R.I.P

Rest in pease Gammfamor!
Vad ska jag säga? Mitt lov som har varit så bra, är inte längre bra! Jag som skulle hälsa på dig om två dagar så försvinner du? Jag har iaf ganska gott samvete för jag åkte till henne innan jag for till Umeå, om något skulle hända. Och det gjorde det, det kommer bli så tomt utan dig! Att vakna och direkt få veta att du hade somnat in va inte det jag ville höra. Runt halv 9 tog du din fina själ och flög upp till himmelen.
Tack för allt du gjort mig!
Hoppas du har det bra där i himmelen, nu kan du iaf ge mig lite styrka och vakta mig.

Vila i fred min älskade famma. 


Söndaag :/

Ja jag hatar söndagar!! Imorgon åker jag hem från Umeå, ska bli fett drygt. Har varit så skönt att vara tillsammans med Daniel. Kom hit i torsdags vid 6 åt och hade det mysigt. På fredagen kom syskona Robin&Alida :) Ett + i kanten att få träffa dom! Har haft det super duper mys. Alida fyllde år igår :) Grattis till henne ;) Hade kalas igår för henne. Ikv ska vi bara ta det lungt det är ju våran sista natt nu på säkert läänge :/ Åker imorron kl 2 till lilla Hammarn. Men på onsdag ska man till ö-vik och bada oxå :) Ett bra lov än så länge :) Idag har jag och Alida kört skoter, hon vill inte åka med grabbarna som är hundra gånger så säkrare än mig, men hon tycker att jag är bättra :D HA!! Kom nyss in efter en tur med älsklingen. Åkte på nån led, han blev så sur när vi skulle hem för då var det ju min tur att köra :) Hehe.

Puss&Kram hoppas att ni alla ha det bra!
ÄLSKAR DIG DANIEL!♥

Umeåååå.

Om 2 timmar åker jag till hammarn :) Sen ska jag säga hej till Malin, jag vill det iaf.
Så imorgn åker jag till umeå :) Så skönt att få träffa Daniel alltså!

Men nu har inte jag tid, ska packa klart. Har inte ens ätit än :/ Men men.

Ha ett bra lov, jag upptadedrar nått när jag kan.

Älskar dig Dniel.

Lägntan&saknan

Jaaaa, Diana får sin tur ibland oxå. Ska åka till Umaå i helgen. Men min älskling, jag ska få vara med han förhoppningsvis tors,fre,lör,sön&måndag :D olalala. Lagomt lycklig nu rå.
Ska bli så skönt att känna sig värdefull alltså. :) Det kan behövas, så man får lite nya krafter.

Nu måste jag sova, ska vara på jamtli kl 9 imorron :/ Mmmh, men bättre än att börja kl kvar över 8.

Godnaight everyone. <3
Älskarälskarälskarälskarälskarälskar dig Daniel.
Och Malin, jag saknar dig :(

Hem prove, längtan och

A, det ska vara inne på onsdag :/ Jag orkar inte stressa med det, men a. Jag ha väl gjort rätt mycket iaf. Har 3 frågot kvar på Erikson och 2 på Vygotskij. Eva ska hjälpa mig när hon kommer hem, sen så har jag omorgon på mig oxå. Så det kanske går bra ändå. Men det är fett drygt, jävla knepiga frågor nu. Hon är ju knepig så, saknar gamla Marie. Hon var jätte bra! Men hon är mamma ledig hon.
Va på skolan idag, har ju inte gort nå mycket nytta där iaf, några ord på svenskan och lite korsord, sen så har vi påsk pysslat.

Igår städade jag rummet, det är skönt att ha det gjort, men om nån dag så kommer det vara ika stökigt igen :(

Jag är så sjukt less, allt känns så jobbigt nu. Hopaas verkligen att jag får följa med älsklingen hem i helgen. Men det lät ju inte som det :/ Skulle behöva det. Känna att man är älskad och inte bara bli lämnad hela tiden. Dagarna är konstig utan honom. Men det är väl bara att gilla läget?
Hade det mysigaste samtalet på länge igår med älskpälsken :) Hihi. Det fick mig lite energi till kroppen.
Imorron kl 9 ska vi vara på jamtli :/ Inte så pepp.

