Tallinn ..

Nu kommer lite smått om våran lilla tripp till Tallinn.

På torsdag morgon ringer Jennifer till mig vid 6 kanske. Jag kliver upp väcker Daniel går upp och kikar iafall Linda var vaken. Jag kände mig som en zombi, tror jag nog alla 3 gjorde. Jennifer kom vid halv 7 kanske och vi kom iväg vig kvart i 7. Åkte mot Sundsvall och när vi väl var där så snurra vi ju runt och yrade i säkert en halv timme. Men till slut kom vi fram till Jessica, Magda och Towe. Vi fick skynda oss till bussarna, dom tog bara kort på dom bussarna, jaha det gick ju inge vidare. Efter många om och men så blev nog buss gubben sur och sa till oss att vi fick gå gratis. Sen vidare ner till bussen i Sundvall. Satt oss på den, försökte sova men det jag mindre bra. Sov i kanske 1 timme sen var man vaken resten av vägen. Sjukt tråkigt att åka den där bussen iallafall. I uppsala hoppar det på ja över 10 killar iaf, dom började prata med oss och det blev inte tyst en sekund. Väl framme i Stockholm så gick vi för att checka in, klev på båten och den var ju enorm. Gjorde inte så mycket förren vi började dricka, duschade och drack. Det var helt klart en rolig kväll.

Sen vaknar jag och Linda av våran klocka, klev upp och mådde inte alls nå vidare. Väckte Daniel och Erik och började packa ihop. Sprang och köpte världens äckligaste macka iaf som jag inte åt något utav. Vi kliver av båten och tar en taxi till vårat hotell, checkar in där och alla springer in på varandra rum och sen blev det knäppt. Jag, Linda, Daniel och Erik gjorde oss klara för att gå ut och titta där i Tallinn och för att få i oss lite mat. Vi går och knackar på hos Jennifer ett antal gånger men hon öppnar inte så vi drog. Letade och letade ett matställe. Till slut fann vi ett och vi åt, så gott det var och så hungriga vi var. Sen tillbaka på hotellet och hämtede Jennifer sen gick vi och köpte sprit. Började dricka, gick t och satt oss en stund. Duschade och gjorde oss klara för kvällen. Gick på en krog satt där ett tag sen gick vi även på strippklubb :p Det var sinnessjukt något vi kommer att komma ihåg resten av livet! Gick på hotellt igen och gick till deras disco, sen gick jag och la mig.

Vaknade igen av att klockan ringde, mådde bra för en gångs skull. Åt frukost gjorde oss klar för att gå ut innan båten åkte klockan 6 därifrån. Gick runt, gick och åt. Häftig stad ändå, synd bara att man inte kollade runt mer än vad man gjorde. Sen tog vi taxi till båten köpte sprit innan vi gick på. Satt i hytten och bara tog det lungt, sen duscha och gjode oss klar. Sen var det fest igen, vi sjöng kareoke eller vi kanske dock skrek, dansade och hade det trevlig. Det blev en sen dag la mig vid halv 5, somnade inte på en gång sen så kom det nån och kanckade på som skulle prata med Linda om någon hon och Jessica  hade förstört. Sen klev vi upp och åkte taxi till bussen fikade sen hoppade vi på bussen. Det var nog den mest dryga resan på hela tiden. Jennifer tappade även rösten och det var lite roligt :p När vi kom fram till Sundsvall så åt vi pizza sen tog vi bilen hem. Det var en helt underbar känsla att vara hemma igen. Sin egen säng!

Så måste jag bara få säga något som jag tycker äe så fel, det jag blir sur över kanske är en liten sak, den jag tycker är otäck och gör ont så visst det finns värre saker som filk varit med om. MEN det som händer för mignkanske smärtar även om ni nu inte tycker det är en stor sak, det jag blir sur över har jag oftast en anledning att bli sur över. För ni som inte känner mig som inte känner till mitt och Daniels förhållande ska inte säga massa saker jag gör fel. För ni vet inte ett dugg om vad jag gått igeom och ni vet inte ett dugg om hur han är. Och hur små sur jag än blir så är det en sak mellan honom och mig! En annan sak är om ni skulle veta om hela våran bakrund, men då skulle ni nog inte sagt att jag blir sur för minsta lilla!

