Dålig uppdatering ..

Jag ha inte skrivit så mycket alls på den senaste tiden, har iaf haft ont i huvudet i 2 dagar. Inatt blev det sämre och så klart fick jag migrän. Har testat migrän tabletterna för första gången, ja dom hjälpte men det tig sitt lilla tag. Låg vaken från 3 till 6 ungefär sen slocknade jag som tur var. Man hör Daniel ligga och sova men kan inte de själv.
Imorgon är det lov, ska åka hem på Hammarn och vara hund vakt tills på tisdag. Mamma ska till Åse. Så jag blir själv hemma. Få se vad det blir imorron, kanske man ska dricka lite? Få se.

Puss

Bra dag ..

Idag började jag kl 9 ist för kl 10. Vi skulle få den korta "utbildningen" hjärt&lung räddning anpassad för barn, spädbarn samt större barn. Vi hade det i ca 3 timmar. Väldigt bra att få sånt med skolan tycker jag. Det är trots allt viktigt. Så nu kan Diana rädda liv :) Vi har ju redan gått den på gympan men anpassad för vuxna. Och den är ju en hel del skillnad på en vuxen och en bebis. Sen hade vi matte, och jag och Linda gick sist därifrån. Men vi är ju isf där man ska vara nu :) Har även G i naturkunskapen :) Men dock så går det sämre med matten, den är så kronglig. Måste ta tag i det där.
Sen slutade vi och nu ha jag kikat på OTH, ska äta nu.

Puss

Mätter ..

Jag tror det var länge sen jag var så här mätt, sitter hos mormor och morfar. Jag har ätit för hela veckan tror jag. Smörgåstårta, tårta, kakor och sockerkakor.. Super duper gott, men så mätt.
Blir kvar här ett tag sen ska jag hem och packa, sen bär det av till staden.
Kom hem hur sent som helst igår, blev så man stannade hos Malin i evigheter ändå. Det är som att vi börjar prata när jag ska hem. Men innan så pratar vi inte speciellt mycket :p Äh, trevlig helg!

Puss

Sent ..

Sitter hos Malin och pratar skit, ska snart ska gå hem och sova. Men det går ju som det går, här kan man ju bli sittandes ett tag :p Igår när jag kom på Hammarn så åkte jag till mormor där man fick mat :) Sen spelade jag mormor & morfar kort. Jag vann ena gången och momma ena gången. Synd om morfar som förlorade båda gångerna :( Sen åkte jag till Malin och gjorde inte alls så mycket. Är ju som sagt även här nu. Har varit hos Zanna och spelat buzz och jag och Malin har även spelat rummy. Men inget gick bra!!
Imorron ska vi till morfar för att fira honom eftersom han fyller år på måndag. Han fyller 61 tror jag :) Sen ska man ju oxå till staden, men känner mig dock inte så pepp på skolan i veckan. Jag vill oxå ut på 100 dagars så jag vet inte hur jag ska göra.

Ne nu ska jag försöka ta mig hem :p

Puss

Malin ..

Måste självklart ge mycket beröm till Malin just nu. Vänner är något otoligt speciellt och viktiga.
Malin är otroligt vktig för mig. Med henne kan jag prata om allt från himmel till jord, jag kan vara gnällig, arg, glad, sur, lessen ja vad som helst. Hon stöttar, hon lyssnar. Det är en vän, en som alltid är den hon är och alltid säger vad hon tycker. Det finns inte en människa i hela värden som är som dig. Du är min bästaste vän. Jag önskar dig allt gott i världen, all lycka. Vi kan tjafsa, vi kan skratta. Men vi kan alltid luta oss på varandra. Vi finns för varandra i alla lägen.
Du är en en sån bra vän för mig.
Man måste berätta nån gång hur bra en människa är, och det är du Malin Maria Håkansson.

Jag finns för dig.


Antagligen ..