Älskar dig Daniel, dag in och dag ut, det är alltid samma kärlek!  ?

Helgen

Ja helgen har varit bra, en riktigt bra helg :)
Det började med att Emma kom till mig i fredags, vi åkte upp till Limnda för hon ville inte vara själv. När vi kommer dit vid 6 hade hon inte tinat maten, hon hade inte duschat. Så jaa jag gjorde mig klar och Emma började med maten, sen bytte vi av. Så fin slipade hon sig själv oxå :) Hehe. Till slut åt vi, det va mumma :) Tacos, höhö. Ja sen började folket rulla in. Eller det va Falle, Emma och Theres som kom. Vi spelade kungen och hade det gosigt. Sen kom Karin och hennes polare Sofie. Sen kom de nå grabbs som inte Diana vet vilka dom är :p haha. Sen drog vi oss ner mot blå center, jag gick till Robin, Tijan & Ricky. Det va en del folk där. men Ingen jag kände mer än dom grabbsen då. Men jag satt mig då och spelade 500 med en brud där, och gissa vad? Men oj Diana vann fast hon va full och bedrövlig. Höhö. Ja sen gick jag typ hem, blev välkommen av Sajo när jag kom hem. Hon sov till och med med mig den natten :) Jag pratade med Daniel oxå minns jag :)

Sen vaknade jag på lördagen av att jag mådde bra :D Toppen ;) Sen for jag på sjukhuset för jag skulle hälsa på morfars mamma, när jag går förbi fket så tittade jag noga så momor&morfar inte satt där så jag skulle gå förbi dom, men då ser jag Malin, Elin, Agnes och lill Elsa :) Så då gick jag och sa hej och pratade lite med dom. Sen bar det iväg på våning 10 och där låg hon i sängen, hon blev så glad när jag kom :) Hon är mycket bärrta nu. En stor skilnad, hon hade andningsuppehåll och kunde inte prata förut, men nu andas hon bra och pratar bra :) Kul att se. Sen for jag hem, tittade på melodifestivalen, och en film med Eva. Sen gick jag i sängs.

Vaknade sent idag, så jag hoppas verkligen på att kunna somna tidigt ändå. Eva är på Hammarn så här sitter jag helt själv. Har cp tråkigt, men jag ha iaf gjort klar en svenska uppgift och börjat på en annan. :) Det va bra gjort iaf.

Måste bara få säga att mitt förtroende till dig börjar blekna, du är inte den du har varit. Inte alls efter sånt man får veta nu liksom. Jag vill bara att du ska fatta, håller du på som du gör då har du inte mig kvar. Det är ett sånt jävla patetiskt sätt, och att du inte inser det. Och dig ska man kalla en vän? Så gör inte vänner iaf.

Ska nog gå och ta mig en rök nu, sen vet jag inte vad jag ska göra. Imorron kommer Eva hem kl halv 10 det är inte så himla roligt :( Jag kommer vara sj imorgon oxå. Men då ska jag försöka jobba med hem provet och så ska jag försöka städa. Få se hur det går. Jag lär ju inte ha nån ork imorgon.

Jag älskar dig Daniel, tack för att du finns för mig. Jag skulle inte klara av dagen om jag inye fick tänka på oss. ♥

Dricka, ha kul och däcka ;D

Men nää, trodde ni det sj eller?  Ne men kuul ska jag ha imorron.
Orka fan inte skriva. Bläbläblä....

Jag saknar dig älsk! Hoppas att det vänder. Tycker synd om er juh :( Pusspuss på dig mitt hjärta.


Hur ska det gå?

Varje dag längtar jag efter dig, varje dag vill jag vara med dig.
Jag saknar dig så sjukt mycket älskling, varje dag känns som en evighet utan din närhet. Att bara få höra din röst att inte kunna se dig i ögonen. Att inte få se när du ler och är glad. Att inte få se dig på dina sämrae dagar är svårt att leva utan när jag ha fått se dig varje dag i 1 år 5 månader och 14 dagar. Det är en smärta, en smärta som ingen annan kan förstå. Så många tårar som runnit ner för mig kind och jag har inte dig vid min sida. Det är tufft. För varje dag saknar jag dig mer och mer, för varje dag behöver jag dig mer och mer, för varje dag älskar jag dig mer och mer. Jag älskar dig så oerhört mycket Daniel! Jag kommer alltid att finnas vid din sida som din högra hand, dock på avstånd. Men jag finns ändå. Att veta varje dag jag vaknar att du är där och jag här gör mig lessen. Kan det inte bara vara så som det en gång varit. Jag vill inte vara utan dig, men det finns inga alternativ. Hade jag vetat att den där dagen skulle komma hade jag gjort allt så annorlunda. Jag hade inte varit så tjatig och sur. Förlåt mig älskling.