Hade iallafall en rolig helg med alla!
Puss

På båten.

En praktikdag kvar ..

Nu är det endas en praktikdag kvar, jag börjar kl 8 imorgon och slutar halv 5 :/ Men då jobbar jag in torsdagen också så jag slipper sjukanmäla mig då, det är ju jätte bra. Idag så har jag och Daniel varit och växlat pengar, så nu är det gjort. Nu ska jag bara betala mamma pengarna från bussen. Sen är allt klart och fixat. Mamma ringde ikväll och berättade att min syster har åkt på magsjuka :( Passande tills vi ska till Hammarn imorgon nu då för att sova endast en natt. Men vi skulle få sova hos Eva, och där är ju också Linda :)  Tycker synd om systeryster, att åka på magsjuka är nog det värsta som kan hända.
Vi hörs på söndag då kommer nog en hel roman om vad som hänt under helgen, jag hoppas på att det blir en sjukt trevlig helg. Och det är ju min första gång utomlands också, inte illa :p

Puss & godnatt.

En som fann dom rätta spåren ..

Ja den som fann dom rätta spåren gjorde då inte jag iallafall. Jag ha gått i fel fotspår i ett antal år nu, ska det äntligen vara slut på det? Ska jag äntligen få bry mig om mig själv nu. Och inte tänka hela tiden på den man älskar, inte bli hotad av den man älskar? Ska jag äntligen få bry mig i mig själv? Jag tror att jag skulle må så sjukt mycket bättre än vad jag gör idag, jag har alltid försökt att må bra, jag har alltid försökt få dig att fårstå men alla gånger som det inte har funkar som är 0 gånger har jag skitit i det för att det är ju jag som har fel. Du har jämt rätt och diu gör alltid det du vill, och jag får anpassa mig. Slut på detta nu iaf. Hoppas jag, skulle jag iallafall önska.

Törs jag ens, jag är nog inte så stark. Men nu har ni fått vetat min vilja!

PZ


Irritation & ilska ..

Dagen började bra, eller rättare sagt som vanligt. Daniels klocka ringer vid 8 han hör den inte jag knuffar på honom och han stänger av den och somnar om. Men det är icke mitt problem och jag ska inte bry mig ett skit om det. Han får avgöra själv hur seriös han vill vara med skolan och hur länge han vill ha kvar sin lägenhet. Helt upp till honom. Jag klev iallafall upp 11, gick och duschade. När jag kommer från duschen vaknar Daniel till. Det första han nästan gör är att ringa ett samtal, han klär på sog borstar tänderna och går. KUL.. Inte ens frukost? Ne det är brott när det gäller en del. Jag strosade på och gjorde mig klar och slö satt vid datan lite. Sen gick jag ut och blev hämtad av Gudrun. Åkte på praktiken och kom hem vid 17.30. Idag kom min lilla favortit grabb fram och kramade mig som han alltid brukar, sen kommer han och frågar om jag kan pussa honom på kinden. Nej haha sa jag, och alla dom andra grabbarna stod i dörr öppningen och fnissade. Då hade dom slagit vad. Sen kom min lilla grabb och pussade mig på kinden :) Haha, så otroligt sött. Även så är killen inte en som drar sig tillbaka utan det är en av killarna alla vill vara med, han är som den "tuffa grabben"
Ja ja, men Daniel har iallafall inte kommit hem än, och det gör mig smått eller ja ganska mycket irriterad och arg. Jag frågar om jag skulle göra mat till honom, då svarar han ja gör de du jag kan värma på sedan. Jo men glöm det! Aldrig i livet jag skulle ställa mig att göra mat åt en som för det första inte hjälper till och för det andra inte ens tänker komma hem. Uscha vad arg jag blir. Ni är ju inte dom snällaste och smartaste killarna jag känner, skäms ju över det ni gör.

Imorgon ska jag iallafall ner på stan och växla pengar till resan, sen skulle jag vilja hinna gå en runda på stan innan jag börjar 12.30 eller blir hämtade då rättare sagt. Skulle ju vara roligt att ha något nytt till resan. Ska även bli otroligt skönt att slippa Östersund och Hammarstrand i några dagar.


