Så här blev det.


1 år 8 månader och 8 dagar.

Jag hatar mig själv !

Få se när jag kommer tillbaka till verkligheten.

.


"Hejdå.

Är du smart ir?


Ne det verkar vara det sista du kan vara. Fy fan, hur ska man leva? Jag känner ganska starkt nu vad jag vill och inte. Har aldrig känt mig så här förut. Kanske är le på all jävla skit.


Hos Malin


japp, nu sitter jag hemma hos Malin. Har varit på whalgrens och kikat. Hittade en massa snyggt. Men jag köpte inget :p OVANLIGT! Men Malin hon hittade ett linne hon, men hon hade ju presentkort hon den jäkeln.

Begravningen igår var hemsk, alltså jag har aldrig i mitt liv varit med om något värre någongång. Tårarna yog aldrig slut.
Va hos Malin igår kväll oxå, helt undervbart.

Ja, ikv blev det Malin tror jag :) Johanna oxå kanske?

Aja, ha det bra.

Älskar dig Daniel.

Snaaaart


Snaaart kommer kussen =) Eller om 1 timme och 45 min, svin kul.
Jagha nyss ätit majskolv, ungsgrillad med smör. Mummamumma. Eva springer runt som vanligt hon.
Att hon inte lider av stress.
Jag har inte packat kom jag på, undra vad man behöver ha med sig.

Ne hejhopp.
Daniel ♥

Jag vill ha en fin design


Det är så tråkigt med dom här vanliga, men jag kan ju inte med sånt där. Alltså dom som kan är sjukt duktiga, hur fan kan dom fatta. Inte ens de fattar jag. Det skulle vara roligt om man hade en som var ens egen. Som passar till en själv. But it is a dream.

Nu när som helst kommer Evapeva hem =) Kul att hon kommer hem. Det blev ingen matlagning för mig iaf :p
Har typ nyss kikat på Glamur, om det stavas så. Det e faktiskt bra, det trodde jag inte med det är det.

Äh BRB fan.

Malin ha inte ringt mig nått idag, undra om hon är död? Hon ringer femtiotvå gånger om dagen annars och hon vet att jag inte ha pengar :p

Vad ska jag nu göra?


Nu är allt klart, har städat och allt nu. Men nu har jag ingnting att göra :/ Kl 'r inte ens 5 ju.
Gaaaaah.............................
Finns inget som är så hemskt som att absolut inte alls ha något att göra.

Nu så


Ja visst somnade jag :) Jag tycker att det är jätte skänt att sova efter man har varit på skolan. Det är ju skönare än när man ska sova för natten. Jag vet inte verför ja tycker det. Jag ska ta och städa lite nu, men nu är det som igår. Jag har inte orken. Går mycket bättre att städa sent på kvällarna haha.

Puss, älskar min Daniel ♥

Slutat =)


Haha, ja nu har man slutat då, soooft dag. Jag som funderade på att stanna i sängen idag. Tur att jag gick, eftersom vi fick sluta annars hade jag varit sjukanmäld en hel dag.
Vi hade först Fredrik, den lektionen gick ju sper fort. Sen eng, hmm. Men vi tränade inför nationella eller hur det stavas. 12 p var G och jag hade 14. Jag är lagomt nervös inför det. På torsdag är det skriftlig nationella. Det tror jag nog gå ganska bra, jag brukar vara rätt duktig på att skriva.

Jag tror att jag ska ta och sova ett tag? Sen ska jag fortsätta med städningen.
Sen kanske jag skulle laga mat, så kommer Eva hem s är det bara å vänta till jag&Niklas ska åka och hämta Johanna på flyget :) Jättejätte roligt att hon ska komma.

Alla ni som läser min blogg kan väl skriva en komentar? Så jag vet vilka som läser, skulle vara roligt. Inte för att det är så många men bara för att :)

Nu ska jag ta en sovpaus.

Godmorgon


Jag är trött som ett CP! Ville verkligen inte upp, men nu är jag det klar och allt.
Bussen kommer snart. Jag hade så svårt att somna inatt, jag bara låg och blundade men inte fan blev jag trött. Ha kanske sivit 4 timmar inatt :(

Nä skolan väntar.
Ha en bra dag så länge!

Malin


Jag lovar hon akn verkligen HELA A-Ö!!!!