Ska jag sluta skriva vad jag känner, är det någon ide att öppna sig utan svar? Blir det då till någon hjälp? Jag tycker inte alls att det hjälper. Men det är inte första gången jag berättar någonting om hur jag känner mig utan att få svar på mina funderingar. Det är nog det sämsta med dig/oss. Man får inga svar på någon av frågorna. Jag får väl förtsätta på min egen väg, och ja bara försöka göra så gott jag kan själv. Men jag hoppas oxå att du iaf fick lite respekt för det jag känner. Så kanske jag inte blir så jobbig nästa gång, om det blir en nästa gång. Jag kanske struntar i det och må som jag må själv. För att slippa all tjaffs, jag brukar hamna där efter ett tag. Men då bryter jag ner mig själv. För att gå med så många tankar, besvikelser och andra saker för sig själv och låtsas se glad ut då samlar man på sig så otroligt mycket ilska. Som bara stormar ut till sist. Det är hemskt, det vet jag. Men det kanske är det enda sättet, när ingen vill förstå, när allt bara är sitt eget fel, när det är jag som är skadad så ska jag fortsätta le.
Le tills leendet slocknar, jag vill bara komma fram till att vad man än gö så gör man fel. Sluta men le, då blir man sur lätt. Le man ändå, då får jag allt inombords. Vill jag öppna mig, då får jag inga svar.
Men man kanske ska fortsätta le för att slippa höra hur kass man är, och sluta öppna sig för att inte få reda på att den andra inte bryr sig.
Nått i den stilen.

"  Känner jag mig borttappad, vilsen och bortglömd.


Nu så ..

Linda vann inte, men jag slog iaf mitt eget rekord. Jag kom på ca 3100 poäng. Har aldrig fått så mycket. Så antagligen gick det bra för mig idag. Jag funderar på att titta på oth, men njaa jag vet inte rikigt. Är inte heller så pepp på skolan imorron känns bara drygt att börja med matte och sen ha lite på Fredriks lektion och sen på nolia. Men vad ska jag göra hemma? Vi får se hur det blir med det.

Daniel har förmodligen fått en lägenhet och det är ju jätte bra för honom. Men känns ändå surt för mig.
Jag har funderat mycket sen igår, och du gjorde helt klart den bästa saken. Men jag ångrar att jag är som jag är och det vill jag ändra på. Den är du som är hjälten nu och jag är den som förstör. Men jag lovar och svär från och med igår är jag inte sån längre. Jag kommer göra allting i min makt för att sätta ett stopp på odjuret som funnits inom mig. Allt för dig, allt för oss. Allting ska väl inte vara lätt heller. Men jag kommer iaf göra saken mycket lättare nu. <3

Och Jimmy, JAG FINNS HÄR FÖR DIG :) <3

Älskar dig Daniel, oändligt.

Puss

Nu är de ..

Riktigt spännande på OTH måste jag säga.. Jag har pausat för jag vågade inte titta någe mera. ojojoj säger jag bara!!
"derek" är iaf en ful gris.
Idag hade vi 2 prov sen slutade vi. Skön dag, men gick nog inte så bra :/
Nu ska Linda komma hit och spela rummy. Hon tänker nog spöa mig sen igår, och det tycker jag att hon gör rätt i :) Om hon nu gör det.

Saknar dig!
Och saknar Malin med :)

Puss


Frilufsdag ..

Har vi haft idag, ja kanske en kort sådan. Jag, Linda, Jimmy & Jimmy åkte upp till lillsjön var där runt halv 10 kanske ? Det var hyfsat kallt vill jag lova. Så vi fick gå på en gång så vi tog 8 över 10 bussen hem igen. Skönt att ha klivit upp och gått lite, och ett + att man inte somnat. Jag ha ju min OTH ja :) Det är mycket spännande nu. Daniel är på skolan så det är lite tomt här hemma, men ändå skönt att ha en liten stund för sig själv.

