mycket folk, och det var jätte trist. Tycker synd om dom som lagt ner så mycket tid och fixat dit artister. Ja det var tråkigt att det inte kom mer folk. Där hade jag inte så roligt, men det funkade ju. Sen skulle jag Linda och Tijan dra. Vi gick och träffade lite folk sen stack Linda och Tijan, mötte upp Tijan igen och skulle på donken men väl där stack Tijan igen och jag stod där själv. Så jag började gå hemöver och mötte då upp Emil och de gänget igen, så jag fick skjuts hem. Det var min kväll.

Igår låg jag nästan bara i sängen, tittade på 3 filmer. Var även ute och gick en kort sväng, kände att kroppen behövde luft. Idag händer ingenting heller, ska väl ta och städa undan lite. Ångrar att jag inte for till Hammarstrand igår, så jag slipper vara själv. Men jag klarar mig.
Har inte så mycket mer att skriva om.


Längtar ..

Nu har jag städat, damsugit, diskat, tagit bort nagelckaet och duschat. Skönt att det är gjort iallafall, men då ska jag måla naglarna, noppa ögonbrynen, handla mat, färga håret, laga mat och fixa mig :p Linda är väl snart på väg hit, jag vet inte om det är smartast att vi går och handlar först. Jag tror nog att det är det bästa att ta itu med, sen kan vi göra allt i vår takt hät och slippa ut. Sen så får vi se om Ida kommer och äter eller inte, hon har blivit sjuk. Så hon visste inte om hon orkade komme och äta. Men ut ikväll skulle hon, stackarn.
Nu ska jag noppa ögonbrynen :)

Jag tycker det är konstigt att det inte gick för mig, men för andra går det. Sånt går inte in i min hjärna, men det handlar väl om vad man vill och inte.
Ikväll ska jag ha en så sjukt rolig kväll, jag ska inte bry mig i nått utan bara tänka på mig själv. Blir det bråk så orkar jag faktiskt inte springa runt och fixa allt, utan ikväll ska jag ha kul!


Stress ?

Vaknade klockan 11 men har fortfarande inte gjort någonting. Varför gör man inte det när man vet att man har saker att göra? Nu ska nagelacket bort iallafall sen ska jag städa. Sen så måste allt annat fixas. Måste ringa Linda också. Jag gör det efter jag städat.

Skriver kanske mer sen.


Bra kväll..

Ikväll ha varit en sån verkligem mig själv kväll, har ju varit själv flera kvällar. Men idag bestod det ju av sex and the city, ja som jag skrev innan dom 2 sista avsnitten och filmen har jag sett. Grina lite skrattat och bara varit mig själv. Häärligt :) Man borde försöka sova snart, även fast man är ledig imorgon så har man saker att göra.
Jag ska noppa ögonbrynen, måla om naglarna, handla mat, ducha, städa och ja vet allt.

Tänkte bjuda på några gammla fest bilder:

Jag och Linda :)


Jag och Malin, väldigt länge sedan.


Emma och jag, väldigt suddig bild och gammal, men tittar man noga ser hennes ögon farlig ut :p


Nu ska jag rensa datan lite :)


Åh eeyy ..

Jahapp, då har man kollat klart på sex and the city, grät mig igenom nästan halva avsnittet. Hehe, nu laddar jag hem filmen måste ju se den igen nu då när man sett sista avsnittet. Tråkigt dock att jag har tittat klart på det nu. Men snart kommer 2an och jag längtar.
Nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik, det är skönt med musik. Jag tänker inte på det riktigt, men när jag väl gör det så njuter jag :)

upp med fingrarna i luften      ....


Mätt ..

Nu känner jag mig som en köttbulle, jag kokade ris och lyckades idag med. Jag har kommit på snittsen, är riset hårt när vattnet är slut, häll dit mer vatten :P haha svårt va? Sen så tod jag och värmde upp en låda med wook och kött. Händigt med färdig mat, bara att mikra på.
Jag har sovit i ca 1 timme sen har jag inte alls gjort något mer. Och ska inte göra heller för den delen. Få se om jag plockar undan lite ikväll eller om jag fixar det imorgon. ja det får vi se helt enkelt.
Daniel kommer icke i helgen, så det blir en lugn och ensammen helg.


Hemkommen ..

Jag kom hem till min lilla lya för en liten stund sedan. Och guud vad skönt det var :) Som jag trodde så lekte vi alla lekar som vi i grupper hade skrivit om. Så det var väl ca 6-7 lekar. Rätt roligt att inte behöva sitta i klass rummet hela tiden. Och underbart väder är det ju idag också. Vi slutade vid 11.15 och då kom Tijan och Lawan på skolan. Jag och Linda hemtade våra saker, sen gick vi ner på stan mötte upp Ida så gick vi och åt lunch på ragnars. Sen gick vi på vila. Jag köpte en jätte söt mys kofta. Så glad är jag för den.
Idag händer ingenting, jag får se om Linda kanske kommer och färgar mitt hår. Beror hur hon orkar och vill som. Skulle vara snällt iallafall.

Jag längtar tills imorgon. Alkoholen är fixad så nu är det bara att röja loss. Jag, Linda och Ida bestämmde att vi skulle äta nått tillsammans hemma hos mig. Haha, jag låter gästerna sitta vid borde så sitter jag på sängen, för så stort har ju jag det :p Men det duger ju, vi får det ju mysigt iallafall. Så ska vi fixa oss och sånt där. Sen får man se hur kvällen börjar och slutar. Men ska iallafall bli roligt.

Nu ska jag sova en stund, är så trött. Det spelar ju ingen roll nu heller för är ju ledig på fredagar :) Eller vi får en svenska uppgift hem varje vecka, eftersom vi endast har svenska på fredagar. Tycker det var snällt av vår lärare :)



På skolan ..