Så där ja


Jo du, nu jävlar. Det slog slint i huvudet mitt ikväll ändå. Jag började då städa, nu har jag bara jätte lite kvar att små plocka och fixa och damtorka och torka golvet. Tänk jag har tvättat alla sänglinnen, alla handukar och alla kläder :) Så nu är jag nöjd, även så har jag mer än ett halv städat rum. Imorgon börjar jag 08:15 inte mit högsta dröm men det är ju ett måste. Så kommer ju även Johanna imorgon. Ska bli skönt att få träffa hon =)

Malin sjunger för mig i telefonen, hon tittar på A-Ö Jag tror hon kan hela utantill. Lilla tokfia min. Hon ha så jävla högt på datan hennes så jag hör varendra ord. Det är som att lyssna på en ljudbok =) Tror jag ska skaffa höraparat till na.

Godnatter.
Daniel ♥

Deprimerande


Uscha, jag ha inte kommit nån vart med städningen. Eller jag ha vikt ihop lite kläder stoppat de i byron, tagit bort en stor kartong och plockat skol papper från golvet. Jag hatar att städa, det är inte alls min grej.
Jag fattar inte hur jag kan få till det så hemskt som jag får, dagen efter ser det halv stökigt ut igen.
Och vädret gör en inte piggare. Snö och blask. Det ka ju fan vara vår nu, varmt och bart på vägarna. Och bara för 2-3 dagar sen va det så fint väder. Då började man få sommar känslor. Men det gick över fort.
Igår när jag pratade med Johanna så frågade jag hur vädret var där nere, där hade dom typ mellan 10-15 + grader om dagarna. Är det bara jag som blir avis?
Nehe, man kanske ska försöka städa lite till då, ne men jag vill inte :( Tvättmaskinerna är snart klar oxå, sen har jag bara 2 maskiner kvar. Då är det klart iaf. Men så ska man vika tvätten och sn skit.
Måste ju bestämma mig vad jag ska ha på mig på begravningen oxå. Det är så svårt. Jag har inga såna kläder. Och man har inte råd att köpa heller.
Det är faktiskt konstigt, än så länge så har jag bara köpt ett linne och skinjacka den här månaden. Det är tufft, annars brukar alla pengarna ryka bort på kläder. Jag hinner snart inte med att ha alla. Men mina linnen/t.tröjor börjar försvinna. Jag måste ju ha en massa hos mamma. Annars vet jag fan vars dom är.
Nu ska jag städa, tror jag :p

Onsdag


Ja idag började jag kvart över 1 :) Skönt va det, men vi hade engelska. Jag verkligen HATAR han. Jag tål han inte, att man som lärare vill/tycker om att provosera sina elever. Sjuk människa. Men iaf så gick lektionen ganska bra ändå. Den var inte som den brukar vara. Skönt va faktiskt det. Slutade kvart i 3, så träffade jag Jonas en liten snabbis. Sen for jag hem. Har nästan nyss varit ner till tvättstugan och lagt in 2 maskiner. Blir mycket tvätt idag, men jag har ändå inge bättre för mig så det kvittar. Tänkte städa rummet oxå, så det blir fint och mysigt. Tvättar även sängkläderna så ikv blir det en skön säng att sova i :)
Så imorgon kommer ju Johanna hit :) Men hon kommer tyvärr kvart i 12 på natten :/ Mindre kul, men sen har vi ju en hel helg framför oss. Så ska hon med mig in på söndag igen, så går hennes flyg tillbaka till Malmö kl 16:15. Det kommer bli drygt. Man träffar henne aldrig nu för tiden så det är lite trååååk. Men men man får vara nöjd dom gångerna vi ses =)
BUP ringde mig nyss. Jag ska dit nästa onsdag kl 10. Nervöööös! Men det ska bli jävligt skönt, att få snacka ut med nån som kanske förtsår?

ZannaHåkansson den stjärnan fyller år idag :D MEN JAAAA, grattis på dig min sötnöt <3 Nu blir du 22 år =) GammZanna =p

Skriver kanske nått senare, tror jag må ta fram damsugaren nu, FY.

Älskar dig Daniel ♥

Kväller

Ja nu börjar dagen gå mot sitt slut. Har upptaderat mkt idag :)
Iaf så har jag nyss duschat och väntar på att älsklingen ska ringa mig. Men det gör han nog snart :)
Hihi, imorron är det onsdag, så imorron ska jag tvätta. Sen på torsdag kommer sötJohanna :D KUL!
Men hon kommer kvart i 12 på kvällen :( Mindre roligt iaf. Men vi har ju hela natten på oss. HAHA.
Sen tar vi busen som går kvart i 12 från Östersund så vi kommer hem vid halv 2, då blir de begravning direkt =( Mindre roligt. Fan vad tiden går fort alltså. Helt sjukt. Snart är man väl 40 oxå.
Nu ska jag ta och natta :)
Sovgott och dröm sött <3

Älskar dig!

