Nu blire mat ..

Nu kom Daniel nyss hem från ica, så nu får han ställa sig och göra maten (: Han brukar ju be mig göra maten men när jag väl börjar med maten så tar han alltid över ändå. Då brukar jag bli lite smått irriterad, för han gör ju allt så mycket bättre än mig konstaterar han.. Men så behöver det ju inte alls vara enligt mig. Är iallafall hos mig nu, eftersom att Daniel blivit utslängd från sin lägenhet. Skum brud det där, men men..

Blir kanske även lite rummy ikväll :)
Puss

Har alla människor samma rättigheter ?

Det pratar vi om nu i klassrummet. Vi har tittat på en film på förmiddagen om en pappa som hade barn och hade ett funktionshinder. Mamman lämnade dom när dom blev utskriven från B.B. Och pappan blir av tagen sitt eget barn för socialen tyckte inte han kunde klara av barnet. En otroligt bra film som jag kan föreslå, I am sam heter den. Blev grinfärdig i flera stunder, men det är väl inte så ovanligt för att heta Diana?

Titta på den filmen.....

Nu ska jag jobba vidare med detta.
Puss

Igen och åter igen ..

Jag förstår inte vad fan jag ger mig in på, jag blir ju fan lika besviken varje gång. Och du ljuger jämt sen kommer sanningen fram. Fel att säga allt som det är och sedan är det bra med det. Men inte det, vi fortsätter ljuga lite till ist.
Mitt hjärta har aldrig slagit så hårt som idag, att se dom där bilderna gjorde mig knäckt. Det kändes verkligen som mitt hjärta skulle hoppa ur från kroppen. Kommer det någonsin ta slut?
Äckelfitta, billig jävel ser det ju ut att vara iaf. FITTHORA.

Back in school..

Ja då var det måndag igen då och man sitter på skolan. Ännu en vecka att ta sig egenom, men man har inget sug till skolan när det är sånt fint väder. Man vill bara sitta ute och prata massa skit. Igår hände ju inte alls så mycket jag var deprimerad och sviken. Idag mår jag betydligt bättre. Va och hämtade lite saker hos Daniel när jag kom med bussen. Sen åkte jag hem, sen vid 11 tyckte Jimmy&Jimmy att jag skulle ta och komma till dom så då gjorde jag det. Var väl ingen mening att sitta och må dåligt hemma själv heller? Slipper jag vara själv så tar jag vara på det just nu!

Idag händer nog inget speciellt, jag vill göra något. Jag är så less på att inte göra nått. Men då är frågan vad finns det att göra? Absolut igenting och det suger!
Nu ska jag fortsätta med teckenspråket vi håller på med. Jag måste ju lära mig någonting.

Puss,      Hoppas du mår skit.

Borta ..

Nu har jag inte skrivit på ett tag, men det inlägget jag skrev förut blev så långt så det räckte ett tag :p Var så jävla arg och frustrerad där ett tag. Men nu har det gått över och jag är glad och har ett gott samvete. Rivmärkena syns snart inte heller, fast det har ju gått över en vecka så inte så konstigt. Jag har inte gjort ett skit på lovet nästan, varit med Zanna, träffat Malin bara 1 gång på lovet, varit med Krille så har jag varit i Solle. Jag, mamma, syster och Krille tog och åkte dit i torsdags. Jag hittade en super snygg klänning från VILA för bara 300 kr. Så den tog jag och köpte och den var rosa, första gången jag prövar på nå rosa :p

Sen har lovet också varit en berg och dalbana, det har inte varit så bra på vissa punkter. Men kanske har det varit en vändpunkt. Jag behöver verkligen veta att jag ha någon och tanken på att vara själv skrämmer mig. Men är det kärlek det handlar om? Någon kärlek kanske det är, men det är inte den kärleken jag vill ha. Jag vill ha kärlek hela tiden och inte bara när det går an för dig. Jag ska försöka gå min ensamma väg. Jag ska försöka gå åt rätt håll. Men jag lovar ingen något. Jag känner att jag kommer brista, men jag ska försöka stå på mina egna ben och klara det här.