Den lycka, sorg alla känslor tillsammans vi har delat. Vårat liv är mina andetag, utan oss inget jag. Älskar dig så sjukt mycket. I 1 år och 7 månader och 6 dagar har vi fått delat alla känslor tillsammans.
2006-08-06 det bästa datumet i mitt liv. Tack för att jag har dig vid min sida. Min kärlek till dig kommer aldrig att blekna.♥

DianaKristinaAndersson♥DanielGustavSebastianLundgren

Tänkte

Att jag skulle hinna med att skriva nu innan jag ska till Linda. Jag ha ju inte gjort det på ett tag.
Men lovet har varit rätt okej, Jag jobbade Måndag,Tisdag och Onsdag. Det kommer kännas gott på banken nästa månad vill jag lova :) Hehe. Sen så har jag varit med Zanna en hel del :) Både på fritiden och jobbet :) Träffade Malin en stund på fredan, ahaa de ni :p Haha, men de va en fjutig stund de, för hon ha ju blivit så jävla tok kär den lilla filuren Så hon ränner ju mer än nån annan ;). KUL för dig gumman :)
I fredag söps det, OCH fy fan vad kul jag hade. Det var år och dar sen jag va så borta alltså. Men verkligen en lyckad kväll ska ni veta ni som inte var dä. Ni missade något.
Ja just ja, Natalie har klippt mig förra vekan oxå, på måndan tror jag. Tack för det!

Jag blir kavr i stan i helgen. Det ska gosas med flickorna på fredag, men ett problem. Jag känner ju ingen :/ Eller aa Lisa då och Camilla lite. Men det lär ju inte bara vara dom som ska dit. Aja, med alkohol i blodet blir jag inte så jävla blyg iaf ;) Höhö. Tror att det kommer bli nice iaf.

Nästa helg blire Umeå för min del iaf, känns kul att få spendera nätterna med min älskling, <3 Miss you. ♥

Men nu ha jag ju skrivit lite =) Nu ska jag kika bussarna och dra mig upp över till K-fältet.

MALIN - JAG SAKNAR DIG!

image10

Gnatt =)

Nu ska jag göra kväll. mitt internett är cp :/ Inte så kul, menmen.
'Här kommer en bild på tatueringen :)



Älskar dig ♥



Jag orkar fan inte.

Hur mycket energi ska jag tillbringa på dig? Jag kan inte, jag orkar inte det. Helt jävla seriöst, jag har ingen ork. Jag vill snart inge mer, känns som att allt är meningslöst.
Jag är inte samma person, jag är inte perfekt. Men en sak ska du veta, mitt humör och min ork är på erat ansvar. Så som ni behandlar mig så blir jag. Snällasnällasnälla, att ni inte bara kan inse?

Fy fan.

Tjooohoo

Hinner att upptadera lite,´just nu är jag hos blivande mamman Zanna :) Hennes mage e stor och go nu =) hihi.
Igår tatuerade jag mig ju, men fy satan så ont det gjorde. Jag tror aldrig att jag kommer göra om det. Jag trodde fan inte att det skulle göra så ont heller. Ne men fy fan vilken jävla pina. Jag ha ingen bild på den, men det blev iaf ett hjärta. Lite långt upp på magen men ser ändå rätt fint ut. Aja nog om det. Imorgon ska jag gå med mamma på jobbet, ska känna efter om jag skulle vilja jobba där till sommaren. Hööm få se hur det blir med det. Men det är iaf ett jobb som man får pengar utav. Ne nu ska jag vara social med Zanna. Ha det bra alla =)

Älskar dig Daniel Lundgren, hoppas det blir så att jag kommer =) ♥

RSS 2.0