Puss


Riskakor ..

Sitter äntligen i lägenheten och äter riskakor och tittar runt på internet. Har haft en super mysig helg, Daniel kom till mig i fredags och vi har bara tagit det lungt hela helgen. Igår var jag ut och körde en sväng sen så gjorde vi inte ett dugg, eller jo spelade en rummy. Idag så klev vi upp kl 10 för att följa med mormor, Morfar & Therese på lilla vasa loppet. Therese va ju med, så vi kom hem kanske runt halv 1. Så idag har man fått luft. Är sjukt trött nu, ska tvätta bort sminket och så sen lägga mig och titta klart på OTH.

Nu äre snart Tallin och det känns som halv skumt, det har gått så fort så man hinner inte med sig själv.. Det är ju små saker som måste fixas nu så där innan.

Puss

En härlig dag ..

Idag så ställde jag kl på halv 11, så när telefonen ringde så skulle jag stänga av larmet. Men då var det Daniel som ringde, jaha tänkte jag vad är klockan då. Men kl var 25 över 10 så det var i bra tid. Efter vi pratat så gick jag upp men la mig ganska snabbt igen och började lösa sudoku eller hur det stavs. Jag har blivit besatt av det, jag tycker det är jätte roligt. Kankse lite tant aktigt :p Sen började jag göra mig klar hjälpte mamma med små saker hemma, spelade kort med Therese och tände upp. Sen kl 4 kom morfar och hämtade mig och Therese så kom vi hem hit så var det tachospaj på menyn. GOTT!
Ikväll kommer Daniel.
Tallin närmar sig för fort, man hinner som inte med i svängarna.. :P

Puss, ha en skön helg.


Känner av det..

Ja jag har verkligen fått klart för mig nu att jag är så otränad man kan bli, idag på min praktik ville små grabbsen spela bandy mot mig och J.O och ja visst det gick ju jag med på. Vi spelade ca 1 timme men dra någonstans så svettig, anfådd och trött jag blev. Fast man nästan bara stod, det var ju småttingarna som sprang. Jag fick även ont i mitt högra knä :S Det tycker jag var lite smått lurigt. Men iallafall så vann jag och J.O men 10-4. Kanske inte sån stor match men dom var ju 5-6 ungar. Har varit ute i 2 timmar och det gör nytta för kroppen känner jag. Jag tycker det går helt strålande på praktiken.

Sov ju hos Malin inatt, och vi låg och pratade för jag ville se på sex and the city och Malin ville se film så då vart de till att prata istället. Vi låg och pratade, sen så tror jag att vi alltid blir trött sammtidigt. För efter ett tag så slutar båda prata och vi somnar. Hon har ju fått mig att sova där inatt med, finns ingen som tjatar som hon. Inte idag iallafall, har nog aldrig varit med om att Malin ha tjatat nså mycket innan.

Men då äre väl bara till att packa ihop då och ta en buss dit lite halv fort så hon inte börjar att tjata om när jag kommer för att det tar för lång tid.

Puss.

Nya låtar ..

Ja jag har hittat 4 nya låtar som jag gillar, jag vet inte ni kanske ha hört dom.
KERI HILSON/TIMBALAND- RETURN THE FAVOR
BRITNEY SPEARS IF YOU SEEK AMY
SOULJA BOY- KISS ME THRU THE PHONE
LADY GAGA - EH EH
LADY GAGA - EH EH
Vissa är ju bättre än dom andra men jag tyckte att alla gick och lyssna på, jag älskar när det kommer ut nya låtar och man gillar dom. Nu ha man ju 4 till som man kan spela hela tiden :p
Jag ska iaf städa ihop allting nu så det blir en fin liten lägenhet sen vid halv 10 ska jag till Torvalla och sova över hos Malin.

Puss

Frukost ..