Puss

Vad ??

Nu är det på det här viset att jag fattar fortfarande inte på vilket sätt jag bad och tiggde om det precise hela kvällen, jag var bara ute efter bråk hela kvällen? Jaha, okej det var då fan mer än vad jag visste. Jag tyckte att allting var jätte roligt hela kvällen, på kaffestugan så blir det ett och annat snack och jag pratade ju iaf inte ett skit om dig. Jag kan säga att jag fick höra saker om dig, men vad skulle jag säga? Det jag sa var jaha okej, hmm det var ju inte roligt, trevligt eller något sånt. Det andra berättar anser jag för det första inte som att lägga mig i, vill folk prata med mig så fine gör det. Jag lyssnar, jag blev visst brydd att du sa så mycket om allt aom hade varit osv, vi har inte pratat på jag vet inte hur många år. Men du berättar saker ändå, dom sakerna hade jag inte alls med att göra. Men jag bad inte om att få veta ett skit heller. Sen drar vi oss upp till Ante och där skulle vi ha roligt. Det hade vi, du kommer in och börjar bråka med Ante jag och Emma sitter på kökssoffan, Emma säger till mig att hon inte vill vara där. Då säger jag, du har ingen anledning att gå, ha kul ist. Sen säger du till Emma eller båda det vet inte jag för du tittar bara på Emma du säger iaf gå upp från MIN soffa, och Emma säger nej. BRA där Emma, sen ber Magda oss att gå, jaha tycker jag. Jag tyckte inte vi hade en anledning till att gå eftersom vi var lugn och betedde oss. Varför är det vi som skulle gå då det var du som inte betedde dig? Varför du inte betedde dig har jag inte med att göra och det brydde inte mig att du var där och gjorde som du gjorde tills du gick på mig. Jo men visst, det var ju för att jag nu tydligen tiggde om det. Kan du då berätta för mig på vilket sätt jag la mig i, bad och tiggde om det? Det undrar jag över och skulle lätta om jag fick det svart på vitt.
Sen går du på Emma, men det var ingen mening att något skulle hända henne? Men ändå gjorde du det värsta mot henne? Konstigt, du visste ju precise allt du gjorde. Sen så fick jag veta/se att jag var värd en smäll? Jaha men då skulle du gett mig en smäll då inte nå jävla rivsår på halsen.
Så måste jag få säga nått jag tycker. Är det en brud som lägger sig i saker om mig hon inte borde, hon var bara ute efter bråk hela kvällen och tiggde och bad om det. Så skulle jag vända ryggen till den bruden och inte bry mig, annars så skulle jag prata med henne. Säga det, jag vill inte att du lägger dig i för du vet inte någonting om detta. Kom till mig om du vill veta något. Men det är jag och du är ju absolut du.

Så skulle jag säga att du ha en stor tendens att lägga dig i saker oxå som du inte ha med att göra. Som du gjorde när vi åkte från Tallin. Då det Daniel gjorde mot mig den kvällen säger du till honom men du hon är för känslig det där var ingenting du ska bara veta vad nån ha gjort mot mig och bla bla bla. Jaha? Vad vet du om mig, mitt liv och mitt och Daniels förhållande? Inte ett skit. Det han gjorde/gör mot mig, kanske inte är nått i din värld. MEN för mig sårar det hos mig gör det ont! Men tur du inte lägger dig i och beter dig vuxet! Måste bara säga hejja hejja på dig.

Jag ler jag mår bra jag tycker att det är sjukt roligt.  :)
Haha, va på jobbet igår med mamma en sväng och alla frågade vad fan jag gjort. Jag håller inte käften alla jag träffar mig frågar självklart mig vad som hänt. Skulle jag hålla käften? Nej nej, som sagt detta är kul.