Blir så less

Jag fattar inte varför?
Jag ha sagt till dig en gång räcker inte det? Men du kanske inte tog åt sig något då?
Att det är en sak att bli sur över, vad ska jag göra åt saken. Det är som att du tror att jag ljuger.
Så fucking jävla less på dig. Ena stunden då går allt bra, och jag hjälper dig.
Men vad betyder det för dig?
När jag mår dåligt då finns inte du där för mig. Äh, snart är det fan över med alla dessa sura miner och all oro du har. Du har snart inte mig kvar vid din sida som du en gång haft.

Måste bara slänga in några fina rader.
Johanna Eriksson min älskade och bästa kusin kommer på torsdag. Ska bli så underbart att se dig.
Malin Håkansson min lilla pingla, vi ska käka popcorn i helgen :D 
Daniel Lundegren, du är mitt liv. Allt jag ber om och allt jag har.
Jag älskar er så otroligt mycket!

Vilken dag...

Fy, igår kväll när jag gick och la mig så kände jag mig jätte konstig. Jag somnade tidigt för vi började tidigt idag.
När jag vaknar har jag så ont i huvudet, jag går upp och tar en ipren och en alvedon. Sen klär jag på mig, försöker få i mig lite frukost. Men det gick inge vidare.
Jag gick och la mig igen så somnade jag om utan att jag visste det, jag var inte speciellt trött heller. Sen vaknade jag runt 9 med värdens migrän. Jag har aldrig haft en riktig migrän innan. Jag kan bara säga att det är något jag aldrig mer vill ha.
Nu mår jag bättre, men det dunkar i huvudet som en grid fortfarande.
Tänkte försöka göra lite skoljobb nu när jag är hemma. Det kan behövas, men jag känner ingen ork. Att jag är så slut i kroppen fast jag har sovit bra inatt.
Hoppas att huvudvärken snart går över.

Även så är det ju tisdag idag, imorgon börjar jag kanske runt 13? Nån gång då, sen på torsdag kommer Johanna till stan. Vi ska väl umgås lite här i Östersund, sen ska vi ta bussen mot Hammarstrand fär att gå på begravningen på fredag :( Jobbigt värre vill jag lova. Jag har aldrig i mitt liv varit på en begravning innan.
Saknar dig famma. Hoppas att du har det bra där uppe.

image11

Daniel, du betyder så himmla mycket för mig. ♥


Lite upptadering.

Har inte skrivit på ett tag, men jag skriver iaf mer än Malin :)
Jaha, vad händer då? Inte så mkt.
I helgen var jag iaf hos my love. Vi hade det väldigt gosigt. Men det är så himmla jobbigt att vara tillsammans på det sättet vi är tillsammans. Tänk om han bodde kvar? Vilken skilnad, vad underbart det hade varit. Men nu går det inte att få sakerna ogjorde man om jag kunde hade jag gjort det. Det är inte så lätt som allt ser ut att vara.
Ta vara på era flick/pojkvänner. Hade jag haft min älskling hemma hade jag ändrat på mig. Jag hade njutigt av lyckan och inte vara så himmla sur som jag brukar. Jag ångrar allt sånt så mkt.
Jag älskar dig Daniel <3

Nu ska jag stääääda. SUCk!

Pussshej.

Tsssssss !

Är så fucking jävla less. Hur fan kan ni bete er som ni gör. Alltså tjejer måste väl oxå ha nått att säga till om? Hell no. Det går lätt för långt, och då står ni ensam. Är det de ni vill? Tänk efter så har ni inget mer än oss. Vi stöttar och finns för er heka tiden, men finns ni när vi behöver det? Njeä, inte direkt va. Skärp er, ta våra ord på allvar denna gång!

Idag var jag hemma på Hammarn, va hos tandläkaren. Är det något jag hatar så är det att gå dit. Men jag blev lättat för jag hade inga hål :D Det var skit bra. Fortsätter jag så här så får jag inga fler hål. Och ett + på de så ska jag sluta äta så in i helvete mkt godis. Jag blir nog fet snart. Kom hem vid 7 tiden och ha inte gjort nått alls. Eller jo jag och Eva har ätit. Men det gör man ju varje dag. Va även med min älskade Zanna idag :) TREVLIGT må jag säga. Om typ 2 månader ska hon ha nu :) Sjuuuuukt kul!

Ihlgen får vi se vad det blir, blir det Kramfors/Daniel eller Hammarn och jobb? Hade ju tänkt att stanna i stan i helgen men i vilket fall så blir det nog inte så :/ Det skulle vaktiskt vara skönt att slippa åka fram och tillbaka så mkt.

Ne nu ska jag göra nå annat.
Pussssssssss

RSS 2.0