Nu sitter jag och äter frukost, banan och yoghurt. Så har jag sminkat mig också. Jag vaknade av väckar klockan halv 11 och var ju rätt trött ändå, men det är första gången jag ställer kl och kan ligga kvar i sängen i en halvtimme till UTAN att somna fast jag var trött. Så efter jag ätit upp ska jag ta och fixa mitt hår, sen dra mig mot affären. Jag har slut på smör och snus. Så det får bli en liten promenix. Sen ska jag städa tills Gudrun hämtar mig. Slutar kl 17 idag. Sen är det bara att laga någon middag sen ska jag fortsätta städa . Nu är yoghurten slut så nu måste jag få någonting gjort.

Lycka till idag älskling..

Puss

Alltså nej ..

Alltså vad fan händer nu i One Tree Hill, nu är jag så arg så arg, jag kan inte förstå. Han som jag har hatat mest i alla sesonger till och med bara för 2 avsnitt sen tycker jag jätte synd om nu! Dom måste ju för fan rädda Dan, någon måste ju sakna honom. Fan så där kan det bara inte fortsätta, jag blir tokig. Åhhhh..

Måste kika på ett till avsnitt sen ska jag sova.
Puss

Första dagen på praktiken..

Idag var min första praktik dag, jag brjade kl 1 och vid kl 5 vade alla barn åkt hem. Så då låste vi och så. Jag åkte in till östersund idag halv 9 med mormor och morfar. Sen gick jag på stan med mormor, fick 500 kr av morfar och ett par skor av mormor. Tack för det. Världens bästa mormor och morfar har man ju iaf. Sen kom Gudrun och hämtade mig, åkte på praktikplatsen var där till runt kvar över 5. Åkte och handlade, sen hem. Så värmde jag mat som jag fick med av mamma, älgkött och potatisgratäng. Mumma. Sen har jag kollat runt på datan och små plockat lite.
I lördags klippte Natalie lugg på mig, och jag vet inte vad jag tyckte jag var osminkad och det var jag igår också, så det såg inte ut som jag på något vis. Men idag när jag sminkade mig så tyckte jag att det blev fint, vad smink kan göra mycket. Jag har haft en bra helg, och jag har klivit opp 12.30 varje dag det är faktiskt ganska bra det också. Nu ska jag äntligen kolla på min efterlägntade OTH.

Imorgon börjar jag kl 14, det är skönt att börja lite senare då har man som tid på sig på morgonen. Jag ska försöka kliva upp runt 10 halv 11. Det tycker jag är en rätt bra tid. Och snart bär det iväg till Tallin :)
Saknar Daniel gör jag också, jag är inte van att vara utan honom så här länge.

Puss, så får ni en bild på mig i lugg.

Jag med lugg.

Dom flesta..

Ja dom flesta skolarbetena som jag låg efter i är färida nu :) det känns hur skönt som helst. Jag har jobbar mer än aldrig förr tror jag, ha aldrig pluggat så mycket på en och samma dag. Så har vi prov imorgon så jag måste träna till de också. Jag hoppas verkligen att jag får ett G på de provet, det skulle ju vara synd att inte klara ett prov som är ganska lätt. Imorgon åker jag hem på Hammarn för att vara där i helge. På söndag ska jag förmodligen sova hos Malin igen, för jag orkar inte dra med hela min pakning på skolan så den får bo här över helgen. Jag tror att dom klarar sig fint här :)

Nu ska jag ta och koppla av lite.
Puss     saknar D.

Torvalla

Ja i Torvalla har jag varit sen i söndags och blir här till fredagen. Alltså en hel vecka med andra ord. Så nu står Malin i duschen och Jennifer och jag nördar vid datan som vanligt, eller iaf Jennifer som alltid sitter vid burken. Idag har jag haft matte prov och det gick säkert åt skogen. Men man kan ju alltid hoppas på ett liten G. Imorgon har vi uppfölningsdag på skolan och ska fixa allt jag ligger efter i. Det är ju en hel del, jag fattar inte varför man inte gör arbeterna ist för att bara sitta. Måste bli skärpning.

Nu ska jag prata klart med älsklingen sen ska jag ducha.
Puss      , längtar till Tallin :)

Tallin

Den 26e blire kryssning till Tallin, HÄNG PÅ. Det kostar 540 kr, och det är äckligt billigt. Fast det kostar bara 540 kr om man är 8 st. Hör av er om ni vill med!!!!

Sover hos Malin i Torvalla hela veckan.

Puss

RSS 2.0