Puss på alla mina vänner, släkten och på min Daniel!

Helt sinnessjukt ..

Åkte hem på Hammarn i torsdags med mormor och morfar. Fick även en jätte fin tröja av mormor, tack så mycket för den! Igår så skulle vi ju ut på festligheter, det började hos Emma och där var även Carro och Nicke. Sen kom det en massa andra folk. Vi drack och hade det jätte trevligt, sen drog vi ner på kaffestugan och hade trevligt även där. Pratade med folk, sjung och dansade. Sen så skulle vi på efterfest hos Ante så jag Emma och Ante åkte dit och där blev ju ingenting som vi hade tänkt oss. Allt blev kaos, inte alls så bra slut. Emma fick åka in på akuten i Östersund och sy, för hennes öronsnibb blev ju klyvad, jag och Ante fick bra nog stora riv märken. Men fan vi lever och vi är skit glada, det får bara alla andra att inse hur sjuk man kan vara.
Men nu är det bara att le, det är skönt när så många håller med mig och Emma.

Puss på er!


Skolaskola&skola ..

Yes, sityter på skolan nu. Började kl 10 imorse och var faktiskt ovanligt pigg :O Men det kan ju dels vara för att man inte sover så bra med tanke på att både jag och Daniel bråkar om en 90s säng, jag kan ju säga att man vaknar minst 20 gånger innan man ska upp. Det är otroligt trångt. Har nyss gjort klart min APU rapport, härligt vill jag lova. Klockan 13.20 ska en specialpedagog komma hit och föreläsa för oss sen har vi matte och sen är skoldagen slut. Men suck, jag gillar verkligen inte att ha matte sista timmen på en måndag, man kan inte jobba bra och man vill bara hem. Efter skolan blir det att gå hem till Daniel och äta, sen ska jag och Linda iväg och träna, SKÖNT! Jag vet inte om Dabiel ska med, det lär han ju ska och eftersom han inga pengar har så blir det jag som får stå och betala för honom.

Helgen har varit super lugn, har tittat på ett antal filmer och bara löjlat oss, har varit i Daniels lägenhet hela helgen ätit onyttigt och ja latat oss!
Nu ska jag ta och kika runt lite på internet och skicka in APU rapporten till Jessica.

Ha det bra alla.
Puss

In town ..

Jag är i stan i helgen , sitter i Daniel nya lägenhet som är mitt i stan. Härligt värre, den är dessutom jätte fin. Igår var Krille här med oss men han tog 10 bussen hem. Vi hyrde 5 filmer igår också så vi har det vi gör i helgen. Att det redan är lördag känns inte, bara 1 dag kvar utav helgen sen är det skolan igen. Fast bara i 3 dagar sen lov. Blir nog så jag sover här ett tag, det känns så nära till skolan och det är ju verkligen ett +.. Men mackdelen är att det är bara en 90s säng så vi ligger och får något fel på varandra nästan. Det är sjukt trångt.. Håller även på att tvätta, så härligt att nu slippa dra kläderna till Hammarstrand för att få något tvättat.
Nu ska jag hjälpa Daniel att städa.

Puss

Just do it ..

Igår kväll gjorde jag ingenting, jag somnade till en film men vaknade sedan av att jag svettades som bara den. Jag hade kalla rysningar i hela kroppen men var kokhet. Så jag tänkte på en gång att jag hade åkt på ferber. Jag satt lite vid datan , försökte sova satt lite till vid datan, sen slog jag på en film. Det blev jägarna, den är så otroligt hemsk! Jag kunde inte somna till den filmen heller så jag hann se klart hela. Låg och vred på mig hela tiden för att jag var så varn. Till slut somnade jag. Vaknade av att klockan ringde , sätter mig upp i sängen för att känna efter. Och jag kände att jag inte alls mådde som jag mådde igår. Men bestämmde mig ändå för att stanna hemma. Jag vaknade väl för 1 timme sen , är lite tung i huvudet nu bara. Men jag ska ipren och det kanske blir bättre. Vem vet?
Nu ska jag städa udan här lite sen fika något skulle jag tro.
Kankse ska träffa ÄLSKADE Jimmy sen oxå <3

Puss

Ingen mer praktik ..

