30

Nu snurrar tankarna kan jag lova. Alla dessa tankar som jag inte orkar tänka. Men det ända man tänker på är tankarna som ständigt finns i mitt huvud.
Pappa ringde mig nyss också, det var ett väldigt bra samtal. Allt kändes faktiskt friskt. Nu börjar man tänka på det också, vilken dålig dotter jag varit och är. Att jag har kunnat stötta på många sätt men bara förträngt bort istället. Men vad skulle man gjort som 11 åring? Vad som än händer hur lite eller mycket kontakt jag har så älskar jag mina föräldrar!
Sen är det bara en sak jag inte hoppas på, nått som jag känner att jag verkligen inte orkar med nu. Så nu hoppas jag, och det jag hoppas är att det inte går bra!
Saknar allt för mycket just för denna srund, allt för mycket..

Kommentarer
Postat av: I

Tips!



Har du turen på din sida?

var med och tävla om massa fina priser!

2010-04-12 @ 21:15:30
URL: http://klartmanhangermed.blogg.se/
Postat av: Julia

Det förflutna är det förflutna. Man får finna sig i att vissa saker hänt osv.. Fokusera på nuet istället :) Det du har just nu som är bra!! Fokuserar man på det och slutar oroa sig och ångra sig så mår man mkt bättre! :)

2010-04-12 @ 21:32:24
URL: http://lodisjulia.blogg.se/
Postat av: Marie

Har du nån bra låt/några bra låtar du vill dela med dig av? Kommentera inlägget via länken nedan, bästa tipset länkas i min blogg. Lite gratis reklam är ju inte helt fel :)



http://mmary.blogg.se/2010/april/dagens-lat-4.html#comment



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

2010-04-12 @ 21:46:51
URL: http://mmary.blogg.se/
Postat av: Malin

Glad jag blir att höra att de va ett bra samtal :)

Du ha inte kunna gjort på så många mer sätt än vad du gjort. Ta tag i det nu istället om du känner att du vill och orkar, de tror jag han uppskatta :)



Älskar dig <3

2010-04-13 @ 08:44:27
URL: http://mahanali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0