Helgen var jätte bra, fick träffa kusein Johanna som är ett stort + :) Synd bara att man ha skola nu när hon äntligen är här. Men det kan man inte göra så mycket åt. Jag fick en dolce&gabbana parfym av Daniel som alla hjärtansdag present. Blev hur glad som helst över den. Tack älskling.

Ikväll tror jag det blir rummy med Linda, Daniel & Jimmy. Så Persa så klart som får titta på :p hehe.

Nu blire lite till OTH för min del.
Ha det gött alla.
R.I.P <3

Puss


På skolan ..

Nu sitter man på skolan, försov mig även idag inte så duktigt :/ Men jag kom iaf hit, nu har vi lektion med Fredrik och jag har gjort klart uppgiften, YIHOOO :) Så nu har jag lunch och sen idrott. Ska även träffa mamma en sväng efter skolan, måste ju passa på när hon ändå är i stan. Kanske få nå jag behöver utan att betala då :p haha.
Nu ska jag vänta på att Linda blir klar så vi kan dra oss till matan, hoppas att det är nått ätbart.

Hörs kanske senare.
Puss

Bra dag ..

Nu har man kommit hem efter ja vadå? Jag var inte på första lektionen på grund av lunch och möte.. Sen skickade Jimmy att vi inte hade någon matte, så det var ju ändå en bra dag. Det gick hur bra som helst på mötet iaf. Jag hoppas att detta blir bra, och att allt går som det ska nu då!
Igår var vi ju på Wallander - Hämnden och det var det bästa wallander filmen som jag någonsin sett. Helt klart den bästa utav dom alla. Så nu vet ni det.
Kl är bara 15 så vad ska man göra hela långa dagen?
Kanske ska få Daniel att spela en rummy? skulle sitta fint de :)

Puss


Trött dag idag ..

Började halv 11 idag men ändå så är man trött, va tröttare i morse än igår fast vi började kl 10 igår. Iof så är det bara en halv timme, men somnade tidigare inatt. På skolan va det typ sunk .. Hade lång luch idag, så då sprang jag och Linda ner på stan. Hittade iaf nått till Daniel på alla hjärtans dag :) Hoppas det duger.
Sen så ha vi käkat så håller jag på att diska, men eftersom mitt diskställ är som det är så kan man inte ha hur mycket disk som helst på det. Så nu får jag vänta tills det är tort så ska jag ta resten.. Det lär ju gå fort eftersom det inte är så mycket kvar.
Ikväll blire bio, vi ska kolla på Wallander :) Myspys.

Puss

Möblerat om ..

Idag började skolan kl 10, har varit en otroligt slapp dag. Men gjorde ganska mycket öndå på skolan, eller ja.. Kanske inte men ändå. Sen gick jag hemåt så gick jag och Daniel och handlade, dyyrt. För ca 500 kr, fan när man inte får pengar av morsan för att köpa mat, jag tror inte att det finns något tråkigare att spendera pengar på. Vi t isf kyckling med ris, och riset blev bra och det var min första gång jag fick till ris. Sen har jag möblerat om oxå, jag vet ite om det blev bättre eller sämre men jag kan inte ha likadant hela tiden.
Nu har jag iaf duschat oh vi sitter och käkar vindruvor. Mumma.
Idag har Linda fått en lägenhet, rätt så nära mig :) Det var en bra nyhet iaf, slipper hon bo i Brunflo, vem vill bo där?

Ne nu ska vi kika på film, få se om Jimmy kommer upp.

Puss

Snööön?