Då var praktiken slut , det känns som man nyss började praktisera. Har varit där 3 veckor men känns knappt som 1. Tiden har gått sjukt fort, men nu är den tiden slut och det är bara att återgå till vanlig skola. Fast vi går ju bara 3 dagar nästa vecka så det ska nog gå bra, sen är det lov och då ska jag förmodligen kanske till Umeå.
På vägen hem från Bringåsen idag berättade Gudrun något som fick mig att ta åt mig. Hon berättade att för nästan ett år sen så var det en flicka som gick på dagis där som dog, lillasyster till en av killarna som varit på fritids. Jag kan bara tänka mig smärtan att förlora sitt eget barn. Hon sprang ena dagen och andra dagen var hon bara borta, kan ni tänka er vilken otrolig tyngd i hjärtat, kan hjärtat någonsin bli helt efter det? En tanke till er iallafall, även om det var ett års sedan.

Ta vara på alla nära&kära, för det kan hända någonting precise när som helst.
Jag älskar min mamma, min syster, all min släkt, min pappa, alla underbara kompisar och min fina pojkvän <3

Puss 

Jaha , lurad igen ..

Gick jätte bra på praktiken idag, barnen försökte lura mig men det gick inte så bra. Har varit ute mest hela tiden idag och det är alltid skönt, dom hade 5kamp och vi vuxna stod och räknade poängen. Simon vann och då gjorde vi ett aprilskämt till han, så han fick ett korv bröd fullt med kaviar runt om och i.. Alla barnen skrattade , men han fick en glass också.
När jag kommer hem så ringer Malin, vi pratar sen kommer jag på att jag vill fara till henne en stund för sällskap. Skulle ta 21.15 bussen tillbaka hem, men sen ångrade jag mig och sa att jag skulle ta 22.20 bussen. Så kommer Malin med den här meningen : Men du annars tänkte jag så här, du kan ju sova här för du börjar ju sent imorgon och kan ta en buss hem innan, för det hinner du ju. Så tittar jag på henne så sitter hon med dom där ögonen rakt in i mina ögon. Dom är VÄRRE än hund ögon. Så nu sitter jag här, och ja jag ska sova här. Men inget fel med det, jag gillar ju Malins sällskap, men att hon kan ha mage att säga nått sådant :P hahaa.
Ne nu ska jag fortsätta titta på när hon diskar, det är iof alltid lika tråkigt, men rätt söt är hon. :)

Puss

Keep smile ..

Nu kommer snart Gudrun och hämtar upp mig, sen drar vi oss mot praktiken. Har även ute dag idag vilken betyder att vi är ute från klockan 14 tills dom ska hem. Och det är ju jätte skönt att vara ute men kanske inte allt för länge. Vi skulle ha någon form av 5kamp idag, sånt brukar ju faktiskt vara roligt. Igår gjorde jag inte ett dugg, jag låg hemma och bara latade mig. Det känns att kroppen har fått stryk i helgen iallafall.

Om du bara tänker fortsätta och fortsätta så kommer jag gå under, jag kan bara säga att det är fan upp till dig nu. Det enda som är så otroligt konstigt är att du adrig fattar, din hjärna måste ju vara bort rökt. För jag tror inte det finns en enda människa som inte fattar vad som sägs under 2 års tid, inte en normal människa iallafall som du ska föreställa. Eller så förstår du allting men när det väl kommer till kritan då gör du det DU vill,    men jag har inget att vara sur över ? Det du ska säga? Hoppas du snart åker in !!!!!!    Bla otcho.....

Malin  -  jag saknar dig.

Puss

RSS 2.0