Nu sitter jag på skolan, vi har nyss gjort en uppgift om 2 lekar så klockan 10 ska vi gå ut och leka alla lekar grupperna har kommit på. Jag tror att vi ska göra det iallafall :p Vi ska iallafall ut så jag antar vi ska leka. Det blir inge Hammarstrand för mig idag, både skänt och öskönt. Måste ju inte stressa till någon buss och kan ta det lugnt. Så jag vet inte alls vad dagen har att erbjuda. Jag klev upp halv 8 imorse. Hade lite smått brått men kom på skolan i tid :)

Ha en bra dag så hörs vi senare..


Kvällen ..

Eva kom hit en stund på kvällen, vi åt inget för det vart så sent. Men besök fick jag. Sen skjutsade hon mig så jag fick köpa snus, jätte snäll tack :) Vi pratade om det ena och det andra, pratade om sånt som man inte kan prata om med andra. Sånt som bara vi ser och stör oss på. Så måste det få vara nån gång också. Kul att ses iallafall!! Sen hoppade jag in i duschen och efter det fastnade jag vid datan. Jag tänkte ringa Daniel nu, sen försöka sova. Jag känner att imorgon blir en mjukis dag, men mjuka sköna kläder och uppsatt hår :) Vi slutar vid 11 imorgon. Så får se om jag åker till Hammarstrand över dagen för att reda ut lite saker som jag inte är bekväm med.
Nepp Daniel var på listan nu ja, godnatt.


5 avsnitt ..

Nu har jag bara 5 avsnitt kvar på sex and the city, det tycker jag känns tråkigt. Det är ju så himmla bra, och ännu bättre för mig som inte ha några tv kanaler. Men det kommer ju en sex and the city movie 2 våren 2010 tror jag den skulle ha bio premiär. Då ska jag tala om att då ska jag gå, då måste Carrie få barn :p

Så har jag diskat, tog inte så lång tid. Det ser ut som att det är så mycket disk men i själva verket är det faktist inte så mycket. Det är bara för att min diskbänk blir så full på noll tid.

Jag längtar till på fredag då är det ju The Norrland invasion här i Östersund. Jag måste säga att har ni möjligheter så kika in på gammla tingshuset. Från 4 till 22 är det gratis och alla åldrar kommer in. På kvällen är det för dom som är 18 och uppot. Jag tror det kommer vara jätte bra. Jag Linda och Ida ska ut på kvällen iallafall, men kan noh hända att vi går och kikar på dagen också. Det är ju Idas kille som har ordnat detta. Så gå dit vettja :)


Hemma igen ..

Nu var man hemma igen efter några timmar på skolan. Idag gick vi igenom massa nödvändiga saker. Om kroppens försvar och hur man ska tvätta barn sår och om man ska använda plåster eller inte osv. Det var väl rätt intressant men ännu bättre att veta!
Jag ska ta mig något lätt att äta nu, sen diska :( Sen kanske jag ska träffa Eva och äta med henne. Det är en fråga som jag återkommer till sedan det är inget riktigt bestämmt ännu.

Hörs sedan.


Godmorgon ..

Godmorgon allihopa.
Vaknade kring halv 11 och har bara tagit det lugnt. Jag gjort mig klar och fikat. Så skönt när man inte behöver stressa. Så nu är det 1 timme och 15 min kvar tills jag börjar vilket känns skönt. Då kan man sitta och njuta en stund. Måste väl gå 20 över 12, då behöver jag inte skynda mig och kan gå i min egna takt.

När jag kommer hem måste jag diska, sen kanske plocka ihop lite. Sen vet jag inte vad man ska hitta på. Borde ju vara super om man gick ut och gick en sväng också. Få se hur allt blir.

Jag tycker det är så konstigt, så konstigt. Jag kan inte förstå faktiskt.
På fredag kommer älsklingen igen.
Ha en bra dag!


Sov morgon ..

Har inte haft någon lust till att skriva idag, har haft för tråkigt helt enkelt. Idag försov jag mig, ja inte ,mycket men det var ändå en försovning. Kom kanske ca 20 min försent. Men jag missade bara mål med kursen osv. Sista lektionen gick vi på en utställning på campus.

Utställningen handlade om alla barn som försvinner i Kina.
Väldigt gripande tycker jag, man får bara ha ett barn per familj, och helst bara killar man får inte behålla tvillingar heller. Hemska ideer. Våran lärare berättade om hennes syster dotter som åkte till Kina men hon blev sjuk så hon låg ca 2 veckor på sjukhuset i Kina och då blev hon vän med en sköterska (från kina alltså). Och sköterskan blev gravid fick veta att det var tvillingar och fick inte göra abort. Istället fick hon föda ut hennes 2 barn så fick dom själv dö. Jag tycker det är så hemskt att någon sån lag ens finns, jag blir så ledsen över det.
Men sköterskan och hennes man flyttade hit till Sverige för dom stod inte ut längre med Kina och deras regler. Idag har dom 3 barn och har döpt dom till jätte svenska namn som ett tack. Här är dom lyckliga, har bra obb och 3 underbara barn.
Tänk den tanken, att föda sitt/sina barn och att inte få behålla dom. Man är hjälplös mot sina egna barn, och barna får själv dö. Usch vad hemskt! Jag ger en tanke åt alla föräldrar i Kina som inte får behålla deras barn, och för alla barn som får lida.

Nu ska jag titta på sex and the city, imorgon börjar jag 12:45 soooovmorgon :)
Jag tyckte att detta inlägg var bra och behövligt, tyckte det också var viktigt att berätta om. Tyckte ni det var intressant? Skriv gärna vad ni tycker!


RSS 2.0