Det känns som det bara är heg, helg & helg. Men det gör mig ingeting. I helgen har det inte hänt mycket. I fredags skjutsade mamma upp mig och Daniel till Eva där var ju oxå Linda. Jag och Daniel fick med oss sparken upp, vi tänkte att då skulle det ju gå fortare hem. Satt där och spelade kort, jag vann :) Sen så skulle ju jag och Daniel bege oss ut, men dra någonstans så det snöade. Och med sparken kom vi ingen vart heller. Det var bara svårt att sparka med alla snö som hade vräkt ner. Lördagen spenderades hemma, men mamma. Väldans mys, tittade på film och åt chips :)
Och idag har jag skottat gården och inte gjort nå mer. Åkt in till staden som alla andra söndagar.
Kan ju bara säga att någon mer snö behövs ICKE!
Vill ha sommar.

Hoppas på en skön och bra vecka :) Vill dock ha en ny lägenhet, men det finns ju inte i Östersund heller. Och om det finns så har man inte turen att få någon! På lördag är det alla hjärtans dag och då hoppas jag på mysigheter!!

Ne nu ska jag föraöka sova så man är pigg tills imorron.
Puss

Trött ..

Igår var det bowling på schemat :p Jag fölorade, oväntat eller? Öhm nee.. Det var jag, Daniel, Hernerud & Patricia. Det var iaf jätte roligt!

Ja nu ha nästan en hel dag gått igen, imorse var jag verkligen inte sugen på att kliva upp. Hade huvudvärk. Men kl halv 12 gick jag upp. Började sent idag. Efter vi slutat så gick jag på buss terminalen och sa hej då till Daniel. Han åkte tillbaka på hemmet för att fixa några saker.. Sitter hemma hos Jimmy nu, han är och tränar. Så duktig är han :) Ne nu ska jag lägga mig och titta på som jag själv inte har hemma :p Haha. Linda kommer även och ska göra mig sällskap inatt.

Puss

Vi säger ..

Godnatt nu tror jag, börjar bli sömnig redan nu och för mig är ett ett stort +. Har nyss hoppat ut från duschen så det blir att smörja in sig och lägga sig under tecket och kika på Benjamin Button som snart är klar.
Godnatt,   sleep well.

Puss

Troligt ?

Min dag är förstörd iaf, jag vaknade ja vad va klockan halv 10 kanske och min buss till Åre gick kl 8. HEJJAHEJJA, hur troligt är det? Helt seriöst, min klocka ringer flera gånger om man inte stänger av den, jag vet inte om jag gör det i sömnen men troligtvis icke, det kanske är Daniel? Ja inte fan vet då jag, men en dag man slipper skolan man ska åka och ha lite roligt, ne då kliver man icke upp! Somnade till och med tidigt igår så jätte trött skulle jag inte ha varit! Jag har varit för arg för att kunna somnat om, jag har rensat ut alla dubbletter av Daniels nr som blev på hans telefon när vi bytte tillbaka mobiler. Idag ska jag städa och vara sur på mig själv! Men kan ju inte göra så mycket när Daniel sover för då får man väl en utskällning.
Ne bajs och hejdå!!


Jao heelgen ..

Nu har ännu en helg gått, min helg har varit sådär. I fredags drack jag, JimmyH,JimmyP,Linda,Ragge,Daniel & en massa mer. Det började bra, men slutade kanske dock mindre bra. Blablabla, jag Daniel & JimmyP var iaf på olearys eller hur det stavas. Var inte så roligt, men 2 underbara människor så går det ju :p
Ja sen igår så åkte jag och Daniel på hammarn för att vi skulle på kalas idag. 102 års kalas, som lilla Klara fyller imorgon. Den bästa tanten jag känner.. Så det blev tårta och en massa, sen så har vi åkt in till östsersund igen och nu gör vi ingenting. Ska fika snart, iaf jag.
Jag fick en lägenhet idag, men jag vill inte ha den så jag bad gubben ringa Linda, men det var någon annan snubbe som skulle kolla först. Men hoppas Linda får den iaf om hon vill ha den.

Imorgon ska man till Åre med skolan. Så hoppas jag att lägenheten är städad och fin när jag kommer hem!

Puss

RSS 2.0